|
|
#391 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV
Cytat:
![]() Ogólnie bardzo lubię to co robię, więc jak już jestem w pracy jest ok. Tylko ze wstawaniem są problemy ![]() Cytat:
Ja codziennie zaliczam z 5 drzemek, bo tel mam zazwyczaj nastawiony na 6:45 - wieczorem łudzę się, że wstanę wcześniej, może trochę posprzątam, poczytam czy coś takiego... Jeszcze mi się to nie udało
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, miałam tak samo, jak pracowałam na etacie...wstawanie rano mnie zabijało. Jutro muszę wstać o 6:30, żeby na 7 rano być na badaniu krwi. Co za palant wymyślił, że na czczo jest się tylko między 7 a 8 rano - dla mnie powinno to być między 9 a 10...
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Ehh, jeszcze PRL-owskie standardy. Toż to prawdziwa dyskryminacja sów nocnych i wolnych zawodów, phi.
|
|
|
|
#394 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, kochane
Ech, nawet nie wiem, od czego zacząć, bo nie pamiętam już, kiedy pisałam ostatnio Ale podczytuję dzielnie, więc gratuluję wykupionych wycieczek i zaplanowanych imprez![]() Miałam się odezwać już wcześniej, tak, jak pisała Cindy, ale ładowarka od laptopa mi najpierw zaczęła podejrzanie skwierczeć, a później trafił ją szlag (dobrze, że i nie mnie przy okazji ), więc miałam chwilowy przymusowy odwyk od komputera Ale już jest ok Tak ogólnie też jest już bardziej ok, niż na początku (byle tylko nie zapeszyć ). Staram się ze wszystkim ogarniać - idzie mi to różnie Atmosfera w pracy też jest często uzależniona od tego mojego ogarniania się - jak nic nie schrzanię, to jest ok, jak coś nie pójdzie, to już gorzej Trochę męcząca taka huśtawka jest, no ale jakoś się tam już w miarę z tym oswoiłam![]() Aaa, i coś z czego się cieszę - znalazłam sobie pokój I najprawdopodobniej przeprowadzam się już w weekend, więc chociaż te koszmarne dojazdy mi odpadną I moze w końcu będę mogła trochę na wywątku posiedzieć i się poprodukować, bo ostatnio jak wracałam z pracy o 12 w nocy, to nawet nie miałam siły laptopa odpalić No a poza tym, Święta za pasem, więc też trochę wolnych dni wpadnie![]() Pozdrawiam wszystkich ciepło i wiosennie, i jeszcze na pewno będę nadrabiać i się odzywać |
|
|
|
#396 |
|
Konto usunięte
|
Bry
kawy? Naf super, że powoli zaczyna wychodzić na prostą |
|
|
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że udaje Ci się sytuację opanować - ale koleżanki bardzo niefajne. Tak na wszelki wypadek traktowałabym je z rezerwą, nawet jak się wdrożysz - z tego co piszesz, to flądry mogące wbić nóż w plecy... |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Bry. Kawki? Herbatki?
Właśnie czytam artykuł na głównej onetu, w którym stoi, że: "przeciwieństwa się przyciągają niczym magnez" - kogo oni tam zatrudniają, ja się pytam ![]() Nafiku, dobrze, że już jest lepiej, na pewno wkrótce będzie już zupełnie ok. A babiszczami się oczywiście nie przejmuj. I pytanie branżowe do Ciebie - są jakieś soczewki jednodniowe z krzywizną 8.4? Myślałam, żeby na wyjazd sobie sprawić kilka takich, nie będzie szkoda, jak utopie je w basenie Aha, i czy jednodniówki sprzedajecie tylko po 30 sztuk, czy też można na próbę wziąć kilka, w moim przypadku musiałabym od razu brać 60 :/
Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2012-03-29 o 14:25 |
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
![]() bedziesz stac z rannymi dziadkami ![]() elo dopsz, ze sie uspokoilo i sie wsio stabilizuje, ale na fladry, tak jak Milka radzi, uwazaj I opowiadaj w miare mozliwosci co nowego w wielkim swiecie ![]() idiotow ![]() Ludzie, telepatia siakas, przyszlo info o dofinansowaniu do multisporta
|
|
#400 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do koleżanek, to już wiem, czego się mogę spodziewać, i raczej spoufalać się nie zamierzam Kontakty niby są między nami dobre, rozmawiamy normalnie itd., ale ja na pewno będę trzymać spory i zdrowy dystans.Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli chcesz u nas kupić, to oczywiście możesz wziąć mniejszą ilość jednodniówek![]() Cytat:
![]() Gratuluję multisporta U mnie też jest możliwość korzystania z niego i też mnie kusi
Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2012-03-29 o 17:10 |
|||||
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie masz z tym multisportem Brakuje mi w okolicy jakiejś przyzwoitej siłowni - i jeszcze kogoś z kim mogłabym na nią chodzić, bo TŻ nie lubi (dopakowany jak bulterier, więc generalnie ćwiczeń siłowych mu nie potrzeba)...
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ulica Górczewska kojarzy mi się z bohaterami "Wakacji z Duchami". Oni byli stamtąd, dobrze kojarzę? |
|
|
|
|
#403 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja mam jednak zezowate szczęście: chce multisporta -nie ma, chce do korpo, bo nadgodziny, dużo pracy- trafiam do firmy prorodzinnej aż się boję myśleć, co będzie dalej...I w ramach akcji: mam cukinie i paprykę, zrobiłam cukinie zapieczoną z papryką, tofu i serem (pożyczone). Pycha
|
||
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) wypłata nędzna, ale jak juz zostanę dyrektorem.... Tylko pewnie zaraz będę chciała czegoś innego, np być regionalnym za 4000 na rękę )Dawaj przepis na jedzonko bo się pośliniłam! Odnośnie soczewek to dziś zakładałam swoje 2 raz w życiu. Super wynalazek, jestem zachwycona Tylko będę szukać tańszych jakichś... Może właśnie acuvue oasis, bo ktoś z pracy też je polecał.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2012-03-29 o 21:25 |
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Oasysy są bardzo fajne, ale zdaje mi się, że to dwutygodniówki, więc w sumie tak bardzo tanio to one nie wychodzą.
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pinki, jak chcesz dużo pracy za podobną kasę jak masz tam, to wal do mojej firmy Myślałam, że to takie kopiuj-wklej, a to tego jest muuuultum, tak, że ludzie się nie wyrabiają i klepią nadgodziny.
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#407 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() przepis jest banalny: wrzucasz wszystko co warzywne na patelnie (papryka, cebula, pomidor), podsmażasz dodajesz tofu i robi Ci się profesjonalna papka, którą umieszczasz w uprzednio wydrążonej i sparzonej cukinii. Dodajesz dużo przypraw i sera żółtego i do piekarnika na 25-30min. Pyyyycha Cytat:
więc podziękuję ze tę jakże interesującą propozycję
|
||
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#409 |
|
Konto usunięte
|
ależ Julianno pochlebiasz mi
![]() proszę, pierwszy z brzegu: http://szelest-stron.pl/100-tytulow-...rzeczytac.html |
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do końca roku dam radę, ha! Nie no, żartuję...Tylko Biblię sobie podaruję, miałam kilka podejść ale bajki coś mi nie wchodzą
|
|
|
|
#411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#412 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale żeby nie było mi za łatwo, to z kilku innych źródeł dobiłam do 88 pozycji.a co do biblii, to stary testament przerobiłam we wczesnych latach liceum, żeby dręczyć katechetkę a do nowego jakoś mnie nie ciągnie
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
ja z listy mam ok. blisko 30 pozycji, słaaabo
i niestety prawie nic z klasyki.A poza tym... |
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Weeeeekend!!!!
)))) tyle mam dziś do powiedzenia!
|
|
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
piateczek dzis
|
|
|
|
#416 |
|
Matka buldoga
|
Czas na relaks! http://www.youtube.com/watch?v=zE7jc4rcsR0
|
#417 |
|
Konto usunięte
|
hurrra! jutro się wyśpię
jakiś dziwny dzień dzisiaj, pomimo 4. wypitych kaw jestem wpół przytomna chyba sobie 5. strzelę...
|
|
|
|
#418 |
|
Wtajemniczenie
|
Wróciłam.
Jestem jeszcze chora jak chol.era, ale dziś już mogę wstać z łóżka Mam nadzieję, że do niedzieli mi całkiem przejdzie Nie ogarniam wątku
|
|
#419 | |
|
Zakorzenienie
|
bry
Cytat:
![]() mozna takiego wypozyczyc? ![]() no i so sie chwalisz nade mna znowu cus wisi, konkretnie pierwszy dzien zdjeciowy, stad juz jestem po 2 kawie i wciaz lekko przytomna :/ A pogoda po uju, pisci, leje, odechciewa sie
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
bry!
ja też chyba walnę sobie kawę nr 2. Mamy sąsiadów mieszkanie obok zostało w końcu kupione. Nawet się przywitali wczoraj i zastali nas jak dwóch rumunów, jak to w piątek późnym wieczorem, kiedy już nigdzie nie leziesz. Hmmm... mam nadzieję że lubią głośną muzykę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

Ale już jest ok
). Staram się ze wszystkim ogarniać - idzie mi to różnie