![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część II
Wiesz, że mnie całkowicie emocje opadły?
Żadnego stresu, że okres przyjdzie, albo że będzie dziecko. Nic, jakby ktoś wypłukał ze mnie wszystkie uczucia.. ![]() Tak z dnia na dzień odechciało mi się nawet cykl obserwować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
![]() w moim przypadku test w dzień@ pokazywał cień cienia niemal nie do zauważenia. Zdarzają się takie cuda, ale w tym terminie to raczej z krwi. fajny w temacie http://magazyn.netmama.pl/serwisy/ka...iod/2012/1/18/ ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
![]() Ok nadrobiłam ide czytać drugi wątek aaa i moje ur. 26.01.1983(wrrr)
![]() |
#423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#425 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
Co do nieporozumienia z mężem to niestety, ale od wczoraj mnie wkurza
![]() Pisałyście też wieczornym obżarstwie. Ja ostatnio mam to samo, wieczorami się najadam i potem mam wyrzuty sumienia ![]() ![]() Nie wiem co to będzie jak będę w ciąży.
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#428 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Juz nie mogę sie jej doczekać ![]() ![]() ![]() Miałam małe zachcianki ale mąż wszytkie realizował :P Nawet z chęcią ![]() Pamietam ze miałam fazę na lody " Kaktus" Mąż kiedyś wraca z pełna torba i od progu wola,ze zaopatrzl mnie na tydzień i dziś nie musi krążyć po sklepach ![]() ![]() No i poszedł ![]() ![]()
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś rano wstałam i pierwsze co mi przyszło na myśl, że nie chce być w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie zaprzestaje starań, dalej będziemy próbować, ale bez wariactw ciążowych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie, wtawałam dziś o 5.00 i pomyśłałam, że jakbym miała byc w ciąży to czułabym sie jeszcze gorzej wstając o tej godzinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
Natalia godzenia nie będzie bo :
1. ja nie mam ochoty, 2. on ostatnio pracuje do późna i kładzie się do łóżka jak ja już śpię 3. niech się pomęczy, to może więcej nie będzie na mnie krzyczał. O!!!
#437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
Ja jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciazy to ciągle płakałam, był to akurat okres kiedy zginęli polscy żolnierze więc jak usłyszałam to w tv to łzy, oglądałam titanica - łzy, jakiś program o dzieciach - łzy. No masakra jakaś, a ogolnie to nie jestem dość płaczliwa. Kurcze tyle miałam do napisania i już zapomniałam, kamimidu jak napisałas o tych ruchach dziecka i kopniaczkach to się rozmarzyłam...
sensuall oj te Twoje piersi to o czymś mi świadczą... ![]() Kamimidu więcej informacji o tym co mozna a co nie w necie nie czytam, bo już nie wiem nic... |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Kochane jesteście ![]() Chyba ten cykl będę się starać bez mierzenia temperatury, liczenia, przeliczania, obserwowania.. ![]() No i jakoś tak mi się znudziło ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Ale z Was
![]() Nie było mnie pół dnia bo ogarniałam chatke po weekendzie ![]() ![]() ![]() ![]() Też czasem mam wrażenie ze pisze i pisze anikt tego nie widzi ,ale spoko nie przjmuje sie tym bo jest mi i tak dobrze w waszym gronie i nawet ja tylko was czytam też jest ok ![]() Tigresse tak mi przykro z powodu wstrętnej @ ,ten 5 bedzie szczęśliwy zobaczysz kochanie ![]() ![]() beautystyleandme no to ja trzymam ![]() ![]() mistrzyniwkochamciemisiu na sobotnim USG bedzie wszystko w porządku i usłyszysz znów swoje serduszka bijące jak dzwon ![]() ![]() ![]() Mystique mam to samo niestety ,te same myśłi i postanowiłam ze od nastepnego cyklu spuszczam sprzęgło i jade na luzie ,nie chem zeby te nasze starania ciągle wyglądały w ten sposób ze na szybkiego ze stresem sex ,tez czasem mam dość obserwowania śluzu,szyjki,temperatury, od tego czasem nie moge usnac bo zabardzos ie nakręcama wiem ze to nie najlepsze dla mnie ...... Trzymam kochana ![]() ![]() Zielona więc trzymam tez kciuki za Ciebie i za twoje wywoływanie tej wstrętnej @ ![]() szlachcianka co do twojego pytanka ,kochana wiem ze testy pokazują od momentu zgnieżdzenia które może być w 7-12 dfl ,znam wiele dziewczyn ze 11 dfl już miały dwie kreseczki na teście tym ultraczułym ![]() ![]() A ja czekam cierpliwie na @ jakoś sie nie nastawiam na kreski,kedyne co to siusiam częśto ,jutro testuje z rana ,...MOJE URODZINKI :31.10.1983
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Bry!
Wykończyli mnie dzisiaj w pracy ![]() Mąż zaproponował dzisiaj kino, i co? Wracam do domu po pracy nie ma go,myślałam że pojechał na basen jak deklarował. Wziełam psa, poszłam z nim na spacer, wracam, telefon od męża że idzie na basen, ja zdziwiona że myslałam że od dawna juz jest, a on że musiał jechać do księgowej w pilnej sprawie i dopiero teraz może, no to ja mu mówię a co z naszym kinem? A on eeee.... o kurde zapomniałem, no to mi się odechciało i mu powiedziałam że niech sobie idzie na ten basen, bo mi potem nie będzie się chciało późno jechać i jeszcze później wracać. Sama nie wiem czy jestem na niego zła, chyba nie, ale jest mi troche przykro, bo sam zaproponował a potem zapomniał. moja data urodzin: 09.04.1981 Martarynka, rozumiem że hormony buzują, może mąż widzac że pewnie jeszcze pośpisz, ugotował dla siebie tylko jajka, bo potem zimne byłyby już niedobre. Ehhh..i pomyśleć że usprawiedliwiam faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | |
Zadomowienie
|
O ostatnio mialam sluz przezroczysty i bylo go mało. Teraz coraz bardziej mokro sie robi i jest mleczno biały. znow zaczely mnie placy boleć
![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() T dopiero pierwszy cykl, wiec nie mam na razie powodu ![]() Na razie czekam na @, nie wiem kiedy jej się zachce przyjść, może za dwa albo trzy dni? ![]() Jeju, jaka ja jestem zmęczona, od godziny zamiast leżeć to siedzę na wizażu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Mistrzyni w Kocham Cię Misiu, zazdroszczę (oczywiście tak pozytywnie)Ci tych dwóch serduszek to musi być niesamowite zobaczyć bijące serduszko, a co dopiero dwa
![]() ![]() ![]() Ja obiecuje sobie troszkę wyluzować w tym miesiącu, bo pomału to wykańcza mojego TŻ, mieliśmy ostatnio trochę na pieńku, on czuł się jakby mi tylko na dziecku zależało i tylko temu miało służyć przytulanie...na szczęście dogadaliśmy się już i dzić czeka już na mnie w domku z pomarańczami, winogronami i bananami i będziemy mieć wieczorek filmowy ![]() Miłego wieczoru Dziewczynki ![]()
#449 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że mnie właśnie te mierzenie, sprawdzanie, kontemplowanie nad szyjką jaka ona jest doprowadza mnie do wariacji. Potem sie nakrecam, nie wiem czy jednak to taki śłuz jest czy może sobie go wyobraziłam? ![]() ![]() Koniec. Do końca cyklu będę mierzyć, żeby nie zostawiać takiego nieskończonego i koniec. Luz! ![]() Aniula, sensuall razem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I jajniki mnie bardzo bolą, cały czas. Mam skierowanie na USG, wiec jak tak dalej mnie będą bolec to pójdę sobie je zrobić, bo może coś tam sie dzieje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.