Max Factor Smooth Effect Foundation (Kryjąco - nawilżający podkład do twarzy)

Max Factor Smooth Effect Foundation Podkład do twarzy nr 80 bronze 30ml

jeisa
    30 marca 2017 o 7:50
    Niezły
    Trudno mi jednoznacznie ocenić ten podkład ze względu na to ze posiadam odcień zbyt jasny chyba nawet ivory. Samodzielnie nie jestem w stanie go stosować . W grę wchodzi jedynie mieszanie go z ciemnym w celu rozjaśnienia . I faktycznie tak tez robię rozjaśniam nim facefinity macfactora . Same właściwości tego podkładu sa takie ze dosyć niezłe kryje i ma hmm znowu (jak przy miracle match ) nieprzyjemny zapach . Dlatego nie kupie go ponownie i wykończę rozjaśniający inne .
  • 22 stycznia 2016 o 20:48
    słabo kryje
    Podkład pasuje mi pod względem kolorystycznym- dobrze dobrałam odcień- bronze. Wygląda na twarzy bardzo naturalnie, ale jak dla mnie słabo kryje- chodzi mi tu głównie o zamaskowanie krostek trądzikowych, ktore czasami wyskakują. Zapach jakiś taki dziwny, mógłby być lepszy. Trwałośc dośc dobra, ale i tak na podkład nakłądam sypki puder dla lepszego efektu. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 8 grudnia 2015 o 10:46
    Fajny podkład
    Bardzo dobry podkład. Skóra wygląda na świeżą i wypoczętą. Bardzo dobre krycie. Ładnie stapia się ze skórą. Minus za opakowanie- nie lubię podkładów w tubkach, ale zdecydowane 5 gwiazdek za samo "wnętrze". Używam tego produktu od: używałam kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 29 listopada 2015 o 11:21
    Świetny produkt w super niskiej cenie
    Wypróbowałam sporo podkładów i ten zdecydowanie jest jednym z moich ulubionych. Nie wysusza skory, nie tworzy efektu maski, oczywiście przy dobraniu odpowiedniego odcienia i nie przesadzania z ilością. Jeżeli chodzi o krycie tez jestem bardzo zadowolona. Zapach nie jest intensywny, przyjemny. Konsystencja ok. Dużym plusem jest cena, bo np mi udało się zakupić podkład za 12 zł!!! Aktualnie używam revlonu i efekt moim zdaniem jest porównywalny, a cena bardzo niska w porownaniu do jakości. Niestety podkładu nigdzie nie mogłam znaleźć stacjonarnie. Wydajność też oceniam na duży plus, przy codziennym stosowaniu opakowanie starcza na około 8 miesięcy. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 po 30ml
  • 14 listopada 2015 o 13:13
    Jak najbardziej tak
    Zacznę od tego, że mam jasną cerę, a przed nałożeniem jakiegokolwiek podkładu muszę wcześniej użyć kremu, ponieważ moja skóra "lubi być" sucha i niektóre fluidy podkreślają te miejsca.. Podład z Max Factor kupiłam zupełnie w ciemno, 45 Cream Ivory... i był to strzał w dziesiątkę :) - super dobrany kolor (nawet najjaśniejsze z innych marek są dla mnie zbyt ciemne..) - nie wpada w pomarańczowy odcień i nie zmienia odcieniu po zaaplikowaniu - nie wysusza skóry - jest "lekki" bez uczucia maski - wydajny i prosty w aplikacji - nie brudzi ubrań - ujednolica kolor skóry - dobrze kryje drobne niedoskonałości (nie mam problemów z cerą) cena: ok. 40 zł/30ml jak dla mnie jest przystępna, ponieważ jedno opakowanie starcza mi prawie na rok :D Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 całe