|
|
#421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
Cytat:
co się dzieje z serduszkiem i pytam: "czemu smutasz?" A ja jak Wam napisałam, co i jak, to powiedziałam potem to lubemu znaczy spytałam, czy pamięta, że miał mi wynagrodzić rocznicę, a on: "oczywiście, że pamiętam". ja na to: "pytam, bo minął miesiąc i ponieważ dotąd nie 'wynagrodziłeś', to mam wrażenie, że to powiedziałeś, by mnie zbyć", a on: "trochę cierpliwości, jesteś straszliwie niecierpliwą osobą". ja: "mógłbyś mi zarzucać brak cierpliwości, jakbym Ci to po dwóch dniach wygarniała, ale skoro deklarujesz rekompensatę, to miesiąc to już jest kawałek czasu... No chyba że mi to zrekompensujesz w następną rocznicę, hm?". Cisza mój chłopc ma mnie w d ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- zjadłabym coś słodkiego, ale P. wszystkie słodycze rozdał dzieciom na Halloween. Choć on twierdzi, że to nie były dzieci, tylko zombie, mumie i inne upiory, więc nie miał wyjścia - musiał dać wszystko
|
||
|
|
|
#422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() tż musiałby mi odkupić wszystko co rozdał
|
||
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
bylam dzisiaj u okulisty i wszystko jest okej moje problemy migrenowe nie wiaza się z oczami chociaz coś ;-)
a i warszawianki chcecie jakies czytadła??;p bo tż sie pyta czy coś zalatwic wam po taniości ;-)
|
#425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ile mam czekać, kurde?! a ostatnio coś przebąkuje: "stary jestem" itp. to mu po którymś razie powiedziałam: "skoro stary jesteś, to najwyższa pora na ślub, bo sam widzisz, jak czas leci - teraz jeszcze Cię nazwą panem młodym, a za jakiś czas...". Nie działa Co do słodyczy, moje drogie, to to były takie awaryjne - wiśnie w czekoladzie, za którymi nie przepadam, mieszanka krakowska - to od mamy. i podróba rafaello od koleżanki więc cierpieć nie będę, bo to nie moje przysmaki, ale kurde, awaryjne były, nie? od bidy bym zjadła no ale skoro upiory miały mi skrzywdzić konkubenta to z dwojga złego wolę to teraz skoczyłam na dół do sklepu po garść michałków i wmawiam sobie, że spaliłam, wbiegając na czwarte
|
||
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka wpadłam do Wam mimo że jakoś się nie udzialam często bo jakoś ciężko mi się wbić ale śledzę i trzymam kciuki za Najeczkę bo ona zasługuje jak mało kto na pierścień już jutro!!!!!
![]() więc od mnie dla jej TŻ ŚPIESZ SIĘ!!! to tyle juz nie przeszkadzam
|
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Promyk
|
|
|
|
|
#428 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jestem wymęczona... 4 dni wolnego za bardzo mnie rozleniwiły. By Gdzie kupujesz pigwę? Bo my mamy taką z ogródka, ale mało było w tym roku i chciałabym dokupić.
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie bez zmian robię kolejne studia![]() TŻ w sylwestra obiecał że to będzie przełomowy ok a miesiąc temu się wycofał z tych słów więc staram się nie zazdrościć za mocno bo mnie to wkurza
|
|
|
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
naj jasne tylko pisz co
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogole dowiedzialam sie ze nasi jedni znajomi sie rozstali ;/ i mi przykro sie zrobilo, bo koles mial juz pierscionek i obraczki w szafie, szkoda ze tak dlugo z tym zwlekal, a ona wiedziala o pierdzieniu, moze by sie inaczej wszystko potoczylo
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo że się nie udzialam staram się Was podczytywać
![]() Gothka gratuluję 4 rocznicy
|
|
|
|
#434 |
|
MBZ♥
|
Antii kupuję u nas na rynku-targu od rolników
ja imbir dodaję tarty z korzenia, pomagał mi na mdłości i teraz dalej lubię. Naj jak mógł oddać mieszanę krakowską ![]() Picz my nie otworzyliśmy halołinowcom bo nie byli wcale przebrani to raz, a dwa że nie mamy w domu słodyczy wcale mnie nie ciągnie, wręcz odrzuca
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
naj to wszystko zalezy o poczty polskiej moj tz zalatwi z dnia na dzien ;-) ale mysle ze nie bedzie tak źle kilka dni,a w okresie przed swiatecznym to pewnie tydzien alb0 dluzej
dlatego tez pytam czy warszawianki cos chca zeby jutro mogl pogadac z kierownikiem i zaladowac na wyjazd od razu ;-)
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
dobra mam pytanie przyjmiecie mnie spowrotem???
![]() mam żelki
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie! gothka gratuluję rocznicy
![]() karola, czemu się rozstali? smutne... ![]() byou, żałoszczę odrzucenia od słodyczy... ja dzisiaj zjadłam tyle słodkiego ile normalny człowiek zjada w miesiąc:/ |
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Osttanio robiłam sobie gorącą czekoladę z szczypta imbiru.
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
picz no nie wiem wlsnie ;/ temat tabu, dowiemy sie pewnie jak emocje opadną, oni nawet nikomu nie powiedzieli,a my sie dowiedzielismy przypadkiem
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
karola, dziwna sytuacja, ciekawe, co się stało, skoro było już tak blisko do zaręczyn...
a z książkami odezwę się promyk, witaj z powrotem, córo marnotrawna
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję najka że chociaż Ty mnie chcesz spowrotem bo widze że reszta nie (zła córka marnotrawna ze mnie wiem
)
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
naj oni w ogole byli prawie tak dlugo razem jak my..;/ teraz zmienili mieszkanie na nowe a juz z 3-4 lata mieszkali razem i nagle sie rozstali, pecha im przynioslo...;/
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- promyk ja cie tez przyjmuje
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale co do pecha to ja nie jestem przesądna więc myślę że może coś się u nich popsuło poprostu |
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam wszystkim, dziewczyny i każdej z osobna
Ale tak naprawdę to nasza najgorsza rocznica i właśnie zapijam smutek, żeby się nie poryczeć przy wszystkich w domu ![]() Choji, tulę
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
niestety z tymi związkami tuż przed decyzjami często tak jest. Jak moja przyjaciółka - 10 lat razem, on zaczął przebąkiwać o ślubie, zamieszkali razem i łup, nagle ją zostawia z dnia na dzień, bez żadnych znaków poprzedzających
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jest???? |
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
gociaaa co jest
![]() no dziwni sa ;/;/;/ juz ok temu nas na slub zapraszali, az w koncu on odkladal te zareczyny i odkladal(a mojemu tz sam mowil zeby tez sie oswiadczyl) moze to ja tez troche wkurzylo... no nie wiem niedlugo z ktoryms z nich pogadamy pewnie
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzieliśmy się wczoraj- ok, robił projekt i coś mu nie wychodziło, rozumiem. Powiedział, że mi to wynagrodzi.
Dziś rano powiedział, że chciał przyjść przed zajęciami zrobić mi rocznicowe śniadanie ale musi iść skonsultować ten projekt na uczelnie i zobaczymy się jutro. No w porządku ale po co mi mówi, że chciał robić śniadanie? Żeby mi było bardziej smutno? Zadzwonił jak miałam teraz przerwę w wykładzie. Że nie maja jakiśtam zajęć wieczorem i od 14 jest wolny. Przez ułamek sekundy miałam nadzieję, że po mnie w takim razie przyjdzie i pójdziemy nad rzekę tak, jak 4 lata temu. Ale powiedział, że mu się nie chce przychodzić. Że poświętujemy w środę. Powiedziałam tylko ok, bo po prostu łzy mi w oczach stanęły i się rozłączyłam. Widocznie nie zasługuje, żeby spędzać z nim nasze rocznice. A ja jak debil czekałam do północy, żeby mu pokazać wiesz dla niego. I stresowałam, czy mu się spodoba. Sory, ale mam dość |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

(A,)
znaczy spytałam, czy pamięta, że miał mi wynagrodzić rocznicę, a on: "oczywiście, że pamiętam". ja na to: "pytam, bo minął miesiąc i ponieważ dotąd nie 'wynagrodziłeś', to mam wrażenie, że to powiedziałeś, by mnie zbyć", a on: "trochę cierpliwości, jesteś straszliwie niecierpliwą osobą". ja: "mógłbyś mi zarzucać brak cierpliwości, jakbym Ci to po dwóch dniach wygarniała, ale skoro deklarujesz rekompensatę, to miesiąc to już jest kawałek czasu... No chyba że mi to zrekompensujesz w następną rocznicę, hm?". Cisza

bo zostalo troche wedzonego i zwyklego miesa bo za duzo kupilam do bigosu takze tż dzisiaj bedzie zachwycony