Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzieła! :) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-26, 15:04   #421
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie

Cytat:
Napisane przez nefrey Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny, zrobiłam taką wstępną, każda z Was może się zapisać, jeżeli chciałybyście dodać cele czy pomiary to śmiało piszcie https://docs.google.com/spreadsheet/...tWXhmSHc#gid=0
dopisałam się
Stary 2012-04-26, 15:15   #422
nefrey
Raczkowanie

Dot.: Zdrowy tryb życia - przepisem na życie :) wspólne odchudznie do lata - do dzie

No i fajnie Mam nadzieję, że to każdą z Nas jeszcze bardziej zmotywuje do działania, pierwszy pomiar w poniedziałek
- 870/1200 min ogólnie ćwiczeń

Alexz Johnson - Skips
nefrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 16:00   #423
Sculpture of Regret
Raczkowanie

GG do Sculpture of Regret

Kochane, jutro wyjeżdżam na wakacje Włochy + Chorwacja, nie będzie mnie półtorej tygodnia. Diety nie zawieszam, ale na pewno trochę ją nagnę Za to planuję dużo ruchu, biorę buty do biegania no i mam basen w hotelu. Do tego dużo chodzenia, zwiedzania, wycieczki w góry. Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was, damy radę, odezwę się po powrocie
Stary 2012-04-26, 16:07   #424
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sculpture of Regret Pokaż wiadomość
Kochane, jutro wyjeżdżam na wakacje Włochy + Chorwacja, nie będzie mnie półtorej tygodnia. Diety nie zawieszam, ale na pewno trochę ją nagnę Za to planuję dużo ruchu, biorę buty do biegania no i mam basen w hotelu. Do tego dużo chodzenia, zwiedzania, wycieczki w góry. Trzymajcie za mnie kciuki, ja trzymam za Was, damy radę, odezwę się po powrocie
Wow, zazdroszczę

Baw się dobrze, wypoczywaj i korzystaj z pogody
Stary 2012-04-26, 16:33   #425
Killunia
Raczkowanie

Cytat:
Dobra dziewczyny, zrobiłam taką wstępną, każda z Was może się zapisać, jeżeli chciałybyście dodać cele czy pomiary to śmiało piszcie https://docs.google.com/spreadsheet/...tWXhmSHc#gid=0
Hej, ja także się wpisałam, jeśli pozwolicie
mimo, że niewiele się udzielam to śledzę w miarę możliwości czasowych wasz wątek.
fajnie, że taka tabelka powstała, super pomysł, bardziej motywujący
Stary 2012-04-26, 16:45   #426
star_dust
Raczkowanie

Sculpture of Regret wow, ale Ci zazdroszczę a ja weekend majowy tylko z nauką i pracą, też bym gdzieś pojechała bądź w miarę grzeczna, chociaż jeśli będzie tyle ruchu nie powinno być źle

ja właśnie mam hiit 15, turbo 30 (zrobiłam zamiast sculpt 30 póki nie mam tej gumy do ćwiczeń) i dodałam sobie stretch 10, żeby się trochę rozciągnąć po tych dzikich skokach, spocona jestem ale kondycyjnie już troszkę się przyzwyczaiłam przez te półtora tygodnia

wagę początkową wpisujecie, jakoś z początku odchudzania, z ostatniego ważenia czy jak?

star_dust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 16:50   #427
pannafu
Zakorzenienie

Wieki mnie tu nie było. Ostatnio miałam straszną chandrę, ale powoli przechodzi. Biorę się do pracy ostro!

Cytat:
Napisane przez Melia123 Pokaż wiadomość
Godzina i pół z hula hop

Cytat:
Hmm, normalnie :P Mąka, drożdże, woda, oliwa, sól. Wszystko na oko. Ale w Internecie jest mnóstwo przepisów na razowe spody do pizzy. Polecam bo taka pizza domowa może być w 100% dietetyczna. Sos z pomidorów z puszki, dużo warzyw: pieczarki, pomidory, brokuły, szpinak, cebula + chuda szyneczka albo filet z kurczaka. Ser to daję mozarellę light albo smażony albo nawet wieśniaka (też się rozpuszcza wbrew pozorom). Do tego sos czosnkowy z jogurtu i mamy pyszną pizzę, którą możemy się zajadać bez wyrzutów sumienia
ale bym zjadła takiej domowej pizzy! Może w przyszłym tygodniu ją zrobię, bo teraz nie będę miała kiedy.

Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
nefrey: 8min abs, buns i legs robię codziennie po jednej serii z każdego, ale zawsze wybieram sobie jeden dzień wolny od ćwiczeń, żeby mięśnie trochę odpoczęły
Kochana, powiedz mi. Wróciłam do ćwiczeń w poniedziałek, ale we wtorek i środę już nie dałam rady zrobić 8 min abs, bo bardzo bolały mnie "mięśnie" brzucha. Czy to z czasem przechodzi?

Cytat:
Napisane przez star_dust Pokaż wiadomość
dziewczyny tak mi wpadło do głowy może umieścimy na początku jakąś tabelkę z wzrostem, początkową aktualną i docelowa wagą i będzi my np raz w tygodniu w poniedziałki podawać tą wagę do zaktualizowania? byłam kiedyś w wątku gdzie było coś takiego i to mnie mobilizowało, żeby jednak ta waga spadała a nie rosła skoro muszę ją co tydzień podać publicznie co wy na to?
Bardzo fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
dopisałam się
I ja. Tylko mam problem Bo nie pamiętam jaką miałam wagę startową.

Cytat:
WOW, wypoczywaj i baw się dobrze! Udanego wyjazdu
Też bym mi się przydały takie wakacje Ja chcę nad morze

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Witam wszystkie nowe dziewczyny i życzę powodzenia w utracie kilogramów

Swoimi jadłospisami się nie chwalę, bo ostatnio przeginam pałkę ale obiecuję poprawę
pannafu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 17:20   #428
blaszok
Zakorzenienie

pannafu: myślę, że przejdzie Ci to wkrótce możesz sobie zrobić dzionek wolnego, żeby mięśnie miały czas na regenerację ja, przez pierwsze dni też trochę cierpiałam, ale walczyłam i teraz już codziennie od miesiąca robię sobie na spokojnie ćwiczonka oczywiście czuję jak mięśnie pracują, ale jest to już raczej jedno z tych miłych wrażeń
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 17:28   #429
Melia123
Rozeznanie

jeu wiem, wiem i dziękuję Ci za porady wczoraj faktycznie było za węglowo, ale to przez brak w sumie dobrego obiadu, zdarza się a co do nawyków, to zmieniłam je już dawno temu, tylko jak już napisałam i Ty też coś o tym wspomniałaś- zdarza się, że coś danego dnia nie wyjdzie generalnie jem to co lubię i zazwyczaj jest to zróżnicowany jadłospis, teraz jestem tylko w jakimś złym stanie psychicznym
Dziś też nie jest za dobrze z jadłospisem, wieczorem będzie na pewno lepiej:
I- owsianka na mleku z łyżeczką kakao i łyżką dżemu 346kcal (jutro zrobię z bananem, bo mnie kusi, kocham banany)
jabłko 40kcal
II- pół małego palucha z sezamem (niestety pszenny, innych nie miałam ) z łyżeczką almette, ogórkiem i szczypiorkiem, ciekawe ile taki paluch może mieć kcal, obstawiam, że około 200 w całym, więc około 130kcal
jabłko 40kcal
III- tak samo jak II 130kcal
45 minut wfu: skakanka, biegi itp
IV- porcja ziemniaków (około 2-3 łyżki), 2 jajka sadzone na niecałej łyżeczce oliwy, mizeria (łyżka jogurtu naturalnego i kawał ogórka) i pieczarki powybierane z sosu (ale nie za dużo ich wzięłam, około 2 łyżki, aha i sos zrobiony jakoś na mleku) około 353kcal
No i planuję ser biały z warzywami na kolację

I tak jest chyba lepiej niż wczoraj, chociaż ten paluch... no cóż, w sumie nie ma co się załamywać tym

pannafu
Melia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 19:32   #430
zielone_oko
Zakorzenienie

Z ćwiczeń było : 8min abs, 8min legs, 500x skakanka

zaraz kąpiel i wracam do pracy
Stary 2012-04-26, 19:48   #431
Melia123
Rozeznanie

18:50-20:45 hula hop

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 20:04   #432
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
18:50-20:45 hula hop
wow
Nie nudzi Ci się kręcąc? Ja dłużej niż 30min nie mogę kręcić , bo mi się już nudzi, nawet przy serialu..
Stary 2012-04-26, 20:07   #433
Melia123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
wow
Nie nudzi Ci się kręcąc? Ja dłużej niż 30min nie mogę kręcić , bo mi się już nudzi, nawet przy serialu..
Kiedyś kręciłam do muzyki, to faktycznie po tygodniu czy dwóch się nudziło, ale teraz właśnie serial oglądam I tak mnie wciągnął, że szok
Stary 2012-04-26, 20:09   #434
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś kręciłam do muzyki, to faktycznie po tygodniu czy dwóch się nudziło, ale teraz właśnie serial oglądam I tak mnie wciągnął, że szok
Hehe widać, że Cię wciągnął
Stary 2012-04-26, 20:10   #435
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
też się dopisałam
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 20:11   #436
Melia123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
też się dopisałam
Widzę, że mamy ten sam wzrost i cel
Stary 2012-04-26, 20:24   #437
jeu
Zakorzenienie

też się dopisałam na pewno będzie bardziej motywująco, ale ja od razu mówię, że mój pierwszy spadek może być gigantyczny, bo z "podwójnej wody" - woda z obżarstwa, która spada zawsze na początku diety + woda, która ze mnie spłynie po okresie

Melia - wiadomo, że jak nie miałaś dzisiaj nic innego pod ręką to lepiej taki jadłospis niż same czekoladki itp. chociaż nie grzeszysz słodyczami i to jest na plus

ja dzisiaj bez ruchu, choć łącznie miałam z taki 1,5h spacer, więc nie tak źle (na uczelnię w obie strony, potem do kerfura i z powrtoem i na samych zakupach się w sumie sporo chodzi )

dzisiaj nie jest idealnie, bo troszkę za dużo, ale zdrowo
I owsianka z serkiem wiejskim i bananem na mleku
II twaróg z rzodkiewką i szczypiorem polany jogurtem nat., jabłko
III plaster szynki (głodna byłam, więc na zabicie głodu), dużo fasolki szaparagowej, młoda kapusta a do tego 2 małe piersi z indyka
IV sporo (z 200-250g ) mieszanki studenckiej, suszona śliwka i morela
V ptasianka

Gdyby nie ta mieszanka to byłoby lepiej, mogłam jej zdecydowanie mniej zjeść, ale zdarza się, zabiło to moją chęć na słodkie (ach te rodzynki). Ale też pocieszam się, że orzechy to zdrowe tłuszcze, więc mi nie zaszkodzi
Stary 2012-04-26, 20:28   #438
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że mamy ten sam wzrost i cel
oo faktycznie
mi już trochę spadło, więc teraz mam niższą wagę niż startową i mam nadzieję, że szybko uda mi się osiągnąć cel, bo już zaraz wakacje itd

choć ostatnio u mnie średnio
i z ćwiczeniami i z jedzeniem, bo taka zalatana ostatnio jestem, że szkoda gadać
Stary 2012-04-26, 20:36   #439
Melia123
Rozeznanie

Cytat:
oo faktycznie
mi już trochę spadło, więc teraz mam niższą wagę niż startową i mam nadzieję, że szybko uda mi się osiągnąć cel, bo już zaraz wakacje itd

choć ostatnio u mnie średnio
i z ćwiczeniami i z jedzeniem, bo taka zalatana ostatnio jestem, że szkoda gadać

Ja miałam już wagę 52kg, ale tylko przez chwilę, dokładnie jeden dzień po ciężkiej podróży, później 53 się utrzymywało i teraz znowu to 54. Ale między tymi wagami nie dostrzegam zmian w wyglądzie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-26, 20:40   #440
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam już wagę 52kg, ale tylko przez chwilę, dokładnie jeden dzień po ciężkiej podróży, później 53 się utrzymywało i teraz znowu to 54. Ale między tymi wagami nie dostrzegam zmian w wyglądzie.
no ja już doszłam do 50,8 ale potem miałam taki trochę rozpustny okres i wzrosło do 51,8kg i tyle właśnie miałam jak się ostatnio ważyłam ale to było jakoś przed Wielkanocą jeszcze, a od tego czasu jakoś się nie ważyłam. Muszę w końcu to zrobić
Stary 2012-04-26, 20:48   #441
Melia123
Rozeznanie

Cytat:
no ja już doszłam do 50,8 ale potem miałam taki trochę rozpustny okres i wzrosło do 51,8kg i tyle właśnie miałam jak się ostatnio ważyłam ale to było jakoś przed Wielkanocą jeszcze, a od tego czasu jakoś się nie ważyłam. Muszę w końcu to zrobić

Kuurcze Super, a jak wygląda Twoja dieta? Dużo ćwiczysz?
Stary 2012-04-26, 20:56   #442
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Kuurcze Super, a jak wygląda Twoja dieta? Dużo ćwiczysz?
moje dieta to MŻ
generalnie ja nie podchodzę do tego jako do diety, tylko zaminy nawyków żywieniowych Staram się jeść mało, często i zdrowo. Ale jak mam ochotę na coś "zakazanego" to to po prostu jem i nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu, choć oczywiście staram się ograniczać wszelkie grzeszki.
Ale generalnie jem to na co mam ochotę i dzięki temu trwam w diecie i kg spadają. Na pewno wolniej niż jakbym się na prawdę porządnie zawzięła itd, ale jak tak nie chce, wolę na spokojnie itd. Kiedyś już przesadziłam z odchudzaniem, więc teraz mam już takie bardziej luzackie podejście do tego
a co do ćwiczeń to baaaardzo różnie. Staram się to robić regularnie, bo po prostu to lubię ale zależy jak stoję z czasem itd.
Np ostatnie kilka dni miałam strasznie zalatanych, więc prawie tydz nic nie ćwiczyłam ale są też takie tyg kiedy ćwiczę praktycznie codziennie. Różnie to bywa, staram się, żeby chociaż kilka dni w tyg poćwiczyć, ale różnie to wychodzi
Stary 2012-04-26, 21:03   #443
Melia123
Rozeznanie

Cytat:
moje dieta to MŻ
generalnie ja nie podchodzę do tego jako do diety, tylko zaminy nawyków żywieniowych Staram się jeść mało, często i zdrowo. Ale jak mam ochotę na coś "zakazanego" to to po prostu jem i nie mam wyrzutów sumienia z tego powodu, choć oczywiście staram się ograniczać wszelkie grzeszki.
Ale generalnie jem to na co mam ochotę i dzięki temu trwam w diecie i kg spadają. Na pewno wolniej niż jakbym się na prawdę porządnie zawzięła itd, ale jak tak nie chce, wolę na spokojnie itd. Kiedyś już przesadziłam z odchudzaniem, więc teraz mam już takie bardziej luzackie podejście do tego
a co do ćwiczeń to baaaardzo różnie. Staram się to robić regularnie, bo po prostu to lubię ale zależy jak stoję z czasem itd.
Np ostatnie kilka dni miałam strasznie zalatanych, więc prawie tydz nic nie ćwiczyłam ale są też takie tyg kiedy ćwiczę praktycznie codziennie. Różnie to bywa, staram się, żeby chociaż kilka dni w tyg poćwiczyć, ale różnie to wychodzi
Ejjj to mam bardzo podobnie, tylko na temat diety mi trochę odbija ostatnio, bo waga stoi mimo ćwiczeń, które też zawsze bardzo lubiłam, zastanawiam się co jest nie tak, nie zamierzam się ograniczać jakoś strasznie no do 1000kcal, jem sobie swoje 1400-1600 i wydaje mi się, że powinno być ok, nie powinnam się nią sugerować, wiem, wiem, ale to dla satysfakcji między innymi
Ciekawe jak się moje losy dalej potoczą
Stary 2012-04-26, 21:35   #444
anusia-87
Wtajemniczenie

Dziekuje Dziewczyny za mile przywitanie

Moze faktycznie zaczne te 8-minutowki, praca to chyba jednak troche za malo - szczegolnie na wyrzezbienie miesni

Dzisiaj do tej pory zjadlam bardzo malo:

11.30 - salatka z makreli w pomidorach (taka z puszki :P )
18.30 - spora kanapka z pasztetem, pomidorem i rukola

do tego ze 3 slodzone kawy, ze dwie landrynki w pracy, litr wody i wsio...

ale zaraz jem kolacje, TZ usmazy mi jakas rybke spac pojde po polnocy, wiec chyba moge

Niestety, jesli mam popoludniowki, mam tez bardzo malo czasu na wszystko - lacznie z jedzeniem. W pracy mam polgodzinna przerwe i tylko na przerwie moge cos zjesc, wiec odstepy sa tragiczne... Jedyne co, to cukierki mozna, ale staram sie ich nie jesc.

Ale sie staram, wczorajszy jadlospis byl o niebo lepszy, ale tez wczesniej wstalam Jutro tez mam taki plan

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Dopisalam sie w tabelce Chociaz z wazeniem w poniedzialki bede miec problem, ale moze kupie druga wage... W domu mam tez stepper. Przydalby sie teraz.

Wprawdzie docelowa wage wpisalam 55 kg, ale zobacze jak zejde ponizej 60 - moze wystarczy. Za szczupla zle wygladam
anusia-87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-26, 21:55   #445
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez anusia-87 Pokaż wiadomość
Dziekuje Dziewczyny za mile przywitanie

Moze faktycznie zaczne te 8-minutowki, praca to chyba jednak troche za malo - szczegolnie na wyrzezbienie miesni

Dzisiaj do tej pory zjadlam bardzo malo:

11.30 - salatka z makreli w pomidorach (taka z puszki :P )
18.30 - spora kanapka z pasztetem, pomidorem i rukola

do tego ze 3 slodzone kawy, ze dwie landrynki w pracy, litr wody i wsio...

ale zaraz jem kolacje, TZ usmazy mi jakas rybke spac pojde po polnocy, wiec chyba moge

Niestety, jesli mam popoludniowki, mam tez bardzo malo czasu na wszystko - lacznie z jedzeniem. W pracy mam polgodzinna przerwe i tylko na przerwie moge cos zjesc, wiec odstepy sa tragiczne... Jedyne co, to cukierki mozna, ale staram sie ich nie jesc.

Ale sie staram, wczorajszy jadlospis byl o niebo lepszy, ale tez wczesniej wstalam Jutro tez mam taki plan

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Dopisalam sie w tabelce Chociaz z wazeniem w poniedzialki bede miec problem, ale moze kupie druga wage... W domu mam tez stepper. Przydalby sie teraz.

Wprawdzie docelowa wage wpisalam 55 kg, ale zobacze jak zejde ponizej 60 - moze wystarczy. Za szczupla zle wygladam
ajajajaj małooooooo ale znam ten ból kiedy mam pierwsze zmiany zdarzyło mi się nie jeść przez 10 h bo mnie na przerwe nie puścili a zanim wróciłam do domu to tak wyszło od 4 rano do 15 o powietrzu

Też sie dopisałam, zmieniłam wage docelową o 3 kg zobaczymy czy się uda Z ruchu dziś 2x25 min hh, 30 min roweru, 20 min biegu i zap****** w pracy

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 07:49   #446
zielone_oko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już po śniadanku i zmykam szykować się na uczelnię..

Miłego dnia
Stary 2012-04-27, 08:48   #447
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez star_dust Pokaż wiadomość
Sculpture of Regret wow, ale Ci zazdroszczę a ja weekend majowy tylko z nauką i pracą, też bym gdzieś pojechała bądź w miarę grzeczna, chociaż jeśli będzie tyle ruchu nie powinno być źle

wagę początkową wpisujecie, jakoś z początku odchudzania, z ostatniego ważenia czy jak?
Łączę się w bólu, weekend majowy pod znakiem pracy i nauki bo zaliczenia mi się zaczynaja w tym jedno 5-tego.

No właśnie jak z tą wagą początkową? Wpisaj jak zaczynałam czy tę z którą pojawiłam się na tym wątku? I jeszcze jedno na innym waże się w soboty, tu ma być poniedziałek , ja będę w poniedziałe podawać moja sobotnia wagę bo nie chce stawać na niej 2 razy w tygodniu. 35 min hh zaliczone

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-27, 09:10   #448
Sculpture of Regret
Raczkowanie

GG do Sculpture of Regret

Jeszcze z Wami jestem, czytam Was w biegu. Wczoraj wyjęłam z szafy spodnie, sprzed jakiś 2 lat. Ważyłam wtedy 68 kg. I weszłam w nie troszkę boczki się wylewają, ale popracujemy nad tym I niedługo będą leżały jak ulał.
Dziś na śniadanie w biegu maślanka straciatella... + banan. Trochę słodkie to śniadanie i nie do końca dietetyczne, ale mam już pustki w lodówce przed wyjazdem. Miłego dnia
Stary 2012-04-27, 09:10   #449
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu, weekend majowy pod znakiem pracy i nauki bo zaliczenia mi się zaczynaja w tym jedno 5-tego.

No właśnie jak z tą wagą początkową? Wpisaj jak zaczynałam czy tę z którą pojawiłam się na tym wątku? I jeszcze jedno na innym waże się w soboty, tu ma być poniedziałek , ja będę w poniedziałe podawać moja sobotnia wagę bo nie chce stawać na niej 2 razy w tygodniu. 35 min hh zaliczone
Ja dałam początkową, czyli ta z którą pojawiłam się na wątku
Pewnie, że możesz podać wagę z soboty
Stary 2012-04-27, 09:28   #450
Serendipity
Zakorzenienie

Ja troszkę nagrzeszyłam Knoppers wpadł, troszke za dużo śliwek suszonych, ale co tam, nie przejmuję sie tym, bo tydzien nie piłam piwa, teraz tylko 2 do meczu wpadły To naprawdę przeogromny sukces dla mnie, ale nie chcę tu smutów opowiadać.

Zaraz idę biegac, dobiegne na siłownię w parku, poćwicze i wrócę

Edytowane przez Serendipity
Czas edycji: 2012-04-27 o 09:33
Serendipity jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości