![]() |
#421 |
Zadomowienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
forever1950 polecam dr.glanowską....wiele razy polecana w tym watku wystarczy poczytac
![]()
#422 |
Przyczajenie
|
![]()
Tychy?
Szukam naprawdę dobrego ginekologa z Tychów, takiego który przyjmuje na kasę chorych ponieważ nie stać mnie na wizyty prywatne. Problem jest pilny, gdyż jestem w ciąży. Proszę o pomoc! Do kogo sie udać? |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
![]()
KROSNO
Bardzo byłabym wdzięczna za polecenie jakiegoś lekarza w Krośnie... