|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
witam
![]() Cytat:
też się zastanawiam, czy nie przedłużyć na wrzesień, żeby na wakacjach nie kombinować z makijażem ![]() serum z wit.C to świetna sprawa, polecam ![]() ja wczoraj ukręciłam swoje z mazideł, na oleju żurawinowym ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Piękne
![]() Wstałam dziś trochę wcześniej ale kurde głowa mnie boli ![]() Chcę dziś włosy ufarbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ehh mi się mało co zawsze w H&M podoba ![]() ![]() Mam nadzieje, że w Cubusie będą moje ulubione dzinsy ![]() U mnie dziś sprzątanie a potem licencjat ![]()
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie, tu masz link http://www.youtube.com/watch?feature...&v=PWEdJRRndkQ. Ja bardzo lubię te ćwiczenia, to tylko 10 minut, ale można się zmęczyć
![]() ![]()
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Boże ja dopiero wstałam, ale ostatnio się obijam ![]() ![]()
![]() |
#426 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uzywam codziennie, dla mnie wygodne mega, a str powiekszajaca super sluzy do regulacji brwi i 'przygladaniu' sie temu co ma sie na twarzy ![]() Cytat:
ja wlasnie od lat irytowalam sie, jak tu podjechac pod chodnik, kraweznik wysoki, no bo moze i we wro ejst duzo sciezek rowerowych, ale zeby w nie wjechac trzeba swoje czasami pokonac. teraz jest fantastycznie, jestem zauroczona tym ![]() ja mam lepszy humor, ale nie w kazdym sporcie, tylko w tym co lubie. taka tez prawda, ze mam sporo zainteresowan, a wszystkie z nich lacza sie systematycznoscia, na co w ostatnim czasie nie mialam sil, ani checi. Talullah chodzi o cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G6tw? nie powiem, to drogi sport, patrzac na S. i ciagle naprawy; nie ma co sie oszukiwac, co sezon trzeba rower odremontowac, przy takiej eksploatacji szczegolnie. ale...jezeli ktos nie robi ponad swoje mozliwosci, jest pewny siebie (tak naprawde rower pokazuje w jakim stopniu czlowiek ufa swoim mozliwoscia, zreszta jak inne sporty, hobby, zainteresowania gdzie jest adrenalina), ma kask na glowie, odpowiedni sprzet to nie mysle, o zle aby tego nie przyciagac. rozmawiasz o tym ze swoim TZ? dziewczyny, w nocy dostalam maila; musza sprawdzic czy zegarek jest dostepny w hurtowni. chyba cos mnie strzeli, napisalam do 5hurtowni i tylko w tej odpisali mi, ze nie ma problemu, a teraz mnie stresuja ![]() ghana to ja widze, ze Ty lubisz takie sporty ![]() ![]() tak przy okazji, musze Wam powiedziec; maska anti-age z organique jest najlepsza, wlosy sa sypkie, porzadnie nawilzone, lekkie, dla mnie wielkie wow ![]() milego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje, ze przejdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
![]() u mnie rodzinny jest rower, z mama zawsze w wakacje jechalysmy rowerami do babci (40km w jedna str), bardzo to lubilam, ale taka bierna jazda mi sie znudzila. nooo te miesnie, to ja nawet nie wiedzialam ze takie mam ![]() wysmarowalam rece kremem J&E Atkinson z olejkiem z otrebow, boooski zapach ![]() ![]() ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-08-18 o 11:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie od rana sprzatanie, po obiedzie musze skoczyc w koncu do doz po zamowienie, ciezko jest gdzies skoczyc jak TZ ma caly czas auto w pracy ![]() pomalowalam paznokcie odzywka, ale po rannym sprzataniu schodzi platami bo nie uzylam rekawiczek ![]()
![]() |
![]() |
#431 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Kiedyś dało się jeszcze kupić jakąś koszulkę-halkę itd, ale robili takie z większą ilością miejsca na biust, obecne się dla mnie nie nadają.
![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja ucze sie na poprawke z matmy a jest taaaaaaaaaaaaaaaka piękna pogoda że poszłabym na plaże albo do ogródka sie poopalać
![]() ![]()
![]() |
#433 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ale po mieście to boję się jeździć, jak widzę jakie jest traktowanie rowerzystów(jak ktoś ma mnie mijać na centymetry to dziękuje).
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale się ostatnio obkupiłam kosmetycznie ![]() ![]() Bardzo długo o tym myślałam i chciałabym w przyszłym roku iść na studium kosmetyczne.... Tylko nie wiem, czy podołam, bo niby bardzo to lubię, ale np. nie umiem kompletnie zdobić paznokci i bawić się cieniami na powiece, bo wychodzi mi zawsze ciapa.... Z jednej strony niby idę po to, żeby się nauczyć, ale z drugiej nie wiem czy dam radę, bo jednak większość osób umie to robić i idzie tylko, żeby mieć "papier". Doradźcie mi kochane, bo niby mam jeszcze trochę czasu, ale muszę być pewna czy się pisać na to, żeby później w trakcie nie zrezygnować, jak się okaże,że się nie nadaję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
![]() Nałożyłam szamponetkę mam nadzieję, że fajnie złapie jak wyschną wrzucę zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | ||
zawsze mam racje
|
Cytat:
Wycisk niezły, będziesz miała niezłą dawkę endorfin ![]() ![]() Ale nigdy nawet tego nie traktowałam tego jako czegoś groźnego. Jak myślę o zjeździe po schodach to mam ciarki na plecach, góry (nie mówię o trasach ekstremalnych, tylko normalnych podejściach) jakoś mnie nie przerażają. Ja się w takie tereny póki co nie nadaje, najpierw to chyba rozregulowanie hamulcy, bo oczywiście mam predyspozycje do zbyt ostrego hamowania. Raz to już myślałam, że zaraz fikołek będzie. Chyba przyzwyczajenia z dawnych lat, gdzie nie miałam aż takich hamulców i trzeba było porządnie naciskać. No i kondycja nie na podjazdy oczywiście. Najgorsze dla mnie są trasy, gdzie cały cały czas jest lekko pod górkę, już wolę porządną i potem zjazd, brat mnie kiedyś wziął na taką trasę, że niby łagodnie, ale non stop pod górkę, nogi odpadały. Niby początkowa część trasy była gorsza, ale ja osobiście wolę wdrapać się pod porządną górkę, a potem mieć przyjemność ze zjazdu ze sporą prędkością. Początkowo miałam pedały takie z zaczepami na specjalne buty, w górach pewnie dobre, bo but nie spada z pedała, co może być nieciekawe. Zmienione są na tradycyjne. I byłam przerażona skrętnością, bo tak dziwnie, że mały ruch i skręcamy, ale jednak w wąskich ścieżkach przydatna bardzo opcja. a jaki rower planujesz kupić? ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
W niektórych miastach jest to dużo lepiej rozwiązanie. A jak tir przejeżdża to ma się wrażenie, że zaraz człowieka zmiecie, dziękuje za takie wrażenia. A rowerzyści raczej nie są traktowani zgodnie z przepisami jako pełnoprawni uczestniczy ruchu, tylko przeszkadzacze. Pamiętam jak widziałam kiedyś kogoś na bardzo ruchliwej drodze, pełenj tirów na rolkach ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- No niestety różny jest poziom tych szkół i nauczycieli, w niektórych dużo nauczą, w niektórych sama kadra ma braki.
![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do szkoł - wiadsomo najpeirw trzeba zrobić pewne rozeznanie, znalezc jakiś znajomych, ktorzy sie tam uczyli, poczytać na necie itp. W ciemno bym na pewno nie poszła. Zreszta teraz panuje stereotyp, ze skoro sie placi, to rpzyjmuja kogo popadnie, a pozniej na zajeciach siedza i ni nie robią, a zaliczenia dawane są na ładne oczy. troche to krzywdzace, bo wiem jaki czasem jest za*ieprz. zreszta ja rozumiem na takim studium się płaci pewnie jakies calkiem wysokie czesne? to tym bardziej spoko, bo epwnie maja super sprzet itp [rowniez wiem to ze swojego dosiwadczenia][ ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-18 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zadomowienie
|
Cześć babeczki, ja od rano miałam sporo ruchu, troche połaziłam po sklepach no i oczywiście sprzatanie domu. Zaraz zabieram się za ćwiczenia, jakieś brzuszki, hh i może stepper. Ćwiczenia zaczełam dopiero w środę więc jak narazie są to niewielkie ilości no ale zawsze coś. Póżniej palnuję piling kawowy i długą kompiel, maske z pokrzywą na włosy, balsamowanie.
Mam do was pytanie, co możecie polecić na celullit. Niestety od jakiegoś roku po tabletkach anty zrobiła mi się okropna skórka. wygląda to fatalnie. używam serum z Evelain ale średnio pomaga. teraz pewno kiedy doloże ćwiczenia będzie lepiej, ale może macie coś sprawdzonego a nie drogiego?|?| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja się zapisałam do Kursora ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#443 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#444 |
Zakorzenienie
|
Ghana dziękuję za odpowiedź
![]() Parole kupiłam maskę do włosów z alterry, szampon z alterry, żel do mycia ciała babydream, maskę z waxa do włosów blond, maskę z joanna naturia, odżywkę w sprayu jedwab z joanny, szampon pinio, żółtą odżywkę z garniera, olejek rycynowy. Chyba wszystko, o ile dobrze pamiętam.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przecież są też darmowe szkoły ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uffff, hulam teraz na hh, ale rpzerwała zeby naskrobac tu kilka słow ![]() Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-08-18 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
no ja troszke poćwiczyłam, wykompciałam się. Maska na włosach i fluid zaliczone, balsamowanie ciała też. także jest dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teraz pozostaje mi znaleźć coś dobrego i póki się nie zapiszę będę się uczyć w domu na filmikach z yt ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do włosów- masz proste ghana? jeśli tak to wydaje mi się, że łatwiej zapuścić niż takie "niewiadomo jakie" moje ![]() ![]() co do Ives Rocher- dalej nic nie zamówiłam ![]() ![]() mam takie mieszane uczucia, niby Ives Rocher reklamuje się jako sama natura, że niby mają produkty bio trata tata a ja widzę w ich składach parabeny, parafinę a nawet BHT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja zaopiekowałam się do tej pory paznokciami, zrobiłam peeling i maseczkę na twarz a zaraz chyba pójdę pod prysznic ![]() loluska nie mam aparatu ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez asiulka123 Czas edycji: 2012-08-18 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Dobra wstawiam zdjęcia nie ma za dużej różnicy
![]() Ostatnie zdjęcie przed reszta już po nałożeniu szmponetki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.