|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||
|
Matka buldoga
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Dzien dobry
![]() Cytat:
Czy nie jestem w temacie? ![]() Cytat:
![]() Dobra, czas wyjsc z lozka Mam dobra motywacje, pojade po cieple buleczki francuskie z czekolada, moje nowe uzaleznienie ![]() Udanego dnia
|
|
#422 | |
|
Konto usunięte
|
ja tyż, bo pogoda za oknem nie nastraja do niczego innego i mój wygląd również
właśnie wróciłam od kosmetyczki, gdzie dostałam 4 strzały laserem w nocha i okolice i zawstydziłabym samego Rudolfa Czerwononosego Cytat:
daj trochę
|
|
|
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Co się dzieje za oknem? Grad, deszcz ze śniegiem... armagedon normalnie. W sumie dobra wymówka do spędzenia całego dnia w łóżku ![]() TŻ mi wyjeżdża w poniedziałek i wraca dopiero w piątek więc mam nadzieję, że wizaż nie będzie miał awarii bo się zanudzę na śmierć.Poza tym namawia mnie znowu na studia... a ja mam mieszane uczucia. Nawet nie wiem co to miało by być i czy dam radę tym razem... :/
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nawet ciepło - ale wieje jak cholera, i popaduje od czasu do czasu. Ja już nie zdecydowałabym się na studia - nawet gdybym miała kupę kasy i czas. W Twoim wypadku, skoro nie masz konkretnych planów - uważam, że iść na studia sztuka dla sztuki trochę bez sensu, tym bardziej że nie masz na to wielkiej ochoty... |
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Jiuna, a co byś w ogóle brała pod uwagę? Zgadzam się, że studia same dla siebie to trochę strata czasu, ale z drugiej strony - te właściwie wybrane potrafią być też pożyteczne, pouczające, odświeżające umysł i ciało (niech żyje piwo studenckie
|
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
ano, bylismy na zdjeciach w terenie (nie otwartym)
akurat dzialo sie wydarzenie, ktore chcielismy skrecic i tym samym padl pierwszy klaps naszego spotu ![]() Cytat:
|
|
#427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zależy na jakich ludzi się trafi.Pod uwagę biorę .. yyyy... nic? Nie mam pojęcia na co bym się zdecydowała o ile to nastąpi ![]() No nic.. muszę wszystko przemyśleć poważnie i tyle.
|
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moim zdaniem (niczym w "Chłopaki nie płaczą") - musisz odpowiedzieć sobie na za☠☠☠iście, ale to za☠☠☠iście ważne pytanie - co lubisz w życiu robić? ![]() A tak serio - nie znam Twojej ścieżki edukacyjno-naukowej, nie wiem, co już robiłaś - mówiłaś że coś już studiowałaś, tak? Zgadzam się z dziewczynami - nie warto iść na studia tak o. Zresztą, nawet to nie muszą być studia. Masz w ogóle jakiś zawód, czy tylko LO? Bo może po prostu pójdziesz sobie do jakiejś szkoły pomaturalnej, czy coś takiego? Ja jak skończyłam fil polską zdałam sobie sprawę, że wybór kierunku to była pomyłka. Jak tylko zaczęłam pracować poszłam na kursy językowe - angielski i niemiecki. Kosztowało mnie to sporo czasu, pieniędzy, poświęcenia, ale ani trochę nie żałuję, bo dzięki mojemu samozaparciu mam dzisiaj pracę, którą naprawdę BARDZO lubię! Zatem jestem żywym przykładem, że jak się chce wiele można. Może skoro facet wyjeżdża będzie okazja, żeby to sobie wszystko na spokojnie przemyśleć.
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Imo od czegos trzeba zaczac, studia, kursy, nie po to zeby sobie napelnic leb zbedna wiedza, ale po to zeby zdobyc jakies doswiadczenie, cokolwiek. I caly czas, tak jak mowisz, rozwijac sie, przebranzawiac, jednym slowem zeby byc zdolnym do robienia za chwile czegos innego niz sie robi teraz Inaczej sie w obecnym swiecie nie da, nie da sie wyjsc po studiach, wachlujac sie papierkiem, z poczuciem ze sie jest genialnym i 'bierzcie mnie, czekam na oferty' Fajnie by bylo gdyby tak bylo, ale nie jest : ]Patrzac na siebie, mniej wiecej 1/3 tego co wiem o tym co robie wynioslam ze studiow, reszta jest efektem samodzielnej pracy 'po'. Mam o tyle dobrze, ze wiem, ze to jest to co chce robic. Ale tez nie mam oporow przed robieniem innych, kreatywnych rzeczy, o ktorych wczesniej nie mialam pojecia
|
|
#430 | ||
|
Konto usunięte
|
tralalala
Cytat:
Cytat:
nie wiem, co się dzieje w tym Wrocławiu, ale nie dość że od tygodnia jest od groma wypadków, to jeszcze rynek okupują fanatycy radia maryja ze swoimi arcypogodnymi hasłami typu "pieprzyć PO". Strach wyjść na ulicę
|
||
|
|
|
#431 | ||||||||
|
Lux Mundi
|
Bry
Cytat:
![]() Borys jeździ na Mietku, staczają walki, co w efekcie kończy się odkurzaniem powyrywanej sierści- dwa razy dziennie ![]() Jedzenie, żwir to jeszcze jakoś ujdzie, najdrożej wychodzi opieka weterynaryjna- przynajmniej na początku. Wczoraj byłam z Borysem na szczepieniu od kocich chorób- za 4 tyg powtórka i później tylko raz w roku plus robale. No i kastracja. Teraz czas się wziąć za Mietka- przytył przez zimę za dużo ;/ Cytat:
Z wt/śr mieliśmy w domu sądną noc - czyściło wszystkich na dwa końce, jak nigdy ;/ Póki lepiej- wracamy do siebie ![]() A tekst z 'próbnym przelewem' świetny! ![]() Cytat:
Cytat:
tą kwestię, aczkolwiek doszłam już do wprawy i mieszczę się z kreską w 6 minutach ![]() A soczewki zmieniam co 30 dni ![]() Włosy zaś myję poprzedniego dnia- zazwyczaj od razu odżwykuję, więc potrzebuję na to ok 3/5 godzin ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oby tak dalej! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Widziałam dziś niecodzienne zjawisko ![]() Ogromny wilczur leżał przez drzwiami domku jednorodzinnego i drzemał ![]() Na nim z kolei spał biały kotem ![]() A między łapami wilczura, przytulony do niego- drugi kotek- czarny ![]() Niestety były dość daleko, a bałam się, że jak wejdę na teren posesji i będę chciałam cyknąć fotę, to zostanę zjedzona żywcem ![]() Aczkolwiek widok bardzo budujący
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powróciwszy z DM party. Ponieważ przyplątał się mój znajomy Szkot, mogłyśmy z Julą poćwiczyć trochę angielski. Ale niedosyt tańczenia wciąż odczuwam.... |
|
|
|
|
#433 | |
|
Matka buldoga
|
Dzien dobry
![]() Chcialam oznajmnic, ze w mojej miescinie spadl wczoraj snieg, jeszcze dzis lezy ![]() Cytat:
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Nie wiem czy to widzicie, ale... pada śnieg!!! Chyba to jakiś primaaprilisowy żart matki natury
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#435 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
bry! południe mija, najwyższy czas przyoblec się w coś konkretnego i wyleźć na zewnątrz... mam ochotę na coś słodkiego i chyba coś upiekę, tylko składników brak. Jakieś muffinki na ten przykład.
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak mam od rana.Cytat:
oj tam oj tam dasz radeMoja mama ma dziś urodziny i to nie żart Oczywiście przez szanownego pana ojca to ona wpadnie do mnie. Więc będę obżarta ciastem
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
bry
Padam na pysk:/ Robie koncepcje nowego projektu, ktory bedziemy realizowac. Wczoraj siedzialam do 4, dzisiaj od rana i niech mi tylko ktos jutro fuknie. Niestety na tym nie koniec i teraz mam dylemat czy olac sprawe i zrobic sobie spa, czy jednak nie Kufa, kolejny weekend do A padal i owszem Byly tez ciemne chmury i ostre slonce : ] Za to jakie swiatlo, idealne do zdjec Moja imieniny i to tez nie zart ![]() Niestety nie mialam czasu prezenta zakupic : /
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pół dnia szukałam dziś nowego iPada. Nie ma. Wersja która mnie interesuje - wyprzedana do cna. Jestem głęboko zdegustowana...mam jeszcze małą szansę na dorwanie go w Białymstoku, jeśli ktoś z rezerwujących nie odbierze ze sklepu. TŻ ogląda go w necie i czyta wszystko co można, więc chcieliśmy kupić - i tak były takie plany - a tu dupa. |
|
|
|
|
#443 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
![]() Borys rzuca się Mietkowi do gardła ![]() A Mietek jak się wkurzy to siada na tylnych łapach [wygląda jak niedźwiedzio-foko-kot ] i paca Borysa w czółko ![]() Niedosyt tańczenia odczuwam i ja- poszczę w tej kwestii [jak również alkoholowej] prawie 4o dni ![]() Ale za to jak po Świętach wszystko będzie mi smakować ![]() Właśnie- a propos Świąt ![]() U mnie były wczoraj Z racji tego, że część Rodzinki leci na Wielkanoc do Irlandii, a część do Norge pożegnalno-świąteczny obiad mieliśmy ![]() A dziś rewizyta- nie mam odwagi się zważyć... Cytat:
![]() Jiuna, to Mama zrobiła kawał na porodówce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W futbolu jest ten plus, że możesz popatrzeć na dobrze zbudowanych kolesi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gdybyś kompletnie go nie potrzebowała. Życie Ale może uda Ci się jednak go zdobyć
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie kolejki sa czy o so chodzi? Przeciez musza miec kiedys dostawe ![]() Zamarzylam sobie Macbooka Pro, 13tke, tylko mnie nie stac : ] Znaczy nie stac mnie zeby zaczac odkladac przed wywczasem, a kredytu nie chce. Grazynka
|
|
#445 | ||||
|
Zadomowienie
|
Bry wieczór
![]() Witam się już oficjalnie ze stolycy Cytat:
Deszcz, śnieg, grad, wiatr i słońce do tego wszystkiego Ale ktoś mi powiedział, że w Wielką Sobotę ma być 20 stopni i ja żyję tą nadzieją - no chyba, że to miał byc taki żart okołoprimaaprilisowy ![]() Cytat:
Trzymaj się i powodzenia z tym całym majdanem ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak Ci tam? i jak w pracy? ![]() Cytat:
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Powróciwszy z randki, chyba się udało ukryć moją słabszą dyspozycję
![]() Nafiku, jak tam pierwsze wrażenia? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
W Warszawie mi fajnie - naprawdę mi brakowało tego tempa, ruchu i zmian
Zresztą, pewnie będzie jeszcze lepiej, tylko trochę się muszę rozkręcić, bo przeprowadziłam się dosłownie wczoraj i jeszcze się nawet nie rozpakowałam Jutro mam wolne, to będę w końcu porządnie odsypiać; może się co najwyżej wybiorę na mały spacer po okolicy Ogólnie i mieszkanie, i współlokatorzy, i pokój są ok I bardzo mi się podoba widok z okna, bo to siódme piętro![]() IMAG0142.jpg Chociaż - mam tą miejscówkę tylko do wakacji (taki był postawiony warunek w ogłoszeniu - że to wynajem krótkoterminowy), a później trzeba będzie poszukać znów czegoś innego - ale myślę, że będzie już trochę łatwiej ![]() A w pracy może nie rewelacyjnie, ale zupełnie w porządku - na pewno nieporównywalnie lepiej, niż na samym początku Mam nadzieję, że to już oznacza jakieś wyjście na prostą![]() Też się ucieszyłam, jak to usłyszałam Oby tak byłoLou, jak się Twoja Bestia miewa? Pogłaszcz go ode mnie![]() I wszystkiego dobrego imieninowego dla Twojej Mamy Ooo, takie wiosenne, romantyczne randki - świetna sprawa
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-04-02 o 00:20 |
|
|
|
#449 | ||
|
Lux Mundi
|
'Grażas' znaczy piękna
![]() Z tego co pamiętam ![]() Cytat:
Gratulacje Ano wygląda, ale odgłosy czasem straszne ![]() I tak trzymać Cytat:
![]() Oczywiście, że oznacza Teraz to już z górki
|
|
|
#450 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Obok pracy masz Kinotekę, w jakieś dni są tanie bilety - nie pamiętam jakie, ale google pomoże I w Mariocie perfumerię niszową - Quality - kurcze, nigdy tam nie byłam, mieszkając w Warszawie nie wiedziałam o jej istnieniu - i pewnie by mnie to wtedy nie interesowało...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Czy nie jestem w temacie? 
mieszkanie obok zostało w końcu kupione. Nawet się przywitali wczoraj i zastali nas jak dwóch rumunów, jak to w piątek późnym wieczorem, kiedy już nigdzie nie leziesz. Hmmm... mam nadzieję że lubią głośną muzykę 

daj trochę

Zależy na jakich ludzi się trafi.

Fajnie by bylo gdyby tak bylo, ale nie jest : ]

oj tam oj tam dasz rade