Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 00:28   #391
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Nie jestem w 100% pewna ale o przedszkolu pisała chyba Weronisiek nie ja .
Mnie dobija standardowo TŻ i moja jakże "wspaniała" przyjaciółka...

Oczywiście miało się tyle zmienić u nas w życiu wraz z tym jak zaszłam w ciąże... zaręczyny, ślub, przeprowadzka, cudowne wakacje... póki co jedno wielkie g*wno. O czym bym nie wspomniała słysze tylko że TŻ kasy nie ma, że musi zapłacić to czy tamto, że musi oddać dług... mam serdecznie dość stoimy w tym samym punkcie cały czas. Chodzi do roboty codziennie i on pieniędzy nie ma fakt faktem że pracuje u siostry więc stwierdził że pieniądze jej się bardziej przydadzą do wypłacania ludziom (jego siostra ma skup złomu) a nam się k*rwa nie przydadzą no bo po co niby, przecież my na pieniądzach śpimy

Przyjaciółka ma pretensje o to że jestem w ciąży "bo ona nie czuje instynktu macierzyńskiego i nie wie o co tyle gadania i przeżywania, dziecko to dziecko" . Mówiłam jej od zawsze że jak będę brała ślub to chce ją za świadkową a ona do mnie przyszła i powiedziała że ona świadkową być nie chce tylko chrzestną, no bez jaj ona mi będzie mówić kim chce być Wszystkim oczywiście już rozpowiada że chrzestną będzie, no to się przeliczy

Nooo wyżaliłam się i ciut mi lepiej
Jestem wzrokowcem wszystko mi sie pieprzy jak z tel pisze I avataròw nie widze . Takze wybacz )
Coz ja moge powiedziec ,? Co do kasy to moze faktycznie nie ma poki mu siostra nie da? Ja juz mialam przypadki interesòw rodzinnych I dziekuje. Czy to chodzi o moja rodzina czy strony przeciwnej .. Bez znaczenia, z rodzina najlepiej na zdjeciach ? Oczywiscie sa sytuacje w ktorych trzeba , wypada , inaczej sie nie da lub nie oplaca .. Ale ja jestem zdania ze na tym nigdy sie dobrze nie wychodzi .. Jeszcze siostra ja nie bede tu obiektywna bo jestem uczulona na wszystkie siostry w moim wypadku za kazdym em razem siostra byla gorsza niz trzy tesciowe

Co do przyjaciolki to tez , temat rzeka .. Ja mam jedna - tak mi sie wydawalo .. Mialam tysiac kolezanek , zostaly w polsce I przepadly bo z wielkanoc Pania z Londynu nie beda sie uzerac , choc nigdy nia nie byłam. Ona jedna mi zostala , potem dojechala , wyjechala do Polski I znowu wrocila do mnie .. Zawsze bylysmy razem , nie jedne cuda przezylysmy .. Poznala faceta , ja go nie toleruje ale mimo wszystko dalej bylysmy razem . Poronilam - ona byla , namowila mnie na te wakacje w marcu . Jak sie okazalo ze jestem w kolejnej ciazy , trzymalam kciuki az do momentu az zaczeło do nas dochodzic ze tym razem naprawde cos z tego bedzie. Odsuneła sie mniej wiecej w 12 tyg. Nagle nie ma czasu , na silownie zaczela chodzic . Ja czuje sie jakby zawiodla sie ze tym razem nie poronie mialy byc wspolne szperania w ciuszkach , malowanie pokoiku I takie tam . Nie widujemy sie od prawie 6 mies . Ostatnio w to mowie na facebooku napisala ; - chodze teraz na siłownie , I tak wypracuje swoje cialo ze tez bede miała sie czym chwalic Pomyslalam ze jej odbilo od poczatku wiedzialam ze bedzie matka chrzestna dla mojego dziecka , a teraz nie Wiem czy to dobry pomysł..

