![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
ooo ja pierdut! kurde to chyba musieli dawać osobom, które już były na wylocie, albo świeże moto i jeszcze nie zostało zmasakrowane...
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
aaa właśnie Asia jest teraz 8ka?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Nie tylko fajne, ale i przydatne. Gdybyśmy nasze kupili we właściwym czasie (czyt. wypłatę wcześniej) to nie bylibyśmy wypłatę w plecy... Mały ślizg i pół moto do robienia. A gdyby były crashe
![]() Cytat:
![]() O kurde, faktycznie nie ma... aż się zdziwiłam patrząc na to, jakie niektóre opancerzone są... aż poszukam zdjęć na jakim mój TŻ robił, bo mnie zaciekawiłyście... Noo.... Zapisz skubanej na pierwszej stronie termin, to żadna z nas nie zapomni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asia a tak poważnie, to jak się w końcu zrobi ładnie w weekend i ogarnę się z mgrem to podjadę na Rudzką ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
też się zdziwiłam, że tak mało
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 |
Zakorzenienie
|
spoko
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. Edytowane przez malwi89 Czas edycji: 2013-06-03 o 22:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
TŻ mi to samo mówi - "jak nie dasz rady suzi ruszyć z miejsca pchając to się do niej nie przymierzaj". Mądry bo po ślizgu pchał do domu kawałek drogi (info dla krakusek: spod Statoila na opolskiej na miasteczko UR), bo nie chciała ruszyć. Zakwasy miał potem tydzień. Ale przecież jakby do tego podejść sposobem to na hulajnogę też by powoli, ale z mniejszym wysiłkiem, dojechał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ja uważam, że powinno się móc przepchnąć motocykl. SV z płynami waży niecałe 190 kg i nie mam problemu z przeprowadzeniem jej, ALE jak np. zatrzymam się na parkingu nawet na lekkim skosie w dół (niewidocznym), to odepchnięcie się do tyłu jest już ciężkie, jeśli próbuję to zrobić siedząc na moto. W piątek jakiś przemiły pan mi pomagał wypchnąć się z miejsca parkingowego, bo się wcisnęłam z górki pod krawężnik i ani bym nie drgnęła.
![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Pchanie można załatwić sposobem, lewa reka na kierownicy, prawa na uchwycie zadupka czy jak komu wygodniej na siedzeniu, nachylacie moto lekko na siebie, zapieracie się doopskiem w okolicy siedzenia z przodu i wio! W ten sposob kontrolujecie tez przechył moto. Można tez na hulajnogę jak się sięga całymi raciczkami do gleby. Nikt mi nie wmówi że się nie da bo męczylam tak 250-kg hondę shadow i jakoś szło. Jak się nie da na siłę to trzeba sposobem, tak samo z podnoszeniem moto...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-06-04 o 07:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
![]() co do przeprowadzania, na egzaminie jest po 'T" i całe szczęście że można położyć moto na sobie bo za każdym razem by mi poleciał :/ mój instruktor mówi, że jestem zbyt rozciągnięta dlatego plątają mi się nogi ![]()
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Jeśli chodzi o podnoszenie moto z gleby, czego nikomu nie życzę, jest w necie ciekawy filmik. Może był już w poprzedniej części wątku, później poszukam i wrzucę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#444 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
Cytat:
Ja też chętnie ![]() ![]() ![]() pół dnia mnie nie było, a już prawie 3 strony ![]() ale się wq w robocie ![]() malwi89 ale laska du**y... ![]() Ja swojego kata pchałam z przystanku Wiślickiej (z lewoskrętu na bora, na środku ulicy mi zgasł) i pchałam na statoila też hehe. Dopchać dopchałam, zimno było a sie upociłam i gdyby mi się przewrócił, to bym nie podniosła ![]() Jak raz postawiłam kata pod przychodnią genialnie na mega skosie, to wytargiwałam go 10min w międzyczasie gadając z jakimś dawcą i zapewniając go, że tak ma byc ![]() Renia, że wyłem się podnosi? Tzn ciężar na nogi? Chodzi Ci o gościa, który afrykę podnosił ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Bo motor masz w pralce, MOTOCYKL między nogami 2 :D
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41144743]Ja też chętnie
![]() ![]() ![]() Renia, że wyłem się podnosi? Tzn ciężar na nogi? Chodzi Ci o gościa, który afrykę podnosił ?[/QUOTE] No to super! Trzeba wyczaić ładny weekend i lecimy ![]() Co na to Kris? Nie będzie marudził? Chodzi o laskę która podnosi cruisera jakiegoś, właśnie tyłem. U mnie to się sprawdzało, tylko raz nie dałam rady jak zaliczyłam glebę z bagażami Gs-em w Bośni bodajże. Środek ciężkości się zmienił bo moto obładowane " po dach" ![]() ![]() Ale ogólnie sposób bardzo dobry i skuteczny nawet dla maleńkich kobitek ![]() Pati, czemu się nie pokazujesz w bikini, przecież Ty zaje*ista doopa jesteś? Gdybym miała figurę jak Ty to bym w bikini na moto śmigała ![]() Coś mi tu paranoją zalatuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
VT 750>>Clr 125>>Gs 500 E>>SV650S>>FZS600 Edytowane przez renia19941 Czas edycji: 2013-06-04 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Konto usunięte
|
Myślę, że nie będzie marudził, bo z tego co mówił, dawno nie był nigdzie na wakacjach, nie licząc Kujaw (stamtąd pochodzi), a odkąd się przeniósł do Kraka, to już w ogóle. A ja ciągle nie miałam kasy, żeby gdzieś wyskoczyć. W tym roku to się zmieni
![]() Mam mega kompleksy na punkcie wyglądu, samoocena od zawsze u mnie kulała. Już nawet Kris wie, że mnie się nie mówi komplementów ![]() ![]() ![]() ![]() Myslę, że ciężko będzie znaleźć ładny weekend przy tym, co się teraz dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41145813]Myślę, że nie będzie marudził, bo z tego co mówił, dawno nie był nigdzie na wakacjach, nie licząc Kujaw (stamtąd pochodzi), a odkąd się przeniósł do Kraka, to już w ogóle. A ja ciągle nie miałam kasy, żeby gdzieś wyskoczyć. W tym roku to się zmieni
![]() Mam mega kompleksy na punkcie wyglądu, samoocena od zawsze u mnie kulała. Już nawet Kris wie, że mnie się nie mówi komplementów ![]() ![]() ![]() ![]() Myslę, że ciężko będzie znaleźć ładny weekend przy tym, co się teraz dzieje ![]() Taaak, też pamiętam, wtedy jak gadałaś te głupoty, to sobie uświadomiłam, że masz coś nie tak z głową ![]()
![]() |
![]() |
#448 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale mi się nie chce z łóżka wstać, a mam na 15 do pracy. Wróciłam z pracy przed 2 i nie mogłam zasnąć, mimo, że ostatnio sypiam po 4-5h ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
[1=9bcd8d6a9691606220db279 acbf81f81b2ccc931_62ddcef 27e2e2;41146198]Widać każdy widzi co innego
![]() Ale mi się nie chce z łóżka wstać, a mam na 15 do pracy. Wróciłam z pracy przed 2 i nie mogłam zasnąć, mimo, że ostatnio sypiam po 4-5h ![]() ![]() jaaa też ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego ja wyłączam nawet wibracje. Tzn u mnie ja wiem skąd się bierze ta bezsenność, na razie nie jestem zmęczona, przeciwnie, pobudzona, ale to wcale nic dobrego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.