Fryzjer - Częstochowa - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 13:06   #421
Nisia4
Zadomowienie

Dot.: Fryzjer - Częstochowa

Ja jestem zadowolona z Łukasza z Bamboo, strzyżenie około 50 zł (tyle płacę ja, mam włosy do ramion).
Natomiast teraz zapisałam się na strzyżenie do Stawskich do Anny Sucheckiej, słyszałam pozytywne opinie, a że lubię testować fryzjerów to zaryzykuję.
Nisia4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 14:31   #422
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Ja jestem zadowolona z Łukasza z Bamboo, strzyżenie około 50 zł (tyle płacę ja, mam włosy do ramion).
Natomiast teraz zapisałam się na strzyżenie do Stawskich do Anny Sucheckiej, słyszałam pozytywne opinie, a że lubię testować fryzjerów to zaryzykuję.
No może mogłabym i zapisać się do tego Łukasza, ale ja już mam taki stres. Czy on dobrze mnie obetnie. I co... znowu mam dzwonić i mówić, że chcę do Łukasza nie znając człowieka. Ale ja jestem zła, że straciłam fryzjera, do którego się przyzwyczaiłam. A na Reggae Day chciałam ładnie wyglądać

Edytowane przez Charlotte York
Czas edycji: 2011-06-01 o 15:00
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-01, 21:53   #423
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
No może mogłabym i zapisać się do tego Łukasza, ale ja już mam taki stres. Czy on dobrze mnie obetnie. I co... znowu mam dzwonić i mówić, że chcę do Łukasza nie znając człowieka. Ale ja jestem zła, że straciłam fryzjera, do którego się przyzwyczaiłam. A na Reggae Day chciałam ładnie wyglądać
Ja też mam zawsze stres, chociaż lubię zmieniać fryzjerów, ale zawszę wychodzę z założenia, że włosy odrosną.
A jeśli chcesz się zapisać jednak do Łukasza to radziłabym dzwonić od razu, bo na 4 czerwca (5 czerwca?) może nie mieć już czasu, ale spróbuj. Ja czesałam się u niego na swoje wesele i chyba 3 razy strzygłam, zawsze byłam zadowolona.
Stary 2011-06-03, 22:36   #424
agaaa83
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer w Częstochowie

Cytat:
Napisane przez ichiko Pokaż wiadomość
od czasu kiedy pogniewałam się na fryzjerski ród, który w ogóle nie słuchał moich próśb i wychodziło z tego to co wychodziło, czyli chęć zgolenia się na łyso minęło trochę czasu.
włosy odrosły, były totalnie nijakie, natomiast grzywkę sama podcinałam, lecz i tu efekt nie był zadowalający.
w końcu postanowiłam, że muszę coś z nimi zrobić.
pal licho, mogę wydać sporo kasy, byle znaleźć jakiegoś stylistę,
który zrobi ze mnie człowieka.
poratowała mnie koleżanka, która polecała Mariusza z 'Kameleona'.
bardzo spontanicznie udało mi się umówić na dzisiaj.

wyszła trochę przydługa bajka, ale morał jest taki, że jestem bardzo, bardzo zadowolona.
szczerze mówiąc, nie miałam jakiegokolwiek planu, włosy były mniej więcej do ramion, prosta grzywka, obraz nędzy i rozpaczy.
ale udało się zrobić z tego fryzurę z charakterem.
nie było samowolki, pan Mariusz powiedział swoją wizję, ja sie zgodziłam, bo:
-było mi wszystko jedno- gorzej już nie mogłam wyglądać
-koleżanka bardzo zachwalała

zapłaciłam tylko 40zł, myślałam, że wyniesie to więcej.
strzyżenie z myciem i modelowaniem.
nigdy nie byłam tak zadowolona z efektu końcowego,
nigdy nie zostałam tak profesjonalnie potraktowana,
nigdy nie pójdę do żadnego innego fryzjera.
oczywiście, polecam

Potwierdzam.Wróciłam dziś z salony Kameleon .Coś niesamowitego co robi na głowie Pan Mariusz a do tego przemiła obsługa.Dziękuję!!!

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kaskag07 Pokaż wiadomość
Ja od dawna chodze do "Berendowicz& Kublin" i ogolnie jestem zadowolona. Fryzjerzy bardzo pomocni, wszystko wytlumacza i doradza, bardzo pozytywnie nastawieni do klientow. Jedyny maly minus to cena nie jest najtaniej.
Teraz sie zastanawiam wlasnie nad studiem Effect bo mam blisko i cenowo chyba znosnie , tylko ze mam blond pasemka i boje sie ze odrosty wyjda zolte i nie bede zadowolona. Jak sie dlugo chodzi do jednego fryzjera to juz ma sie jakies przyzwyczajenia.

Jak chcecie płakać 2 dni jak ja po wizycie w salonie Berendowicz i stracić 300 zł to spoko. Odradzam ludzie- poważnie! Od dziś tylko Kameleon.
agaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-04, 07:46   #425
Aniap23
Zadomowienie

Mówicie o tym kameleonie??

Studio fryzur "KAMELEON"
Częstochowa
ul. G. Zapolskiej 5
tel. (0-34) 372-44-44
kom. 512-286-230
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-05, 17:22   #426
piegussss
Przyczajenie

hej dziewczyny ja tez planuje zamiane fryzury na wakacje tylko nie wiem gdzie isc;/ czy do B&K, czy do Kameleon. Moze mi doradzicie, chce przefarbować się na rudo, mona by powiedzieć że taki ciemny rudy chcę. włosy mam zaś jasny blond. Boję się że nie zrobią mi takiego koloru jakiego chce;/ do tego chce się obciąć bo od 4 lat mam ta sama fryz;/ doradźcie mi do kogo mam iść bo nie chce potem żałować i wyglądać jak pała pozdrawiam
piegussss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-05, 20:57   #427
an5104
Przyczajenie

Tylko nie Kameleon,a w szczególności iść tam farbować włosy-robią to uczennice.Byłam nie polecam.
an5104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 09:14   #428
Megan83
Przyczajenie

GG do Megan83

Witam!
Byłam obciąć włosy w NATURZE tak bardzo polecanej tutaj i katastrofa
Pani powiedziała,że kręconych włosów się nie cieniuje(!!!) bo po godzinie i tak opadają...mogłam już wtedy uciekać gdzie pieprz rośnie...z myciem zapłaciłam 40zł po czym oczywiście odwiedziłam Sebastiana za 50 zł i wyszło mi 90 zł za samo cięcie...
już nigdy Go nie zdradzę NIGDY!!!
Super klimat,do tego wchodzę i mówi mi On to co chcę usłyszeć
Po Jego cięciu nie potrzebuję pianki do włosów kręconych.
Teraz jestem zadowolona
Pozdrawiam!!!
Stary 2011-06-27, 13:39   #429
kasiaa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Megan83 Pokaż wiadomość
Witam!
Byłam obciąć włosy w NATURZE tak bardzo polecanej tutaj i katastrofa
Pani powiedziała,że kręconych włosów się nie cieniuje(!!!) bo po godzinie i tak opadają...mogłam już wtedy uciekać gdzie pieprz rośnie...z myciem zapłaciłam 40zł po czym oczywiście odwiedziłam Sebastiana za 50 zł i wyszło mi 90 zł za samo cięcie...
już nigdy Go nie zdradzę NIGDY!!!
Super klimat,do tego wchodzę i mówi mi On to co chcę usłyszeć
Po Jego cięciu nie potrzebuję pianki do włosów kręconych.
Teraz jestem zadowolona
Pozdrawiam!!!
Dziewczyny podajcie proszę namiary na osławionego Sebastiana, zapuszczam włosy kręcony i chciałam je odświeżyć i zrobić coś mądrego z grzywką, myślicie że on poradzi sobie fajnie??
kasiaa87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 14:03   #430
kika775
Przyczajenie

a co powiecie o fryzjerze D&M Stawscy bo jest taka oferta na grupon i zastanawiam sie czy sie tam nie wybrac ale nie wiem czy ladnie obcinaja
kika775 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 14:31   #431
anow
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasiaa87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny podajcie proszę namiary na osławionego Sebastiana, zapuszczam włosy kręcony i chciałam je odświeżyć i zrobić coś mądrego z grzywką, myślicie że on poradzi sobie fajnie??
Ja Sebastiana odradzam, jest drogi i kiepski, lepiej poszukaj kogoś innego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-28, 21:58   #432
Glam Rock
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasiaa87 Pokaż wiadomość

Sebastian, Salon Wella, ul. Jasnogórska 11
tel. 34/365 61 19
Glam Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-28, 22:41   #433
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kika775 Pokaż wiadomość
a co powiecie o fryzjerze D&M Stawscy bo jest taka oferta na grupon i zastanawiam sie czy sie tam nie wybrac ale nie wiem czy ladnie obcinaja
Ja kupiłam, tym bardziej, że wybierałam się tam już wcześniej ale byłam zmuszona odwołać wizytę. Na pewno się opłaca, bo samo strzyżenie kosztuje 82, a na Grouponie 42 zł całość. Chciałam iść do tej fryzjerki Anny Sucheckiej, nie wiem jak strzyże, ale podoba mi się to co ona ma zawsze zrobione z włosami, więc zaryzykuję
Stary 2011-06-29, 07:54   #434
kika775
Przyczajenie

aha dziekiNisia, no to jak juz bedziesz po to prosze o relacje
Stary 2011-06-29, 14:32   #435
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kika775 Pokaż wiadomość
aha dziekiNisia, no to jak juz bedziesz po to prosze o relacje
Ja planuję iść dopiero na początku sierpnia, ale koleżanka też kupiła, może ona będzie wcześniej, dam znać na pewno.
Stary 2011-07-11, 20:06   #436
Soline
Zadomowienie

Dot.: Fryzjer w Częstochowie

Dziewczyny nie wiecie ile aktualnie płaci się za strzyżenie w Hair Factory? Byłam tam z rok temu, jak nie więcej i wtedy brali 90zł od głowy Do kogo warto iść? Nie wiem jaka aktualnie jest tam ekipa

Do pracy rodacy!

I shoot photos not people
Soline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-15, 10:55   #437
kika775
Przyczajenie

jest jeszcze jedno studio: image sie zwie;] co sadzicie o nim? czytalam troche i opinie calkiem calkiem
Stary 2011-07-17, 09:01   #438
7Niunia7
Raczkowanie

w Image była moja szwagierka na obcinaniu i układanie włosów na wesele, totalna porażka zero pomysłu na fryzure w rezultacie tylko je wyprostowała i tyle a obcięcie to raczej było podcięcie mimo że oddała się w ich ręce bez pomysłu prosiła o fajną fryzure i dała im wolną rękę. Także same oceńcie.
7Niunia7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-17, 19:45   #439
Glam Rock
Raczkowanie

Polecam p. Sabrinę z tego otóż salonu Image
świetnie obcina, potrafi doradzić, niezwykle miła, ja tylko do niej chodzę, bo po jej rękach szybko mi rosną włosy
Glam Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-23, 16:45   #440
miss kitsch
Zakorzenienie

Dziewczyny!

Bardzo proszę o radę!
W tym tygodniu obcięłam dredy, kończę rozczesywać "resztki" i zastanawiam się do którego fryzjera się udać. Kontakt z salonem fryzjerskim miałam ostatnio może z 5 lat temu

Trochę poczytałam o salonach, które proponowałyście i i odradzałyście na forum, w związku z czym skłaniam się ku salonowi KAMELEON.

Jednak być może któraś z was była w sytuacji takiej jak moja, czyli włosy mam suche, zniszczone, długość tak koło 15 cm (czyli krótkie ), kolor.. ciężko stwierdzić, taki mysi, wyblakły brąz ale farbowania nie planuję. Zależy mi tylko na fajnym obcięciu, tak aby włosy mogły mi się spokojnie przez lato zregenerować.

Dodaję zdjęcia - mniej więcej na taką fryzurę mam pomysł, zależy jak bardzo trzeba będzie te moje "strąki" obciąć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura-krotkie-1567.jpg (41,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg s1_17012.jpg (23,5 KB, 13 załadowań)
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-25, 09:57   #441
kaskag07
Raczkowanie

Ja bym Ci poleciła zdecydowanie Berendowicza na Garibaldiego, fryzjerzy przechodza coraz to nowe szkolenia, sa ze tak powiem " na czasie" i naprawde bardzo fajnie obcinaja, ja zawsze bylam zadowolona.
Co do "Effect Studio" to hmmmm... co kto lubi.... Jak dla mnie bez szalu. Fryzjerzy raczej bez zadnego polotu, co do obciecia to tlumaczylam na czym mi zalezy ale nic z tego nie zostalo zrealizowane... Wyszlam z prawie taka sama fryzura z jaka przyszlam Robilam tam jeszcze pasemka i tutaj duzy plus, bardzo fajnie, ladny kolor i z tego jestem naprawde zadowolona. Co do ogolnego wrazenia to mam mieszane uczucia. Jesli ktos chce naprawde oryginalna fryzure i obciecie to nie sadze zeby mial tam co szukac... ale moze... a nóż, widelec...
Stary 2011-07-26, 13:23   #442
meg3245
Przyczajenie

cześć dawno się nie odzywałam i trochę tych fryzjerów przeskoczyłam jeśli chcesz się obciąć fajnie na krótko polecam panią Asię na ul Focha chyba 51 albo 59 ale salonik jest widoczny od ulicy i z napisem u Asi chyba powiem ci że ja jestem bardzo zadowolona
meg3245 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-26, 13:26   #443
meg3245
Przyczajenie

DSC_2086.jpg

Edytowane przez meg3245
Czas edycji: 2011-07-26 o 13:39
meg3245 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-02, 17:01   #444
imeshih
Rozeznanie

Hej dziewczęta Jako, że jestem obecnie w Częstochowie na trochę dłużej, muszę się tutaj wybrać do fryzjera i tu zaczyna się problem bo nie wiem do którego. Przejrzałam wątek, ale mam jeszcze większy mętlik w głowie. Mam lekko kręcone włosy i poszukuje fryzjera, który będzie wiedział jak dobrze obciąć coś takiego

I drugie pytanie czy, któraś z was być może była w salonie Gawrońskich - moja mama chodziła tam lata temu i była zawsze zachwycona fryzurą, ale mam świadomość, że od tego czasu na pewno wiele się tam zmieniło :P więc może ktoś dysponuje jakimiś świeższymi danymi
imeshih jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-03, 12:08   #445
kika775
Przyczajenie

hej, moja mama ostatnio byla ( z tej strony grupon) w effect studio i powiem Ci ze bardzo fajnie ja obcieli i wygladala super;] znaczy wyglada choc nie ma czasu na ukladanie wlosow hehe ja pojde chyba pod koniec miesiaca tam.
Stary 2011-08-06, 15:38   #446
1abc
Przyczajenie

Czy wie ktoś, gdzie podział się Tomek z Akademii Fryzjerskiej "Berendowicz & Kublin". Wiem, że miał on otwierać swój salon, gdzieś w pobliżu Rynku Wieluńskiego, jednak żadnego konkretnego adresu nie mogę znaleźć... ;|
1abc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-09, 17:07   #447
bozon
Przyczajenie

Hej hej Tomek z B&K ma faktycznie swoj salon na Łódźkiej - nie byłam tam jeszcze, więc adresu dokładnego nie znam. Podobno koło Przedszkola Olka Klepacza, ktoś inny mówił, że w budynku, gdzie jst Solidarność ( to jest koło Lidla).

A może macie jakieś świeże informacje - doświadczenia odnosnie Beaty Dysiewicz? Warto? Nigdy u niej nie byłam, ale chciałabym sprobować, tyle ze troche boję się hahaha A propos wiem, że też przenosi się na Sląską.

Pozdrawiam
bozon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 07:30   #448
Jagusia07
Przyczajenie

Ja wiem z pewnością jakiego salonu nie poloecić- Black Cat studio na Focha. Chicałam mieć zafarbowować włosy na cimny blond. Fryzjer nie ściągnął poprzedniej farby i u nasady głowy gdzie miałam odrosty włosy wyszły rude a na pozostałej długości zostały takie jak były (ciemy brąz) Tego samego dnia pobiegłam do sklepu po farbę by kolor jakoś sobie wyrównać...
Jagusia07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-12, 11:21   #449
1abc
Przyczajenie

Tomek już się znalazł ma salon przy ulicy Łódzkiej 4, w tym samym budynku, gdzie jest przedszkole Olka Klepacza.
1abc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-14, 17:06   #450
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagusia07 Pokaż wiadomość
Ja wiem z pewnością jakiego salonu nie poloecić- Black Cat studio na Focha. Chicałam mieć zafarbowować włosy na cimny blond. Fryzjer nie ściągnął poprzedniej farby i u nasady głowy gdzie miałam odrosty włosy wyszły rude a na pozostałej długości zostały takie jak były (ciemy brąz) Tego samego dnia pobiegłam do sklepu po farbę by kolor jakoś sobie wyrównać...
A to ciekawe bo przecież Black Cat Studio to studio fotografii i stylizacji a nie salon fryzjerski ...
Chyba, że ja czegoś nie wiem

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości