| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2015-03-15, 16:17 | #421 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 Lokalizacja: ZWA :) 
				 | 

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
 W Jysku byliśmy ale tam tandeta ze sklejki. W ogóle ten Jysk to marna podróba Ikei moim zdaniem. Jest dużo na allegro ale albo zwykłe drewniane z drewnianymi krzesłami a takiego nie chcę, albo jakieś metalowe. Ten szklany widziałam na żywo i jest bardzo ładny i nie zgodzę się, że z pokolenia rodziców. Przynajmniej moi jednak w drewnie gustują i to ciężkim. Krzesła z obiciami itp, a to też nie mój styl. | |||
|     | 
|  2015-03-15, 17:42 | #422 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-07 
				 | 

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

swinka opowiadaj pikatne szczegoly lepiej     tamlin z tymi linami wpierw pomyslalam o takich lozkowych     Byl ktos moze na filmie ''chappie''? Widzialam urywki na reklamach i sie zastanawiam czy nie pojsc z TZ, ktorego na pewno bedzie krecic ten film. Testowalam na dniach allevo i nie wiem jak ludzie moga to pic/jesc codziennie. Probowalam koktajk i jest nie do przelkniecia, syf totalny, gorszej rzeczy nie probowalam w zyciu. | 
|     | 
|  2015-03-15, 18:20 | #423 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Cytat: 
   Dalej szalejesz ;D oby tak dalej  Cytat: 
  Uwielbiam szpinak, nigdy nie jadłam w polączeniu z nalesnikami, musze chyba spróbować   
				__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | ||
|     | 
|  2015-03-15, 18:42 | #424 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

ja robię jutro tartę ze szpinakiem;-)

| 
|     | 
|  2015-03-15, 18:43 | #425 | 
				 | 

__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | 
|     | 
|  2015-03-15, 20:01 | #426 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: UK 
				 | 

tak   o fuu, wolałabym nic nie pić, gdybym miała do wyboru jedynie wino wytrawne, nie lubię  Cytat: 
  możesz pominąć kino i kolację   
				__________________ -3kg   99-->96-->66  | |
|     | 
|  2015-03-15, 20:02 | #427 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: lublin 
				 | 

Oj Dziewczyny co tu opowiadać. Kolega, poznałam go przez wspólnych znajomych. Spodobał mi się, ale jest dużo starszy ode mnie więc tylko flirtowałam. Ale spotkaliśmy się przez przypadek na mieście, poprosił o numer telefonu, następnego dnia poszliśmy na sushi. Było miło, ale grzecznie-odwiózł mnie do domu. Wczoraj zadzwonił, że jego córka jest u byłej żony na weekend a on siedzi sam i może bym z nim poszła do kina. No to poszłam, potem zaprosił mnie do siebie na wino. Upiłam się totalnie, zrobiłam striptiz, tańczyłam dla niego   Jak łatwo się domyślić spodobało mu się więc bzykaliśmy się kilka razy. Potem rano znowu, wyszłam od niego o 14 z bólem w wiadomym miejscu.  Seks był za☠☠☠isty, jednak dojrzali faceci wiedzą jak to się robi  Na ostro, także tyłek boli, nadgarstki obtarte   
				__________________ Nowy start w życiu   I na wadze 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. | 
|     | 
|  2015-03-15, 20:06 | #428 | |
				 | 

Cytat: 
   Noo to gratuluję !  jednak rozstania slużą   
				__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | |
|     | 
|  2015-03-15, 20:19 | #429 | 
				 | 

Ło matko Świnko aż się zaczerwieniłam   Jest szansa na ciąg dalszy? | 
|     | 
|  2015-03-15, 20:27 | #430 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 Lokalizacja: UK 
				 | 

Uuuu Świnka tak trzymaj   że tak powiem... taki ból dooopy to i ja lubię hahah   
				__________________ -3kg   99-->96-->66  | 
|     | 
|  2015-03-15, 21:00 | #431 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

hej hej    nadrobiłam cały wątek i wiem już co u kogo  Tamlin - kupuje stół i krzesełka Ewelinka - kupuje telefon - mam HTC desire 610 i jestem bardzo zadowolona  Nadia - cudnie chudnie  tak trzymaj! Insane - chora, łączę się w bólu - ja też mam grypę  Aysha - ternuje i ma prześliczne wiosenne adidaski   Świnka nam szaleje - i bardzo dobrze!! zazdraszczam   Martolinka - dba o siebie jak tylko może   La' Mbria - chyba je za dużo białka   Bakusia pamiętam z wątku "80 kg na liczniku" u mnie 78 ... nie najlepiej ... Łamacza serc jednak trochę zajadłam pomadkami ..   od czwartku mam grypę, więc jedzeniowo średnio   za to zakończyłam miesiąc na siłowni <brawo> jestem z siebie dumna  i jak tylko się wykuruję wracam tam! kupuje kolejny karnet   eh powiem Wam laski, że ten mój łamacz serc nie chce mi wyjść z głowy i cały ten tydzień pisaliśmy coś jeszcze  chciałabym trochę o niego powalczyć, ale nie wiem jak.. i nie chcę wyjść na nachalną .. jakieś rady może?  help..   
				__________________ “Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni   | 
|     | 
|  2015-03-15, 21:21 | #432 | 
				 | 

Blondi ale co tak się zadziało? Ty próbowałaś a on Cię odrzucił czy jak? Jakie teraz macie relacje? A co do mojego lovera to raczej przelotna znajomość. Facet po 30tce, z dzieckiem i sporym bagażem doświadczeń. W dodatku dziany to mało powiedziane. Kasy jak lodu  Trochę z innych światów jesteśmy. Ale na pewno jeszcze się spotkamy. 
				__________________ Nowy start w życiu   I na wadze 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. | 
|     | 
|  2015-03-15, 21:26 | #433 | 
				 | 

swinka uuuuuu!!!!     co za maraton  Bylo wiazanie? Nie zepsuliscie kajdanek jak ja? Byly jakies zabawki? Dobrze wlada jezykiem na dole?   p.s. zboczeniec ze mnie straszny edit. zawsze moze byc twoim boytoy  polecam (oczywiscie praktykowalam ostro to przed obencym TZ) blondi zgadza sie.  w koncu napisalam do moderatora o zamkniecie. Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-03-15 o 21:28 | 
|     | 
|  2015-03-15, 21:27 | #434 | |
				 | 

Cytat: 
  ja tez o tym pomyślałam, ale ppwstrzymałam sie od zadania pytań  hahaha 
				__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | |
|     | 
|  2015-03-15, 21:35 | #435 | |
				 | 

blondi dawaj story, bo ja nie w temacie.   ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat: 
     | |
|     | 
|  2015-03-15, 21:37 | #436 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-07 Lokalizacja: Lublin 
				 | 

jakie gorące opowieści na wieczór   świnka to miałaś maraton w tyn weekend  poszaleliście ja tylko na chwilę, jutro o 5 pobudka niestety:/. najadłam się dzisiaj jak zła, no ale coż...od tej chwili wracam na dobre tory i postaram się jeść lepiej   
				__________________ Ogarnij dupę, zaciśnij pięści i daj radę. Nie ważne, że nie ma dla kogo, ważne, żeby opadły im kopary -30kg   Edytowane przez eewelinaa92 Czas edycji: 2015-03-15 o 21:39 | 
|     | 
|  2015-03-15, 21:39 | #437 | |
				 | 

Cytat: 
  Było wiązanie... krawatem  Jeśli chodzi o sprawność oralną to dałabym mu 4+, o niebo lepiej niż mój eks, ale ja w ogóle nie jestem fanką takich pieszczot więc nie jakoś super było. Ja zdecydowanie wolę być stroną aktywną w takich zabawach  Zabawek nie było, tylko krawat i opaska na oczy. No i oliwka do ciała   
				__________________ Nowy start w życiu   I na wadze 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. | |
|     | 
|  2015-03-15, 21:42 | #438 | 
				 | 

dobre nawilzenie to podstawa     ja mam anal gel w czarnej tubce bodajze 30ml. Jest strasznie fajny, bez zapachu, smaku, bardzo wydajny i dobry w dzialaniu  O reszcie akcesoriow moze nie bede sie chwalic publicznie    Umowcie sie moze, ze bedziecie sie umawiac na ''wino'' zeby dla ciebie nie brzmialo to krepujaco i zrob tak zebys to ty nosila spodnie w tym seks zwiazku czyli ty piszesz zwykle, ze chcesz sie spotkac. Mnie bardziej pasowalo umawianie sie na wino niz dokladnie na to co w rzeczywistosci dzialo sie po tym winie. Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-03-15 o 21:45 | 
|     | 
|  2015-03-15, 21:44 | #439 | 
				 | 

OMG Bakuś, ale przeżycia    Ja to przy Tobie niedoswiadczona  A Ty masz meza, dziecko? Przepraszam za pytania, ale troche mnie tu nie było i nie zdązylam doczytać 
				__________________ 93 .95..89..85..80....75 :... 73..  71.:..69   .." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."   | 
|     | 
|  2015-03-15, 21:46 | #440 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2015-03-15, 21:47 | #441 | |
				 | 

Cytat: 
   Noo to tylko pozazdroscic takich wrazen w malzenstwie   Tez mam corke prawie 5 lat  noo i meza oczywiscie hehe 
|     | 
|  2015-03-15, 21:54 | #442 | |
				 | 

Cytat: 
  sprobuj od czegos bardzo niewinnego by sprawdzic czy sie spodoba. Polecam na poczatek tasme do krepowania-koszt nie duzy, nie zostawia klej sladow i w sumie jak ci sie nie spodoba to tasme mozesz pozniej uzyc w domu   Aktualnie rozgladam sie na porzadnymi policyjnymi kajdankami by juz zostaly z nami do smierci   :brzyda  l: | |
|     | 
|  2015-03-15, 21:58 | #443 | |
				 | 

Cytat: 
  Przynajmniej takie mam wrażenie, że jeszcze się spotkamy, nie tylko na bzykanko  A o "noszenie spodni" nie musisz się martwić, potrafię o siebie zadbać  Poza tym on jest bardzo inteligentnym i ogarniętym życiowo facetem, nie jakimś prymitywem. Jest bardzo kulturalny i nawet teraz jak mnie zaprosił to czułam się swobodnie, wiedziałam że pewnie będziemy uprawiać seks, ale jednocześnie czułam że w każdym momencie mogę wrócić do domu, że on na nic nie naciska itd. Więc jest okej pod tym względem   
				__________________ Nowy start w życiu   I na wadze 86,7 - 81,5 - 79 Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko. | |
|     | 
|  2015-03-15, 22:07 | #444 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2015-03-15, 22:35 | #445 | 
				 | 

bakus zobaczymy co z tego będzie. Dopiero się poznajemy. Angażować się na pewno nie mam zamiaru, to byłaby głupota i samobójstwo z mojej strony    
|     | 
|  2015-03-16, 07:39 | #446 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

khe khe i jak ja mam teraz po takich opowieściach wyskoczyć z czymś nudnym i przyziemnym, ja się pytam ?      
				__________________ ...88-89-90-91-92 04.05.2017 start!   | 
|     | 
|  2015-03-16, 07:45 | #447 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Co tu sie wyrabia   Ja sie zbieram do pracy po tygodniowej nieobecności. Troszke mnie to stresuje... 
				__________________ “It is never too late to be what you might have been.” – George Eliot -13,0 kg 18,4 kg to go. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2015-03-16, 08:25 | #448 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2013-03 
				 | 

Jakie tematy   U mnie na wadze 70.6 , nic nowego  Zaczynam 3 tydzien z p90x... Czuje trochę inne cialo, takie twardsze się robi - na udach i na brzuchu. Chyba jest lepiej. Lambria obchodziła po drodze urodziny? Wszystkiego dobrego  Nadia,pieknie schudlas. Gratuluję  ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat: 
   ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Mniam, uwielbiam szpinak - z makaronem czy naleśnikami - kocham   hagie, jak Twoj kaszel? u mnie juz praktycznie brak - dlateo mam w planach na dniach wrocic do biegania   
				__________________ Quit the shit. Get fit. Edytowane przez SzaraMyszka90 Czas edycji: 2015-03-16 o 08:49 | |
|     | 
|  2015-03-16, 09:31 | #449 | 
				 | 

Oszzzz w mordę, aż mi się mokro zrobiło   Dobry. Mam paskudny dzień, wszelkie sprzęty sprzysięgły się przeciwko mnie. Drukarka odmówiła posłuszeństwa, toner się skończył, później nie miałam internetu i komputer się zawiesił   | 
|     | 
|  2015-03-16, 09:52 | #450 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-12 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

NIedawno krótko po drugiej ciąży weszłam na wagę, która pokazała 87kg, po tygodniu już 85. Dodam że mam 160cm wzrostu więc wg bmi jestem otyła. Chce schudnąć około 30kg. Zajmie mi to dużo czasu a czasami tracę zapał, szczególnie jak moje dzieciaki nie dadzą mi w nocy spać to usiadłabym z tabliczką czekolady i ją pochłonęła.   
				__________________ moja sygnaturka   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.