| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-04, 18:33 | #421 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

dlaczego?

__________________ ! | 
|     |   | 
|  2012-01-04, 19:18 | #422 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat: 
 niby spodziewałam się tego po zachowaniu Tż ale i tak łzy szczęścia mi poleciały  No ja tez teraz w życiu nie zdecydowałabym się na dziecko bo to wielka odpowiedzialność ale za pare lat chciałabym mieć takiego łobuza  Słodka ta Twoja malutka  taka mała księżniczka   no a Ty pięknie wyglądasz na prawdę!  Cytat: 
  Na pierwszym zdj miałaś strasznie pućkowatą twarz a na 2 masz ładny zarys twarzy    | ||
|     |   | 
|  2012-01-04, 19:36 | #423 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-01 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Dziewczyny a gdzie znajde te wasze zdjęcia? Gdzie są te albumy?

__________________    Żonka od 20.08.2011       Sara    | 
|     |   | 
|  2012-01-04, 21:03 | #425 | 
| Zadomowienie | 

a chciałam się pochwalic kolejnym dobrym dniem   Suma dobowa: 1546 kcal 129 g białka 60 g tłuszczu 124 g węglowodanówodmówiłam piwka znów  pyzatym był trening maega wyczerpujący, pilnowałam posiłków przed i po treningowych, na kolację: migdały całe, z otrębami granulowanymi, z żurawiną + jogurt nat(200g) pychotaaaa moja nowa miłośc na kolację zjadłam 
				__________________ ! | 
|     |   | 
|  2012-01-04, 21:14 | #426 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: ;) 
				 | 

Przyszłam tylko powiedzieć przy świadkach, że od jutra zaczynam się uczyć na zerówkę z logiki i na koło z łaciny    
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-01-04, 21:34 | #427 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Jeeej dziewczyny, aż nie mogę uwierzyć że Was tu znalazłam (trochę się naszukałam   ). Część z Was pewnie mnie pamięta. Leżę w domu chora i stwierdziłam, że do Was zajrzę. Z regularnością może być gorzej bo wciąż jestem od świtu do nocy poza domem  Jak tam u Was? Jak efekty, walczycie dalej???  Pozdrowionka! 
				__________________ Earned, not given. Failure is only an option if you make it one. | 
|     |   | 
|  2012-01-04, 22:02 | #428 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
  karaoke, aaaaa uwielbiam!   a śpiewasz? bo ja spiewam jak sie upije, a kompletnie nie mam glosu  Cytat: 
  dziewczyno! jak Ty to robisz. nie umiem wyjsc z podziwu! ale fajnie! przy Oliwce znajdujesz czas i sily, jeeej, podziwiam mlode mamy! wstyd, ze ja sie nie moge zebrac  Ty jestes rocznik 90?!  jej, dziewczyno, byłabym pewna ze jestes starsza! strasznie duzo przeszlas! teraz musi byc tylko lepiej, zycie za bardzo Cie doswiadczylo! Córcia przeprzesliczna! jaka z niej pyza  a jaką ma kieckę! i jaką bluzeczkę!  Ty tez swietnie wygladasz, aparat Cie uchwycil  wydaje mi sie, ze masz drobna budowe ciala  Cytat: 
  tez mam takie znajome ;/ nie wiem, po co im te dzieci? same są nieszczęśliwe, znudzone życiem, wszystkim! ewidentnie im sie nie uklada i co robia? zachodza w ciaze, yeeah  nie chce nikogo urazic, ale ostatnio czesto tak bywa w moim otoczeniu. a dziecko przeciez nie jest lekiem na problemy  w ogole piszecie o mlodych mamach, a taka mama o jakiej pisze Giovi, czyli ok. 25/26 to dla mnie ciagle mloda mama  Moniaaaaaaaa! ale mi sie milo zrobilo, jak napisalas, ze widzisz mnie jako szalona dwudziestokilkulatke, ktora sobie bryka w klubach i pije drineczki   chcialabym byc tak postrzegana! rowniez przez tz ktory ostatnio niepotrzebnie ma jakies insynkty;/;/;p Cytat: 
  fajnie sie to czytalo  nadal Cie pewnie trzymaja emocje, co? D Cytat: 
  Cytat: 
  u nas dobrze, ciągle tyjemy    ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat: 
 Teraz masz taaakie szczuplutkie łapki, twarz zdecydowanie mniej.. pełną  masz bardziej zapadniete policzki ;p wyglądasz swietnie! sliczna z Ciebie dziewczyna. usmiechaj sie jak najwiecej, bo przepieknie wtedy wygladasz! i kolor sukienki na tym zdjeciu jest zaje*isty  pieknie Ci w rozu i z taka opalenizna  (ps, jaki to byl samoopalacz, bo plam o ktorych pisalas - nie widze, a efekt uzyskalas zniewalajacy!) 
				__________________ Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-01-04 o 22:04 | |||||||
|     |   | 
|  2012-01-04, 23:04 | #429 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Cytat: 
  Dziękuję  Cytat: 
   Zeszły rok faktycznie był taki sobie - nie ukrywam! Dziekuje, dziekuję   No właśnie tutaj ujęto dokładny kolor kiecki!! Wystarczyło mieć dobry aparat  A nazwę samoopalacza podam Ci za chwilkę, bo to było jakieś niemieckie cudo za grosze z Rossmana! Lecę się kąpać, bo przed chwilą miałam mega seks  A że byliśmy sami to w końcu mogliśmy się POOBNAŻAĆ [  ] i nie czułam się skrępowana! Idę coś zjeść, bo jestem dzisiaj na dwóch posiłkach  http://i.pinger.pl/pgr75/1fc6f4d6001..._FORMAT5_PHOTO[0]_580x0.jpg o ten!  ) tyle, że nie w sprayu 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-01-04 o 23:35 | ||
|     |   | 
|  2012-01-04, 23:20 | #430 | 
| Wtajemniczenie | 

zrobiłam dzisiaj 25minut turbo fire. padłam. nie jestem jeszcze na to gotowa. za szybkie tempo i nie nadążam. muszę najpierw zrobić turbo jam i dopiero ruszę z turbo fire. inaczej nie dam rady    dzisiaj grzecznie. na obiad chlebek w jajku, usmażony na łyżeczce masła. do tego plaster sera żółtego. podwieczorek: 5 kostek czekolady. ( kocham tę dietę za to! ) kolacja:pełnoziarnista bułka z sałatą i sopocką. do tego 8min legs, 8min buns. nie mam za bardzo czasu Was cytować, bo wrócił Tż z pracy, a Oliwka w końcu zasnęła... idę się trochę potulić   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 00:36 | #431 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
  a nawet przed chwila nad tym myslalam. ze na watku sa same slicznoty - co ja tu robie?  chce przez to powiedziec ze kazda z nas ma tzw. dni paszteta, ale zdecydowanie nie powinnysmy tak o sobie mowic  miliard razy juz to powtarzalam, powtorze i kolejny - jestesmy wobec siebie zbyt krytyczne, siebie same oceniamy najsurowiej . jeszcze przy okazji zgarnelam komplement    Cytat: 
  to super, ze czulas sie swobodnie, oby tak dalej! jesli jest inaczej, to chwile we dwoje nie ciesza juz tak samo mocno.  samoopalacz z rossmana?! matkoo! a jak zobaczylam to zdjecie, to tak sobie pomyslalam, czy masz tak ciemna karnacje, czy spedzilas w solarium ostatnie dwa tygodnie?  ale przypomnialam sobie ze pisalas o tym samoopalaczu, w zyciu nie pomyslalabym, ze to ten z rossmana! kupie !  reasumujac, swietnie, ze jestes szczesliwa, doceniasz sama siebie, czujesz sie piekna, kochana i podziwiana przez swojego faceta. z takim samopoczuciem bedziesz krolowa studniowki, zdasz mature z matmy i zgnieciesz intelektem komisje na wszystkich ustnych egzaminach, o! Cytat: 
  hm, ale w mysl zasady "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" chyba i ja dolacze do waszej sekty dziewczyn wykonujacych cwiczenia z turbo w nazwie  ale pysznie dzis jadlas! wlasnie zdalam sobie sprawe z tego, jak dawno nie jadlam pieczywa  ciagle owsianka-wiesniak-owsianka-wiesniak ;p (czekolady, czipsow i pepsi nie wymieniam zeby zachowywac pozory kobiety na diecie  ) 
				__________________ | |||
|     |   | 
|  2012-01-05, 02:33 | #432 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Dziś znowu przysnęłam po 20, przez co teraz jestem pełna energii  Dieta: 
 Ćwiczenia 

__________________ przeczytane książki  2018 rok -100 2017 rok-100 2016 rok -100 2015 rok -105 2014 rok-61 2013 rok-58 2012 rok-35 Komu komu, czyli książki do oddania     | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 10:06 | #433 | ||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

heh a on jest ze mna 5 lat i dopiero teraz dostał to na papierze   Cytat: 
  TZ mam gdzieś na facebook'u jakby co  Cytat: 
  ja od dziś biorę się za ekonomię i.... angielski  w przyszły weekend mam egzaminy.... Cytat: 
  ale nie jest aż tak źle, ważne że do tego nie jestem inwalidą albo coś w tym stylu. Tylko od 2 miesięcy drastycznie siada mi psychika (to chyba efekt burzliwego roku), mam potworne wahania nastrojów  i czasem mogłabym przepłakać caly dzień bez powodu  2. nie jestem drobna, to aparat tak uchwycił - naprawdę. Jestem tam zgięta w pasie, a ta niby koszula to tunika i w zgięciu został mój cały brzuch z boczkami  Cytat: 
  traicionera jak Ty to robisz że dajesz ze wszystkim radę???  naprawdę, jestem pełna podziwu  Umieram! Mam zapchane zatoki, gardło mnie boli, kości łamią - witaj grypo!  inhalacja zrobiona, tabletki wzięte, teraz kawka i na łóżko- żeby tylko Malej nie zarazic  Pada śnieg, w końcu  Wczoraj TZ otworzył ptasie mleczko i.... nie zjadłam ani kostki  w ogóle po kolacji nic już nie podjadałam   | ||||
|     |   | 
|  2012-01-05, 11:07 | #434 | 
				 | 

Hej Laski.  Agnes i MP super macie fotki. A córcie jakie słodziutkie. Gratuluje takich pociech  U mnie jak na razie z dietą bardzo dobrze, wczoraj ani jednego grzeszku. A TŻ sączył piwko wieczorem- nie dałam się  Odpaliłam kompa i oglądałam tatuaże, bo strasznie mi się marzy, a potem zrobiłam 8 min legs i buns Agnes Ty masz piękny ten na boku tułowia  Dzisiaj ćwiczenia: 100 brzuszki 25min rowerek stacjonarny(TŻ powiedział że kupi mi orbiterek  ) 12 min skakanka wieczorem zrobie 8 min jeszcze Dieta: śniadanie: 2 kromki chlebka graham z odrobina masła, szynka z indyka i ogórkiem II śn: koktajl owocowy: jog nat, troche mleka, pół banana, szkalanka truskawek mrożonych pycha Obiad: kieszonki z piersi z kurczaka z nadzieniem pieczarkowym plus mizeria dla mnie z koperkiem i jog maturalnym dla tż z cebulka i smietana podwieczorek: zjem grapefruita choć nie lubię ale kupiłam to zjem kolacja: nie wiem, może coś podpowiecie, choć nie wiem czy zjem bo z reguły nie jestem już głodna wieczorem 
|     |   | 
|  2012-01-05, 11:33 | #435 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  co do klubów  mi już ta faza kompletnie przeszła, zanim nie spotkałam Miśka  bo teraz pójdę do klubu to co  , potańczę, popiję  i do domu, nawet nie mam ochoty świrować z nikim innym, poza tym nawet nie kręci mnie wychodzenie samej  Loriette łał   
				__________________ ! | |
|     |   | 
|  2012-01-05, 11:41 | #436 | 
				 | 

Loriette doczytałam gdzieś że jeździsz BMW a mogę wiedzieć jakim? Mam bzika na punkcie tego auta sama jeżdżę BMW seria 3 choć mega podoba mi się 1 jest taka kobieca no ale cóż tym autem jeździ również mój TŻ i tak poszliśmy na kompromis bo on chciał serię 5 ale dla mnie za duży więc jest 3   
|     |   | 
|  2012-01-05, 12:10 | #437 | 
				 | 

czuję sie dietetycznie grzeczna- plusy choroby-brak apetytu... I: kanapka z kiełbaską, ogórek kiszony, kawa z mlekiem (garsć tabletek  ) II: małe jabłko, mandarynka III: jeszcze nie wiem ale coś lekkiego IV: obiadokolacja : ryż, gulasz, surówka. potem ewentualnie jakiś owoc Amen! koniec dnia   na ćwiczenia nie ma sily bo ledwo siedze z lapkiem   | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 12:42 | #438 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

AAAAAAAAAAAAA!!! Posiadanie czegokolwiek w lodówce w trakcie choroby powinno byc zakazane. Nie znam czegoś takiego, jak brak apetytu przy grypie. Jem z nudów, zawsze tak było.  Od dzisiaj postanowiłam, że mówie stop - to mi nagle na facebooku pod nos podjeżdza przepis 'Smażone banany z brązowym cukrem i cynamone' Bleee. Musze sie jakos zmotywowac... 
				__________________ Earned, not given. Failure is only an option if you make it one. | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 12:55 | #439 | 
				 | 

Posty Wizazowych kolezanek wzbudziły we mnie motywacje   Postanowiłam, że nie dam sie chorobie!!!  - 8 min legs (pierwszy raz w życiu, OMG ale jestem sztywna  ) - 30 brzuszków - 10 serii po 5 skłonów/noga lewa, prawa, środek - 20 przysiadów - 5 min "rowerek w powietrzu" teraz kubeł zielonej herbatki i ekonomio witaj!!   | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 13:18 | #440 | |
				 | 

Cytat: 
  co Wy się dziewczyny wszystkie pochorowałyście?   
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | |
|     |   | 
|  2012-01-05, 14:24 | #441 | |||
				 | 

Cytat: 
   Co do samoopalacza - aż tak ciemna nie jestem  I powiem Ci, że efekt na zdjęciu to dwudniowe smarowanie się tym balsamem - nic więcej! Troszkę brzydko schodzi mi na nogach, ale zrobię peeling i danke!  Cytat:  Cytat: 
  W ogóle dziołszki - do TŻ zadzwonili z BMW, że w Gliwicach otwierają nowy salon i zapraszają Go na rozmowę kwalifikacyjną  Na początku trochę się przejęłam, że jak połączy mnie, studia i pracę, ale w końcu zaczęłam się tym cieszyć.. W lutym ma 22 lata - DO ROBOTY SZPOROWAĆ NA WESELE   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |||
|     |   | 
|  2012-01-05, 16:30 | #442 | 
				 | 

Loriette niech odklada, pewnie   przecież to facet i musi dbać o rodzinę  nie dziw się że ktoś Cię chwali bo jesteś fajną Laską i tyle!  zmieniłam trochę plan dnia: zamiast do ekonomii usiadłam z Małą do zabawek bo nie dawala mi spokoju - kupiliśmy jej na świeta kuchenkę i ciągle gotuje mi obiadki  obiad też zjadłam szybciej bo o 15 : ryż, 4 kawałki miesa z gulaszu, wielka kupa buraków. Jestem z siebie dumna bo od jakiegoś czasu jem mniejsze porcje i jestem najedzona, a nie zdarzało mi się żebym zostawiałą coś na talerzu. I mam już TZ w domu, tzn jest ale poszedł się zdrzemnąć   | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 16:41 | #443 | |
				 | 

Cytat: 
  JEZU, ALE JESTEM ZŁA!!! W hotelu, gdzie ma być studniówka są dwie managerki.. jedna podpisała umowę z naszą szkołą, a druga z jakimiś związkami zawodowymi NA TEN SAM DZIEŃ. Zrobiła sie awantura.. Usłyszeliśmy, że GÓWNIARY ZE SWOIMI FAGASAMI mogą mieć imprezę w sobotę. No i dzisiaj przyjechał właściciel i PRZESUNĄŁ studniówkę na 28, bo uznał, że tamta impreza jest bardziej opłacalna, bo oni biorą alkohol, a my nie. CO Z TEGO, że połowa z Nas ma terminy na kosmetyczki, fryzjerów + kilkoro wyjeżdża w sobotę na ferie [łącznie z nauczycielami] no i mamy partnerów na studniach zaocznych, którzy mają sesje  Był łaskaw obniżyć cenę o 10zł od osoby.. KPINA!!!!   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-05, 16:44 | #444 | |||||
| Wtajemniczenie | 

Witam, witam   dzisiaj mega dobry humor. o! właśnie ściągam zestaw TURBO JAM i jak Oliwkę pójdzie spać biorę się za ćwiczenia   dzisiaj grzecznie. śniadanie: jogurt waniliowy z garstką musli + szklanka wody. II śniadanie : kromka ciemnego chlebka z masłem i pomidorem. obiad: kurczak z marchewką i cukinią. - polecam! i tylko 350kcal + kubek zielonej herbaty. podwieczorek : 2 jabłka. kolacja:sałatka z tuńczyka,ryżu, kukurydzy i papryki. ćwiczenia: 8min legs 8min buns 30min Fat Blaster + AB jam. Cytat: 
    haha musze się dopiero przygotować do turbo fire. za szybkie tempo. ściągnij sobie turbo jam  wolniej i podobne ćwiczenia. wskakuj pod kołderkę i się kuruj   brawo!   Cytat: 
    ja niedługo zamierzam zrobić następny  nie wiem jeszcze dokładnie kiedy, ale chyba na urodziny zapragnę taki prezent    ładnie jadłaś i ćwiczyłaś  Cytat: 
   ja teraz piję zieloną herbatkę mniam mniam. Cytat: 
  kiedy ta rozmowa?   Cytat: 
  z Ciebie taki lachon,że szok      kochana wpisz sobie na youtubie turbo fire i turbo jam   podobno super efekty to przynosi   kiedyś ćwiczyłam aerobik sportowy, nawet jeżdziłam na zawody, ale jak zmieniłam szkołe, to przestała. i teraz baaardzo żałuje... boże!! nie wymieniaj słowa PEPSI, bo zaraz zaślinię laptopa!!    Loriette - ojjjj można się wkurzyć!!  cholerka i co teraz? 
				__________________ Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-01-05 o 16:46 | |||||
|     |   | 
|  2012-01-05, 16:49 | #445 | |
				 | 

Cytat: 
  2. Boze co za idioci!! Brak słów, naprawdę skandal! o czym oni myślą? I tak debile podchodzą do młodych osób a wtedy się dziwią że jest brak szacunku do starszych - przykład skądś jest!   | |
|     |   | 
|  2012-01-05, 17:08 | #446 | |
				 | 

Cytat: 
  Hahahaha, ale ja mam dzisiaj głupawkę dziewczyny!  Ja ćwiczę sobie brzuch z tymi fimikami (różne levele są  ) http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 Drugiego poziomu nie dałam rady całego zrobić, bo mnie mięśnie paliły jak nie wiem   Aniabania, lachonarium jesteś nie z tej ziemi Głupku     
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | |
|     |   | 
|  2012-01-05, 17:12 | #447 | |
				 | 

Cytat: 
  tzn taki jest plan a co z tego wyjdzie zobaczymy  dobra spadam do tej mojej nieszczesnej ekonomii, bo zostanie mi to na wieczór a wtedy wole się z TZ tulać   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-01-05, 17:31 | #448 | |
				 | 

Cytat: 
  Jak to co? JAJCO. Jesteśmy gówniarami z fagasami i tyle. Niczego nie zdziałamy. Najgorsze jest to, że w negocjacjach pomagał ojciec jednej z dziewczyn - dość wpływowy. Na nic się to zdało. 
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | |
|     |   | 
|  2012-01-05, 17:36 | #449 | 
				 | 

Oglądałyście filmik jak Krzysiu je zupe?  http://www.youtube.com/watch?v=og3joJPdD34  ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- OMG!!!!  Loriette dopiero co doczytałam! Co za bezczelny facet!   Ja bym już szukała sali gdzie indziej, skzoda tylko, że jest tak mało czasu! To jest nie do pomyślenia!!! A i tak bym nagadała na mieście, że chyba przez najbliższy rok nie mieliby chętnych osób do wynajęcia sali!  Jakieś kpiny!!! 
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
|  2012-01-05, 17:40 | #450 | |
				 | 

Cytat: 
  Bo potraktowali nas jak jakąś szarą nieistotną masę, która ma G do powiedzenia.. Podobno studniówka ma być fajnym przeżyciem. 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

nie wiem jak Wy tak umiecie odmawiać sobie
 nie wiem jak Wy tak umiecie odmawiać sobie 

BLOGUJĘ
      BLOGUJĘ