![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
a ja siedzę w domu już 2 tydzień mam L4 na synka bo chory i nie ukrywam, że mnie to siedzenie w domu już przytłacza ale w poniedziałek mam w planie już wrócić do pracy plus taki że trochę się poruszam
![]()
![]() |
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo to tak zawsze jest - czasem , by człowiek z chęcią posiedział w domu i odpoczął, ale jak przychodzi co do czego to zbyt długie siedzenie męczy. Zdrówka synkowi życzę ![]() Jak mi się nie chce uczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
dzięki przyda się
![]()
![]() |
#424 |
Rozeznanie
|
melduję iż jestem już po porannym treningu z Ewą, tym razem wybrałam trening z gwiazdami
![]() ![]() Jerzyczko znam to uczucie przed obroną doskonale. uczyć się nie chce, a jak się siada do książek to i tak ciężko się skupić, przynajmniej ja tak miałam i chodziłam po domu z kąta w kąt (i co chwilę wizaż, facebook, email, i inne głupotki) ![]()
![]() |
#425 |
Raczkowanie
|
oj facebook to jest dopiero zjadacz czasu ale to już uzależnienie hehe
![]() |
#426 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, jak macie chwilkę polecam lekturę http://www.fitnow.pl/pl/3/626/808/Ws...c-sie-tluszczu w ogóledużo fajnych artykułów jest na tym portalu
![]() |
#427 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() i rzeczywiście, ciężko się skupić kiedy wizaż włączony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Rozeznanie
|
Jerzyczka Ja chce spróbować bo dziewczyny tak zachwalały ten suplement, a nie jest jakoś tragicznie drogi. No i o zgrozo! Pomyliłam się wpisując swoją wagę, wpisałam o jedynke z przodu za dużo
![]() Dziś zjadłam o 6 rano dwie kromki ciemnego pieczywa z serkiem i ogórkiem zielonym, a o 10 serek wiejski i mandarynke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
ja na obiad zjem normalnego schaba w panierce tyle że z warzywami bez żadnych ziemniaków
od rana zjadłam orkiszową kromkę z pastą z makreli a później sałatkę z tuńczyka z cebulką ogórkiem kiszonym i łyżką ketchupu
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj w domciu, bo mam @ i się rozchorowałam
![]() ![]() Wstałam rano, miałam iść do szkoły, ale źle się czułam, zresztą miałam też nudne lekcje, jedynie sprawdzian z Angielskiego był, a tak to matma, 2 w-fy , religia i takie pierdoły. Spałam najpierw do 9, potem chciałam się jeszcze troszkę zdrzemnąć i przespałam cały poranek aż do 13 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#431 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy Wy też tak macie że po posiłku macie wyrzuty sumienia że jednak ilość była zbyt duża albo bilans po dniu że jednak było zbyt kalorycznie? Chyba zaczynam fiksować wrrrrrrr
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
cześć kobietki
![]() ![]() Moim głównym celem jest jednak wysmuklenie i wyrzeźbienie sylwetki, przy okazji pozbywając się resztek nadprogramowego tłuszczu (kilka lat temu udało mi się zbić 20kg nadwagi). Zapisałam się na kickboxing (jutro mam pierwszy trening), który odbywa się 2 razy w tygodniu i chciałabym go uzupełnić ćwiczeniami Ewy Chodakowskiej, około 2-3 razy w tygodniu. Jeśli chodzi o odżywianie to na celu mam po prostu racjonalne żywienie, nie obżeranie się, ale też nie jedzenie za mało. Nie będę cudować z żywnością strikte dietetyczną, odmawiając sobie wszystkiego, bo nie ma takiej potrzeby, nie muszę zrzucić 20kg, a najwyżej 6. Po prostu będę jeść rozsądnie, w miarę zdrowo. To jak, przygarniecie mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powoli, powoli, ale nauka jakoś wchodzi. Dziś muszę zrobić 30 pytań (tzn. już dokładnie się nauczyć, bo mniej więcej wiem o co w nich chodzi). Zrobiłam 15. Uf. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Ja mam tylko wyrzuty sumienia, że zjadłam coś słodkiego. Zwykle jedząc obiad kontrolę mam już opanowaną i nie przesadzam
![]()
![]() |
#435 |
Raczkowanie
|
Cześć kobietki !
![]() ![]() Moim głównym celem jest wyrzeźbienie i wysmuklenie sylwetki, przy okazji pozbywając się resztek tłuszczu (kilka lat temu udało mi się zrzucić 20kg nadwagi). Zapisałam się na kickboxing, który zaczynam jutro, treningi odbywają się 2 razy w tygodniu. Chcę go uzupełnić 2-3 sesjami ćwiczeń z Ewą Chodakowską. Jeśli chodzi o odżywianie, nie mam zamiaru cudować z mega dietetyczną żywnością, bo zwyczajnie nie ma takiej potrzeby - 6kg to nie na tyle dużo, żeby odmawiać sobie wszystkiego. Chcę po prostu jeść racjonalnie, nie obżerać się, nie głodzić, jeść w miarę zdrowo. To jak, przygarniecie mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ze zwykłym jedzeniem tak nie mam, ogólnie na większe szaleństwa (jak np. dzisiejsza połówka kajzerki z dżemem na śniadanie do kawki ![]()
![]() |
![]() |
#437 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja od soboty definitywnie kończę z fast foodami, słodycze będę jadła raz w tygodniu i zmniejszam porcję. Jak sobie nie postanowię to nigdy nic się nie stanie. Naprawdę, po obronie będę miała więcej czasu i wtedy właśnie będę dokładnie planowała posiłki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Raczkowanie
|
Cieszę się bardzo !
![]() ![]() Kiedyś miałam taki szał na słodycze -> czekoladę, dietę trzymałam ładnie, ładnie ćwiczyłam, ale kilku kostek czekolady dziennie nie potrafiłam sobie odmówić. Wyszłam z założenia, że lepiej zjeść troszkę, czasem i pilnować się żeby nie wtrynić 2 tabliczek za jednym posiedzeniem, co kiedyś było możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() moja silna wola bardzo kuleje, przez co żołądek się rozepchał. Myślicie, że żołądek naprawdę się kurczy jak się daje mu mniejsze porcje? Słyszałam, że po miesiącu jest już duża różnica i człowiek przyzwyczaja się do nie-obżerania się.. Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2013-01-16 o 15:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Raczkowanie
|
Z własnego doświadczenia, no i z punktu widzenia studentki Biologii Medycznej mogę Cię zapewnić, że to święta racja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No więc zjadłam winiary pomysł na papirus + oszukana sałatka gyros (kapusta pekińska, ogórek konserwowy, pomidor, jogurt naturalny), oczywiście bez ziemniaków ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Żołądek skurczy się na pewno po jakimś czasie (chyba nawet niedługim). Potem będzie tak, że jak zjesz coś cięższego to będziesz się źle czuła, bo żołądek się odzwyczai od takich rzeczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
skurczenie żołądka pomaga w utrzymaniu dietki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
No to mam nadzieję, że u mnie to skurczenie żołądka również nastąpi, bo mam wrażenie, że jem więcej niż ważę
![]() Plus taki, że nauka w miarę do przodu idzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
Ja narazie też jedząć małe porcyjki jestem głodna, ale próbuje oszukiwać żołądek jakąś marchewką, jabłkiem albo pijąc dużo wody. Niestety czasem nie pomaga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Raczkowanie
|
Witam Was
![]() ![]()
![]() |
#446 |
Raczkowanie
|
tak z innej beczki czy suplement diety w postaci błonnika w tabletkach to dobry pomysł? praktykuje któraś z Was?
Dzień dobry ![]()
![]() |
#447 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry! Jeden dzień mi został do obrony, pędzę do dziekanatu po protokół i swój indeks. A potem uczę się cały dzień. Postanowiłam, że jednak od dziś wprowadzam dietę, bo przez to, że powiedziałam, że od soboty - wczoraj jadłam tyle, że masakra. Dlatego po drodze z dziekanatu kupię sobie jabłko na przekąskę, a na kolację dziś zjem serek wiejski z pomidorkiem. Obiad jeszcze nie jest sprecyzowany ![]() Lecę! Miłego dnia ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Oleska moim zdaniem lepiej po prostu jesc rzeczy ktore maja duza zawartosc blonnika jak np. otreby, ciemne pieczywko
![]() DZIEŃ DOBRY kobietki, dzisiaj jest dobrym dniem na odchudzanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
byłam w sklepie kupiłam sobie otręby
![]() a teraz zajadam makrelę na śniadanko ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.