Mamusie wrześniowo-październikowe 2012 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 21:16   #421
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowo-październikowe 2012

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
pęcherzyk i ciałko żółte nio i teraz na serduszko czekam już chce je zobaczyć usłyszeć i przestać wam marudzić

a mnie jakaś zgaga dopadła hmm po gazowanym ?????
marudz arudz po to tu jestesmy

zgaga roznie.. i gazowane na zgage pomaga

ja sie smarowala cala ciaze i rozstepy wyszly 3 tygoidnie przed rozwiazaniem
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 21:19   #422
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Ja smaruję oliwką Babydream dla mam z Rossmana plus emulsja z tej samej serii, a rano Mustela o podwójnym działaniu Mam skłonność do rozstępów, więc wolę dmuchać na zimne.

I jem właśnie kwaśśśśną ogórkową, jeju jakie to pyszne!
Dżizassss!!!!! podziel się tą ogórkową plissssss
Stary 2012-01-23, 21:22   #423
coventry
Raczkowanie

Elancyl, Specific Vergetures (Krem zapobiegający rozstępom dla kobiet w ciąży)
prawdopodobnie skuteczny, czy może któraś z WAS używała?? ponieważ zastanawiam się nad jego kupnem po pozytwynych ocenach z poczatkiem lutego, a narazie u mnie na tapecie oliwka i ziaja kozie mleko
coventry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 21:50   #424
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

no fajne ma recenzje. ja chyba jednak zakupie mustelle. ale to dopiero jak bede w PL. teraz powykanczam to co mam.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

ja taki zamowilam
Bio Oil, Bio Oil (Uniwersalny olejek to twarzy i ciała)

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 21:53   #425
Martarynka
Rozeznanie

Cytat:
Też dziś miałam usg... Ale tylko zewnętrzne. Niestety widać tylko pęcherzyk i to lekko spłaszczony Mam przyjść za tydzień na usg transwaginalne i mam nadzieję, że będzie widać zarodek... Jestem w połowie 6 tygodnia, może to normalne że czasem nie widać jeszcze zarodka...?
Możesz być zupełnie spokojna. Ja w 6 tyg. trafiłam do szpitala z powodu plamień, też nie było widać zarodka, do tego pęcherzyk był o nieregularnym ksztalcie, lekarze strasznie mnie nastraszyli. Dostałam duphaston, lezałam caly tydzień, po tygodniu poszłam na usg i bylo widać już zarodek z pięknym serduszkiem, a pecherzyk też się wyrównał. Takich nerwów co wtedy nie prezyłam jeszcze nigdy w zyciu więc domyslam się co czujesz. Odrazu podpowiem, że nie szukaj w necie, na zadnych forach informacji, bo zglupiejesz. Ja niestety tak robiłam i tamten tydzień to poprostu wyjety mam z życia, caly przeplakałam, a to napewno nie pomoglo mojemu meleństwu. Na szczescie po tygodniu "dzieciak urósł" tak powiedział mi lekarz i wszystko jest w porzadku. U Ciebie napewno też tak bedzie wiec spokojnie
A ja dziewczyny coś ostatnio słabo się udzielam, ale ciagle mam mdłosci, duzo pracy a do tego sesja trwa... Zielona jesli chodzi o cos co ci wyskoczyło to nie wiem, ale mi zaczeły takie krosty wyskakiwać, że szok. Ja nigdy w zyciu nie miałam problemow z cera, a teraz czolo to masakra, a ostatnio nawet na plecach coś tam mi wyskoczyło
Miłego wieczorku zyczę
Stary 2012-01-23, 23:51   #426
mmoniaa
Zadomowienie

GG do mmoniaa

Witajcie!

Nazywam się Monika i jestem w 7 tygodniu ciąży (pierwszej ciąży). Dziś skończyłam 30 lat. Tp wyznaczony jest na 15 września.
U lekarza już byłam, ciąża jest potwierdzona, usg też zrobione na którym widoczna jest mała kropka Teraz muszę zrobić szereg podstawowych badań.
Dziś dopadły mnie po raz pierwszy mdłości, cały dzień trzymające :/ Od początku bolą mnie piersi i podbrzusze, włącznie z jajnikami raz po prawej, raz po lewej stronie, ale ponoć to normalne.

Od dziś mam trochę urlopu więc będę częściej tu zaglądać, bo tak na prawdę to od początku śledzę wątek, ale przez pracę nie miałam czasu się udzielać.

Słodkich snów Mamusie

jestem idealnie nieidealna
mmoniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 05:35   #427
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Ile nowych mam super gratuluje

Baobabek gratulacje to my rowno dzieci bedziey miec (nie wiem czy mnie pamietasz?? )
pewnie, że pamiętam najpierw byłaś u nas, a później uciekłaś na drugi wątek mamuś lutowychpóźniej czasem sie odzywałaś do nas, Zuzię też pamiętam fajnie mieć tu kogoś znajomego zajrzyj do nas czasem co?? jak Zuzia??jak z mówieniem u Ciebie??Mój synek zaczął wreszcie ale po swojemu non stop gada, ale najważniejsze, ze gada o tych 3 dni
Cytat:
Napisane przez mmoniaa Pokaż wiadomość
Witajcie!

Nazywam się Monika i jestem w 7 tygodniu ciąży (pierwszej ciąży). Dziś skończyłam 30 lat. Tp wyznaczony jest na 15 września.
U lekarza już byłam, ciąża jest potwierdzona, usg też zrobione na którym widoczna jest mała kropka Teraz muszę zrobić szereg podstawowych badań.
Dziś dopadły mnie po raz pierwszy mdłości, cały dzień trzymające :/ Od początku bolą mnie piersi i podbrzusze, włącznie z jajnikami raz po prawej, raz po lewej stronie, ale ponoć to normalne.

Od dziś mam trochę urlopu więc będę częściej tu zaglądać, bo tak na prawdę to od początku śledzę wątek, ale przez pracę nie miałam czasu się udzielać.

Słodkich snów Mamusie
cześć ja też Monika

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:19   #428
Sojka1990
Zadomowienie

Czyżby śpioszki wszystkie jeszcze w łóżkach ??
Stary 2012-01-24, 08:23   #429
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Dzień dobry dziewczyny,

Siedzę już w robocie, a czuję się fatalnie. Od rana mdłości i senność.
Czy Wam też w ciąży często tak mocno bije serce? Ostatnio tak mam codziennie po przebudzeniu i w sumie nawet przy niedużym wysiłku...

Wczoraj byłam na pierwszym USG. Widok niesamowity widziałam malutkiego ludzika z bijącym serduszkiem. Ma 13,5 mm i rozwija się prawidłowo. Dostałam zdjęcie to może zeskanuje i pokaże.

Widzę, że wątek się rozrasta dość szybko. Niestety praca i wieczorne zmęczenie nie pozwalają mi tu być tak często jakbym chciała.

Witam wszystkie nowe mamusie

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Niestety już nie, a baaardzo bym chciała...
Stary 2012-01-24, 08:27   #430
Sojka1990
Zadomowienie

ja właśnie wpycham w siebie twixa bo mi się słodkiego chce (wcześniej namówić mnie na batona to był sukces )
Ja także w pracy, ale cieszy mnie fakt że robie to co lubie i jakoś lepiej się czuje w pracy niż w domu, chociaż nie powiem, że nie położyłabym się chętnie spać
Stary 2012-01-24, 08:41   #431
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie!

Słodkich snów Mamusie
Gratulacje witamy u nas wiadomo ze z czase kiepsko jak sie pracuje.. u mnike z odzywanie tez pewnie bedzie na bakier zalezy od mojej corki czy mi pozwoli

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
pewnie, że pamiętam najpierw byłaś u nas, a później uciekłaś na drugi wątek mamuś lutowychpóźniej czasem sie odzywałaś do nas, Zuzię też pamiętam fajnie mieć tu kogoś znajomego zajrzyj do nas czasem co?? jak Zuzia??jak z mówieniem u Ciebie??Mój synek zaczął wreszcie ale po swojemu non stop gada, ale najważniejsze, ze gada o tych 3 dni
No wlasnie zniknełam bo u mnie dosyc dziwne bylo bo termin na marca wedlug OM a Zuzia urodzila sie na poczatku lutego potem byly problemy nie udzielalam sie i wypadlam z obiegu Zuzia gada juz nawet nawet zdania sklada z tych swoich slowek ale ogolnie lapie szybko i gada po "naszemu" niektore slowa jak poadna to sie zastanawia o co chodzi ale ona tak stopniowo sobie zaczela gadac takze u nas przelo bedzie jak zacznie pelnbymi zdaniami gadac. Po za tym to jest mala diablica i daje mi niezle popalic
Cytat:
ja właśnie wpycham w siebie twixa bo mi się słodkiego chce (wcześniej namówić mnie na batona to był sukces )
Ja także w pracy, ale cieszy mnie fakt że robie to co lubie i jakoś lepiej się czuje w pracy niż w domu, chociaż nie powiem, że nie położyłabym się chętnie spać
ja wlasnie na nic nie mam zachcianek. Nie wysyla Tzeta jeszcze po rozne rzeczy ciekawe kiedy sie to zmieni

takj wogole dzien dobry
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:42   #432
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Dzień doberek dziołszki

Agnus, mnie tez serducho szybciej bije, nie wiem czy wiesz ale teraz w ciąży masz naturalnie podwyższona temperaturę ciała bo twoja krew szybciej krąży z racji twojego stanu i tez się szybko mecze.

Po wizycie u ginka, maluszka widać było, serduszko biło pięknie byłam w szoku jak urósł pęcherzyk przez ostatnie dwa tygodnie, wszystko ładnie ukształtowane, ciałko żółte w kształcie pięknego krążka czyli same dobre informacje. Oby tak dalej. No i jak to ładnie określił ciąża z gatunku niezagrożonych, bo wyniki mam idealne

Więc takie informacje zawsze i chętnie. Do karty mi już wpisał mdłości i wymioty więc jest git. oczywiście po porwocie do domu miałam szczerą rozmowę z wodnikiem szuwarkiem. I tak jak niejednej z Was łzy lecą mi jak grochy w trakcie wymiotów. Nie idzie tego przezwyciężyć. Teraz wcinam drugą miseczkę twarożku z cebulką i pomidorkiem tylko trochę octu balsamicznego musiałam dodać, bo moje maleństwo preferuje zdecydowane smaki

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:19   #433
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

dzien dobry wszystkim mamuśkom!

to widze ze kolo 7 tyg wychodza mdlosci. ja jak narazie czuje sie super i bardzo bym sie cieszyla jak by tak zostalo do konca. tez mam smaki a szczegolnie na kwasne. ciekawe czy to tez jest jakis tam sygnal ze chlopiec bedzie. podobno na dziewczynke sie slodkosci wcina.

albo stylizacji rzęs

Laura 28.09.2012

Stary 2012-01-24, 09:23   #434
adunia89
Zadomowienie

Dzień dobry Wam wszystkim
Też zaczynam myśleć już o rozstępach, ale nie mam pojęcia co zacząć stosować. Myślę, że jak ktoś ma skłonności do nich to i tak tego nie uniknie. Ale wiadomo, lepiej dmuchać na zimne Słyszałam o Mustelli i chyba na nią się skuszę.
Co do tych czerwonych plamek, ja jeszcze nie zauważyłam żadnej u mnie, ale brzuch mnie niesamowicie swędzi, czasem siedzę i się zapominam i namiętnie drapię się przy ludziach
Konczita piękne USG!
Agnus21 dobrze słyszeć, że wszystko w porządku, moje maleństwo 10 dni temu miało dokładnie 13,5 mm
No i oczywiście gratulacje dla Nowych Mam!

