|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
Ja miałam połączony kawalersko- panieński.Się działo Też idę co nie co ogarnąć sobotnio,nie mam weny ale trzeba coś porobić
|
|
|
|
|
#422 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny za kolejne tygodnie !!
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-06-08 o 12:41 |
||||
|
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Dobra idę się kąpać i szykować do fryzjera, może wreszcie będę jakoś wyglądać...
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
Dzięki Kochane za troskę. Wzielam wieczorem nospe, dopchnelam apapem i nieco zelzalo. Jak sie w nocy przebudzalam to nadal ciagnelo ale ból mnie nie budził.
Teraz tez czuje, dużo rzadziej ale jest. Myślę ze taka moja dola i po prostu tak ostro rozciagaja sie wiezadla (przypominam, ze nadal nosze sie podwojnie). We wtorek wizyta, zobaczymy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja ma do Was pytanie w sprawie pielęgnacji ciała, nie należę do osób które kiedykolwiek balsamowały sobie ciało i używają kremów ( nawet do rąk), ale niestety zauważyłam na swojej skórze, że strasznie mam ją przesuszoną, po prostu zdrapuje ( bo swędzi) swoją powłokę
![]() i tu rodzi się moje pytanie bo ja się nie znam, jakiego kremu, balsamu używacie do smarowania ciała, żeby choć trochę się nawilżyło? |
|
|
|
#427 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
14 tygodnia i udanych zakupków Cytat:
udanej wizyty, a data super - ciekawe czy trafisz ![]() Cytat:
![]() Spróbuuj jak najwięcej odpoczywać |
|||||
|
|
|
#428 |
|
Rozeznanie
|
hej, hej jestem po obiedzie
![]() Odezwe sie wieczorkiem ![]() Buziaki, milego dnia! |
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swojego czasu miałam balsam z Joanny z bzem lub jaśminem,dobry nawilżacz ale zapach mi przeszkadzał. Polecam też balsam Galanea,jest raczej rzadki,ale cudownie wygładzał i nawilżał. Skoro masz bardzo przesuszoną skórę to może sięgnij po jakiś apteczny balsam,są droższe ale wydajne i skuteczne. Bardzo dobrze nawilżają min.balsamy z mocznikiem,masłem kakaowym. |
|
|
|
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak mam na forum cały dzięń przerwy, to już nie ogarniam
przeleciałam na szybko, tak więć gratuluję dobrych wieści.Issia już dziś wszystkiego dobrego na nowej drodze życia życże, imprezkę niestety przegapiłam ![]() Dzidzia dobrze, że już lepiej i że wizyta już blisko ![]() Kabriela dobrze, że nic się nie działo, a lepiej pół nfz na nogi postawić niż potem płakać Witam nową mamusie, cieszę się, że teraz już jest lepiej Miłego dnia |
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu takie puchy dziś??
Ja się raczę inką i delicjami ![]() Jakoś nie mam energii dzisiaj i oczy mi się zamykają
|
|
|
|
#432 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też
własnie rozważam czy by sobie nie zapodać małej czarnej ![]() a dziewczyny, które w ogóle pijają w ciąży- pijecie każdego dnia czy jednak bardziej okazjonalnie? bo ja mam założenie, ze jak niższe ciśnienie/głowa ćmi/słabiej się czuję, ale się ładnie upieram to coś z tych rzeczy znajduję codziennie |
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() zjadłam właśnie obiad - spagetti. zjadłabym jeszcze, ale mężowi muszę zostawić. :/ niedługo do pracy.... teraz odpoczywam pijąc mrożoną kawę. ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
js piję dziennie. ale moja kawa to raczej mleko z kawa |
|
|
|
|
#434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No czuję się usprawiedliwiona lecę wstawić wodę |
|
|
|
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mierzyłam ciśnienie i miałam 100 na 65,położyłam się i czuję się jakbym miała jeszcze niższe ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
A ja musze dupsko ruszyc bo tak jak obstawialam ugrzazłam na Fotelu I wstac ciezko po dobrym obiadku
) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dzień seksu dzisiaj dzień lenia
|
|
|
|
#438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz piję czasami latte ale nie codziennie Raz sobie zrobiłam słabą rozpuszczalną z mlekiem i coś mi nie smakowała A wogóle zauważyłam jak tylko coś porobię czy nawet dłużej postoję, posiedzę to mnie plecy zaczynają boleć
|
|
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
No żesz, na dzień seksu to się nie łapałam (bo ten polip :/), chociaż dzięń lenia zaliczę
z plecami mam tak samo, zwykły spacer, no może nie taki znów zwykły, bo maratonik z córą zaczyna przerastać moje kondycyjne zdolności
Edytowane przez anulka2205 Czas edycji: 2013-06-08 o 14:55 |
|
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III
O I w koncu jakis dzien dla mnie
)Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chyba skoczę po arbuza do Biedronki Wzięło mnie
|
||
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamusie!
Całkiem ładna sobota nam się trafiła, więc zaczęłam dzień od mycia okien. A właśnie przyszła mega burza i wszystkie okna mam na nowo zachlapane…. Trafiłam na świetny przepis na ciasto czekoladowe ze kremem śmietanowo-mascarpone i truskawkami, już dochodzi w piekarniku, mam nadzieję, że ukoi moje podniebienie ))Witam nową mamusię Magnolię! Kiedy dowiedziałaś się, że urodzi Wam się synek? Beatka wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, niech Wam się wiedzieć jak najlepiej Mam nadzieje, że ślub się udał i obiadek również ![]() Issia smutno z tymi koleżankami… wznoszę toast panieński herbatka z miodem ![]() A w galerii kup sobie jakąś wystrzałową bieliznę na noc poślubną, chociaż znając życie nie będziecie myśleć o igraszkach tylko, żeby jak najszybciej pójść w kimono ;P Domi współczuję sytuacji z przyjaciółką, dziwna jakaś…. No i z kasą też nieciekawie, jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. A nie macie perspektyw, żeby TŻ jakiejś innej roboty poszukał? Pieniążki teraz będą bardzo potrzebne.. Ale Ci pięknie rośnie brzuszek! Śliczny! Kabriela ufff.. dobrze, że jest ok, ale uważaj na siebie. Metka gratuluję wizyty! Dzidzia Ty jesteś oazą spokoju. Odpoczywaj jak najwięcej. Paulinaizabela mam to samo z plecami, wystarczy, że coś porobię, posprzątam, ugotuję i w odcinku lędźwiowym mnie tak boli, że mogę się położyć tylko na boku…. I też świętuję dzień lenia Dzień sexu mi przeszedł koło nosa bo stan zapalny dokucza, to chociaż poleniuchuje teraz trochę
|
#445 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Aleeee mnie łepetyna boli :/
U nas duchota okropna, co chwile słychać jakieś grzmoty i potem cisza... ![]() Cytat:
i ladna buzeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hehehe.... zartuje, bo ja od 2tyg kloce się z moim TŻ o wszystko, tak mnie wyprowadza z równowagi, ze mam ochote go czasem kopnac ![]() Ja teraz tego tygodnia to sobie nie wyobrażam :/ Jeszcze poprawiny mamy w domu, wiec już wogole ![]() Cytat:
Na studiach tak wlasnie wyobrazalam sobie swój panieński. Ale rzeczywistość po kilku latach okazala się inna ![]() Cytat:
i fajna data oby udało Ci się urodzić w tym dniu ![]() Cytat:
Cytat:
A to tak podwojnie to będziesz do końca ciąży nosic?? Czy to jakos samo się zmieni..hm...Cytat:
---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Kaaaawka - oby pomogla Ja kawe taka raczej mleko z kawa pije codziennie, bo codziennie mam wrazenie, ze jak nie napije się kawy to będę nie dożycia ![]() Nooo, mój TŻ się wkoncu odezwal. Jeszcze takiego belkotu to ja nigdy nie slyszalam Dobrze, ze ja tego nie widze, bo bym ich wszystkich powystrzelala Dzwoni od każdego po kolei, bo swojego telefonu nie potrafi wlaczyc, chyba mu % zwihrowaly mozg i sobie w guzik trafic nie potrafi, ogolnie rzecz biorac - masakra! Nie chce wiedzieć ani go widzieć w jakim stanie jutro wroci ![]() Stary chlop, a czasem rece opadają ![]() A ja caly dom wysprzatalam, umyłam okna, wyprałam firanki, a wieczorkiem będę je prasowac i wieszać Niech będzie czysto jak się goście zjada a teraz ryje nosem potem jade na zakupy ![]() Ktosiula o nocy poślubnej mogę zapomnieć. Mój TŻ to jak nie zaliczy zgona na własnym weselu to cud będzie wiec gdzie ja tam będę myslec o nocnych igraszkach, jak on nie będzie w stanie reka ruszyc
|
|||||||||
|
|
|
#446 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadstawiam talerzyk po kawałeczek No ja właśnie jak się wczoraj kładłam spać to tylko na boku nie bolało...a co to będzie później ![]() Cytat:
Haha ja tak samo zmieniam balsamy jak rękawiczki, zależy jaki jest w promocji Ostatni raz chłop zaszalał - nie czepiaj się ale masz power!! Ja mam nudy w pracy i zasypiam na siedząco
|
||
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wypełzłam z domu wiec 50% mojego planu zrealizowane . Poprosze o oklaski
Placza mi sie nogi ostatnio. Czytalam ze srodek ciezkosci sie zmienia w ciazy I po sobie juz widze ze sie strasznie do tylu wyginam ale nonstoper sie potykam I boje ze w koncu walne na brzuch. Ktoras pisala o kolezance ktorej wystrzelilo brzuch w oka mgnieniu a pozniej do konca byl taki Sam.. Ja chyba z tych Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#448 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja wróciłam z tych zakupów, a więc : jak dla mnie : X-lander -> ciężkie choć ładne, i fajnie się jeździ, skrętne koła, łatwo się wypina gondole.. teoretycznie ok, choć nowy zabija ceną. tako laret- były tylko złożone gondole, więc spacerówki nie zobaczyłam, fajnie się jeździ, lecz też wcale nie lekki. skrętne koła i cena atracyjniejsza od x-landerów tako jumper- pratyczynie to samo co laret jeśli chodzi o techniczne rzeczy, ma mniejszy wybór kolorystyczny, widziałam jako spacerówkę i gondolę.. sprzedawca polecał, baby art- lekkie piankowe koła, gondolka 75cm, fajne wzory, cena atracyjna -850 zł nowy, skrętne koła, ale mówiłyście e piankowe koła to nie warto .. były jeszcze coneco i chicco ale nie podobają mi się wózki z rączką nie całą tak jak np. w tako tylko takie jak w spacerówce-parasolce.. aaa no i w larecie są ładne wzorki . cena ok 1350 zł , jumper 1100, x-lander 2500-3000 ( zalezy od modelu) coneco do 1000 ciężki wybór bedziemy mieli, ale mąż mówi że ten tako jumper, bo mu się najbardziej podobał .. potem wróciłam do domu, zjadłam naleśniki i chyba sie położe bo w nocy nie mogłam spać a rano jechałam na te zakupy i jestem padnięta. aaa i w kauflandzie są 3xbody za 19,90 jakby ktos chciał
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiula ale mi smaka na ciasto zrobilas mniam
Issia wzielas cos ze masz takiego powera? ![]() Trele naleza Ci sie ![]() Rybko a kupujecie uzywany czy jednak nowy? Pierwszy raz pisze z telefonu i juz mnie wkurza brak polskich znakow. Ja sie lenie na lezaczku i pogryzam arbuzika.Milego popoludnia |
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!
Jestem nowa, dosłownie- nowa w wątku i nowa w roli mamy Bejbziol na świat ma przyjść 25. 11 wg OM, ale już wiem, że będzie cc, więc wcześniej.Cóż... podobno na 99% chłopiec tak sobie czekamy na siebie wzajemnie i postanowiliśmy poszukać innych Czekających
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.

Teraz piję czasami latte ale nie codziennie

i chyba sie położe bo w nocy nie mogłam spać a rano jechałam na te zakupy i jestem padnięta.