![]() |
#421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Ja to wyrzuciłam swojego ze znajomych skoro i tak już mnie nie zna, szkoda patrzeć na zdjęcia/posty czy cokolwiek i i tylko sobie humor psuć. Teraz jest mi trochę lepiej, wchodząc na fejsa chociaż nie kusi mnie jego profil.
#424 |
Rozeznanie
|
Ja tak samo, jak sie pakował to przy nim to zrobiłam, minute po tym jak mi powiedział ze odchodzi. krzyzyk na droge..........
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy mozna umrzec z rozpaczy? Czuje ze umieram...
Nie moge sie pogodzic z naszym rozstaniem, chociaz wiem ze w glebi duszy nie moglam podjąć bardziej słusznej decyzji.... Pomimo tego, że to ja skonczyłam nasz zwiazek nie umiem sie pozbierac. Wczoraj totalnie sie ponizylam i napisalam do niego czy istnieje szansa na powrot... Napisał mi, że nie... Mam dosyc zycia, wlasnie skonczylam sesje, nie wiem jakim cudem nie mam nic na wrzesien i siedze w domu... czeka mnie wizja 3 miesiesy spedzonych w domu... kazdy znajomy zyje swoim zyciem, wyjazdy etc, a ja co? Czuje, że sie nie podniose... tak bardzo tesknie... |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a co wogole sie stało że musiałas podjąc tą decyzje? Edytowane przez Marycha1977 Czas edycji: 2013-06-17 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie można ![]() ![]() Miłego dnia, dziewczyny ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Dziewczyny, nie mam pojęcia co ze sobą zrobić. Byłam z nim tylko pół roku, ale totalnie mnie wzięło. Co prawda były kłótnie, głównie o to, że po 2 miesiącach przestał się starać (czyt. np w walentynki zero kontaktu z jego str. a później argument, że mogłam mu powiedzieć że mi zależy na walentynkach) itd.. Mimo wszystko uwielbiam go jak nikogo innego. Zaczęło się od razu jak przeprowadziłam się do Warszawy. Prawie 3/4 czasu z tych 6 miesięcy spędziłam z nim. W Warszawie nie poznałam przez ten czas jakichś przyjaciół, czy osób z którymi mogłabym się spotkać częściej niż raz w miesiącu . Każdy ma swoje życie.. Zostawił mnie jak już było dobrze i byłam mega szczęśliwa. Były plany na wakacje i wszystko miało być ekstra. Uznał, że ja go ograniczam. Że przeze mnie nie ma czasu na siłownię i politykę. Mówił, że mnie kocha itd itp. Już od prawie 3 miesięcy nie jesteśmy razem. Przez ten czas chwytalam się wszystkiego. Nawet poniżyłam się do tego stopnia by go błagać o powrót. Niestety teraz uznał, że 'kocham' nic nie znaczy i nie ma czegoś takiego jak miłość. Wpadłam w depresję. Przez długi czas nie potrafiłam nic przełknąć i non stop skakałam na skakance (dostałam od niego kiedyś w prezencie). teraz moja rodzina uważa, że prawie wpadłam w anoreksję. Ostatnio dowiedział się jak jest mi ciężko, zadzwonił powiedzieć że ''się mnie martwi ale muszę w końcu się obudzić bo życie to nie bajka i zawsze będzie ch***we i muszę przestać być księżniczką i wziąć się w garść i porzede wszystkim uświadomić sobie że nigdy do siebie nie wrócimy'' ... od tego czasu już z nim nie rozmawiam. Nie wchodzę na fb a jeśli wchodzę to tylko na niewidoczny na czat. jest mi tak źle.. w Warszawie teraz nie mam nikogo żeby wyjść.. Całe dnie spoędzam przed komputerem, oglądam filmy i chyba wszystkie możliwe seriale świata.. Fakt że za kilka tygodni zaczynam praktyki jakieś, w czwartek też mam rozmowę na siłowni odnośnie pracy i treningów. Mimo wszystko tak bardzo brakuje mi znajomych .. kogokolwiek. Nie wiem jak mam kogoś poznać.. Przede wszystkim boję się, że on szybko znajdzie sobie następną, a ja zostanę z tym głupim 'uczuciem' bo teraz nikt mi nie pasuje.. Ze wszystkimi jest coś nie tak. Nie wiem co mam robić . ![]()
#431 |
Zadomowienie
|
melduję się
![]()
![]() |
#432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- tak na rozluznienie ![]() http://deser.pl/deser/1,111858,14115...wodnic_na.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz po rozstaniu choć nie jestem przeszczęśliwa i miewam doły, funkcjonuję w miarę normalnie i czuję ulgę, że ta męczarnia się skończyła. To zaledwie tydzień od rozstania, a ja zadziwiająco dobrze daje sobie radę. ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Ja eksa poznałam po samodzielnej przeprowadzce do obcego kraju. To chyba też strach przed samotnością był jednym z powodów,dla których byłam z nim do tej pory, mimo jego ciągłych oszustw. Bo jakbym miała kogoś jeszcze, rodzinę obok, to nie zważałabym na moje uczucia, że go kocham itd. Już za drugim oszustwem kopnęłabym go w d*pę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
ależ dziś duszno na polu!!
byłam na uczelni-egzamin masakra. :/ po przyjściu do domu trchę mi się na płakanie wzięło,ale takie "puste" było to płakanie,jakby pozbawione emocji, łzy lecą, a Ty wcale się tak fatalnie nei czujesz... to chyb przez leki, w każdym razie pierwszy raz mi się to zdarzyło....miałyście też tak kiedyś? czeka mnie jeszcze dziś godzina terapii ehhh...gdyby to nie było na drugim końcu miasta w taki upał,jak widzę tramwaj,to mam ochotę zostać przy moim wiatraczku w pokoju ![]()
#438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
2 miesiące jeszcze na pewno,a potem zobaczymy,czy będę potrzebować leczenia dalej,czy nie. u każdego to jest inaczej, ale 3 miesiące to minimum.
#441 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zadomowienie
|
widzę już... nie płaczę,tyle co wcześniej, nie zamykam się i nie ryczę bez powodu,trochę hmm..przestałam się przejmować całym światem i obwiniać o wszystko...
w tym wszystkim,lekach terapiach itd, jednak ważnym jest by wydobyć z SIEBIE siłę na przyszłość.
#443 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zachował się nie fair alemusisz pamiętać, że życie toczy się dalej z nim czy bez niego ![]() ![]() Hej ![]() Trochę Was się namnożyło ![]() Ja dzisiaj miałam zalatany dzień. Byłam na mieście, potem zrobiłam pierogi ruskie i z truskawkami ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- To też jest dobre ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8umVHN7TjQU |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam wspaniały dzień ![]() ![]()
![]() |
#445 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ile już jesteś po zerwaniu,bo nie pamiętam? ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#446 |
Wtajemniczenie
|
.
Edytowane przez skrywana_fantazja Czas edycji: 2013-07-24 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zadomowienie
|
.
cel: rzucić fajki!!!! ![]() "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much nice to say" Edytowane przez pewnaKa Czas edycji: 2013-06-23 o 10:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Raczkowanie
|
Jeju ! Dzięki dziewczyny !
![]() ![]() Naomi21 pomagasz, pomagasz ![]() ![]() No cóż.. trzeba życ ![]()
#449 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- a ja se pierdyknelam karmelowe latte i lody waniliowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#450 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez killka Czas edycji: 2013-06-25 o 18:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.