Najbardziej gorzka w naszym dzisiejszym smutku
jest pamięć o wczorajszej radości...

Amelia
adunia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:27   #435
Sojka1990
Zadomowienie

gdyby słodkie na dziewczynke to byłoby super, bo mi się słodkości chce
ale słyszałam odwrotną teorie, że kwaśne na dziewczynke a słodkie na chłopa
Zresztą chyba i tak nie ma reguły.
Stary 2012-01-24, 09:36   #436
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cześć mamuśki Konczi piękna fotka
Dziewczyny boję się ze coś u mnie nie tak bo mnie przestają boleć piersi od wczoraj wieczorem bolą coraz mniej dzisiaj juz prawie nie bolą boje sie coś moze iść nie tak Nie wiem czy tak się zdarza czy nie a lekarza mam dopiero umówionego na 10.02. wczoraj tez strasznie zabolał mnie prawy jajnik no tak ze musiałam się położyć przeszło po minucie nie mam plamień ani nic ale martwi mnie ten brak bólu w piersiach Dla nie znających mnie mówię że jam jezd histeryczka paranoiczka i panikara moze nie potrzebnie sie martwię...

A i jeszcze jedno Jak pójdę do lekarza 10-tego to będzie się akurat u mnie zaczynał 7 t c nie wiem czy mam brać ze sobą przyszłego tausia czy nie? On chce iść ale ja nie wiem USG pewnie będzie dopochwowe? i nie wiem czy na takie bierze sie tatusiów????

Edytowane przez lukrecja_25
Czas edycji: 2012-01-24 o 09:44 Powód: błędy
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:41   #437
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny boję się ze coś u mnie nie tak bo mnie przestają boleć piersi od wczoraj wieczorem bolą coraz mniej dzisiaj juz prawie nie bolą boje sie coś moze iść nie tak Nie wiem czy tak się zdaża czy nie a lekarza mam dopiero umówionego na 10.02. wczoraj tez strasznie zabolał mnie prawy jajnik no tak ze musiałam się położyć przeszło po minucie nie mam plamień ani nic ale martwi mnie ten brak bólu w piersiach Dla nie znających mnie mówię że jam jezd histeryczka paranoiczka i panikara moze nie potrzebnie sie martwię...

A i jeszcze jedno Jak pójdę do lekarza 10-tego to będzie się akurat u mnie zaczynał 7 t c nie wiem czy mam brać ze sobą przyszłego tausia czy nie? On chce iść ale ja nie wiem USG pewnie będzie dopochwowe? i nie wiem czy na takie bierze sie tatusiów????
Co do bólu piersi to niestety nie orientuję się, bo u mnie to pierwsza ciąża i bolą cały czas, jednego dnia bardziej, drugiego mniej, ale wydaje mi się, że nie masz się czym przejmować.
Ja ostatnia wizytę miałam 13.01 i był to właśnie 7t, Mój chciał bardzo ze mną być, a ja poinformowałam go, że jest ryzyko, że to będzie tylko USG dopochwowe Tak też się stało, ale miał okazję zobaczyć już pięknie bijące serduszko i do tej pory to wspomina.

Amelia
Stary 2012-01-24, 09:41   #438
lukrecja_25
Wtajemniczenie

No i sie zestresowałam czytam na forum że ustąpienie napięcia piersi zwiastuje ze ciąza obumarła i ze jest niski poziom progesteronu co ja mam teraz robić ??
Stary 2012-01-24, 09:44   #439
Sojka1990
Zadomowienie

eee tam tatusia może sobie odpuść bo na pewno będzie to USG TV jeszcze będzie miał się czas naoglądać w późniejszych tygodniach

a piersiami się nie przejmuj tylko się ciesz że Cię nie bolą ja musiałam teraz się macnąć żeby sprawdzić czy czuje jakiś dyskomfort bo nie bolą, dopiero jak nacisnełam mocniej to coś tam poczułam :P
Pewne dolegliwości ciążowe przychodzą i odchodzą tak jak ból piersi, częste siusianie, zgagi i inne paranoje tak więc głowa do góry !!!!!!!
Stary 2012-01-24, 09:48   #440
ilonkaczapela
Zakorzenienie

Hej Czy mogę dołączyć?

Jestem chyba w mniej więcej 5/6 tyg. U lekarza byłam, ale na usg dopiero 9.02 Niby do tego czasu nie chciałam myśleć o sobie jak o kobiecie w ciąży, ale nie umiem

Przyjmiecie mnie?

Lukrecjo, ja też chyba dużo mniej odczuwam już ból piersi. Nie mam też zachcianek, ani mdłości. Codziennie pobolewa mnie za to brzuch jak na @ i czasami kłuje w okolicach macicy. A wczoraj zrobiło mi się słabo. To tyle z mojej ciąży jak na razie Nie panikuj, poczekam z Tobą bo mamy podobne terminy badań I ja biorę męża, ale nie wiem, czy go wpuszczę do środka przy usg dopochwowym
ilonkaczapela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:48   #441
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

nie ma to jak refleks i niewiedza, wlasnie sie dowiedzialam ze 3 tydz po zaplodnieniu to 5 tydzien ciazy. no normalnie dla mnie. fajna strone znalazlam mamazone. tak jest tydzien po tyg. z fajnym filmikiem.

albo stylizacji rzęs

Laura 28.09.2012

Stary 2012-01-24, 09:54   #442
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
nie ma to jak refleks i niewiedza, wlasnie sie dowiedzialam ze 3 tydz po zaplodnieniu to 5 tydzien ciazy. no normalnie dla mnie. fajna strone znalazlam mamazone. tak jest tydzien po tyg. z fajnym filmikiem.
no znam ta stronę hihi no ja to wielu rzeczy nie wiem ale o tych tygodniach zdążyłam się wyedukować
Stary 2012-01-24, 09:57   #443
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
No i sie zestresowałam czytam na forum że ustąpienie napięcia piersi zwiastuje ze ciąza obumarła i ze jest niski poziom progesteronu co ja mam teraz robić ??
Dlatego nie powinno się szukać odpowiedzi po całym internecie tylko zapytać tutaj albo docelowo u lekarza Na pewno wszystko jest ok!

Cytat:
Napisane przez ilonkaczapela Pokaż wiadomość
Hej Czy mogę dołączyć?

Jestem chyba w mniej więcej 5/6 tyg. U lekarza byłam, ale na usg dopiero 9.02 Niby do tego czasu nie chciałam myśleć o sobie jak o kobiecie w ciąży, ale nie umiem

Przyjmiecie mnie?

Lukrecjo, ja też chyba dużo mniej odczuwam już ból piersi. Nie mam też zachcianek, ani mdłości. Codziennie pobolewa mnie za to brzuch jak na @ i czasami kłuje w okolicach macicy. A wczoraj zrobiło mi się słabo. To tyle z mojej ciąży jak na razie Nie panikuj, poczekam z Tobą bo mamy podobne terminy badań I ja biorę męża, ale nie wiem, czy go wpuszczę do środka przy usg dopochwowym
Witam i gratuluję!

Amelia
Stary 2012-01-24, 10:01   #444
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Myślę, że nie musisz się tym aż tak przejmować. Mnie też co raz mniej bolą piersi (chociaż wielkie są jak nigdy), a byłam wczoraj u lekarza i u maleństwa wszystko dobrze

Co to USG dopochwowego to raczej można wziąć tatusia jak się ktoś nie wstydzi. Ja bym nie mogła

Witaj nowa mamusiu ilonkaczapela
Stary 2012-01-24, 10:04   #445
adunia89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Myślę, że nie musisz się tym aż tak przejmować. Mnie też co raz mniej bolą piersi (chociaż wielkie są jak nigdy), a byłam wczoraj u lekarza i u maleństwa wszystko dobrze

Co to USG dopochwowego to raczej można wziąć tatusia jak się ktoś nie wstydzi. Ja bym nie mogła

Witaj nowa mamusiu ilonkaczapela
Ja tam się nie wstydziłam, Tż tylko przeraził się sprzętem do badania

Amelia
Stary 2012-01-24, 10:09   #446
lukrecja_25
Wtajemniczenie

No to ja już nie szukam nigdzie tatusia nie zabiorę na wizytę u lekarza tym razem zabiorę następnym chyba się nie obrazi hihi
Stary 2012-01-24, 10:48   #447
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Też dziś miałam usg... Ale tylko zewnętrzne. Niestety widać tylko pęcherzyk i to lekko spłaszczony Mam przyjść za tydzień na usg transwaginalne i mam nadzieję, że będzie widać zarodek... Jestem w połowie 6 tygodnia, może to normalne że czasem nie widać jeszcze zarodka...?

ja tez bylam w 6 tyg. i lekarz widzial tylko pecherzyk.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
dzien dobry wszystkim mamuśkom!

to widze ze kolo 7 tyg wychodza mdlosci. ja jak narazie czuje sie super i bardzo bym sie cieszyla jak by tak zostalo do konca. tez mam smaki a szczegolnie na kwasne. ciekawe czy to tez jest jakis tam sygnal ze chlopiec bedzie. podobno na dziewczynke sie slodkosci wcina.

ja w pierwszej ciazy caly czas slodycze wcinalam a urodzil sie chlpoczyk.a teraz na kwasne mam ochote wiec u mnie moze jest na odwrot i teraz bedzie dziewczynka

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:59   #448
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

to z tego wynika ze chyba jednak nie ma na to reguły i poprostu co ma byc to bedzie. spadam na zajecia, pozniej zajrzę co tam naskrobalyscie dalej.

albo stylizacji rzęs

Laura 28.09.2012

Stary 2012-01-24, 11:08   #449
Konczita
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
marudz arudz po to tu jestesmy

zgaga roznie.. i gazowane na zgage pomaga

ja sie smarowala cala ciaze i rozstepy wyszly 3 tygoidnie przed rozwiazaniem
Asiulka mi pomogło mleko nie będę tykać gazowanego

Cytat:
Witajcie!

Słodkich snów Mamusie

Monia gratuluję i wszystkiego naj naj z okazji urodzin a swoją droga dostałaś najpiękniejszy z prezentów na świecie

Cytat:
właśnie wstałam

Cytat:
Dziewczyny boję się ze coś u mnie nie tak bo mnie przestają boleć piersi od wczoraj wieczorem bolą coraz mniej dzisiaj juz prawie nie bolą boje sie coś moze iść nie tak Nie wiem czy tak się zdarza czy nie a lekarza mam dopiero umówionego na 10.02. wczoraj tez strasznie zabolał mnie prawy jajnik no tak ze musiałam się położyć przeszło po minucie nie mam plamień ani nic ale martwi mnie ten brak bólu w piersiach Dla nie znających mnie mówię że jam jezd histeryczka paranoiczka i panikara moze nie potrzebnie sie martwię...

Agata do pionu kochana nie ma szlajania się po stronach i czytania bzdur jasne ? uspokój sie bo będziesz miała nerwowe dziecię

U mnie dzisiaj standardowo coś tam po mdli, coś pobolą piersi jakaś marudna jestem no i tyle taki dzień jak co dzień się zapowiada
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 11:22   #450
kapka
Zadomowienie

Cześć brzuchatkiaż mi sie łezka zakręciła jak zobaczyłam Wasz wątek
Gratuluje Wam wszystkim małych fasolekoby te 9 miesięcy były szczęśliwym czasem w oczekiwaniu na Wasze pociechy, by zdrówko dopisywało i by maluszki rosły zdrowo

Same zobaczycie jak ten czas szybko leciczasami brzuszka brakuje

tego Wam życzę mama wrześniowa 2011

LIVE,LOVE,LIFT.

:5
kapka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości