|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Cytat:
|
|
#422 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Też mam suchą i wrażliwą skórę i też mam swojego ulubieńca drogeryjnego. Przebił te droższe z Vichy, LRP itd., więc nie widzę sensu przepłacać.
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.pharmacyathand.co.uk/medi...odlg/ivory.jpg https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-twarzy.html W sieci nie ma chyba za dobrych opinii, a u mnie sprawdził się we wszystkich wcześniej wymienionych kryteriach, więc trzymam się go kurczowo
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
DERMEDIC EMILIENT LINUM - szampon do włosów http://www.cefarm24.pl/23159,dermedi...re-200-ml.htmlpolecam ten, jak dla mnie jeden z lepszych do takich problemów. Piszę o nim na blogu to tu dostępny w Super Pharm, na DOZ |
|
|
|
|
#426 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
U mnie się sprawdził ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ietlajacy.html I też nie mam nic do zarzucenia.
|
|
|
|
|
#427 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z podkreślonym się zgodzę Cytat:
![]() Kurcze dziewczyny kusicie tym zamszowym lakierem. Teraz nie będę mogła się doczekać kiedy będzie w R.
Samotność nie jest naszym przeznaczeniem, a samych siebie poznajemy tylko wtedy, kiedy możemy się przejrzeć w oczach innych ludzi. ![]() Edytowane przez orangemisia Czas edycji: 2013-08-29 o 11:54 |
||
|
|
|
#428 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Przecież to najtrwalszy podkład w cenie do 40 zł.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-09-08 o 13:12 |
|
|
|
|
#429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#430 |
|
Makeup challenge winner
|
Tak. Colorstay zawiera alkohol i pogarsza stan skóry, szczególnie suchej.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-09-08 o 13:12 |
|
|
|
#431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zapamiętam i w razie czego spróbuję![]() Nigdy nie używałam też polecanych Lirene, Pharmaceris itp., no bo właśnie się trochę obawiam, więc trzymam się jednego, który nie robi mi krzywdy
|
|
|
|
|
#432 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
I skóra super wygląda.
|
|
|
|
|
#433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#434 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(jakiego koloru używasz? Mam dość jasną skórę.)Mój Max Factor Smooth Efect kosztuje niby 39,90zł, ale często jest w promocji za 29,90zł i wtedy najczęściej go kupuję Czy ten AA jest mocno kryjący? |
|
|
|
|
#435 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Dla mnie jest lekko-średnio kryjący, zależy ile się nałoży i jak się nałoży. Mi coś takiego odpowiada, bo nie lubię mocno kryjących podkładów, tylko lekkie.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#436 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Niee, mam cerę mieszaną i taki też podkład dostałam. A, i zaznaczę, że nie mam totalnie zmasakrowanej twarzy bliznami i trądzikiem, dlatego też mówię, że krycie jest średnie, bo u mnie przy kilku niedoskonałościach muszę nałożyć ze dwie-trzy warstwy a i tak miejscami potrafi przebijać. Nie dla mnie on. |
|
|
|
|
#437 |
|
Marudziara
|
Dobry podkład jest z biedronki podobno produkuje go Lirene.
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
A jak z kolorami? Z Lirene z tego co kojarzę są baaaaardzo ciemne
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Jak się nazywa?
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki pamiętacie może taki wysuszacz lakieru w spreju z wibo? On jeszcze jest dostępny bo u siebie nie widziałam?
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- BeBeauty fluid
|
|
|
|
#441 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#443 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tu sprawdź: http://www.delia.pl/gdzie-kupic
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie wiesz czy w sieciówkach typu SP będzie coś takiego?
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam pojęcia, u mnie SP nie ma
Na pewno ktoś tu jednak to będzie wiedział.
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, chciałam się przywitać w wątku i dołaczyć do wstrzymujących się z zakupami do promocji. Już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#447 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
nie zrobiły mi żadnej krzywdy i czasem jak mi się niepostrzeżenie skończy żel do mycia twarzy (właśnie się kończy ) to mam takie mydełko w zapasie ![]() Cytat:
i co dziwne,nie zauważałam ich na żywo,tylko na fotkach,i sobie myślę-co to jest? mam je od półtorej roku,latem smaruję filtrem 50,a teraz od jesieni mam na nie kupiony acne-derm,lepiej niech pomoże i do wiosny nie chcę tego widzieć ![]() Cytat:
a koleżanka-pracownica Rossmanna mi mówi że one nie wiedzą o takich akcjach aż tyle wcześniej,nie ma szans i póki co nie słyszała żeby coś miało być... Cytat:
![]() poważnie go Lirene produkuje? to dlatego jest taki dobry są 3 odcienie ![]() Dziewczyny jeśli chodzi o dobór podkładu,jak wiadomo ciężko nie raz coś dobrać nowego...w Rossmannach są w sprzedaży malutkie plastikowe zakręcane słoiczki-myślę że można poprosić pracownicę Rosska aby można sobie było odlać trochę podkładu z testera,a potem do kasy iść i zapłacić za pojemniczek zamierzam tak zrobić jak znajdę ten Colorstay,w moim osiedlowym Rossku nie mają szafy Revlon,ale poszukam gdzie indziej
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2013-08-29 o 16:51 |
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mogę polecić szampon nawilżajacy z serii emolium plus cerkożel do smarowania miejscowo - no i ogólnie pielęgnację bez SLSów - dla mnie hitem jest babydream, ale ja go stosuję w OMO (odżywka - mycie - odżywka, z tym że u mnie pierwsze O to olej) a cerkożel działa cuda (do kupienia w aptece) |
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
matujący 12 jest jasny i szczerze polecam
15 nigdy nie kupowałam, nie dla mojej karnacji mówię oczywiście o tym w tubce :![]() i oczywiście jest dostępny w Rossmannie, za jakieś 14 zł. choć w mojej osiedlowej aptece jest za 12
odwielorybiam się ![]() Edytowane przez katiennn Czas edycji: 2013-08-29 o 17:12 |
|
|
|
#450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlatego w przeciągu kilku tygodni mam zamiar być w dwóch miastach, wiem, gdzie szukać tam Revlona i popytam o próbki. A jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, kupuję przez Internet. No chyba, że znajdzie się jakiś inny podkład w Rossmannie, który ma tak samo dobre efekty.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

Ogólnie mam problem z podkładami, bo każdy, który do tej pory używałam strasznie wysuszał mi skórę, dosłownie odpadała mi płatami codziennie wieczorem, a w dodatku miałam uczucie, że strasznie PALI mnie twarz, jakbym mi ktoś zapałki przystawiał do twarzy.. Udało mi się znaleźć podkład (z pomocą kosmetologa), który mi odpowiada, nic nie piecze, kolor raczej dopasowany, kryje nie mocno, ale lubię lekki efekt, no i co najśmieszniejsze... to podkład drogeryjny
Przebił te droższe z Vichy, LRP itd., więc nie widzę sensu przepłacać.
W aptece mi powiedzieli że wlaśnie mam problem z przesuszonym skalpem i prawodpodobnie nie jest to problem natury grzybicznej skoro szampony przeciwłupieżowe nie pomagają. Myje włosy roznymi szamponami, obecnie mam Clear i Alterre morelową na zmiane, przedtem miałam Fructisa i po 2 tyg musiałam odstawić bo kopalania lupieżu mi sie zrobiła 

A nie wiesz czy w sieciówkach typu SP będzie coś takiego?