|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cel: szczupłe uda i zgrabna pupa:)
To chyba ja sie tez na ten pilates skusze To moze rowerek wrzuce co drugi dzien, w wolnych dniach pilates+motylek a w weekendy biegi..powinno byc dobrze^^ choc sa straszne..
|
|
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleję, wkleję, tylko jutro bo dziś padam z nóg
|
|
|
#423 |
|
żona
|
No to ja tez wkleje ale jutro bo juz dzisiaj mi sie nie chce szukac
Ps. prosze jeszcze wklejać ćwiczenia na jędrną pupe:P była bym wdzięczna
|
|
|
|
|
#424 |
|
Raczkowanie
|
to ja tez sie podpinam od razu ja na razie mykam sobie na skakance, hula hop, jakies cwiczenia na nogi tez z jakiejs gazey starej no i na posladki tamilee webb nieszczesna:PP pilates by mi sie przydal ale nie wiem skad wytrzasnac!! moze mi pomozecie??
|
|
|
|
|
#425 |
|
żona
|
tez bym sie z chęcia dowiedziała skad wytrzasnąc pilates, bo tez by mi sie przydał...:p wiec tez czekam na odpowiedzi
|
|
|
|
|
#426 |
|
Wtajemniczenie
|
ja widzialam na tym linku z filmikami, zaczęłam sciągać i mi przerwało z informacją że jakiś limit czasowy przekroczony. a juz z 70 %było
((nie wiem czy wklejać te nogi co znalazlam teraz czy czekać aż grudniowa szatynka wrzuci swoje... |
|
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
c
Edytowane przez zabcia111 Czas edycji: 2010-01-21 o 15:31 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#428 |
|
żona
|
Tez by mnie interesowały dolne partie... a najlepiej pupa i uda
Wiec tez bym prosila link'a jak ktoś by miał
|
|
|
|
|
#429 |
|
Zadomowienie
|
Szatynko napisz czy ćwiczyłas pilates z jakiegoś filmiku czy po prostu z gazety
bo ja mam książke
|
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie - duzo fajnych ćwiczen mozna znależc na www.shape.com - jezeli oczywiscie nie przeszkadza wam ze to po angielsku.
Tu wklejam link do ćwiczen na stronie shape'a, ktore pasuja do watku - to polaczenie jogi ze strechingiem i chyba Pilatesem - jeszcze dokladnie tego nie czytalam ![]() http://www.shape.com/workouts/135 Dla zachety wkleje zdjecie ze stronki - nogi generalnie fajowe
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, za moment wkleję wam ćwiczenia na wewnętrza stronę ud
![]() A pilates na pupę i biodra zamieszczę niedługo w wątku Filmik z rozgrzewką Wiec badzcie czujne! W tym wątku są wklejone nowe ćwiczenia do ściagniecia, podobno dające wielki wycisk więc je ciagnę
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Ćwiczenia na wewnętrzną stronę ud:
1. Leżę na plecach, nogi w górze, proste, pod katem prostym do tułowia. Wolno 'rochodzą' się na boki jak do szpagatu po czym wracają do pionu. 3 x 10 powtórzeń [pracuje też brzuch ] 2. Leżę na lewym boku, lewa noga zgięta w kolanie, prawa wyprostowana. Unoszę prawą, prostą noge maksymalnie do pionu [wolno] 3 x 10 powtórzeń. Potem zmiana strony. 3. Robię pozycję do kociego grzbietu, czyli klekam na kolanach, opieram się dłonmi lub przedramionami na podłodze [łatwiej jest dłonmi ]. Podnoszę nogę zgieta w kolanie jak 'pies do siusiania' , opuszczam. I tak 3x10 razy na każdą noge.4. Kładę się na boku, górna noge uginam w kolanie, dolna podnoszę do gory ale tak żeby pięta skierowana była do sufitu [ http://ww4.lhj.com/lhj/story.jhtml?s...ref=cat1170030 ] Oraz: http://ww4.lhj.com/lhj/story.jhtml?s...ref=cat1170030
|
|
|
#433 |
|
Zadomowienie
|
Szatynko dzięki
|
|
|
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zróbcie mi coś
Dlaczego ja mam takie napady na jedzenie Az sie ze mnie siostra smieje, ze ja to robie dla robra rodziny, bo sprzatam lodówke Zjadłam duzo musli, mus owocowy, jogurcik czekoladowy, pomarańcza i kromke z chleba razowego z żółtym serem W dość krótkim czasie Jakieś 850 kcal Ale ja głupia jestem No niee zaraz ide zrobić sobie herbatkę a jutro rano pójde na basen No i żeby nie było to pojeżdze na rowerku Buziaczki dla wszystkich niewytrwałych od Agusi która zawsze was zrozumie
|
|
|
#435 |
|
żona
|
Agusia - kochana nie jestes sama
tez sie dzisiaj napchałam jak nie wiem do tego poszłam do kolezanki to mnie cukierkami z galaretką poczęstowała przed chwila zjadłam kolacje- 2 kromki z żołtym serem i pomidorem
|
|
|
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, a może za mało jecie w ciagu dnia? Też tak miałam - małe śniadanie, mały obiad, duuuuża kolacja
A trzeba odwrotnie - duże śniadanie, duże II, średni obiad, mniejszy podwieczorek i mała kolacja Warto najeść się w ciagu dnia i nie mieć z tym problemu wieczorem.A może objadacie się bo jesteście zestresowane?
|
|
|
#437 |
|
Zadomowienie
|
To ja się przyłączę, ponieważ mam cholernie duży cellulit na tyłku i udach
Utyłam w ciągu tej zimy nieziemsko W wakacje miałam w pupie równe 90, a teraz mam 96 i chce do tej 90-tki powrócić.
|
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie mozecie dopuscic do zjedzenia tej jednej malenkiej czekoladki bo po dupie Wam dam
Wiem po sobie jak sie skusze na jakis malutki lakoc lub zakazana przekaske to pozniej opycham sie na maxa.... A to jest chore bo zamiast przestac to jem coraz wiecej..Trzeba nad silna wola pracowac |
|
|
|
|
#439 |
|
żona
|
Mnie dzisiaj kolezanka poczestowala cukierkiem z galaretką
buuu a ja sie skusiłam i tak własnie wygląda moja silna wola No ale coz Zrobiłam własnie dwie serie a6w wiec moze bedzie git
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#440 |
|
Zakorzenienie
|
Hum ja dopiero zaczynam
)Wiec sama chetnie poczytam to wszystko )Zycze powodzenia
|
|
#441 |
|
Raczkowanie
|
skad ja to znam?? caly dzien moge nie jesc i jestem silna ale jak skusze sie choc na jeden jakis dorbiazg moge wpakowac do siebie cala lodowke
ale na razie w miare trwam w swoich postanowieniach...(jeden batonik kolo 9- tez od kolezanki kusicielki!!) ale za to dzisiaj byly 2 godz lyzew bo kocham lodowisko 10 min skakanki, 10 hula hop i te cwiczenia z shapea:PP bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi BYC DOBRZE ![]() ![]()
|
|
|
#443 |
|
Raczkowanie
|
ojj musi musi chociaz nadziej podobno matka glupich
a co pilatesu to poszperalam poszuklam i wpisalam sobie na emule po "winsor pilates" i ciagne..tego jest podobno 7 plyt cd wiec ja ciagne dwa pliki spakowane na jednym cd 1-3 a na drugim 4-7 jak sciagne i wszystko bedzie ok to zapisze dokladnie jak to sie nazywa albo wogle wrzuce jakos na wyslij to jesli mnie nauczycie oczywiscie
|
|
|
|
|
#444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i fajne - tylko, nie mam miejsca w pokuju do machania nogami i rekami
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
|
|
|
|
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
piwnookaagacia właśnie jestem w trakcie wrzucania winsor pilates na serwer, tylko 1 część jest za duża i trzeba by było ją podzielić. Na razie idzie część 2 ale wolny transfer :/
|
|
|
#446 |
|
Raczkowanie
|
To ja też się przyłączę, bo biodra i uda to mój największy problem
Moje wymiary:udo - 55cm. nad kolanem - 42cm biodra - 98cm. ![]() talia - 71 cm. wzrost - 172cm. Chciałabym przede wszystkim zrzucic kilka cm. z nóg i bioder a jakoś strasznie wolo to idzie. Jestem na diecie 1000 kcal. nio i skaczę na skakance. Zamierzam kupić tego motylka jeśli to naprawde działa... |
|
|
|
|
#447 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tili przeciez masz ladne uda, 55 to nie jest duzo przy twoim wzroscie. Rozumiem, ze mowisz o najszerszym miescu. |
|
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
ostatnio mama mnie pytala rano przy sniadaniu czy przypadkiem w nocy nie skakalam na skakance bo caly dom sie trzasl
macie moze jakiegos linka gdzie moglabym sie doedukowac??
|
|
|
|
|
#450 |
|
Zakorzenienie
|
piwnookaagacia, w wątku Filmik z rozgrzewką już umieściłam 2 linki do pilatesu
Wystarczy wejść, kliknąć i ściągać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

choc sa straszne..

((

Dlaczego ja mam takie napady na jedzenie Az sie ze mnie siostra smieje, ze ja to robie dla robra rodziny, bo sprzatam lodówke