Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-28, 21:53   #391
bridgeta
Zadomowienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. IV

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
dobrze pamietam, ze jeszcze nie bralas odkad zaczelas prace, czy cos mi sie pokickalo?
Bo zawsze jakoś zwalczę porannego lenia
Ogólnie bardzo lubię to co robię, więc jak już jestem w pracy jest ok. Tylko ze wstawaniem są problemy

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
jeżu kolczasty, mam dokładnie tak samo a dziś walczyłam z sobą wyjątkowo długo ale stwierdziłam że szkoda jednak tego dnia urlopu, za to w maju poszaleję

a drzemka w moim telefonie to nie zliczę ile razy jest przesuwana...
Siostro Ja codziennie zaliczam z 5 drzemek, bo tel mam zazwyczaj nastawiony na 6:45 - wieczorem łudzę się, że wstanę wcześniej, może trochę posprzątam, poczytam czy coś takiego... Jeszcze mi się to nie udało

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:57   #392
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
ja z kolei rano jestem w stanie oddać wszystko za 5 min snu
A! A pierwsza myśl jaka CODZIENNIE rano przychodzi mi do głowy to: a może wezmę dziś urlop na żądanie?
hehe, miałam tak samo, jak pracowałam na etacie...wstawanie rano mnie zabijało. Jutro muszę wstać o 6:30, żeby na 7 rano być na badaniu krwi. Co za palant wymyślił, że na czczo jest się tylko między 7 a 8 rano - dla mnie powinno to być między 9 a 10...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 21:59   #393
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
hehe, miałam tak samo, jak pracowałam na etacie...wstawanie rano mnie zabijało. Jutro muszę wstać o 6:30, żeby na 7 rano być na badaniu krwi. Co za palant wymyślił, że na czczo jest się tylko między 7 a 8 rano - dla mnie powinno to być między 9 a 10...
Ehh, jeszcze PRL-owskie standardy. Toż to prawdziwa dyskryminacja sów nocnych i wolnych zawodów, phi.
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 22:46   #394
201604280909
Konto usunięte

Cytat:
Byłam 2 tyg temu, jak wyszłam z przychodni o mało nie zemdlałam, dobrze ze była ławka t 5 min sie na niej polozyłam. Moglo to dziwnie wygladac ale byl to poranek wiec malo ludzi chodziło Nasteonym razem wezme batona do torebki, żeby cukier podwyzszyc
201604280909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-28, 23:49   #395
nafnaf
Zadomowienie

Cześć, kochane
Ech, nawet nie wiem, od czego zacząć, bo nie pamiętam już, kiedy pisałam ostatnio Ale podczytuję dzielnie, więc gratuluję wykupionych wycieczek i zaplanowanych imprez I przesyłam dobre fluidy dla tych, co trochę niedomagają
Miałam się odezwać już wcześniej, tak, jak pisała Cindy, ale ładowarka od laptopa mi najpierw zaczęła podejrzanie skwierczeć, a później trafił ją szlag (dobrze, że i nie mnie przy okazji), więc miałam chwilowy przymusowy odwyk od komputera Ale już jest ok Tak ogólnie też jest już bardziej ok, niż na początku (byle tylko nie zapeszyć). Staram się ze wszystkim ogarniać - idzie mi to różnie Atmosfera w pracy też jest często uzależniona od tego mojego ogarniania się - jak nic nie schrzanię, to jest ok, jak coś nie pójdzie, to już gorzej Trochę męcząca taka huśtawka jest, no ale jakoś się tam już w miarę z tym oswoiłam
Aaa, i coś z czego się cieszę - znalazłam sobie pokój I najprawdopodobniej przeprowadzam się już w weekend, więc chociaż te koszmarne dojazdy mi odpadną I moze w końcu będę mogła trochę na wywątku posiedzieć i się poprodukować, bo ostatnio jak wracałam z pracy o 12 w nocy, to nawet nie miałam siły laptopa odpalić No a poza tym, Święta za pasem, więc też trochę wolnych dni wpadnie
Pozdrawiam wszystkich ciepło i wiosennie, i jeszcze na pewno będę nadrabiać i się odzywać

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 07:54   #396
201609062117
Konto usunięte

Bry

kawy?

Naf super, że powoli zaczyna wychodzić na prostą I koniecznie częściej się odzywaj!
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 08:10   #397
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez Baby_Spice Pokaż wiadomość
Byłam 2 tyg temu, jak wyszłam z przychodni o mało nie zemdlałam, dobrze ze była ławka t 5 min sie na niej polozyłam. Moglo to dziwnie wygladac ale byl to poranek wiec malo ludzi chodziło Nasteonym razem wezme batona do torebki, żeby cukier podwyzszyc
nie dziwię się - ja mam do przychodni 7 minut pieszo, ale kiedy robiłam badania po drodze do pracy - brałam ze sobą kanapki, i zaraz po wyjściu z przychodni jadłam śniadanie...

Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
Cześć, kochane
Ech, nawet nie wiem, od czego zacząć, bo nie pamiętam już, kiedy pisałam ostatnio Ale podczytuję dzielnie, więc gratuluję wykupionych wycieczek i zaplanowanych imprez I przesyłam dobre fluidy dla tych, co trochę niedomagają
Miałam się odezwać już wcześniej, tak, jak pisała Cindy, ale ładowarka od laptopa mi najpierw zaczęła podejrzanie skwierczeć, a później trafił ją szlag (dobrze, że i nie mnie przy okazji), więc miałam chwilowy przymusowy odwyk od komputera Ale już jest ok Tak ogólnie też jest już bardziej ok, niż na początku (byle tylko nie zapeszyć). Staram się ze wszystkim ogarniać - idzie mi to różnie Atmosfera w pracy też jest często uzależniona od tego mojego ogarniania się - jak nic nie schrzanię, to jest ok, jak coś nie pójdzie, to już gorzej Trochę męcząca taka huśtawka jest, no ale jakoś się tam już w miarę z tym oswoiłam
Aaa, i coś z czego się cieszę - znalazłam sobie pokój I najprawdopodobniej przeprowadzam się już w weekend, więc chociaż te koszmarne dojazdy mi odpadną I moze w końcu będę mogła trochę na wywątku posiedzieć i się poprodukować, bo ostatnio jak wracałam z pracy o 12 w nocy, to nawet nie miałam siły laptopa odpalić No a poza tym, Święta za pasem, więc też trochę wolnych dni wpadnie
Pozdrawiam wszystkich ciepło i wiosennie, i jeszcze na pewno będę nadrabiać i się odzywać
Fajnie, że masz pokój - zdradź, gdzie jest?
Dobrze, że udaje Ci się sytuację opanować - ale koleżanki bardzo niefajne. Tak na wszelki wypadek traktowałabym je z rezerwą, nawet jak się wdrożysz - z tego co piszesz, to flądry mogące wbić nóż w plecy...
Stary 2012-03-29, 14:08   #398
Rilla82
Zakorzenienie

Bry. Kawki? Herbatki?
Właśnie czytam artykuł na głównej onetu, w którym stoi, że: "przeciwieństwa się przyciągają niczym magnez" - kogo oni tam zatrudniają, ja się pytam

Nafiku, dobrze, że już jest lepiej, na pewno wkrótce będzie już zupełnie ok. A babiszczami się oczywiście nie przejmuj. I pytanie branżowe do Ciebie - są jakieś soczewki jednodniowe z krzywizną 8.4? Myślałam, żeby na wyjazd sobie sprawić kilka takich, nie będzie szkoda, jak utopie je w basenie Aha, i czy jednodniówki sprzedajecie tylko po 30 sztuk, czy też można na próbę wziąć kilka, w moim przypadku musiałabym od razu brać 60 :/

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2012-03-29 o 14:25
Stary 2012-03-29, 16:56   #399
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Cytat:
Co za palant wymyślił, że na czczo jest się tylko między 7 a 8 rano - dla mnie powinno to być między 9 a 10...
dlatego wlasnie chodze prywatnie, o przyzwoitej porze, tzn po 11
bedziesz stac z rannymi dziadkami
Cytat:
Cześć, kochane
elo
dopsz, ze sie uspokoilo i sie wsio stabilizuje,
ale na fladry, tak jak Milka radzi, uwazaj I opowiadaj w miare mozliwosci co nowego w wielkim swiecie
Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
kogo oni tam zatrudniają, ja się pytam
idiotow

Ludzie, telepatia siakas, przyszlo info o dofinansowaniu do multisporta oczywiscie nie omieszkam skorzystac, bede placic od 40-60 zl w zaleznosci od ilosci chetnych w pracy

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 17:06   #400
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Bry

kawy?

Naf super, że powoli zaczyna wychodzić na prostą I koniecznie częściej się odzywaj!
Na pewno postaram się zwiększyć częstotliwość odzywania, bo samej mi tęskno za wywątkiem
Cytat:
Fajnie, że masz pokój - zdradź, gdzie jest?
Dobrze, że udaje Ci się sytuację opanować - ale koleżanki bardzo niefajne. Tak na wszelki wypadek traktowałabym je z rezerwą, nawet jak się wdrożysz - z tego co piszesz, to flądry mogące wbić nóż w plecy...
Milko, pokój jest na jednym z osiedli na Bemowie (okolice Tesco na Górczewskiej), więc miejscówka całkiem ok
Co do koleżanek, to już wiem, czego się mogę spodziewać, i raczej spoufalać się nie zamierzam Kontakty niby są między nami dobre, rozmawiamy normalnie itd., ale ja na pewno będę trzymać spory i zdrowy dystans.
Cytat:
Bry. Kawki? Herbatki?
Właśnie czytam artykuł na głównej onetu, w którym stoi, że: "przeciwieństwa się przyciągają niczym magnez" - kogo oni tam zatrudniają, ja się pytam
Hehe, dobrze, że nie kżem albo rzelazo
Cytat:
Nafiku, dobrze, że już jest lepiej, na pewno wkrótce będzie już zupełnie ok. A babiszczami się oczywiście nie przejmuj. I pytanie branżowe do Ciebie - są jakieś soczewki jednodniowe z krzywizną 8.4? Myślałam, żeby na wyjazd sobie sprawić kilka takich, nie będzie szkoda, jak utopie je w basenie Aha, i czy jednodniówki sprzedajecie tylko po 30 sztuk, czy też można na próbę wziąć kilka, w moim przypadku musiałabym od razu brać 60 :/
Rillko, jednodniówek z 8.4 nie kojarzę, ale jeszcze tak super z asortymentem obeznana nie jestem, to mogę się mylić. Są jednodniowe Johnsony http://www.acuvue.pl/soczewki-jednodniowe/trueye (silikonowo - hydrożelowe) albo http://www.acuvue.pl/soczewki-jednodniowe/moist (hydrożelowe) o krzywiźnie 8.5 bodajże. Zresztą nam wkładają do głowy, że w soczewkach promienie krzywizny są uniwersalne, więc nie należy do nich szczególnej wagi przywiązywać - ale ciężko mi stwierdzić, czy to tylko takie marketingowe gadanie, czy prawda Jeśli chcesz u nas kupić, to oczywiście możesz wziąć mniejszą ilość jednodniówek Minimum to blister pięć sztuk
Cytat:
elo
ale na fladry, tak jak Milka radzi, uwazaj I opowiadaj w miare mozliwosci co nowego w wielkim swiecie
Cześć, Lou kochana
Gratuluję multisporta U mnie też jest możliwość korzystania z niego i też mnie kusi

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2012-03-29 o 17:10
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 17:06   #401
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
bry

dlatego wlasnie chodze prywatnie, o przyzwoitej porze, tzn po 11
bedziesz stac z rannymi dziadkami

elo

Ludzie, telepatia siakas, przyszlo info o dofinansowaniu do multisporta oczywiscie nie omieszkam skorzystac, bede placic od 40-60 zl w zaleznosci od ilosci chetnych w pracy
w mojej wiosce prywatnie jest do 9-tej...poza tym, skoro jest skierowanie - nie zamierzam dopłacać do czegoś, do czego nie muszę. I tak mnie krew zalewa, że płacę co miesiąc niemałą kasę, z jak przychodzi co do czego, to terminy są kilkumiesięczne, do skierowania na badanie lekarz "nie widzi wskazań", i ogólnie - przy czymkolwiek poważniejszym niż katar olewa. Więc - jeśli na morfologię mam skierowanie, nie zamierzam dopłacać (konkretnie, to małżonek na morfologię, a ja próby wątrobowe - oczywiście do gina chodzę prywatnie, więc za te badanie trzeba było zapłacić).

Fajnie masz z tym multisportem Brakuje mi w okolicy jakiejś przyzwoitej siłowni - i jeszcze kogoś z kim mogłabym na nią chodzić, bo TŻ nie lubi (dopakowany jak bulterier, więc generalnie ćwiczeń siłowych mu nie potrzeba)...
Stary 2012-03-29, 17:10   #402
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:

Rillko, jednodniówek z 8.4 nie kojarzę, ale jeszcze tak super z asortymentem obeznana nie jestem, to mogę się mylić. Są jednodniowe Johnsony http://www.acuvue.pl/soczewki-jednodniowe/trueye (silikonowo - hydrożelowe) albo http://www.acuvue.pl/soczewki-jednodniowe/moist (hydrożelowe) o krzywiźnie 8.5 bodajże. Zresztą nam wkładają do głowy, że w soczewkach promienie krzywizny są uniwersalne, więc nie należy do nich szczególnej wagi przywiązywać - ale ciężko mi stwierdzić, czy to tylko takie marketingowe gadanie, czy prawda Jeśli chcesz u nas kupić, to oczywiście możesz wziąć mniejszą ilość jednodniówek Minimum to blister pięć sztuk
Podziękował pięknie, wlaśnie o tych Johnsonach myślałam. Na pewno wypróbuję, bo to na wyjazdy, jeszcze połączone z taplaniem się w wodzie, świetna sprawa.

A ulica Górczewska kojarzy mi się z bohaterami "Wakacji z Duchami". Oni byli stamtąd, dobrze kojarzę?
Stary 2012-03-29, 20:32   #403
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Cześć, Lou kochana
Gratuluję multisporta U mnie też jest możliwość korzystania z niego i też mnie kusi
multisporta jak dają trzeba brać ja mam jednak zezowate szczęście: chce multisporta -nie ma, chce do korpo, bo nadgodziny, dużo pracy- trafiam do firmy prorodzinnej aż się boję myśleć, co będzie dalej...

I w ramach akcji: mam cukinie i paprykę, zrobiłam cukinie zapieczoną z papryką, tofu i serem (pożyczone). Pycha
Stary 2012-03-29, 21:21   #404
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
multisporta jak dają trzeba brać ja mam jednak zezowate szczęście: chce multisporta -nie ma, chce do korpo, bo nadgodziny, dużo pracy- trafiam do firmy prorodzinnej aż się boję myśleć, co będzie dalej...

I w ramach akcji: mam cukinie i paprykę, zrobiłam cukinie zapieczoną z papryką, tofu i serem (pożyczone). Pycha
Hmn, ja chciałam do korpo z multisportem, kartą medyczną i 2000 i prawie to mam )) wypłata nędzna, ale jak juz zostanę dyrektorem.... Tylko pewnie zaraz będę chciała czegoś innego, np być regionalnym za 4000 na rękę )

Dawaj przepis na jedzonko bo się pośliniłam!

Odnośnie soczewek to dziś zakładałam swoje 2 raz w życiu. Super wynalazek, jestem zachwycona Tylko będę szukać tańszych jakichś... Może właśnie acuvue oasis, bo ktoś z pracy też je polecał.

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Edytowane przez Jula
Czas edycji: 2012-03-29 o 21:25
Jula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 21:31   #405
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość

Odnośnie soczewek to dziś zakładałam swoje 2 raz w życiu. Super wynalazek, jestem zachwycona Tylko będę szukać tańszych jakichś... Może właśnie acuvue oasis, bo ktoś z pracy też je polecał.
Oasysy są bardzo fajne, ale zdaje mi się, że to dwutygodniówki, więc w sumie tak bardzo tanio to one nie wychodzą.
Stary 2012-03-29, 21:42   #406
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
Oasysy są bardzo fajne, ale zdaje mi się, że to dwutygodniówki, więc w sumie tak bardzo tanio to one nie wychodzą.
Aha... muszę to obczaić na spokojnie.

Pinki, jak chcesz dużo pracy za podobną kasę jak masz tam, to wal do mojej firmy Myślałam, że to takie kopiuj-wklej, a to tego jest muuuultum, tak, że ludzie się nie wyrabiają i klepią nadgodziny.

Stary 2012-03-29, 22:10   #407
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Hmn, ja chciałam do korpo z multisportem, kartą medyczną i 2000 i prawie to mam )) wypłata nędzna, ale jak juz zostanę dyrektorem.... Tylko pewnie zaraz będę chciała czegoś innego, np być regionalnym za 4000 na rękę )
to jak zostaniesz Panią Dyrektorową i zrefundujesz mi multisporta to pozwolę Ci się zatrudnić
Cytat:
Dawaj przepis na jedzonko bo się pośliniłam!
przepis jest banalny: wrzucasz wszystko co warzywne na patelnie (papryka, cebula, pomidor), podsmażasz dodajesz tofu i robi Ci się profesjonalna papka, którą umieszczasz w uprzednio wydrążonej i sparzonej cukinii. Dodajesz dużo przypraw i sera żółtego i do piekarnika na 25-30min. Pyyyycha
Cytat:
Pinki, jak chcesz dużo pracy za podobną kasę jak masz tam, to wal do mojej firmy Myślałam, że to takie kopiuj-wklej, a to tego jest muuuultum, tak, że ludzie się nie wyrabiają i klepią nadgodziny.
jak na razie odkryłam listę 100książek BBC, które należy przeczytać do końca życia i po licznych modyfikacjach tj. chociażby wyrzuceniu zebranych dzieł Szekspira mam kilkadziesiąt tytułów do nadrobienia więc podziękuję ze tę jakże interesującą propozycję
Stary 2012-03-29, 22:24   #408
Jula
Zakorzenienie

Cytat:
to jak zostaniesz Panią Dyrektorową i zrefundujesz mi multisporta to pozwolę Ci się zatrudnić

przepis jest banalny: wrzucasz wszystko co warzywne na patelnie (papryka, cebula, pomidor), podsmażasz dodajesz tofu i robi Ci się profesjonalna papka, którą umieszczasz w uprzednio wydrążonej i sparzonej cukinii. Dodajesz dużo przypraw i sera żółtego i do piekarnika na 25-30min. Pyyyycha

jak na razie odkryłam listę 100książek BBC, które należy przeczytać do końca życia i po licznych modyfikacjach tj. chociażby wyrzuceniu zebranych dzieł Szekspira mam kilkadziesiąt tytułów do nadrobienia więc podziękuję ze tę jakże interesującą propozycję
Ty wiesz, jak mnie zainteresować! Gdzie link???

Stary 2012-03-29, 22:33   #409
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Ty wiesz, jak mnie zainteresować! Gdzie link???
ależ Julianno pochlebiasz mi

proszę, pierwszy z brzegu: http://szelest-stron.pl/100-tytulow-...rzeczytac.html
Stary 2012-03-29, 22:38   #410
Jula
Zakorzenienie

Cytat:

proszę, pierwszy z brzegu: http://szelest-stron.pl/100-tytulow-...rzeczytac.html
Ooo, 50% mam przeczytane Do końca roku dam radę, ha! Nie no, żartuję...
Tylko Biblię sobie podaruję, miałam kilka podejść ale bajki coś mi nie wchodzą

Stary 2012-03-29, 22:52   #411
bridgeta
Zadomowienie

Cytat:

Wstyd się przyznać, ale ja, filolog, przeczytałam jakieś 15 pozycji z tej listy...

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 23:10   #412
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Ooo, 50% mam przeczytane Do końca roku dam radę, ha! Nie no, żartuję...
Tylko Biblię sobie podaruję, miałam kilka podejść ale bajki coś mi nie wchodzą
ja podobnie ale żeby nie było mi za łatwo, to z kilku innych źródeł dobiłam do 88 pozycji.

a co do biblii, to stary testament przerobiłam we wczesnych latach liceum, żeby dręczyć katechetkę a do nowego jakoś mnie nie ciągnie
Stary 2012-03-30, 16:41   #413
Alvesta
Zakorzenienie

ja z listy mam ok. blisko 30 pozycji, słaaabo i niestety prawie nic z klasyki.

A poza tym...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif piatek-gif.gif (108,5 KB, 9 załadowań)
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 17:48   #414
Jula
Zakorzenienie

Weeeeekend!!!! )))) tyle mam dziś do powiedzenia!

Stary 2012-03-30, 18:15   #415
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293
Konto usunięte

piateczek dzis
12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 19:08   #416
zania
Matka buldoga

Czas na relaks! http://www.youtube.com/watch?v=zE7jc4rcsR0
Stary 2012-03-30, 19:16   #417
201609062117
Konto usunięte

hurrra! jutro się wyśpię

jakiś dziwny dzień dzisiaj, pomimo 4. wypitych kaw jestem wpół przytomna chyba sobie 5. strzelę...
Stary 2012-03-30, 20:40   #418
jiuna
Wtajemniczenie

Wróciłam.
Jestem jeszcze chora jak chol.era, ale dziś już mogę wstać z łóżka
Mam nadzieję, że do niedzieli mi całkiem przejdzie
Nie ogarniam wątku
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 09:34   #419
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
dobre
mozna takiego wypozyczyc?
Cytat:
hurrra! jutro się wyśpię
no i so sie chwalisz
nade mna znowu cus wisi, konkretnie pierwszy dzien zdjeciowy, stad juz jestem po 2 kawie i wciaz lekko przytomna :/
A pogoda po uju, pisci, leje, odechciewa sie

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-31, 10:17   #420
Alvesta
Zakorzenienie

bry!

ja też chyba walnę sobie kawę nr 2.
Mamy sąsiadów mieszkanie obok zostało w końcu kupione. Nawet się przywitali wczoraj i zastali nas jak dwóch rumunów, jak to w piątek późnym wieczorem, kiedy już nigdzie nie leziesz. Hmmm... mam nadzieję że lubią głośną muzykę
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości