|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Cytat:
całkiem okazała już Twoja księżniczka ! Skoro ginek się niczym nie martwi to Ty też nie martw się na zapas ! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
). Tż na początku ją nawet bronił, że ona sie o niego po prostu troszczy ale w koncu zorientowałam się, że nie rozmawiają ze sobą od tamtej sytuacji w ogóle. Kiedyś byliśmy u rodzicow Tżta i ona przyjechała, ja jej powiedziałam cześć a ona nic . Dodam tylko, że laska ze mną zamieniła 3 zdania w życiu ![]() Obecnie również chyba nie rozmawiają, aczkolwiek ja tego tematu nie poruszam. Niech robi jak uważa Tż, ja powiedziałam tylko, że nie życzę sobie przebywać w jej obecności i nie mam zamiaru jej oglądać. Myślę, że też musisz w pewien sposób zaakceptować fakt, że to jednak jest jego brat i pomimo, że zachowuje się jak ostatni idiota wobec Ciebie to stawanie między braćmi może tylko i wyłącznie zniszczyć Wasz związek. Ja nie mieszam się w to, czy Tż gada z siostrą czy nie, ale nie mam zamiaru sama z nią rozmawiać. I tak jest zdrowiej- pamiętaj, rodzina rodziną, to jednak jest dosyć trudny temat. Trzymam kciuki żeby się ułożyło i powiedz Mężowi co Cię boli, ale na spokojnie! Cytat:
za wyrywanko !Cytat:
za tydzien, a brzuch masz minimalny ![]() Cytat:
Witamy się z Bezikiem ! Coś mnie słabo podkopuje od wczoraj i się zaczynam trochę martwić, ale dwa razy dostałam lekkie puknięcie dzisiaj, więc zwalam to na pogodę, która jest za oknem. Obudziłam się cała połamana, masakra ![]() Posprzątany dom jest, Tż na spacerze z psem, a ja nie mam zadnych specjalnych planów na dzisiaj ![]() Oczywiście za dzisiejsze wizyty i za tygodnie!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||||||||||
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na słoneczko wystaw brzuszek, niech ogrzeje się maluszek! Mamy VII-VIII 2013- c
Czy nam wielorybkom można brać coś na ból gardła? Szczypie, pali, boli i nie daję już rady. Była herbatka z cytrynką, sokiem malinowym. Nie wiem jak jeszcze sobie ulżyć...
|
|
|
|
#423 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Od śmierci teścia teściowa zmieniła się nie do poznania, mój TŻ według niej jest najgorszy, a drugi synuś najwspanialszy - nie daliśmy rady już w takich relacjach! Powiem Wam, że jeśli jest możliwość to najlepiej jest mieszkać samemu i mimo tego, że kocham nad życie moich rodziców, to z nimi też nie chciałabym mieszkać ![]() Cytat:
![]() Właśnie dzwoniła do mnie babeczka z tego Klubu Malucha, co u niej byłam w sprawie pracy - myślałam, że dzwoni, żeby dać znać, że już kogoś znalazła, bo byłyśmy umówione, że sama zadzwonię do niej po majówce! A ona, że przeprasza, ale jeśli już się trochę zastanowiłam to 8 maja żebym przyjechała zobaczyć dzieciaczki! Babka chyba już zdecydowana na mnie, przynajmniej robi takie wrażenie - powiedziałam jej, że mogę zacząć pracę jakoś od października na spokojnie, a ona do mnie "spokojnie, porozmawiamy o tym, najważniejsze, żeby córeczka na tym nie cierpiała"
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,nadrobilam Was sYbko przy kawxe,trzymam kciuki za wizyty..za dentystow bo to przerazajace!:-P Oliath trzymaj sie,dobrze ze juz lepiej i co kolwiek zjadlas..
co do sytuacji z mezem i jego bratem to za przeprpszeniem h** brata obchodzi ile Ty masz lat a ile.twoj t!co za bezsemsowny stereotyp! Brak mi slow naprawde,to samo z.tesciami...i dobrze Persenapisala ze jednak rodzina to na zdjeciach i ze na takim forum widac jak jest...dobrze ze mamy "siebie"i mozemy aie wyzalic i pogadac... she ja tez pytalam Cie o Krakow i duzo dziewczyn o Krakow i Maeike to nas olalas... pytam sie gdzie w Krakowie to 27stopni i duze slonce co mialo byc...? dzis ulubione swieto..matki boskiej pienieznej ))) zrobie sniadanie i wejde na lapka )
|
|
|
|
#425 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Straszna sytuacja i beznadziejne zachowanie tżta Współczuję. A z rodziną to faktycznie najlepiej na zdjęciach się wychodzi.Nie wiem co jest, ale od wczoraj mam takie wrażenie, jakbym miała rozwarcie Nie wiem, jak to opisać...takie uczucie jakby wargi sromowe chciały mi wypaść, strasznie dziwnie, nie wiem co z tym zrobić.
|
|
|
|
|
#426 |
|
Konto usunięte
|
Dzewczyny a gdzie jest Rocky? Czy ona pisała, że się gdzieś wybiera? Może mi umknęło..
|
|
|
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40563476]Dzewczyny a gdzie jest Rocky? Czy ona pisała, że się gdzieś wybiera? Może mi umknęło..[/QUOTE]
Rockyyy wczoraj była u Teściów z tego co pamiętam albo u Rodziców i pisała ze brak neta będzie, a dzisiaj ma zajęcia na uczelni i wpadnie wieczorem
|
|
|
|
#428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie pani w aptece poleciła tabletki isla. Bardzo delikatne ale zawsze coś pomagają. No i jem hallsy najmocniejsze te czarne. |
|
|
|
|
#429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na drugi dzień zawsze było dużo lepiej. Nawet początki anginy tym zaleczyłam. A dodatkowo możesz się wspomagać ciepłą wodą z dużą ilością soli-jako płukanka bulgotanka. ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Kurcze to napaliła się na Ciebie babka nieźle ![]() Zazdroszczę, że masz w perspektywie taką fajną pracę ![]() Ja poważnie zastanawiam się nad zmianą swojej, jestem tak wypalona, że brak słów. Zawsze jak idę zanieść zwolnienie to zaglądam do koleżanki z wydziału (jedynej która oprócz mnie utrzymała się ze starej ekipy) i wychodzę z dołem
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-04-30 o 10:39 |
||
|
|
|
#430 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A i 16 maja okaze się ostatecznie czy bede miała zakładany pessar. Wg ostatniej wizyty to na 80% tak
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-04-30 o 10:41 |
||
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
ej wiem, ze nic ciekawego nie napisałam dzisiaj ale czuję się niezauważona przez nikogo oprócz Neni. I Bezik też
|
|
|
|
#433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tyle razy próbowałam to zrozumieć, ale za chol.ere nie potrafię! Taaak, też usłyszałam na swój temat niestworzone historie... Ja TŻ powiedziałam, że sobie nie życze obecności jego brata i jak będa jakieś imprezy rodzinne to niestety, ale ja nie pojadę póki jestem w ciąży bo szkoda mi zdrowia dziecka przede wszystkim... Ale powiem Wam, że po porodzie też sobie nie wyobrażam spotkania
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ludzie są poje.bani Moja "koleżanka" z pracy poszła raz do szefowej z pretensjami, że ja dostałam podwyżkę, a ona nie. I z jakiej paki ja dostałam, przecież nic nie robię A jak musiała mnie zastąpić to szefowa za nią robiła, bo nie potrafiła tknąć palcemAle ... "koleżanka" to nic w porównaniu do brata
|
||
|
|
|
#436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jakby pieniądze rosły na drzewie, a on LOJALNIE nie przyjmuje, bo brat nie dostał ![]() Nie zasłużył, to nie dostał- proste. Strasznie dziecinny do tego wszystkiego co opowiadasz Ja myślę, że w moim przypadku to wynikało z tego, że byłam pierwszą dziewczyną, którą Tż przyprowadził do domu, do tego młodszą od siebie, a Jego rodzice mnie polubili. Ona była wtedy niedługo po porodzie i mam wrażenie, że traktowała mnie trochę jak konkurencję, chociaż nei rozumiem dlaczego i do kogo. Tylko że w moim przypadku to poszło o krok dalej i potrafiła się ludzi wypytywać o mnie a potem nagadywała swoim rodzicom i zadzwoniła do moich. Do moich nagadywała na mojego Tżta, że on nieodpowiedzialny itp, oczywiście że ja to byłam przez nich nieupilnowana i generalnie samo zło ze mnie, a do swoich na mnie, że ja jestem taka siaka i owaka.. I wtedy powiedziałam Tżtowi, że albo się wyprowadzamy razem od jego rodziców i idziemy na swoje mimo tego, że bardzo się lubimy, albo ja sama się wyprowadzam. No i dzięki tej sytuacji wynajęliśmy szybko mieszkanie. ![]() Ją mam generalnie w szanownym poważaniu, jak Tż chce to niech z nią gada, ale zapowiedziałam, żeby nie wymagał ode mnie kontaktów z nią, bo skoro ona jest na tyle dziecinna pytając ludzi o to co robiłam, to nie mamy o czym rozmawiać. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- No ! Są i kolejne dwie pary oczy zwrócone na nas, Bezik
|
||
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Enlevee myślę, że jest o Ciebie bardzo bardzo zazdrosna.
Ale nie dziwię się- ma o co
|
|
|
|
#439 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam, że tylko ja mam chorą sytuacje z rodziną TŻ, ale widzę, że nie jestem jedyna... Przykre to.
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Dowiedzialam się.moj tz sam chce krzyczec na swoją mamę a potem robić po swojemu.no i niby wczoraj wyjscie do kina to byla ucieczka
|
|
|
|
#441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą ma $, której my obecnie nie mamy, ma dom, my wynajmujemy mieszkanie.. miała super kontakt z bratem- ma ch*jowy kontakt z bratem.. Wyszła jej ta sytuacja na same plusy, nie ma co ![]() Jedno mnie tylko ciekawi jaką miała minę jak się dowiedziała, że będziemy mieć dziecko ![]()
|
|
|
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwłaszcza, że mój Tż naprawdę takiego złego życia ze mną nie ma
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- i gratuluję nowych tygodni
|
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() NO ! I ta odpowiedź mi się podoba
|
|
|
|
|
#448 |
|
Raczkowanie
|
idę z psiurem!
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Z ważniejszych spraw-przez najbliższy tydzień ma padać w całym kraju
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
fantastycznie. Margosia się ucieszy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.

całkiem okazała już Twoja księżniczka ! Skoro ginek się niczym nie martwi to Ty też nie martw się na zapas !
te tygodnie to jak dni lecą 

). Tż na początku ją nawet bronił, że ona sie o niego po prostu troszczy
za wyrywanko !

Idealni nie są i często mnie irytują, ale nie są tacy źli 
Od śmierci teścia teściowa zmieniła się nie do poznania, mój TŻ według niej jest najgorszy, a drugi synuś najwspanialszy - nie daliśmy rady już w takich relacjach! Powiem Wam, że jeśli jest możliwość to najlepiej jest mieszkać samemu i mimo tego, że kocham nad życie moich rodziców, to z nimi też nie chciałabym mieszkać