![]() |
#421 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Mamusie 2015, cz.III
Cytat:
ooo szybko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Helloł ![]() Nie było mnie 2 dni i przyznaje, że nadrobiłam tylko albo aż 3 strony ![]() ![]() wczoraj byłam na badaniach ale wyniki po świętach bo CMV jest później. A pogoda masakraaaa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zakorzenienie
|
Co pichcę mam 4 blachy ciasta do zrobienia a dzisiaj jeszcze lecę do mamy uszka i pierogi lepić.
Ciasta jakie robię to obowiązkowo sernik, pierwszy raz makowiec na życzenie siostry i delicje jabłkową oraz panią walewską dla teściowej. Także idę zakasać rękawy bo tż miał tydzień czasu co by mi orzechów nałupać a on wczoraj nawet nie 10dag i zmęczony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale właśnie mi uświadomiła ze zjadlabym pavlova czy tam pavlowa
![]() |
#424 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wesołych dziewczyny ![]() Jakaś kiepska noc za mną.. budziłam się non stop, znów wstawałam na jedzenie.. jakieś głupie sny miałam.. U mnie przynajmniej przestało padać i wiać i jakoś cieplej się zrobiło. W końcuu.. ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() oo też bym zjadła! W sobote byłam w osiedlowym po bułki i mieli takie pyszne paczki ale nie wziełąm, sama nie wiem czemu i chodzą za mną od soboty. Dziś zaszłam i nie maa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Konto usunięte
|
Hej mamuśki
![]() Ja dziś nic nie robię, tylko odkurzę, bo po wczorajszym nie został ślad, umyję podłogi i spakuję się na wyjazd. Mam doła, nie chcę jechać, jak mnie szwagierka sprowokuje to jej zrobię z tych świąt piekło ![]() ![]() I jeszcze mama mi napisała, że nie będzie komu kolęd śpiewać bo będzie tak mało osób, no nie pomogła mi tym ![]() Ja jeszcze nic nie jadłam, a wy jak zwykle o żarciu ![]() Ale pizzę wczoraj opędzlowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Zakorzenienie
|
Hej, piernik mi nie wyszedł
![]() Terez robie drugie ciasto więc proszę o kciuki ![]() Mnie m-ama też trochę wyręcza a ja też sie pilnuje ze wzgledu na brzuch
#427 |
Zakorzenienie
|
A dokładnie takie cudo robię http://waniliowachmurka.blogspot.com...-jesienna.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Aaaa i u mnie też straszliwie wieje_! Chyba od czwartku
#429 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() tez pedze robic biszkopt,sernik i piernik ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#431 |
Wtajemniczenie
|
Jak ja Wam zazdroszcze Swiat w Polsce z rodzina. Te wszystkie przygotwania, ze idziecie lepic uszka czy pierogi do mamy. Jak ja bym tak chciala. Tak mi sie teskni za polskimi Swietami i cala ta atmosfera.
Ja to nie umie sie cieszyc Swietami tutaj w Anglii. No ale cos za cos. |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!!!
bylam rano na pobieraniu krwi - wyjsc z domu bez sniadania i kawy to dla mnie masakra.. ale juz nadrobilam ![]() ja jakos nie moge tych swiat ogarnac w tym roku, ciaza, praca, kupa roznych spraw, a mi sie tak ogolnie nie chce nic. i jeszcze nie wiem, czy jutro rano pracuje czy nie, a mieszkanie nieposprzatane ![]() moj maz tez sie nie poczuwa do porzadkow swiatecznych. jak zwykle wyprasowal co bylo do wyprasowania ale nie widzi sensu w porzadkach wiekszych niz zwykle.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Mój tż pomagał mi w weekend sprzatać. No ale siedzi wczoraj i dziś z Blanką w domu i co? juz pełno talerzy i kubków :/ i jeszcze od rana jakies humorki :/
Ja jutro pewnie do pracyyyy do 13.. bleee.. nie wiem po co :/ a na 16 na wigilię do teściów. |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
wszystkie dziewczyny wyjeżdzające na święta- wszystkiego dobrego no i bezpiecznej podróży
![]() ![]() kurcze, rozpisałyście sie wczoraj o wózkach i to mi uświadomiło że ja ciągle laik straszny w tym temacie jestem. yhhh..... trzeba sie bedzie zainteresować tematem w końcu. póki co obejrzałam w internetach te dwa o których pisałyście jedo i bebetto i oba mi sie podobają- ładne ![]() kochane, która z was bierze prenatal duo? mi sie skończyła pregna i zaczełam prenatal dziś no i po nim zwymiotowałam . od jakich dwóch tygodni nie wymiotuje i nie mam mdłości . zaraz po połknięciu zaczeło mi sie robić niedobrze i podczas robienia śniadania musiałam biec do łazienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
I jak tam? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak ja się wczoraj fatalnie czułam, leżałam jak dętka a dom aż woła o porządki a w kuchni czekają produkty żeby zrobic jakieś świąteczne jedzenie, ale nie byłam w stanie. Tak jak ja wcale nie wymiotowałam, miałam jedynie mega mdłości tak wczoraj już byłam w drodze do muszli w wc, tak mi sie cofało normalnie. Ostatecznie nie wymiotowałam, ale czułam sie słabo. Jedyna różnica w diecie, to ze wczoraj wzięłam pierwszą witaminę, ale czyżbym to aż tak odczuła? Dziś nie wzięłam wcale w obawie przed powtórką. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- O, widzisz industria, ja łyknęłam prenatal classic....
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W firmowych może być lepszy dostęp do części, lepszy serwis np. A z takimi noname nigdy niewiadomo.. O kurcze to faktycznie kiepski dzień miałaś. A dziś bez tej tabletki lepiej? Ja zwiększyłam dawkę magnezu bo mi ręce w nocy koszmarnie drętwieją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I dziś jak nie wzięłaś to czujesz się lepiej bidulko? ![]() EDIT: Już widzę, że jesteś osłabiona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
abz - kaja ma rację z tymi wózkami, tzn. serwisem itd....poza tym nie wiem co Wy macie konkretnie na myśli ale dla mnie formowy wózek to niekoniecznie np. Mutsy...Bebetto też dla mnie jest firmowym wózkiem czy inne "podobne" formy które jednak nie zabijają ceną
![]() choinka ubrana a ja właśnie tosty wpierdzielam ![]() ![]() ![]() kurde ja na tą wizytę 30.12...mogłaby mi zrobić prezent ginka i powiedzieć płeć bo też się nie mogę doczekać |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
podpytaj ginkę, jak dzidziuś będzie współpracował to może się udać ![]()
![]() |
#446 |
Zadomowienie
|
maz mi wlasnie powiedzial, ze jego kuzyn ma wozek po coreczce i jesli chcemy to nam go odstapi. mowie super, a jaki to wozek?
no wozek, normalny. dla dziecka. ![]() ![]() uahahah faceci. tlumacze mu ze sa rozne firmy, modele ("przeciez to wozek, a nie samochod" ![]() ![]() aaaa!!! wez gadaj z facetem!!!! mowie mu, ze albo sie doksztalci, albo bedzie mnie sluchal, albo ja zdecyduje a o ewentualna pomoc w decyzji poprosze moja lub jego mame.. to dziala na niego jak plachta na byka ![]() ![]() a ja chyba bede musiala z zona jego kuzyna pogadac zeby sie dowiedziec co to jest co maja na zbyciu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Zakorzenienie
|
jak mam z nim gadać przez telefon to
![]() poldzik - mój tam w sprawie wózka się nic nie odzywa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zakorzenienie
|
melduję, że jestem na finiszu drugiego ciasta jeszcze tylko dwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.