I co zrobic z nimi? Moze poprostu zostawic je same sobie a skupic sie na malenstwu? Ja bardzo to wszystko przezywam , I tak bedzie chyba lepiej ..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Rybka Praktyczne zakupyDobrze że do męża dotarło

De 28za postępy synka

Issia Ja noszę 40 i jak zmierzyłam jeansy to aż się zdziwiłam że o dużo za duże.Może to też od fasonu zależy.
A co do panieńskiego to zrób sobie chociaż małą przyjemność i wyskocz na jakieś lody,ciacho z koleżanką

Ale tu dżampreza bum bum bum!!!!!!!!!!!!!!!!!Pijem y

Przypomniał mi się mój panieński

24Kasiula Dzień seksu samej ze sobą.W sumie przyjaciel w szafie

Domi Kopię Cię w d.upę tak dosadnie(sama chciałaś)

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Rzeczywiście piękny zestawCiekawe ile cena minimalna wynosi.
Masz przyjaciela w szafie ? I nic nie mowilas ?;>

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 06:51   #392
grulla
Raczkowanie

GG do grulla
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

witam się wcześnie rano!

widzę, że tu imprezka na całego była

a ja wstałam, bo po 5:00 zadzwonił TZ kolega, czy nie weźmie za niego dyżuru na dzień, bo ten ma jelitówke. Chwilę pogadaliśmy, bo TZ szedłby na dobę...To mu mówię idź jak się czujesz na siłach, ale jak będzie dziecko na świecie to Cię już tak łatwo nie wypuszczę ;p A poza tym zimą już mniej takich 24h dyżurów się łapie.

chyba tylko ja nie mam jeszcze nic dla dziecka, dosłownie nic..Chyba,że wliczyć w to skarpetki kupione w marcu tak dla wywołania chybaAle są większe, na takie kilkumiesięczne dziecko. A tak to nic. Chciałam pieluchy tetrowe w biedrze kupić to mi kasy zabrakło. Myślę, że dopiero w sierpniu zacznę coś kupować, chyba , że poznam płeć wcześniej to chyba mnie nikt nie powstrzyma Lepiej to wszystko rozłożyć na "raty".

Ale rozglądam się za wózkami. Koleżanka z pracy ma ten wózek http://www.el-jot.com.pl/katalog.htm i sobie bardzo chwali jego funkcjonalność, łatwość prania itd. Zbieram opinie jak tylko mam okazję, póki co to pierwszy polecany Co myślcie? Cenowo przystępny się wydaje, bo gondolę,spacerówkę i fotelik widziałam w sklepie www za 849 zł.

Dziś ma ochotę wielką na drożdżowe z rabarbarem...Tylko czy jeszcze dostanę ten rabarbar, jak nie chciałam to był wszędzie.

ładny dzień się zapowiada dziewczyny , mam nadzieje, że u każdej z Was też Chyba skoczę dziś po nowy cyckonosz ;p a co

miłego

grulla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:01   #393
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

czesc

grulla bardzo fajny wózek,

ale sie wczoraj wkurzylam, pojechalam do lekarza a tam karteczka ze nie przyjmuje, bedzie dzis od10 do 11 przy czy jestem w pracy, ale moze mi sie uda wyskoczyc, jeszcze nam sie auto zepsulo wiec wczoraj cala akcja z zaprowadzaniem szymka do mojego taty, potem po auto do tesciow, potem po mnie do pracy i do lekarza a tu d..,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:16   #394
niunia32
Zakorzenienie

[QUOTE=Kociak85;41205876
Dziewczyny, a tak z ciekawości zapytam - czy któraś z Was nie ma przewidzianego na wstępie osobnego pokoju dla dziecka? My mamy tylko 2 pokoje i planuję na początku wstawić łóżeczko do naszej sypialni +jakąś komodę jedną+ delikatnie ozdobić tam ścianę jakimiś literkami itp. Dopiero później, jak bąbel podrośnie to wtedy albo zamiana mieszkania na większe (jak życie pozwoli) albo rezygnacja z sypialni [/QUOTE]

My mamy 3 pokoje, jeden dla dzieci, jeden to nasza sypialnie i taki dzienny pokój. Maluszek na początku spać będzie w sypialni, później go przeniesiemy do swojego pokoju..
córcia miała swój pokój, w nim w dzień spała, a w nocy przez pierwszy miesiąc spała w łóżeczku turystycznym w sypialni

co do taniej odzieży ciążowej to ja ostatnio kupiłam sobie spodnie za 7zł i sukienkę (tu prawie 40zl) ale może komuś uda się upolować za parę groszy
http://allegro.pl/listing/user/listi...69741&id=78013

no i witam się w 15tc
w piątek wizyta. już się doczekać nie mogę

Malinka

Haniusia

Edytowane przez niunia32
Czas edycji: 2013-06-08 o 08:17
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:41   #395
domii29
Zakorzenienie

Witam się w 20 tygodniu !

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Jestem wzrokowcem wszystko mi sie pieprzy jak z tel pisze I avataròw nie widze . Takze wybacz )
Coz ja moge powiedziec ,? Co do kasy to moze faktycznie nie ma poki mu siostra nie da? Ja juz mialam przypadki interesòw rodzinnych I dziekuje. Czy to chodzi o moja rodzina czy strony przeciwnej .. Bez znaczenia, z rodzina najlepiej na zdjeciach ? Oczywiscie sa sytuacje w ktorych trzeba , wypada , inaczej sie nie da lub nie oplaca .. Ale ja jestem zdania ze na tym nigdy sie dobrze nie wychodzi .. Jeszcze siostra ja nie bede tu obiektywna bo jestem uczulona na wszystkie siostry w moim wypadku za kazdym em razem siostra byla gorsza niz trzy tesciowe

Co do przyjaciolki to tez , temat rzeka .. Ja mam jedna - tak mi sie wydawalo .. Mialam tysiac kolezanek , zostaly w polsce I przepadly bo z wielkanoc Pania z Londynu nie beda sie uzerac , choc nigdy nia nie byłam. Ona jedna mi zostala , potem dojechala , wyjechala do Polski I znowu wrocila do mnie .. Zawsze bylysmy razem , nie jedne cuda przezylysmy .. Poznala faceta , ja go nie toleruje ale mimo wszystko dalej bylysmy razem . Poronilam - ona byla , namowila mnie na te wakacje w marcu . Jak sie okazalo ze jestem w kolejnej ciazy , trzymalam kciuki az do momentu az zaczeło do nas dochodzic ze tym razem naprawde cos z tego bedzie. Odsuneła sie mniej wiecej w 12 tyg. Nagle nie ma czasu , na silownie zaczela chodzic . Ja czuje sie jakby zawiodla sie ze tym razem nie poronie mialy byc wspolne szperania w ciuszkach , malowanie pokoiku I takie tam . Nie widujemy sie od prawie 6 mies . Ostatnio w to mowie na facebooku napisala ; - chodze teraz na siłownie , I tak wypracuje swoje cialo ze tez bede miała sie czym chwalic Pomyslalam ze jej odbilo od poczatku wiedzialam ze bedzie matka chrzestna dla mojego dziecka , a teraz nie Wiem czy to dobry pomysł..

I co zrobic z nimi? Moze poprostu zostawic je same sobie a skupic sie na malenstwu? Ja bardzo to wszystko przezywam , I tak bedzie chyba lepiej ..

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Co do tej kasy i siostry, on powinien z nią pogadać, z resztą sama powinna się domyślić że dziecko w drodze i że kasa nam potrzebna na wyprawkę, na cywilny, jemu się marzyło żeby mi pierścionek kupić ale tego się raczej nie doczekam...
Zamiast poprosić ją żeby mu płaciła normalnie tak jak innym pracownikom to woli narzekać że nie ma i się zapożyczać.
Ja pracuje z mamą raz w tygodniu i zarabiam wtedy 80 - 100 zł więc za to raczej wyprawki nie skompletuje

Widzę że wszystkie "najlepsze" przyjaciółki są siebie warte, moja babcia zawsze mi powtarzała "nie ufaj najlepszym przyjaciołom bo oni są Twoimi największymi wrogami", miała świętą racje.
Chyba najlepiej by było skupić się na maleństwu i mieć te nasze "przyjaciółki" daleko gdzieś, tylko okropnie przykro w takim momencie... no ale cóż

Dzidzia mam nadzieję że ból brzucha ustąpił

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-06-08 o 08:54
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:41   #396
niunia_20
Rozeznanie

witam z rana

widzę że nizła impreza mnie ominęła- striptiz, picie , tańce... ehh w każdym bądź razie
Issia Wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia

ja dzis rozpoczynam 16 tydzień
mąż pojechał z ojcem cos grzebać i znowu sama ale za chwilke zabiorę się za obiad, pranie i jakoś zleci

Dzidzia żeby wszystko było dobrze i nie martw sie- mysl pozytywnie

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200802080926.png

http://www.przewodnikmp.pl/img-06062009028.png

sercem jestem przy Tobie Michałek 296g, 22cm (19tc)
Zosia 250g, 23cm (19tc)

Edytowane przez niunia_20
Czas edycji: 2013-06-08 o 08:45
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:46   #397
24Kasiula24
Raczkowanie

Kolejny remontowy weekend ;/
Muszę posprzątac po szpachlowaniu ścian Tż, więc wyobraźcie sobie co tam jest
Białoooooooooo
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:48   #398
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
issia Twoje zdrowie
Cytat:
Ryba rozwaliłaś mnie tym striptizerem !
No to dziewczyny pijemy !
Cytat:
Napisane przez aksbarg Pokaż wiadomość
Nie jesteś sama, masz nas
Możemy sobie podać rękę, ja też mam pecha co do przyjaciółek... Jakbym robiła panieński to nawet nie za bardzo miałabym kogo zaprosić, no bo głupio byłoby zapraszać tylko 2 osoby
Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
O mamusiu laski, herbaty w górę i pijemy za PM
Coś mi się zle zacytowało, ale tutaj byl pan fajnie tańczący
Cytat:

Fajnie tu balujecie jak ja ciezko haruje :bat: ale Ja jestem za I sama popatrze przy okazji
Dziekuje dziewczyny za wsparcie i mega udana dżamprezę
A ten tanczacy pan to az się prosi żeby go schrupać
Najlepsze imprezy to takie, kiedy wstajesz rano i cie glowa nie boli

Cytat:
Nie jestem w 100% pewna ale o przedszkolu pisała chyba Weronisiek nie ja.
Mnie dobija standardowo TŻ i moja jakże "wspaniała" przyjaciółka...

Oczywiście miało się tyle zmienić u nas w życiu wraz z tym jak zaszłam w ciąże... zaręczyny, ślub, przeprowadzka, cudowne wakacje... póki co jedno wielkie g*wno. O czym bym nie wspomniała słysze tylko że TŻ kasy nie ma, że musi zapłacić to czy tamto, że musi oddać dług... mam serdecznie dość stoimy w tym samym punkcie cały czas. Chodzi do roboty codziennie i on pieniędzy nie ma fakt faktem że pracuje u siostry więc stwierdził że pieniądze jej się bardziej przydadzą do wypłacania ludziom (jego siostra ma skup złomu) a nam się k*rwa nie przydadzą no bo po co niby, przecież my na pieniądzach śpimy

Przyjaciółka ma pretensje o to że jestem w ciąży "bo ona nie czuje instynktu macierzyńskiego i nie wie o co tyle gadania i przeżywania, dziecko to dziecko" . Mówiłam jej od zawsze że jak będę brała ślub to chce ją za świadkową a ona do mnie przyszła i powiedziała że ona świadkową być nie chce tylko chrzestną, no bez jaj ona mi będzie mówić kim chce być Wszystkim oczywiście już rozpowiada że chrzestną będzie, no to się przeliczy

Nooo wyżaliłam się i ciut mi lepiej
Ech... może u TŻta to chwilowy taki stan? Może musicie na spokojnie siasc i sobie zrobić taki finansowy plan Siostra siostrą, ale nie może patrzeć w ten sposób ze siostrze pieniądze bardziej się przydadzą :/ każdemu się przydadzą, nie ważne czy jest mniej czy bardziej kasiasty :/ Mysle, ze pomoze Wam spokojna rozmowa bez nerwow
A co do przyjaciolki to chyba często sa rozne sytuacje kiedy się okazuje ze jest wredna malpa Szkoda tylko, ze jak ona nie ma inst macierzyńskiego to ona nie będzie z Toba rozmawiać o pieluchach itp. Skoro tak bardzo chce być chrzestna to wlasnie teraz powinna Cie wspierać i pomagać

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Issia Ja noszę 40 i jak zmierzyłam jeansy to aż się zdziwiłam że o dużo za duże.Może to też od fasonu zależy.
A co do panieńskiego to zrób sobie chociaż małą przyjemność i wyskocz na jakieś lody,ciacho z koleżanką

Ale tu dżampreza bum bum bum!!!!!!!!!!!!!!!!!Pijem y

Przypomniał mi się mój panieński

24Kasiula Dzień seksu samej ze sobą.W sumie przyjaciel w szafie
Przyjaciel w szafie i dopiero teraz nam o nim mówisz!?!
Dlatego stwierdziłam, ze z kupowaniem spodni ciążowych się jeszcze długo wstrzymam. Jeszcze mieszcze się w swoje, wiec nie jest zle A rozmiarowke maja fatalna :/

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
witam się wcześnie rano!

chyba tylko ja nie mam jeszcze nic dla dziecka, dosłownie nic..Chyba,że wliczyć w to skarpetki kupione w marcu tak dla wywołania chyba. Ale są większe, na takie kilkumiesięczne dziecko. A tak to nic. Chciałam pieluchy tetrowe w biedrze kupić to mi kasy zabrakło. Myślę, że dopiero w sierpniu zacznę coś kupować, chyba , że poznam płeć wcześniej to chyba mnie nikt nie powstrzyma. Lepiej to wszystko rozłożyć na "raty".

Ale rozglądam się za wózkami. Koleżanka z pracy ma ten wózek http://www.el-jot.com.pl/katalog.htm i sobie bardzo chwali jego funkcjonalność, łatwość prania itd. Zbieram opinie jak tylko mam okazję, póki co to pierwszy polecany. Co myślcie? Cenowo przystępny się wydaje, bo gondolę,spacerówkę i fotelik widziałam w sklepie www za 849 zł.

miłego
Jeszcze się nie obejrzysz jak będziesz miała szafe cala ubranek i innych rzeczy
A wozek wydaje się fajny, na pewno cena jest boska jak za wozek 3w1 Poczytaj jeszcze na necie o nim, a jezdzilas nim? Bo to chyba najlepszy test czy wogole Tobie będzie pasował.

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

co do taniej odzieży ciążowej to ja ostatnio kupiłam sobie spodnie za 7zł i sukienkę (tu prawie 40zl) ale może komuś uda się upolować za parę groszy
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3769741 &id=78013

no i witam się w 15tc
w piątek wizyta. już się doczekać nie mogę
Dodalam do ulubionych Jak mi dupencja więcej urośnie to będę się rozgladac za jakimiś spodniami

Witam z rana

Dzidzia jak się czujesz?? Przeszedl bol brzucha??

U nas zachmurzone, ale slonce probuje się przebic
Ja dziś panieński będę kontynuować w galerii TŻ zostawil jakas kasiorke, nie wiem czy specjalnie czy przypadkiem, ale jak wroci to już jej nie będzie miał Planuje się dziś obkupić a final będzie taki, ze nic nie kupie - zawsze tak mam

A poki co to lece firanki prac i sprzątanko
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 08:50   #399
issia88
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się w 20 tygodniu !
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość
witam z rana

widzę że nizła impreza mnie ominęła- striptiz, picie , tańce... ehh w każdym bądź razie
Issia Wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia

ja dzis rozpoczynam 16 tydzień
mąż pojechał z ojcem cos grzebać i znowu sama ale za chwilke zabiorę się za obiad, pranie i jakoś zleci

Dzidzia żeby wszystko było dobrze i nie martw sie- mysl pozytywnie
Dziekuje dziekuje Ślub za tydzień, ale wsparcie się już przyda
Gratuluje 16tyg
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:29   #400
Anoula
Zakorzenienie

Dzień dobry w sobotę w Krakowie jak na razie słońce, a mi się zapowiada dzień przed kompem, bo muszę dokończyć projekty na studia.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 09:39   #401
domii29
Zakorzenienie

Wiem że dodawałam kilka dni temu zdjęcie mojego brzuszka noo ale zrobiłam sobie przed chwilą nowe i nie mogę się powstrzymać żeby go nie dodać...
Minęło zaledwie jakieś 3 dni od tamtego zdjęcia ale brzuch wydaje mi się większy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20 tydzień.jpg (33,9 KB, 38 załadowań)
Stary 2013-06-08, 09:41   #402
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Dzień doberek słonecznie
O tak, taka imprezka najlepsza jak się na drugi dzień nie zdycha
Ja dziś mam ostatni dzień pracy i od poniedziałku na L4

Domi - połóweczki

Stary 2013-06-08, 10:02   #403
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20

Cześć Dziewczyny po alarmie!
Nadrobiłam Was, nie było łatwo ale każda z nas to wie.
Była impreza a ja się na nią nie załapałam, no nie wiem nie wiem, striptizer rozwalający!!!
Gratuluję tygodni, udanych wizyt i życzę słonecznego dnia, bo jak na razie zapowiada się całkiem całkiem.
Ja z tego wczorajszego stresu dzisiaj zapisałam się do fryzjera.

Byłam u lekarza, dzwoniłam do lekarza i położnej i postawiłam na nogi prawie całe NFZ jestem nienormalna!!! To nic takiego, czasami się zdarza, że jakieś naczynko pęka i pojawia się malutka ilość krwi, mam kategoryczny zakaz dźwigania, i podnoszenia. Nie będzie łatwo!!!! Ale jak zakaz to zakaz!!!! Mam łykać nospę i odpoczywać, nie przemęczać się.
Lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości, w przyszłym tygodniu ma wizytę połówkową, bo w niedzielę zaczynam 20 tydzień.

Mówiłyście o pokoikach dla dzieci, mamy na szczęście 3 pokojowe mieszkanie i tuptusia będzie miała swój pokój.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:21   #404
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem że dodawałam kilka dni temu zdjęcie mojego brzuszka noo ale zrobiłam sobie przed chwilą nowe i nie mogę się powstrzymać żeby go nie dodać...
Minęło zaledwie jakieś 3 dni od tamtego zdjęcia ale brzuch wydaje mi się większy
ładnie rośniecie i jaką masz ładną bluzeczkę
Stary 2013-06-08, 10:29   #405
lubieolowki
Raczkowanie

witam sie jeszcze z lozka dzisiaj u nas piekne sloneczko i az mam ochote wyjsc na spacer, ale niestety pewnie caly dzien spedze na zalatwianiu ostatnich spraw w zwiazku ze slubem. juz tylko czekam az bedzie lipiec i cale zamieszanie sie skonczy

Cytat:
sliiiczny brzuszek

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:38   #406
Mya1989
Zakorzenienie

Witam się i ja
Nad morzem jest UPAŁ. Chyba z 20 stopni w cieniu już dobrze, że mam wolne

Kabriela, cieszę się,że to nic poważnego
Trzymam kciuki za wszystkie zbliżajace się wizyty

a ja sprzątam dalej, dzisiaj pora na przenoszenie ciuchów do innego pokoju nie znoszę przenoszenia się a jak będziemy na swoje lecieć to chyba umrę przy przeprowadzce :<<<

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:39   #407
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
witam sie jeszcze z lozka dzisiaj u nas piekne sloneczko i az mam ochote wyjsc na spacer, ale niestety pewnie caly dzien spedze na zalatwianiu ostatnich spraw w zwiazku ze slubem. juz tylko czekam az bedzie lipiec i cale zamieszanie sie skonczy
Dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jak Wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu, aż mnie skręca z zazdrości
Stary 2013-06-08, 10:40   #408
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny po alarmie!
Nadrobiłam Was, nie było łatwo ale każda z nas to wie.
Była impreza a ja się na nią nie załapałam, no nie wiem nie wiem, striptizer rozwalający!!!
Gratuluję tygodni, udanych wizyt i życzę słonecznego dnia, bo jak na razie zapowiada się całkiem całkiem.
Ja z tego wczorajszego stresu dzisiaj zapisałam się do fryzjera.

Byłam u lekarza, dzwoniłam do lekarza i położnej i postawiłam na nogi prawie całe NFZ jestem nienormalna!!! To nic takiego, czasami się zdarza, że jakieś naczynko pęka i pojawia się malutka ilość krwi, mam kategoryczny zakaz dźwigania, i podnoszenia. Nie będzie łatwo!!!! Ale jak zakaz to zakaz!!!! Mam łykać nospę i odpoczywać, nie przemęczać się.
Lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości, w przyszłym tygodniu ma wizytę połówkową, bo w niedzielę zaczynam 20 tydzień.

Mówiłyście o pokoikach dla dzieci, mamy na szczęście 3 pokojowe mieszkanie i tuptusia będzie miała swój pokój.
Super ze wszystko w porzadku.
Gdzie dzidzia??

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 10:48   #409
Mya1989
Zakorzenienie

Wrócił mi w miarę apetyt, ale i tak chudnę dzisiaj pierwszy raz ważyłam 81,7 a waga wyjściowa 83. Naciągane. Ale schudłam w innych miejscahc - ramiona, wydaje mi się, że uda. Ale mimo wszystko...

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Super ze wszystko w porzadku.
Gdzie dzidzia??

Mam nadzieję, że odpoczywa...

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Oglądam Słodki biznes na TLC, dam królestwo za tort z bitą śmietaną i owocami

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 10:49   #410
Azealia
Raczkowanie

Njjjeeeee co za impreza mnie ominęła!
Człowiek w spokoju się od neta odetnie a tutaj już striptizerzy, piją herbaty itepe.

W każdym razie widzę że panieński udany
Mój był świetny, rok temu się odbył i aż mi się łezka w oku kręci na wspomnienie
Najpierw moja najbliższa przyjaciółka, 2 druhny i kumpele ze studiów przyjechały do mnie, miałam tort w kształcie penisa z napisem: ostatnia szansa na spróbowanie innego, później wypiłyśmy trochę w domu i pojechałyśmy zamówionym busikiem do Krakowa, a tam w jednym z klubów miałyśmy cały viproom dla siebie, bawiłyśmy się tam do 5 rano, później poszłyśmy takie nabzdyczone na rynek gdzie tańczyłyśmy z obcokrajowcami, później na szewskiej kebab i do 7 leżałyśmy pod pocztą główną czekając która taksówka Nas weźmie bo mieściły się do niej 4 osoby, a Nas zostało 5 Ale się udało i o 8 wróciłam do domu :P

Przyjaciółkowy temat: mam od lat jedną ukochaną przyjaciółkę, która jest dla mnie jak siostra, jestem chrzestną jej córeczki, jak się nie widujemy to codziennie gadamy po pół godziny przez telefon, mój Mążul i jej TŻt to najlepsi kumple, więc spędzamy ze sobą mnóstwo czasu i nigdy mnie nie zawiodła

Domi piękny brzuszek
także za kolejne tygoddnie

Kabrielko super, że to nic groźnego

A my się z Maleństwem witamy w 14 tygodniu
Z tej okazji byłyśmy z Mami w sklepie i kupiłyśmy ślicznego białego pajacyka takiego z zamszu/pluszu? taki ciepły, będzie na wyjście ze szpitala, oraz komplet bluzeczka i śpioszki z takiego samego materiału zielono szare.. z PIŁKĄ NOŻNĄ Bo mój Tato jest byłym piłkarzem i on marzy o wnuku, żeby przejął po nim schedę :P Więc jak będzie dziewczynka to będzie pomykała w piłkarzowych śpiochach

Uciekam do sprzątania, bo pościel mam od 3 tyg nie zmienianą co mi się nigdy nie zdarzało i już nie moge w niej spać
Stary 2013-06-08, 10:50   #411
metkaa
Zakorzenienie

ja już po wizycie, wszystko ok, dzidziuś ma 71 mm
a i termin przesunal mi się na 11,12,13

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2013-06-08 o 10:52
Stary 2013-06-08, 11:04   #412
Kabriela
Zadomowienie

Ja w tym tygodniu będę miała usg więc jak mi się uda to się pochwalę.
Brzuchem się nie chwalę bo ja cały czas mam wrażenie, że jest mały i mało widoczny.
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:05   #413
niunia_20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
gratuluje wizyty, dzidzia pieknie rosnie

Domi sliczny brzusio

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200802080926.png

http://www.przewodnikmp.pl/img-06062009028.png

sercem jestem przy Tobie Michałek 296g, 22cm (19tc)
Zosia 250g, 23cm (19tc)
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:13   #414
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna data

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 11:14   #415
nemosek
Zakorzenienie

Świeci piękne słońce w końcu

Cytat:

Nówka,nie śmigana.
Mogę użyczyć.Ciągle czeka na okazję
Pokaźny jest
Issia No wiesz trochę się wczoraj spóźniłam na imprezkę.Ale jakbyś chętna była...

Cytat:
Napisane przez grulla Pokaż wiadomość
witam się wcześnie rano!

a ja wstałam, bo po 5:00 zadzwonił TZ kolega, czy nie weźmie za niego dyżuru na dzień, bo ten ma jelitówke. Chwilę pogadaliśmy, bo TZ szedłby na dobę...To mu mówię idź jak się czujesz na siłach, ale jak będzie dziecko na świecie to Cię już tak łatwo nie wypuszczę ;p A poza tym zimą już mniej takich 24h dyżurów się łapie.

chyba tylko ja nie mam jeszcze nic dla dziecka, dosłownie nic..Chyba,że wliczyć w to skarpetki kupione w marcu tak dla wywołania chybaAle są większe, na takie kilkumiesięczne dziecko. A tak to nic. Chciałam pieluchy tetrowe w biedrze kupić to mi kasy zabrakło. Myślę, że dopiero w sierpniu zacznę coś kupować, chyba , że poznam płeć wcześniej to chyba mnie nikt nie powstrzyma Lepiej to wszystko rozłożyć na "raty".

Ale rozglądam się za wózkami. Koleżanka z pracy ma ten wózek http://www.el-jot.com.pl/katalog.htm i sobie bardzo chwali jego funkcjonalność, łatwość prania itd. Zbieram opinie jak tylko mam okazję, póki co to pierwszy polecany Co myślcie? Cenowo przystępny się wydaje, bo gondolę,spacerówkę i fotelik widziałam w sklepie www za 849 zł.

Dziś ma ochotę wielką na drożdżowe z rabarbarem...Tylko czy jeszcze dostanę ten rabarbar, jak nie chciałam to był wszędzie.

ładny dzień się zapowiada dziewczyny , mam nadzieje, że u każdej z Was też Chyba skoczę dziś po nowy cyckonosz ;p a co

miłego
Nie jesteś sama
Wózek na pewno bardzo przystępny cenowo

Cytat:
czesc

grulla bardzo fajny wózek,

ale sie wczoraj wkurzylam, pojechalam do lekarza a tam karteczka ze nie przyjmuje, bedzie dzis od10 do 11 przy czy jestem w pracy, ale moze mi sie uda wyskoczyc, jeszcze nam sie auto zepsulo wiec wczoraj cala akcja z zaprowadzaniem szymka do mojego taty, potem po auto do tesciow, potem po mnie do pracy i do lekarza a tu d..,
To kiedy idziesz na wizytę?

za tygodnie dziewczyny
Domi Ty już połówka i zgrabny brzusio

Kabriela Dobrze że skończyło się tylko na strachu.Odpoczywaj

W takim razie chyba tez zaprzestanę dźwigania.

Ołóweczek
Potem będzie Ci brakowało tych przygotowań

Dzidka a Ty jak się czujesz?

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:16   #416
lubieolowki
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny nawet nie zdajecie sobie sprawy jak Wam zazdroszczę tych przygotowań do ślubu, aż mnie skręca z zazdrości
Ja bardzo sie ciesze na sam slub, ale przygotowania wypadly nam tak, ze wolalabym teraz tego nie robic ;p Jestesmy w trakcie przeprowadzki, mam sesje, TZ caly czas pracuje i tak naprawde tylko wieczorami mamy chwilke zeby usiasc i cos ogarnac, ale to i tak jest malo czasu, bo o godz. 22 ja juz leze w wyrku i slodko spie Ale i tak nie moge sie doczekac! Zostaly dokladnie 3 tygodnie!!

Cytat:
Oo! 71mm! Super juz duzy sie maluszek robi

Kubusiek rośnie!

25/08 - go! 2/7
01/09
08/09
15/09
22/09
29/09

lubieolowki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:20   #417
Trele_Morele
Zakorzenienie

Ja jade na targ po zapas warzyw I owocow .. Potem mam planow trzy tysiace ciekawe czy cos zrobie czy zasiade na Fotelu I tak sie skonczy moja pracowita sobota ?
Musze Wam powiedziec ze wczoraj wieczorem odezwala sie babka od Wozka ze mnie przeprasza , ze pierwszy raz sprzedaje , ze sprobuje to odblokowac I wozek wysle w poniedzialek ale poki co pieniadze nadal wisza. Napisalam jej ze na dac nr tel zeby kontakt byl latwiejszy I znowu cisza ..

KCIUKI DLA ANI

Stary 2013-06-08, 11:21   #418
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Fajna data, ciekawe która z nasz grudniowych wtedy urodzi
Stary 2013-06-08, 11:30   #419
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

Fajnie jakbyś urodziła w takim terminie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Ja w tym tygodniu będę miała usg więc jak mi się uda to się pochwalę.
Brzuchem się nie chwalę bo ja cały czas mam wrażenie, że jest mały i mało widoczny.
To się pochwal,ocenimy

Trele Dobrze że się łaskawie odezwała

Cytat:
Albo przeterminowanych

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 11:32   #420
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
no fajna data, zobaczymy

ja jeszcze pol godziny w pracy i tez na targ po jakies warzywa i owoce ide
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości