Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2012-12-21, 18:45   #421
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez say-hello Poka¿ wiadomo¶æ
kupi³am dzi¶ olej arachidowy w lidlu za 2,99 i bluzkê i podk³ad pharmaceris w przecenie.
a to w ka¿dym lidlu taka przecena? jaka pojemno¶æ?

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 18:57   #422
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Nie wiem czy kto¶ mnie jeszcze kojarzy. Dzi¶ wyb³aga³am wypis do domu, inaczej le¿a³abym w szpitalu do 27 grudnia...
Ledwo nadrobi³am now± czê¶æ, starej, nawet nie dotykam, mo¿ecie biæ.

Straci³am po³owê swoich w³osów, odpuszczam póki co intensywne dbanie, tote¿ foto-aktualizacji te¿ nie bêdzie. Bêdê Was narazie podczytywaæ.
Oczywi¶cie, ¿e Ciê pamiêtam Je¶li kto¶ tutaj jest niepamiêtany, to pewnie ja Czemu by³a¶ w szpitalu, co siê sta³o? O swoich problemach ju¿ nie raz pisa³a¶, ale akurat teraz nie jestem w temacie, bo ostatnio na bie¿±co czyta³am stary w±tek i to dosyæ dawno
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:05   #423
say-hello
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 663

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Poka¿ wiadomo¶æ
a to w ka¿dym lidlu taka przecena? jaka pojemno¶æ?
to s± te oleje z tygodnia azjatyckiego i w moim lidlu chyba nie schodzi³y, bo sta³y na tym regale ze wszystkimi 'resztkami' pojemno¶æ 250ml, data przydatno¶ci do czerwca 2013.
Cytat:
Napisane przez Limone Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie, ¿e Ciê pamiêtam Je¶li kto¶ tutaj jest niepamiêtany, to pewnie ja Czemu by³a¶ w szpitalu, co siê sta³o? O swoich problemach ju¿ nie raz pisa³a¶, ale akurat teraz nie jestem w temacie, bo ostatnio na bie¿±co czyta³am stary w±tek i to dosyæ dawno
Ciebie te¿ pamiêtam
say-hello jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:07   #424
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

Cytat:
Ciebie te¿ pamiêtam
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:15   #425
karmazynka99
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 152

Limone ciebie tez pamiêtamy

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie w³osów z wiza¿em : 65cm completed

Moja pielêgnacja w³osów
karmazynka99 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:29   #426
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Fatalnie. Dalej dochodzê do siebie, choæ jest nieco lepiej.

¯eby a¿ tak nie offtopowaæ, powiem Wam, ¿e po raz pierwszy mog³am zobaczyæ bliznê po wyciêciu znamiona i blizny, jakie mi pozostawa³y po tych ropnych zmianach na skalpie. Same prze¶wity
W³a¶nie ostatnio sobie pomy¶la³am o Tobie, ¿e co¶ d³ugo Ciê tu nie ma. Dobrze, ¿e ju¿ wróci³a¶. Dbaj o siebie, sied¼ w ciepe³ku, a Twoje w³osy i tak bêd± mia³y siê dobrze, bo szybko siê regeneruj±

Cytat:
Napisane przez xxxJuanaxxx Poka¿ wiadomo¶æ
Dziêkujê Wam kochane Dobrze, ¿e jest kto¶, kto mnie rozumie... Kochane jeste¶cie...
Fryzjerka? Bo tyle trzeba by³o ¶ci±æ bo by³y zniszczone... Sorry, ale sama wiem dok³adnie, ile mam zniszczonych w³osów ! ! ! A nawet gdyby by³y, to s± to moje w³osy i ja decydujê o tym ile chcê ¶ci±æ ! ! ! 2 cm to 2 cm, a obci±æ zniszczone koñcówki to co¶ zupe³nie innego - i tego ¿aden fryzjer ode mnie w ¿yciu nie us³yszy... Je¶li w ogóle kiedykolwiek pozwolê jakiemu¶ skróciæ w³osy...;/ Jak wreszcie ub³agam T¯ta, zeby zrobi³ mi zdjêcie w³osów (dzi¶ jak go poprosi³am, to powiedzia³, ze nie ma mowy, ¿e mam poczekaæ kilka dni i wtedy mi zrobi, a zawsze robi³ bez problemu...) to wrzucê tutaj i bêdê zapuszczaæ od nowa...;/
w za³±czniku przesy³am zdjêcie z wrze¶nia - od tego czasu uros³y jeszcze jakie¶ 5 cm. A ta czarna linia - to mniej wiêcej d³ugo¶æ moich obecnych w³osów
P.S.Kolor w³osów dziwnie mi siê prze¶wietli³ i wysz³y 3kolorowe Jako¶ dziwnie ¶wiat³o siê odbija³o

Cze¶æ, nie pamiêtamy, przedstaw siê nam i oowiedz swoj± w³osow± historiê

I duuuuu¿o zdrówka I du¿o si³
Jednym s³owem trafi³a¶ na fryzjerkê zazdro¶nicê. ¯adnych w³osów zniszczonych nie widzê, ale nie bêdê dobijaæ. Trzymaj siê od takich kretynek z daleka. No¿yczki w³asne, dbanie o nie i mo¿e czê¶ciej bêdziesz bywaæ na w±tku

Zaraz siê zavatikujê, a potem zmykam ubieraæ choinkê. Ojciec kupi³ tak± du¿± i roz³o¿yst±, ¿e pewnie nagimnastykujê siê przy niej
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:30   #427
versatille
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 940

Cytat:
Cze¶æ Nie wiem czy kto¶ mnie jeszcze kojarzy. Dzi¶ wyb³aga³am wypis do domu, inaczej le¿a³abym w szpitalu do 27 grudnia...

Straci³am po³owê swoich w³osów, odpuszczam póki co intensywne dbanie, tote¿ foto-aktualizacji te¿ nie bêdzie. Bêdê Was narazie podczytywaæ.
Przecie¿ osobi¶cie Ci kaza³am wymieniæ Avatar
czym siê
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
A my¶lê, ¿e nawet najbardziej chemiczna borówka nie wzruszy mnie bardziej od Amli.
Ty¶ ekspertka od nosowych spraw, wiêc powiedz mi czy mia³a¶ co¶ na w³osach bardziej cuchn±cego od Amli?
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
Limone ciebie tez pamiêtamy

Chocia¿ szkoda, ¿e nie masz Avatara

Peeling cukrowy skóry g³owy na szóstkê z plusem zobaczymy jak w³osy wyschn±..

Ogl±da³a która¶ dzisiaj 'Rozmowy w toku'? By³o troszkê o nas ale przegapi³am

I og³aszam: chwiliwo koniec z warkoczem, zobaczê czy moje w³osy pamiêtaj± jeszcze jak siê krêciæ bez mojej pomocy

Gdy schudniesz bêdziesz fajnie wygl±daæ w ubraniu,
gdy æwiczysz - ¶wietnie wygl±dasz we wszystkim, zw³aszcza nago!
versatille jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:32   #428
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

Cytat:
Napisane przez pluskotka Poka¿ wiadomo¶æ
Zaraz siê zavatikujê, a potem zmykam ubieraæ choinkê. Ojciec kupi³ tak± du¿± i roz³o¿yst±, ¿e pewnie nagimnastykujê siê przy niej
a ja dzi¶ nie nie robiê z w³osami
kupi³am sobie dzisiaj wazeline poziomkow± do ust FLOSLEK i chyba stanie siê moim ulubieñcem(razem z carmexem)
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:48   #429
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Nie wywalicie mnie z w±tku, za nienadrabianie, tylko za offtopy

19 sz³am do szpitala z nastawieniem zerwania po raz kolejny dwóch paznokci. Ju¿ na izbie przyjêæ prze¿y³am szok, bo lekarz znalaz³ u mnie dwa kolejne guzy i zaniepokoi³ siê moimi nieregularnymi miesi±czkami. My¶lê sobie, dobra, prze¿yjê. Od 4 lat dostajê ró¿nie okres (raz co 14 dni, raz co 28, a nawet co 45...), guzy "hodujê" i funkcjonujê. Od samego przyjêcia dosta³am zakaz jedzenia i picia, bo mam byæ przygotowana do zabiegu. W dn. zabiegu okaza³o siê, ¿e paznokcie nie bêd± zrywane tylko frezowane, a wrastaj±ce boczki zostan± lekko wyciête. Z pe³n± ¶wiadomo¶ci± i podpisaniu przeze mnie papierów na znieczulenie miejscowe wjecha³am na blok. Pamiêtam tylko, ¿e od razu dosta³am morfinê, wbito mi znieczulenie w palce (które swoj± drog± do koñca nie dzia³a³o). Nie chcia³am ogl±daæ co robi chirurg, wiêc patrzy³am w sufit. S³ysza³am tylko odg³os jakby wiertarki u stomatologa, ból w paluchach i ciekn±c± krew po stopach. Pó¼niej urwa³ mi siê film, mama mówi³a mi, ¿e ¶ci±gniêto j± na blok o nag³e podpisanie zgody na narkozê, wezwano onkologa, dwóch dodatkowych anestezjologów i kolejnego chirurga. Kolejn± rzecz± któr± pamiêtam, by³y same momenty, kiedy wymiotowa³am na sali wybudzeñ. Z wczoraj kompletnie nic nie pamiêtam. Nie wiem jak trafi³am na salê, nie wiem nawet co mi robiono, gdyby nie mama i lekarze. Podobno dosta³am kolejny raz morfinê - jaki szok prze¿y³am, kiedy dowiedzia³am siê, ¿e jeszcze siê jej u¿ywa, zw³aszcza, ¿e dwa lata temu mia³am tylko plastry z morfin±, ze wzglêdu na przewlek³y ból. Dzi¶ ju¿ w szpitalu, rano zmieniono mi opatrunki, wyb³aga³am wypis, ale 28 grudnia mam siê pojawiæ na kontroli u onkologa i chirurga. Dosta³am te¿ leki i ma¶æ na grzybicê. Niemniej jednak mam umrzeæ... Dawniej kiedy zrywano mi paznokcie nie czu³am takiego bólu jak tym razem, a wci±¿ je mam. Zdeformowane pazury mia³y ju¿ 0,5cm grubo¶ci (!). "Spi³owano" je do ok. æwiartki milimetra, a ca³e naoko³o powycinano. Mam teraz mikro p³ytkê i krwawi±ce do³y woko³o Wyczyszczono mi tak¿e paliczki, bo jednak zaczyna³y gniæ (st±d nag³a narkoza i onkolog) i na kontroli mam do ¶ci±gniêcia szwy. W kwietniu idê tak¿e "naprawiæ" sobie halluksy, ale z tego akurat siê cieszê. ¯aden lekarz nie chcia³ zgodziæ siê, aby zrobiæ to teraz przy okazji.

Kascysko - jeszcze rano wiedzia³am, ¿e mia³am Ciê o co¶ pytaæ, ale wypad³o mi to z g³owy

Od paru tygodni na mojej g³owie go¶ci tylko minimalizm: szampon+od¿ywka. Dbanie o w³osy jak cholera
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 19:55   #430
moooniek
Zakorzenienie

o, te maseczki by³y w BeautyStore:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...apillaire.html
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-z-karita.html
by³y w saszetkach i na pewno by³y 3 rodzaje
Stary 2012-12-21, 19:59   #431
say-hello
Zakorzenienie

Kavieri, mam nadziejê, ¿e siê tym wszystkim nie za³amujesz i ¿e wszystko ju¿ nied³ugo bêdzie dobrze
Stary 2012-12-21, 20:03   #432
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kavieri, mam nadziejê, ¿e siê tym wszystkim nie za³amujesz i ¿e wszystko ju¿ nied³ugo bêdzie dobrze
Najgorzej, kiedy skupiam siê tylko na tych paluchach - prawie robiê do ubrañ z bólu. Jak tak czytam, czy sobie piszê na W. to nie skupiam siê i nie my¶lê o nich, wiêc mo¿na ¿yæ. Najgorzej, kiedy jestem zmuszona wstaæ, bo rany a¿ pulsuj±
Stary 2012-12-21, 20:05   #433
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:

Kaveri biedaczku trzymaj siê mocno, mam nadziejê ¿e wszystko bêdzie dobrze i wrócisz do zdrowia

Vision
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:05   #434
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Napisane przez versatille Poka¿ wiadomo¶æ
Ty¶ ekspertka od nosowych spraw, wiêc powiedz mi czy mia³a¶ co¶ na w³osach bardziej cuchn±cego od Amli?
Moim zdaniem Sesa i Amla to te rejony, których wra¿liwi na zapach nie powinni do¶wiadczaæ. Dla takich osób lepsza bêdzie Vatika, bo ma du¿o mniej promieniuj±c± woñ i przypomina bardziej tani, cytrynowy od¶wie¿acz do kibla ni¿ stêch³e chryzantemy.
Na mojej li¶cie TOP ¶mierdzieli (nowa lista, stworzona przed chwil± na potrzeby tego posta ) znajduje siê te¿ samoróbna maska z olejkiem z drzewa herbacianego. Nie róbcie tego. Nie id¼cie t± drog±.
Moje w³osy ¶mierdzia³y ple¶ni± przez trzy dni z rzêdu.
Dalej- sok z tartego chrzanu, koszmar z dzieciñstwa, piekielne eksperymenty, które uprawia³a na mnie moja babcia. Ale mo¿e przez to mam tyle w³osów ile mam? Sok z ¶wie¿o tartej rzepy te¿ powala, zw³aszcza w ma³ych zamkniêtych pomieszczeniach.
Nastêpnie proszkowa od¿ywka koloryzuj±ca Venity. Zapach to po³±czenie siana i odchodów, dzieñ po trochê wonia, chocia¿ nie jako¶ strasznie (ale tu zaznaczam, ¿e Venitê proszkow± stosowa³am dobre 6 lat temu, wiêc teraz wcale tak ¶mierdzieæ nie musi ).

I zaznaczam, ¿e ¿adna ze mnie ekspertka, bo cysteiny nie próbowa³am, a ona ponoæ TOP of the TOP.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:07   #435
moooniek
Zakorzenienie

Kavieri, przesy³am wirtualne buziaki
jak chcesz to podaj adres na priv, to Ci po ¶wiêtach powysy³am jakie¶ odlewki na poprawê humoru
Stary 2012-12-21, 20:13   #436
pluskotka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 508

Cytat:
Moim zdaniem Sesa i Amla to te rejony, których wra¿liwi na zapach nie powinni do¶wiadczaæ. Dla takich osób lepsza bêdzie Vatika, bo ma du¿o mniej promieniuj±c± woñ i przypomina bardziej tani, cytrynowy od¶wie¿acz do kibla ni¿ stêch³e chryzantemy.
Na mojej li¶cie TOP ¶mierdzieli (nowa lista, stworzona przed chwil± na potrzeby tego posta ) znajduje siê te¿ samoróbna maska z olejkiem z drzewa herbacianego. Nie róbcie tego. Nie id¼cie t± drog±.
Dalej- sok z tartego chrzanu, koszmar z dzieciñstwa, piekielne eksperymenty, które uprawia³a na mnie moja babcia. Ale mo¿e przez to mam tyle w³osów ile mam? Sok z ¶wie¿o tartej rzepy te¿ powala, zw³aszcza w ma³ych zamkniêtych pomieszczeniach.
Nastêpnie proszkowa od¿ywka koloryzuj±ca Venity. Zapach to po³±czenie siana i odchodów, dzieñ po trochê wonia, chocia¿ nie jako¶ strasznie (ale tu zaznaczam, ¿e Venitê proszkow± stosowa³am dobre 6 lat temu, wiêc teraz wcale tak ¶mierdzieæ nie musi ).

I zaznaczam, ¿e ¿adna ze mnie ekspertka, bo cysteiny nie próbowa³am, a ona ponoæ TOP of the TOP.
Dziêki! W³a¶nie szuka³am okre¶lenia zapachowego na Vatikê. Tani od¶wie¿acz do kibla cytrynowy- to jest w³a¶nie ten zapach!
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ."
pluskotka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:14   #437
moooniek
Zakorzenienie

mo¿ecie stwierdziæ, ze jestem dziwna, ale uwielbiam te têpo¶æ twarzy po zmyciu kwasu twarz wydaje siê byæ baaardzo oczyszczona

a co do zapachów, to ja sese uwielbiam
Stary 2012-12-21, 20:14   #438
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Kaveri biedaczku trzymaj siê mocno, mam nadziejê ¿e wszystko bêdzie dobrze i wrócisz do zdrowia
Jako takiego nie, ale mam nadziejê, ¿e problem z tymi wstrêtnymi paluchami mi odejdzie... Jak nie, to po nowym roku sama je sobie odr±biê
Cytat:

Kufa, za¶ jaka¶ lista TOP, która miê minê³a?
Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
Kavieri, przesy³am wirtualne buziaki
jak chcesz to podaj adres na priv, to Ci po ¶wiêtach powysy³am jakie¶ odlewki na poprawê humoru
Ojej, jeste¶ kochana! Ale i tak bym nie wykorzysta³a; nie mam si³, ani jako¶ specjalnej ochoty na dbanie. S± rzeczy wa¿ne i wa¿niejsze. Mam teraz wiêcej na g³owie - niejeden by siê u¶mia³, gdyby us³ysza³ takie s³owa od 16-latki, ale naprawdê jest mi ciê¿ej ni¿ dawniej. Mo¿e dlatego, ¿e jestem coraz starsza, widzê i wiem wiêcej... To jednak prawda, ¿e im mniej siê wie, tym lepiej siê ¶pi
Stary 2012-12-21, 20:15   #439
visionAM
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 31 910

Mi te¿ zapach Sesy bardzo pasuje
Chocia¿ na d³u¿sz± metê mo¿e byæ mêcz±cy - mi np. bardzo ¼le ¶pi siê z Ses± na w³osach, dlatego te¿ tego nie robiê i nak³adam j± na maksymalnie 4 godzinki.
visionAM jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:18   #440
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêki! W³a¶nie szuka³am okre¶lenia zapachowego na Vatikê. Tani od¶wie¿acz do kibla cytrynowy- to jest w³a¶nie ten zapach!
cytrynowy od¶wie¿acz, czy tam p³yn do naczyñ, ale te¿ nie do koñca- trochê z³amany tak± nut± korzenn±, jak dla mnie. Jak gdyby trochê przyprawy do piernika.
Stary 2012-12-21, 20:26   #441
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Moim zdaniem Sesa i Amla to te rejony, których wra¿liwi na zapach nie powinni do¶wiadczaæ.
dziêki.
Ja w³a¶nie z tych wra¿liwych. W niedzielê Amlowa³am, a dalej mi zaje¿d¿a tym paskudztwem
A co do od¿ywki Venity to trochê mnie za³ama³a¶, ale i tak jak znajdê to kupiê
Cytat:
Vatiki nie mam, ale gdyby mój (kascyskowy) olej kokosowy pachnia³ kokosem albo cytrynk± to bym chêtniej go nak³ada³a Tak jak i po Amli po prostu boli mnie przez niego nos
Na szczê¶cia dzia³a jak trzeba

Stary 2012-12-21, 20:27   #442
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Mi te¿ zapach Sesy bardzo pasuje
Chocia¿ na d³u¿sz± metê mo¿e byæ mêcz±cy - mi np. bardzo ¼le ¶pi siê z Ses± na w³osach, dlatego te¿ tego nie robiê i nak³adam j± na maksymalnie 4 godzinki.
dla mnie zapach sesy te¿ by³ ok jak j± mia³am na w³osach, gorzej, ze jak j± zmy³am to zostawa³ na w³osach taki dziwny zapaszek i wtedy ju¿ by³ nieprzyjemny
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:27   #443
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Poka¿ wiadomo¶æ
mo¿ecie stwierdziæ, ze jestem dziwna, ale uwielbiam te têpo¶æ twarzy po zmyciu kwasu twarz wydaje siê byæ baaardzo oczyszczona

a co do zapachów, to ja sese uwielbiam
ojj ja te¿

Cytat:
Najgorzej, kiedy skupiam siê tylko na tych paluchach - prawie robiê do ubrañ z bólu. Jak tak czytam, czy sobie piszê na W. to nie skupiam siê i nie my¶lê o nich, wiêc mo¿na ¿yæ. Najgorzej, kiedy jestem zmuszona wstaæ, bo rany a¿ pulsuj±
mam ochotê ciê przytuliæ

dzisiaj zosta³am w domu, bo jak ju¿ pisa³am umieram z powodu okresu... idê zrobiæ w³osowe spa w wannie
Stary 2012-12-21, 20:32   #444
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Poka¿ wiadomo¶æ
biedaku
a w³asnie nie wie mo¿e któras z was czy ten ¿el do mycia twarzy z alterry zosta³ wycofany? bo patrzy³am w kilku rossach i go nie by³o ;(
Rozgl±dam siê za mend± od dawna i nie widujê
Cytat:
szczê¶cia

Cytat:
Napisane przez _Angelina_ Poka¿ wiadomo¶æ
o! kolejna czê¶æ
otó¿..zapozna³am siê juz ze wszystkimi sposobami dbania o w³osy. Od jakiego¶ czasu farbujê w³osy na ciemne kolory. Moim problemem jest to ¿e sta³y siê matowe;/
kiedy¶ nosi³am ju¿ takie odcienie i pamiêtam ¿e w³osy b³yszcza³y jak szalone nawet denerwowa³o mnie to gdy¿ bardziej rzuca³o siê w oczy kiedy robi³y siê nie¶wie¿e.
teraz w³osy mam matowe ( wczesniej rozja¶niane);
co zaproponujecie dla mnie abym mog³a wydobyæ ten blask?
czego unikaæ aby tak szybko siê farba nie sp³ukiwa³a?
Coby nie przepisywaæ: KLIK!
Cytat:
Nie wywalicie mnie z w±tku, za nienadrabianie, tylko za offtopy
Kaveri, nie wolno Ci siê poddaæ! Przypominam Ci, ¿e¶ Ty moja krew, i ja Ci zabraniam. Bêdzie dobrze
Cytat:

Gdzie tam cysteina ¶mierdzi - ¶mierdzi to pieczona w±tróbka, a nie cysteinka
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:33   #445
201605170931
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 477

Kaveri trzymaj siê kochana
201605170931 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:37   #446
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:

Trzymaj siê tam.
Nie ma co teraz zamêczaæ w³osów, niech odpoczywaj±

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
Jako ¿e za nied³ugo siê ulatniam i bêdê tutaj chyba dopiero w sylwestra, chcia³abym ju¿ dzi¶ z³o¿yæ Wam ¦wi±teczne ¿yczenia. A wiêc ¿yczê Wam zdrowia, ¿eby¶cie tabletki ³yka³y jedynie dla polepszenia kondycji w³osów, a nie na ¿adne inne schorzenia, co za tym idzie, ¿eby¶cie mia³y piêkne, gêste, zdrowe, d³ugie w³osy, ¿eby kosmetyki do w³osów by³y tanie, oraz samych good hair days w waszym ¿yciu. Weso³ych ¦wi±t! Mo¿e to nie ca³kiem ¦wi±teczne ¿yczenia, ale pisane prosto z serca pod wasze potrzeby
I wzajemnie
Bêdzie du¿o nadrabiania

Cytat:
Napisane przez swieczka23 Poka¿ wiadomo¶æ
Dobra po wielu próbach uda³o mi siê zrobiæ jako-takie dwa zdjêcia.

I co my¶licie? W moim albumie dla porównania mam w³osy z marca tego roku.
Bardzo ³adne, gêste i te falowania na dole - cudowne.

Nadrobiæ- nadrobi³am.
Du¿o piszecie, za du¿o.
Cz³owieka ca³y dzieñ nie ma w domu i potem czytaæ musi
Ale dobrze idzie.
Mam wolne.
Dopiero 2 stycznia do szko³y.
Nareszcie.
Ju¿ samopoczucie nawala ca³kowicie.
Dzisiaj na noc jaka¶ maska udoskonalona po myciu.
Jutro d³uuugie spanie.

Nareszcie.
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2012-12-21, 20:40   #447
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Oesu, w±tróbka! I gotowane grzyby! Sma¿enie surowego boczku!

Dobra, bo nie szczymam, idê na³o¿yæ dla równowagi co¶ co pachnie ³adnie. Menu na dzi¶: Isanka kakaowa.
Stary 2012-12-21, 20:43   #448
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
mam ochotê ciê przytuliæ

dzisiaj zosta³am w domu, bo jak ju¿ pisa³am umieram z powodu okresu... idê zrobiæ w³osowe spa w wannie

Zamieniê siê, ja chêtnie przygarnê okres
Cytat:
Kaveri, nie wolno Ci siê poddaæ! Przypominam Ci, ¿e¶ Ty moja krew, i ja Ci zabraniam. Bêdzie dobrze

Kascysko, ja wiem, ¿e to moje palce, w porównaniu do innych, to nic, ale chyba im starsza jestem, tym mniej wytrzyma³a na ból. Mój onkolog ¶mia³ siê, ¿e teraz czuje, ¿e ¿yje

Dosta³am te¿ prezent w szpitalu. Kubek z mysz± Minnie, czapê miko³aja, kilka kartek i chyba 30 cm miko³aja z czekolady (to nic, ¿e nie tolerujê laktozy ).

A teraz proszê o chwilê powagi. Mama w³a¶nie mi oznajmi³a, ¿e podczas mojej nieobecno¶ci skoñczy³a siê ostatnia butelka Isany Babassu. Uczcijmy to minut± ciszy
Stary 2012-12-21, 20:55   #449
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Uwielbiam zapach w±tróbki
Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Nadrobiæ- nadrobi³am.
Du¿o piszecie, za du¿o.
Ale dobrze idzie.
Mam wolne.
Nareszcie.
Jutro d³uuugie spanie.

Nareszcie.
Powinna¶ jako¶ nazywaæ swoje wiersze i poematy
Za kilkadziesi±t lat biedni uczniowie liceum bêd± je interpretowaæ

Stary 2012-12-21, 21:05   #450
deszczowypies
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 182

Cytat:
coraz bardziej siê bojê tego zapachu

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
Nadrobiæ- nadrobi³am.
Du¿o piszecie, za du¿o.
Ale dobrze idzie.
Mam wolne.
Nareszcie.
Jutro d³uuugie spanie.

Nareszcie.
hehe, a ja dopiero 8 stycznia na zajêcia co prawda od razu potem 3 kolosy i egzamin, ale...

deszczowypies jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.