|
|
#421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Od marca-pierwsze starania po poronieniu
Cały czas was czytam, ale jakos sie nie udzielam
Misiael ja tez podczytuje wątek lipcowo-sierpniowy, jakby,nie bylo tego # , to tam bysmy byly:-( A tak ogolnie to ja teraz mam malego stresa, bo dzisjsaj w sumie dopiero 20 dzien cyklu, ale juz sobie wymyslam jakies objawy ciążowe, a to przeciez jeszcze za wczesnie dzisjaj np. ucileam sobie drzemke w dzien tak z 1,5 godziny, nigdy tego nie robie, z wyjatkiem czasu jak bylam w ciazy wtedy tez musialam sie zdrzemnac, no wlasnie chyba juz świruje |
|
|
|
|
#422 |
|
MBZ♥
|
Misiaeel podczytywałam ten wątek
miałam nadzieję do niego dołączyć. Teraz wiem, że "chwalić się" będęjak przetrzymamy ten I trym nawet nie chcemy mówić najbliższym łatwo nie będzie ale z racji tego, że mieszkamy daleko od rodziców to może się udaćhej Blanka |
|
|
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Blanka, miło Cię poznać, szkoda tylko, że w takich okolicznościach
![]() Misiaeel myślę, że na wrzesień to jeszcze spokojnie możesz się wstrzymać. Ja myślę o końcu czerwca, bo wiem że jeśli uda mi się zajść w ciążę to ze strachu już się później nigdzie nie ruszę...
|
|
#424 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cały czas podczytuję ten wątek, dziewczyny już znają płeć, już mają brzuszki. My też już byśmy to wszytsko miały. No ale niestety. Stało to, co sie stało.
BYou ja też postanowiłam, że powiem wszytskim po USG genetycznym, lub może po I trymestrze. Na pewno nie wcześniej. Rodzicom też wcześniej nie powiem. I też mieszkają daleko
|
|
#425 |
|
Rozeznanie
|
u mnie dziewczyny w pracy ciąże jak grzyby po deszczu i mam nadzieję ze ja wkręce się w ten dobry trend;-) a jak okaże się ze ja na 1 razem po poronieniu mam fasolkę to tylko potwierdzi ze każda z nas na szanse na szybka ciąże;-)
|
|
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
Oglądam Na Wspólnej;p
ewelina88 a jaki okres czasu Ty jesteś po #?
|
|
#427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i ja mam strasznie złe wspomnienia z genetycznym, tu dobrze wszystko super, a 3 dni później wielki krach- nie wiem czy kolejny raz będę się decydować na genetyczne.
|
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
No wierzę, że to dla Ciebie byłoby bardzo trudne. Ja nie miałam genetycznego. Nawet serduszek nie słyszałam:/ Widziałam tylko jak krew przepływa.
|
|
#429 |
|
Rozeznanie
|
Haha ja tez oglądam;-)
4 dzień ;-) |
|
|
|
|
#430 |
|
MBZ♥
|
Katka piszesz o genetycznym stricte czy o przezierności? bo przezierność musi Ci lekarz zrobić między 12, a 14 tygodniem. jeśli coś jest nie tak wysyła na test pappa, czy amniopunkcję
Misiaeel urządzasz mieszkanie? zazdroszczę to już za nami marzy mi się przemalowanie sypialni
|
|
|
|
|
#431 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Diagnostyka prenatalna nieinwazyjna to badanie ultrasonograficzne wykonywane w I trymetrze ciąży, czyli między 11a 14 tyg. c. oraz badania laboratoryjne z krwi. Badanie ultrasonograficzne ocenia tak zwane markery genetyczne , czyli szerokość przezierności karku -NT, obecność kości nosowej , przepływ krwi przez zastawkę trójdzielną w sercu dziecka oraz przepływ krwi w przewodzie żylnym. Badania laboratoryjne to test podwójny oceniający średnie wartości białka PAPP-A i hormonu łożyska B-HCG. Połączenie obu tych metod pozwala w ok 95 % stwierdzić że dziecko nie jest nosicielem aberracji chromosomowej czyli zespołu Downa, Edwardsa, Patu.
|
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
No my kupiliśmy mieszkanie niedawno, dokładnie jakoś 2 miesiące temu. I nadal jesteśmy w trakcie urządzania
Duuużo mi jeszcze brakuje Ale co miesiąc kupujemy sobie cos nowego I coraz lepiej to już wygląda
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
My kupiliśmy mieszkanie 8 miesięcy temu i jeszcze dużo mam brakuje. Ale najważniejsze to kuchnia i sypialnia;-) w łazience nie mamy nic prócz sprzętu. W sensie prysznic, wc i pralka, są gole ściany i podłogi;-) a i mamy jeszcze lustro;-) nie braliśmy kredytu na urządzenie mieszkania, wiec co miesiąc kupujemy po malutku. Już mieliśmy oszczędności na łazienkę a to akt notarialny i takim sposobem nadal mamy łazienkę w rozsypce;-)
|
|
|
|
|
#435 |
|
Wtajemniczenie
|
My też w trakcie urządzania
Może dziewczyny wrzucicie efekty Waszych remontów? Ja też czegoś poszukam
|
|
#436 |
|
Rozeznanie
|
nio nic zaraz u mnie na tapecie Szymon w TVNie a później grzecznie spać,wczesna pobudka do pracy
mam nadzieję że jutro rano (zawsze dostaje rano) również nie przyjdzie @. Dam Wam znać. Kolorowych snów i te co mogą a szczegónie te co mają płodne fasolkujcie!! |
|
|
|
|
#437 |
|
Wtajemniczenie
|
My kupowaliśmy w stanie developerskim także zdjęcia mam od gołych ścian po to co teraz jest
Śmieszne to jak się na to patrzy Kredyt mamy na 12 lat tylko, ale rata jest duża:/ Na szczęście rodzice nam pomagają
|
|
#438 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane rozmawiałam teraz z TŻ, który rzekł: rób wstępną rezerwację, a między czasie popytaj znajomych czy ktoś jedzie
A jak coś to jedziemy sami Jupi
|
|
#439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#440 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.grecos.pl/Wakacje/Grecja/Hotel-Mare__.html
|
|
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale super ZazdraszczamDziewuszki lecę już, bo znowu Tż nawołuje Będę jutro z rana Dobrej nocki, buziaki;*
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2012-03-26 o 22:06 |
|
|
|
|
|
#442 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
A tak fajnie, jak macie sprawdzone miejsce ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#443 |
|
Rozeznanie
|
Przyprawa majeranek;-) ten który dodajemy do klopsów i żeberek
|
|
|
|
|
#444 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Gaduły!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
SUPER! |
||||||
|
|
|
|
#445 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny
Jak mija dzionek? Ja w pracy i zasypiam, po obiadku jakaś śpiąca się zrobiłam i brzuch mnie strasznie od okresu boli. Ale wieczornej zumby nie przepuszczę ![]() Z Korfu nici, nie dostanę wtedy urlopu, szukam czegoś w połowie czerwca
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
KATKA! szukaj szukaj! wierze ze cos fajnego znajdziesz. Ja dziś cały dzien spiąca jestem - nawet drzemka nie wiele dała. Ide dziś do ginka! aaaaaaaaaa boje się......
|
|
|
|
|
#447 |
|
Wtajemniczenie
|
eseska powodzenia! Wszytsko będzie dobrze na pewno
Ja dzisiaj się srednio czuje jakoś tak dziwnie, boję się żeby mnie jakieś przeziębienie nie rozłożyło:/ Zaraz idę do kosmetyczki;p Odprężyć się;d A jutro też mam gina, zobaczymy co mi powie i jak zareaguje na to, że chcę się starać za miesiąc kata_19 szukaj, a na pewno znajdziesz coś jeszcze lepszego Ja już się nie mogę doczekać końca tego tygodnia bo w weekend jedziemy z tż na zakupy wiosenne Trzeba szafę zmienić trochę![]() Wróciłam odnowiona;p Jeszcze sobie brwi wyregulowałam, spłakałam się przy tym bo mam takie strasznie krzaczaste;p I bardzo dużo;p Plus jest taki, że henny nie muszę stosować Robię obiad teraz, kurczaka w sosie słodko kwaśnym
01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2012-03-27 o 15:05 |
|
|
|
|
#448 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczynki,dziś rano miałam lekkie krwawienie, później się rozkciło a teraz znów nic... martwie się trochę, więc albo okres albo coś się tam dzieje. Poczekam na rozwój sytuacji i jutro zrobie test.
|
|
|
|
|
#449 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym na Twoim miejscu już zrobiła test, bo i tak jesteś już po terminie @ więc powinien pokazać. I szybko do gina skoro krwawienie jeśli jesteś w ciąży.
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie, a szczególnie, ze miałaś takie objawy!!
eseska daj znac jak po wizycie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

miałam nadzieję do niego dołączyć. Teraz wiem, że "chwalić się" będęjak przetrzymamy ten I trym

Może dziewczyny wrzucicie efekty Waszych remontów? Ja też czegoś poszukam