Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.15 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-07-31, 17:13   #421
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki ja już po pracy, teraz mam miesiąc wolnego, więc będę miała więcej czasu na pisanie z Wami
Tak mi dziwnie jak sobie pomyślę, że jutro już nie ode do pracy. Nie wiem co ja będę robić tyle czasu w domu
Będziesz z nami pisac

A ja od rana mam wycieczki najpierw do domu, bo musiałam dyplom ze szkoły odebrać bez tego ani rusz w bezrobociu a później szybko do innego miasta, bo tylko do 13 przyjmują, wysiedziałam sie tam 3h ale załatwiłam wszystko muszę teraz podbić staż u pracodawcy i nim wrócić, czyli miałabym wycieczkę w odwrotną strone także dzisiaj już zrezygnowałam. Umówiłam się z tą szefową salonu, że w poniedziałek z tym przyjade. Całe szczęście babka w pupie sie zlitowała i od razu rozpatrzyła wniosek, bo tak to bym musiała czekać pewnie kilka dni. Mówiłam, że zależy mi na czasie wiec jakoś poszło.

Monia fajnie ta łazienka wygląda A kot śmieszy taki obcięty
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 19:05   #422
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Monia idz lepiej z tą szyja do lekarza, skoro ból zamiast minąć się nasila.
A kot śmieszny a czemu go ocinałaś? takie koty sie obcina?? W ogóle koty się obcina, bo myślałam, że nie
Cocktail muszę się bardziej wdrożyć w wątek, żeby wiedzieć co i jak
Super, że w pupie wszystko załatwiłaś od ręki
Stary 2014-07-31, 20:42   #423
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Byłam też w Rossie i w Lidlu, przewaliłam całą kasę z portfela dobrze, że jej dużo nie było

Jak z puszki to okej- nie gorzknieje aj tam, raz na jakiś czas można i taki zjeść nic Ci nie będzie
Co kupiłas w Rosie?

Takiego normalnego prawie wcale nie kupuję bo kilka razy trafil mi sie jakis stary i byl niedobry

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Monia mogło Cię przewiać, gdzies moze spocona byłas albo po kąpaniu, albo w nocy w jakims przeciagu spałas. Ja mam czesto takie akcje i to okropny bol wspolczuje Ci, najlepiej jakąs mascią sportową sobie rozmasowac i rozgrzac to miesjce

Ccoctail super ze Ci wszytsko dzisiaj tak pieknie i gladko poszło To kiedy zaczynasz?

Medziku jak Ci się fryzurka spisuje?
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-31, 21:22   #424
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Ccoctail super ze Ci wszytsko dzisiaj tak pieknie i gladko poszło To kiedy zaczynasz?
Oj jeszcze nie wszystko załatwione musze te papiery zawieźć do pracodawcy żeby podpisali i odwieźć do pupu. I oni wtedy już sami będą załatwiać z pracodawcą może to trwać nawet do miesiąca

Ja coś tam pomachałam nogami dzisiaj krótko, bo krótko ale coś W ogóle zapomniałam odwołać zajęcia i zumba mi przepadła
Stary 2014-08-01, 07:57   #425
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oj jeszcze nie wszystko załatwione musze te papiery zawieźć do pracodawcy żeby podpisali i odwieźć do pupu. I oni wtedy już sami będą załatwiać z pracodawcą może to trwać nawet do miesiąca

Ja coś tam pomachałam nogami dzisiaj krótko, bo krótko ale coś W ogóle zapomniałam odwołać zajęcia i zumba mi przepadła
No tak ale juz z górki masz

Pomachanie, zawsze coś

Ja kończe swoj sernik z ananasem
Stary 2014-08-01, 08:30   #426
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dzień dobry. Ja wstałam, bo musiałam iść z psem a pogoda do spania
Teraz akurat nie pada a tak to lało.
U mnie na wadze dzisiaj 59 kg
Stary 2014-08-01, 09:35   #427
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Myślałam, że będzie dziś trochę chłodniej, bo tak się zapowiadało... ale chyba nie byłam z rana na pobraniu krwi przeżyłam i nawet nie zemdlałam

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pamiętacie jak pisałam wam że boli mnie z jednej strony szyja? To było przedwczoraj chyba. Dziś boli nadal i to gorzej :-( napierdziela okropnie :-( nie mogę normalnie funkcjonować, każdy ruch głowa i szyją boli jak cholera :-( co mi sie mogło stać? Rano jak wstałam to zaczęło tak boleć wiec cos w nocy musiało sie stać :-/ poza tym wczoraj robiłam te składy, dziś ciągle klękałam bo kota obcinalam maszynka na podłodze i coś mi pierdzielnelo w kolanie :-( tym samym co mialam kiedys problemy z nim i chodzilam do ortopedy. Ale teraz ból jest 100 razy mocniejszy :-( jak tylko siadam czy robie coś co obciąża kolano to wytrzymać z bólu nie mogę :-( a jutro do pracy ide na 16 :-( normalnie masakra jakaś :-( gorzej jak stara polamana babcia

Mój kot po obcieciu (brzucha nie dał sobie obciąć, wyrywal sie jak wsiekly) ale jaki teraz zadowolony!! Wreszcie w te upały sie nie męczy
O kurcze... musiało Cię przewiać mówisz, że śpicie przy otwartych oknach- a tu nie trudno o przeciąg nawet minimalny. Moja mama tak miała... nawet ostatnio- ból nie do wytrzymania- 7 dni Jej się utrzymywał a, że Ona do lekarzy tak jak ja się nie kwapi (już widzicie po kim ja to mam ) to tak łaziła do szkoły, bo "a nuż Jej przejdzie" cały czas jechała na środkach przeciwbólowych, które nie pomagały... jak już zdecydowała się iść do lekarza to na drugi dzień ból zaczął ustępować i nie poszła ale rok temu miała podobna sytuację i bez antybiotyków się nie obyło także lepiej idź teraz, tym bardziej, że już do Polski jedziecie... a podróż długa przed Wami... no i jeszcze to kolano... ajjj, biedna

Ale kocur też nie wiedziałam, że te koty się strzyże

Cytat:
Co kupiłas w Rosie?

Takiego normalnego prawie wcale nie kupuję bo kilka razy trafil mi sie jakis stary i byl niedobry
A w Rossie krem do twarzy, zmywacz do paznokci, szampon, żel pod prysznic, Syrenkę

Ja bardzo lubię świeżego ananasa wiem jak wybierać

Cytat:

Oj to prawda, też przez to przechodziłam PUP musi to za pracodawcą sobie ustalić ale jesteś już coraz bliżej

Zawsze coś

Cytat:
Dzień dobry. Ja wstałam, bo musiałam iść z psem a pogoda do spania
Teraz akurat nie pada a tak to lało.
U mnie na wadze dzisiaj 59 kg
U mnie wczoraj była burza, trochę popadało a teraz już parówa się zaczyna
No piękna waga
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-01, 10:23   #428
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko fryzurka spoko wygodna bardzo ale jak nie wysuszę włosów na szczotce to muszę końce przeciągnąć prostownicą, bo opierają się o kark i wywijają. Ale już widzę, że mi odrosły i są dłuższe zastanawiam się czy obciąć znów, ale jedynie co to Niemcy mnie powstrzymują, bo tam będę w związanych chodzić. Najwyżej jak wrócę to obetnę na większego boba
Cocktail super, że jest spadek
Stary 2014-08-01, 11:49   #429
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko fryzurka spoko wygodna bardzo ale jak nie wysuszę włosów na szczotce to muszę końce przeciągnąć prostownicą, bo opierają się o kark i wywijają. Ale już widzę, że mi odrosły i są dłuższe zastanawiam się czy obciąć znów, ale jedynie co to Niemcy mnie powstrzymują, bo tam będę w związanych chodzić. Najwyżej jak wrócę to obetnę na większego boba
Cocktail super, że jest spadek
To najważniejsze, że jesteś zadowolona z fryzurki

Ja właśnie kawke pije dzisiaj leżałam w łóżku długo oglądałam tv, no ale nie miałam potrzeby wstawania. Jestem u rodziców to tylko wyskoczyłam do sklepu po zakupy i tak jeszcze mam czas z obiadem. Dzisiaj mama wraca z Zakopca to sobie pojem oscypków
Stary 2014-08-01, 13:44   #430
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Monia z tym kurzem to rozumiem, sama kiedyś miałam remont całego mieszkania i ten kurz się długo utrzymywał :/ ale była wybijania ściana, więc tego syfu było od groma. Ale później są efekty i człowiek cieszy, więc wytrzymaj jeszcze trochę

Dostałam dziś opryszczkę :/ budzę się a tu już takie bąbelki powstały... nienawidzę tego ! Zaraz biorę antybiotyk i mam nadzieję, że do week przejdzie, bo nad wodę z takim czymś to słabo ...
Zmykam do pracy a później na siłkę, będę popołudniu
No na szczęscie już mam koniec remontów w domu więcej kurzu nie będzie

Ja mam ciągle opryszczki :/ nawet teraz jeszcze do końca mi się jedna nie wygoiła bo miałam dwie. Muszę w końcu iśc do lekarza bo słyszałam że zastrzyki na to są

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:

Monia, pokaż włoski
No kiedyś pokaże takie zwyczajnie czarne ale teraz ciągle w koczku chodzę bo tak gorąco więc koloru nie będzie widać jak fote zrobię. Jak je rozpuszczę kiedys to zrobię fotkę

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:

A tak to znowu wzorowo jadę Nie kupilam chleba i wczoraj wyszedł dzien zupelnie bezglutenowy I narazie nie zamierzam kupować
Ja już nie pamiętam kiedy chleb jadłam ostatnio mam w domu bo wszyscy u mnie chleb jedzą a ja jakoś przestałam, tak sama z siebie. Kanapek nie jadam bo zawsze mam coś lepszego w lodówce niż kanapki a do innych potraw chleba nie jem bo nie zdrowo

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Ja z mojego punktu widzenia brałabym wszytsko, potrzebujesz doswiadczenia a ono nie ma ceny, jendak jak człowiek pracuje to uczy się wszystkiego, zawsze bedziesz mogła wzbogacic swoje Cv o jakieś nowe doswiadczenia. Od czegos trzeba zacząć, wiadomo nie jest to szczyt marzen ale nie wypadniesz z obiegu i zawsze na boku mozesz sobie czegoś szukać. Ja tez zaczynalam od najnizszej krajowej A mam kolezanki ktore konczyly ze mną studia i dalej nie mają nawet umowy o prace i zarabiają 5zł za godzinę.
Jezeli pracuje tam kosmetolog i normalnie jest kosmetyka, to napewno nie raz bedzie potrzeba ją zastąpic wtedy bedziesz miala mozliwosc normlanie popracowac. Zobacz co to za ludzie, moze okazac się ze są pomocni i np wsytawią Ci super referencje. Kto wie moze im się spodobasz i otworzą dla Ciebie drugie stanowisko, patrz przedsiebiorczo. Ja jak poszlam do swojej drugiej pracy, to nie wiele mialam zadan moja szefowa wymagała odemnie tylko kilku zabiegów, a ja z czasem sama zaczelam jej rozne rzeczy podpowiadać i poszerzałysmy wspolnie ofertę zabiegów i cały czas zresztą to robimy i w tym momencie robię juz od kilku lat wszytsko co chcę a nie zapowiadało się wcale Na endermologii tez normalnie pracuję i przyznam ze to niezła orka, jak mam w ciagu dnia po 5 pacjentek na enedermologię to kręgoslup mi siada więc dobrze jest się do tego zaprawić a pozatym żeby nauczyć się prawidłowo ją wykonywać tak żeby były efekty tez trzeba czasu. Zabieg wydaje się banalny ale wymaga duzej kreatywnosci i znajomości skór pacjentek żeby go dobrze wykonywać nie roziągać skóry, prawidłowo wykonywać ruchy. Sama bedziesz się łapać na wielu rzeczach ze wydawało Ci się ze wiesz na sto procent a w praktyce okazało się ze nie jest to wszytsko taki pikuś jak się wydawało. No i obycie z pacjentką rozmowa z klientkami, tutaj doswiadczenie chyba jest najwazniejsze, tego się trzeba nauczyć i potrzebny jest na to czas.
No i kwestia pięniedzy niby nie wielkie ale zawsze się przydadzą zobaczysz, wpadniesz w wir pracy i bedziesz chciała wiecej, pozniej moze trafi się coś lepszego i juz z jakimś bagazem doswiadczeń pojdziesz dalej. Nasz rozwoj zalezy od chęci pracy i praktyki, teorie małysmy na studiach a praktyka zostaje w naszych rękach i fach na całe zycie ale musimy sobie same to wypracować
Pięknie to napisałas Czekoladko

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Monia no i 61 do ilu tak w ogóle chcesz zejść?
Dziękuję No najpierw do 60 potem do 58 i koniec na tym będzie

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Dowiedziałam sie jak działa taki staż i w ogóle przed chwila do mnie dzwonili z tego gabinetu, że też sie dowiadywali czyli jak widać im zależy. Chcą żebym sie starała o staż 6 miesięczny plus mam zatrudnienie 6 miesiecy po stażu. Płaca taka, że dostaje z urzędu kase oni mi dopełniają do najniższej krajowej plus 10% od zabiegu. Także chyba sie zdecyduje
Dla mnie super! opłaca się Ja bym poszła do takiej pracy

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:

U mnie dzisiaj 59,5 nie wiem jakim cudem chyba po piwie
hehehe chyba powinnaś w takim razie codziennie piwo pić

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 13:59   #431
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry laski

Coś spać nie mogę... budziłam się parę razy w nocy, bo takie gorąco...

Monia
, śliczne wyszło teraz wreszcie można odpocząć
Ja własnie tego nie lubię jak w nocy spać przez upał nie można a to się często tu zdarza gdzie mieszkam niestety :/ na następny rok mąż chcę klimatyzator do sypialni kupić

Dziękuje Eeee odpocznę to może dopiero w PL póki co sprzątanie, pakowanie, kupowanie no i jeszcze dzisiaj praca mnie czeka

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość

bardzo ładnie Wam ta łazienka wyszła
Dziękujemy
W ogóle to miło Cie znowu widzieć Gratuluję skończonych studiów i tytułu Dietetyka Fajnie, że jesteś u nas na forum będzie można się doradzić co i jak jeść

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Przerażajace, wymeczyli zwierze az padło...
sadyści i to na oczach ludzi i dzieci :/ Koleś powinien mieć odebrane wszystkie konie i zwierzeta jakie ma w domu :/

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Hej laseczki ja już po pracy, teraz mam miesiąc wolnego, więc będę miała więcej czasu na pisanie z Wami
Tak mi dziwnie jak sobie pomyślę, że jutro już nie ode do pracy. Nie wiem co ja będę robić tyle czasu w domu
Ale masz dobrze miesiąc prawdziwego leniuchowania

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:

Monia fajnie ta łazienka wygląda A kot śmieszy taki obcięty
Dziękuję
Hehe no jak lew wygląda szkoda tylko że na brzuchu nie dał się obciąć

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
Monia idz lepiej z tą szyja do lekarza, skoro ból zamiast minąć się nasila.
A kot śmieszny a czemu go ocinałaś? takie koty sie obcina?? W ogóle koty się obcina, bo myślałam, że nie
Dziś boli nadal wzięłam dwa iboprofeny i kupiłam maść :/ zobaczymy co z tego wyjdzie :/

Kota obcięłam bo miał straszne kołtuny na karku przed wczoraj go kąpałam i później jak chciałam go rozczesać to się nie dało. Musiałam mu kołtuny obciąć a że wyglądało to okropnie to całe go go opitoliłam za kilka dni wszystko mu odrośnie teraz póki takie upały to ma lepiej bo chłodniej
Koty się obcina jak się chce niema przeciwskazań

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-08-01, 14:02   #432
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia mogło Cię przewiać, gdzies moze spocona byłas albo po kąpaniu, albo w nocy w jakims przeciagu spałas. Ja mam czesto takie akcje i to okropny bol wspolczuje Ci, najlepiej jakąs mascią sportową sobie rozmasowac i rozgrzac to miesjce
No całkiem możliwe nie mam pojęcia od czego to ale czwarty dzień napierdziela Wczoraj jak się kąpałam w gorącej wodzie to na chwilę przestało boleć ale później wróciło i dzisiaj od rana dalej boli. Byłam w aptece i dostałam Voltaren, Magnez do picia na noc i Ibuprofen. Oby pomogło do tego jeszcze te kolano napierdziela coś mi pierdzielnęło w nim i każde lekkie obciążenie boli jak cholera. A za godzine do roboty idę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-08-01, 14:04   #433
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Myślałam, że będzie dziś trochę chłodniej, bo tak się zapowiadało... ale chyba nie byłam z rana na pobraniu krwi przeżyłam i nawet nie zemdlałam

A w Rossie krem do twarzy, zmywacz do paznokci, szampon, żel pod prysznic, Syrenkę

Ja bardzo lubię świeżego ananasa wiki:
Dzielna bestia

Po czym poznajesz te ananasy?

Jaki krem kupiłaś?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-08-01, 14:11   #434
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze... musiało Cię przewiać mówisz, że śpicie przy otwartych oknach- a tu nie trudno o przeciąg nawet minimalny. Moja mama tak miała... nawet ostatnio- ból nie do wytrzymania- 7 dni Jej się utrzymywał a, że Ona do lekarzy tak jak ja się nie kwapi (już widzicie po kim ja to mam ) to tak łaziła do szkoły, bo "a nuż Jej przejdzie" cały czas jechała na środkach przeciwbólowych, które nie pomagały... jak już zdecydowała się iść do lekarza to na drugi dzień ból zaczął ustępować i nie poszła ale rok temu miała podobna sytuację i bez antybiotyków się nie obyło także lepiej idź teraz, tym bardziej, że już do Polski jedziecie... a podróż długa przed Wami... no i jeszcze to kolano... ajjj, biedna

Ale kocur też nie wiedziałam, że te koty się strzyże
No bardzo możliwe albo spałam jakoś krzywo? :/ cięzko stwierdzić :/
Mnie już 4 dzień boli jadę na przeciwbólowych a i tak boli Dziś kupiłam Voltaren, Magnez do picia na noc i Ibuprofen bo wcześniej paracetamol łykałam. Do lekarza nie mam jak pójść bo jutro sobota i jutro popołudniu do PL chyba wyruszymy. A zaraz do pracy idę Jak coś to w PL pójdę bo i tak się wybieram po antybiotyk na mój okropny nos. Porobię też badania krwi bo ostatnio mam dziwne zawroty głowy. Zaczęłam nawet już całkowicie normalnie jeść i słodkie podjadam na 2 śniadanie ale jest jeszcze gorzej W ogóle jestem jakaś nie dożycia, czuję jakbym chora na coś była
Kolano to chyba coś pierdzielnęło w nim bo lekkie obciążenie i ból straszny :/ Cała się "sypie" :/ starość nie radość

hahaha ja to jak Twoja mama jestem A Ty to faktycznie widać po kim to masz Dobrze, że mąż lekarz to Cie obada

No kota można strzyc w takie upały to nawet lepiej dla niego

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-08-01 o 14:13
Stary 2014-08-01, 14:24   #435
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Do mnie przed chwilą dzwonili i od poniedziałku ide do pracy jeszcze tak przed stażowo zanim te papiery pozałatwiają A ja nie mam podbitej książeczki sanepidowskiej i bede biegać w poniedziałek jak szalona do lekarza i z papierami do innego miasta i do prac na 15
Stary 2014-08-01, 14:27   #436
monika01011986
Zakorzenienie

U mnie dzisiaj na wadze 61,4. Pomaleńku spada tak zdrowo więc efektu jojo się nie spodziewam Tabletek anty nie zamierzam łykać więc mam nadzieję że waga zostanie tak nisko jak bym chciała. Wczoraj wieczorem się pomierzyłam i 2 cm w brzuchu mi spało i 3 cm w udzie!! także w udzie było 56 a teraz jest 53
U mnie gorąco niemiłosiernie :/ a ja do pracy zaraz idę :/ szyja napierdziela jak tylko nią ruszam i głowę skręcam :/ co za ch.u.jo.wy ból!!! Do tego kolano jak tylko siadam czy lekko je obciążam to też napierdziela. Wysmarowałam się tym Voltaren żelem i wzięłam ibuprofen ale póki co zero efektów. Jestem załamana tym co się ze mną dzieje. To nie jest kurfa normalne. W poniedziałek jadę w PL badania krwi porobić a we wtorek popołudniu idę prywatnie do mojego ulubionego lekarza.
Dzisiaj zawiozłam kota dla mojej koleżanki zaopiekuje się nim przez ten czas jak my w PL będziemy Kot zadowolony jak go u niej w domu wypuściłam Biegał i zwiedzał wszystko ona ma małe dziecko więc będą się bawić razem Zakupy już wszystkie zrobiłam, samochód zapakowany. Jeszcze tylko nasza torba z ciuchami i kosmetykami i laptop i jechać możemy Może jutro popołudniu wyjedziemy jak ja się wyśpię po pracy tylko że ma być 37 stopni więc to "niezdrowo" dla samochodu :/ pomyślimy jeszcze.
Lecę się szykować do pracy módlcie się abym przeżyła te 8 godzin bez bólu i cierpienia Buziaki papapa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-08-01, 16:08   #437
tinekk
Zadomowienie

Dziewuszki ja wpadłam tylko na chwilę powiedzieć że jadę do Zakopanego na week i mnie nie będzie. Odezwę się w poniedziałek pewnie, buziaki

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-01, 16:11   #438
monika01011986
Zakorzenienie

Wzięłam drugi Ibuprofen 400 mg, wysmarowalam sie znowu Voltaren i przeszło!! Szyja nie boli ufff co za ulga
Jestem w pracy mało ludzi wiec jest luz buziaki :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-08-01, 16:19   #439
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewuszki ja wpadłam tylko na chwilę powiedzieć że jadę do Zakopanego na week i mnie nie będzie. Odezwę się w poniedziałek pewnie, buziaki
Miłego weekendu
Cytat:
Wzięłam drugi Ibuprofen 400 mg, wysmarowalam sie znowu Voltaren i przeszło!! Szyja nie boli ufff co za ulga
Jestem w pracy mało ludzi wiec jest luz buziaki :-*

Całe szczęście, że przeszło ale w Pl maszeruj do lekarza

Tak sie zastanawiam czy mój pies jest normalny ? Je ze mną maliny i przy tym zaślinił mi pół pokoju tak mu ślinka kapie wrzuciłam zdj do albumu mojego downa i jedno moje w gratisie testowalismy nowy tel i tz mi fotke zrobił

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2014-08-01 o 16:27

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-01, 18:12   #440
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Miłej wycieczki :-* baw sie dobrze :-*

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-08-01, 20:11   #441
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No całkiem możliwe nie mam pojęcia od czego to ale czwarty dzień napierdziela Wczoraj jak się kąpałam w gorącej wodzie to na chwilę przestało boleć ale później wróciło i dzisiaj od rana dalej boli. Byłam w aptece i dostałam Voltaren, Magnez do picia na noc i Ibuprofen. Oby pomogło do tego jeszcze te kolano napierdziela coś mi pierdzielnęło w nim i każde lekkie obciążenie boli jak cholera. A za godzine do roboty idę
Kochana rozgrzewaj i rozmasowuj sobie to miejsce, Voltaren jest bardzo dobry jest tez Voltaren w tabletkach bierze się jedną na dzien bo one są o przedłozonym działaniu, jak mialam nogę zlamaną to pozniej juz tylko na tym jechałam.

A z kolanem to lipa straszna, wspolczuje Ci bardzo Musisz jakis rezonans na kolano zrobic bo moze jakąs cyste masz, albo wiązadełko poszło ale moze za mało mazi, trudno powiedziec ale to są powazne sprawy. Jedz duzo zelatyny!!!!

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:
Do mnie przed chwilą dzwonili i od poniedziałku ide do pracy jeszcze tak przed stażowo zanim te papiery pozałatwiają A ja nie mam podbitej książeczki sanepidowskiej i bede biegać w poniedziałek jak szalona do lekarza i z papierami do innego miasta i do prac na 15
Super Widzisz jak wszytsko się fajnie układa

Cytat:
Miłego weekendu

Całe szczęście, że przeszło ale w Pl maszeruj do lekarza

Tak sie zastanawiam czy mój pies jest normalny ? Je ze mną maliny i przy tym zaślinił mi pół pokoju tak mu ślinka kapie wrzuciłam zdj do albumu mojego downa i jedno moje w gratisie testowalismy nowy tel i tz mi fotke zrobił
Jezu ale Ty jesteś slicznaaaaaaaaaaaaaa

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

A ja znowu weekend u Tż, mam tylko nadzieję ze tym razem nie zawalę weekendu
Zjedlismy kolację zaraz bedziemy pic winko i moze jakiś film obejrzymy Jutro mamy wolne, chcielismy skoczyc do galerii a pozniej moze nad jakieś jezioro pojedziemy, zobaczy sie

Melduję dzisiaj kolejny dzien bez grzechów, wszytsko wedle planu
Stary 2014-08-01, 20:41   #442
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Super Widzisz jak wszytsko się fajnie układa

Jezu ale Ty jesteś slicznaaaaaaaaaaaaaa

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

A ja znowu weekend u Tż, mam tylko nadzieję ze tym razem nie zawalę weekendu
Zjedlismy kolację zaraz bedziemy pic winko i moze jakiś film obejrzymy Jutro mamy wolne, chcielismy skoczyc do galerii a pozniej moze nad jakieś jezioro pojedziemy, zobaczy sie

Melduję dzisiaj kolejny dzien bez grzechów, wszytsko wedle planu
To żeś wymyśliła

To pilnuj jedzonka Ja zjadłam kolacje po 19 i już koniec. Zresztą mam sposób na niepodjadanie myje zęby i zakładam aparat i już nic mnie nie kusi

Ja siedze w domku pooglądałam Asterixa, bo leciał w Tv. Rano skocze z mamą na zakupy i musimy pomyśleć z Tz kiedy wracamy do domu. Jutro u nas jest disco silence chciałam sie wybrać, ale tak we 2 to średnio ;/
Stary 2014-08-03, 09:00   #443
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Ale tu pustki
Stary 2014-08-03, 09:13   #444
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Ja dopiero wstałam

Wczoraj w ogole nawet razu nie odpalilam neta Cały dzien poza domem

Coctail poszliscie na potancówke?
Bo my wczoraj poszlismy własnie na spontanie tak się wytanczyłam ze głowa mała Dzisiaj ledwo zyję i mega kac
Stary 2014-08-03, 09:21   #445
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dopiero wstałam

Wczoraj w ogole nawet razu nie odpalilam neta Cały dzien poza domem

Coctail poszliscie na potancówke?
Bo my wczoraj poszlismy własnie na spontanie tak się wytanczyłam ze głowa mała Dzisiaj ledwo zyję i mega kac
Nie w rezultacie nie pojechaliśmy, dopiero dzisiaj wracamy do domu

Nie znosze kaca dlatego staram sie do niego nie dopuszczać Ja wczoraj wypiłam 2 lampki wina z teściową
Stary 2014-08-03, 10:46   #446
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie w rezultacie nie pojechaliśmy, dopiero dzisiaj wracamy do domu

Nie znosze kaca dlatego staram sie do niego nie dopuszczać Ja wczoraj wypiłam 2 lampki wina z teściową
uuu szkoda

ja tez się starałam
Stary 2014-08-04, 14:50   #447
heroine86
Zakorzenienie

Rany boskie wreszcie działa sens mojego życia powrócił

Cześć Wam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-04, 17:43   #448
meeedzik
Zakorzenienie

Siemka
Stary 2014-08-04, 18:32   #449
migotenka
Zadomowienie

hejo

migotenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-05, 06:03   #450
tinekk
Zadomowienie

Dzień dobry

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości