|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Cytat:
A ja od rana mam wycieczki najpierw do domu, bo musiałam dyplom ze szkoły odebrać bez tego ani rusz w bezrobociu a później szybko do innego miasta, bo tylko do 13 przyjmują, wysiedziałam sie tam 3h ale załatwiłam wszystko muszę teraz podbić staż u pracodawcy i nim wrócić, czyli miałabym wycieczkę w odwrotną strone także dzisiaj już zrezygnowałam. Umówiłam się z tą szefową salonu, że w poniedziałek z tym przyjade. Całe szczęście babka w pupie sie zlitowała i od razu rozpatrzyła wniosek, bo tak to bym musiała czekać pewnie kilka dni. Mówiłam, że zależy mi na czasie wiec jakoś poszło.Monia fajnie ta łazienka wygląda A kot śmieszy taki obcięty
|
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Monia idz lepiej z tą szyja do lekarza, skoro ból zamiast minąć się nasila.
A kot śmieszny a czemu go ocinałaś? takie koty sie obcina?? W ogóle koty się obcina, bo myślałam, że nie Cocktail muszę się bardziej wdrożyć w wątek, żeby wiedzieć co i jak Super, że w pupie wszystko załatwiłaś od ręki
|
|
#423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takiego normalnego prawie wcale nie kupuję bo kilka razy trafil mi sie jakis stary i byl niedobry ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Monia mogło Cię przewiać, gdzies moze spocona byłas albo po kąpaniu, albo w nocy w jakims przeciagu spałas. Ja mam czesto takie akcje i to okropny bol wspolczuje Ci, najlepiej jakąs mascią sportową sobie rozmasowac i rozgrzac to miesjce Ccoctail super ze Ci wszytsko dzisiaj tak pieknie i gladko poszło Medziku jak Ci się fryzurka spisuje? |
|
|
|
|
|
#424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja coś tam pomachałam nogami dzisiaj krótko, bo krótko ale coś W ogóle zapomniałam odwołać zajęcia i zumba mi przepadła |
|
|
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomachanie, zawsze coś Ja kończe swoj sernik z ananasem
|
|
|
|
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Ja wstałam, bo musiałam iść z psem a pogoda do spania
Teraz akurat nie pada a tak to lało. U mnie na wadze dzisiaj 59 kg
|
|
|
|
|
#427 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Myślałam, że będzie dziś trochę chłodniej, bo tak się zapowiadało... ale chyba nie byłam z rana na pobraniu krwi przeżyłam i nawet nie zemdlałam ![]() Cytat:
mówisz, że śpicie przy otwartych oknach- a tu nie trudno o przeciąg nawet minimalny. Moja mama tak miała... nawet ostatnio- ból nie do wytrzymania- 7 dni Jej się utrzymywał a, że Ona do lekarzy tak jak ja się nie kwapi (już widzicie po kim ja to mam cały czas jechała na środkach przeciwbólowych, które nie pomagały... jak już zdecydowała się iść do lekarza to na drugi dzień ból zaczął ustępować także lepiej idź teraz, tym bardziej, że już do Polski jedziecie... a podróż długa przed Wami... Ale kocur też nie wiedziałam, że te koty się strzyże ![]() Cytat:
![]() Ja bardzo lubię świeżego ananasa wiem jak wybierać Cytat:
PUP musi to za pracodawcą sobie ustalić ale jesteś już coraz bliżej ![]() Zawsze coś ![]() Cytat:
a teraz już parówa się zaczyna ![]() No piękna waga
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko fryzurka spoko
wygodna bardzo ale jak nie wysuszę włosów na szczotce to muszę końce przeciągnąć prostownicą, bo opierają się o kark i wywijają. Ale już widzę, że mi odrosły i są dłuższe zastanawiam się czy obciąć znów, ale jedynie co to Niemcy mnie powstrzymują, bo tam będę w związanych chodzić. Najwyżej jak wrócę to obetnę na większego boba ![]() Cocktail super, że jest spadek
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie kawke pije dzisiaj leżałam w łóżku długo oglądałam tv, no ale nie miałam potrzeby wstawania. Jestem u rodziców to tylko wyskoczyłam do sklepu po zakupy i tak jeszcze mam czas z obiadem. Dzisiaj mama wraca z Zakopca to sobie pojem oscypków
|
|
|
|
|
|
#430 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ciągle opryszczki :/ nawet teraz jeszcze do końca mi się jedna nie wygoiła bo miałam dwie. Muszę w końcu iśc do lekarza bo słyszałam że zastrzyki na to są ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- No kiedyś pokaże takie zwyczajnie czarne ale teraz ciągle w koczku chodzę bo tak gorąco więc koloru nie będzie widać jak fote zrobię. Jak je rozpuszczę kiedys to zrobię fotkę ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
mam w domu bo wszyscy u mnie chleb jedzą a ja jakoś przestałam, tak sama z siebie. Kanapek nie jadam bo zawsze mam coś lepszego w lodówce niż kanapki a do innych potraw chleba nie jem bo nie zdrowo ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Dziękuję No najpierw do 60 potem do 58 i koniec na tym będzie ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
opłaca się Ja bym poszła do takiej pracy ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- hehehe chyba powinnaś w takim razie codziennie piwo pić
|
|
|
#431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to się często tu zdarza gdzie mieszkam niestety :/ na następny rok mąż chcę klimatyzator do sypialni kupić ![]() Dziękuje Eeee odpocznę to może dopiero w PL póki co sprzątanie, pakowanie, kupowanie no i jeszcze dzisiaj praca mnie czeka ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Dziękujemy W ogóle to miło Cie znowu widzieć Gratuluję skończonych studiów i tytułu Dietetyka Fajnie, że jesteś u nas na forum będzie można się doradzić co i jak jeść ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- sadyści i to na oczach ludzi i dzieci :/ Koleś powinien mieć odebrane wszystkie konie i zwierzeta jakie ma w domu :/---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
miesiąc prawdziwego leniuchowania ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Dziękuję Hehe no jak lew wygląda szkoda tylko że na brzuchu nie dał się obciąć ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
wzięłam dwa iboprofeny i kupiłam maść :/ zobaczymy co z tego wyjdzie :/ Kota obcięłam bo miał straszne kołtuny na karku przed wczoraj go kąpałam i później jak chciałam go rozczesać to się nie dało. Musiałam mu kołtuny obciąć a że wyglądało to okropnie to całe go go opitoliłam za kilka dni wszystko mu odrośnie teraz póki takie upały to ma lepiej bo chłodniej Koty się obcina jak się chce niema przeciwskazań
|
|
|
#432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam pojęcia od czego to ale czwarty dzień napierdziela Wczoraj jak się kąpałam w gorącej wodzie to na chwilę przestało boleć ale później wróciło i dzisiaj od rana dalej boli. Byłam w aptece i dostałam Voltaren, Magnez do picia na noc i Ibuprofen. Oby pomogło do tego jeszcze te kolano napierdziela coś mi pierdzielnęło w nim i każde lekkie obciążenie boli jak cholera. A za godzine do roboty idę
|
|
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po czym poznajesz te ananasy? Jaki krem kupiłaś? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo spałam jakoś krzywo? :/ cięzko stwierdzić :/ Mnie już 4 dzień boli jadę na przeciwbólowych a i tak boli Dziś kupiłam Voltaren, Magnez do picia na noc i Ibuprofen bo wcześniej paracetamol łykałam. Do lekarza nie mam jak pójść bo jutro sobota i jutro popołudniu do PL chyba wyruszymy. A zaraz do pracy idę Jak coś to w PL pójdę bo i tak się wybieram po antybiotyk na mój okropny nos. Porobię też badania krwi bo ostatnio mam dziwne zawroty głowy. Zaczęłam nawet już całkowicie normalnie jeść i słodkie podjadam na 2 śniadanie ale jest jeszcze gorzej W ogóle jestem jakaś nie dożycia, czuję jakbym chora na coś była Kolano to chyba coś pierdzielnęło w nim bo lekkie obciążenie i ból straszny :/ Cała się "sypie" :/ starość nie radość ![]() hahaha ja to jak Twoja mama jestem A Ty to faktycznie widać po kim to masz Dobrze, że mąż lekarz to Cie obada No kota można strzyc w takie upały to nawet lepiej dla niego
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-08-01 o 15:13 |
|
|
|
|
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie przed chwilą dzwonili i od poniedziałku ide do pracy jeszcze tak przed stażowo zanim te papiery pozałatwiają
A ja nie mam podbitej książeczki sanepidowskiej i bede biegać w poniedziałek jak szalona do lekarza i z papierami do innego miasta i do prac na 15
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj na wadze 61,4. Pomaleńku spada
tak zdrowo więc efektu jojo się nie spodziewam Tabletek anty nie zamierzam łykać więc mam nadzieję że waga zostanie tak nisko jak bym chciała. Wczoraj wieczorem się pomierzyłam i 2 cm w brzuchu mi spało i 3 cm w udzie!! także w udzie było 56 a teraz jest 53 U mnie gorąco niemiłosiernie :/ a ja do pracy zaraz idę :/ szyja napierdziela jak tylko nią ruszam i głowę skręcam :/ co za ch.u.jo.wy ból!!! Do tego kolano jak tylko siadam czy lekko je obciążam to też napierdziela. Wysmarowałam się tym Voltaren żelem i wzięłam ibuprofen ale póki co zero efektów. Jestem załamana tym co się ze mną dzieje. To nie jest kurfa normalne. W poniedziałek jadę w PL badania krwi porobić a we wtorek popołudniu idę prywatnie do mojego ulubionego lekarza. Dzisiaj zawiozłam kota dla mojej koleżanki zaopiekuje się nim przez ten czas jak my w PL będziemy Kot zadowolony jak go u niej w domu wypuściłam Biegał i zwiedzał wszystko ona ma małe dziecko więc będą się bawić razem Zakupy już wszystkie zrobiłam, samochód zapakowany. Jeszcze tylko nasza torba z ciuchami i kosmetykami i laptop i jechać możemy Może jutro popołudniu wyjedziemy jak ja się wyśpię po pracy tylko że ma być 37 stopni więc to "niezdrowo" dla samochodu :/ pomyślimy jeszcze. Lecę się szykować do pracy módlcie się abym przeżyła te 8 godzin bez bólu i cierpienia papapa
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
Dziewuszki ja wpadłam tylko na chwilę powiedzieć że jadę do Zakopanego na week i mnie nie będzie. Odezwę się w poniedziałek pewnie, buziaki
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
Wzięłam drugi Ibuprofen 400 mg, wysmarowalam sie znowu Voltaren i przeszło!! Szyja nie boli
ufff co za ulga Jestem w pracy mało ludzi wiec jest luz buziaki :-* Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tak sie zastanawiam czy mój pies jest normalny ? Je ze mną maliny i przy tym zaślinił mi pół pokoju tak mu ślinka kapie wrzuciłam zdj do albumu mojego downa i jedno moje w gratisie testowalismy nowy tel i tz mi fotke zrobił
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2014-08-01 o 17:27 |
||
|
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z kolanem to lipa straszna, wspolczuje Ci bardzo ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- A ja znowu weekend u Tż, mam tylko nadzieję ze tym razem nie zawalę weekendu ![]() Zjedlismy kolację zaraz bedziemy pic winko i moze jakiś film obejrzymy Jutro mamy wolne, chcielismy skoczyc do galerii a pozniej moze nad jakieś jezioro pojedziemy, zobaczy sie![]() Melduję dzisiaj kolejny dzien bez grzechów, wszytsko wedle planu
|
|||
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pilnuj jedzonka Ja zjadłam kolacje po 19 i już koniec. Zresztą mam sposób na niepodjadanie myje zęby i zakładam aparat i już nic mnie nie kusi ![]() Ja siedze w domku pooglądałam Asterixa, bo leciał w Tv. Rano skocze z mamą na zakupy i musimy pomyśleć z Tz kiedy wracamy do domu. Jutro u nas jest disco silence chciałam sie wybrać, ale tak we 2 to średnio ;/ |
|
|
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu pustki
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero wstałam
Wczoraj w ogole nawet razu nie odpalilam neta Cały dzien poza domem![]() Coctail poszliscie na potancówke? Bo my wczoraj poszlismy własnie na spontanie tak się wytanczyłam ze głowa mała |
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znosze kaca dlatego staram sie do niego nie dopuszczać Ja wczoraj wypiłam 2 lampki wina z teściową
|
|
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Rany boskie
Cześć Wam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka
|
|
#449 |
|
Zadomowienie
|
hejo
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

ja już po pracy, teraz mam miesiąc wolnego, więc będę miała więcej czasu na pisanie z Wami
ale załatwiłam wszystko muszę teraz podbić staż u pracodawcy i nim wrócić, czyli miałabym wycieczkę w odwrotną strone także dzisiaj już zrezygnowałam. Umówiłam się z tą szefową salonu, że w poniedziałek z tym przyjade. Całe szczęście babka w pupie sie zlitowała i od razu rozpatrzyła wniosek, bo tak to bym musiała czekać pewnie kilka dni. Mówiłam, że zależy mi na czasie wiec jakoś poszło.

byłam z rana na pobraniu krwi
a, że Ona do lekarzy tak jak ja się nie kwapi (już widzicie po kim ja to mam
także lepiej idź teraz, tym bardziej, że już do Polski jedziecie... a podróż długa przed Wami... 

takie zwyczajnie czarne
a to się często tu zdarza gdzie mieszkam niestety :/ na następny rok mąż chcę klimatyzator do sypialni kupić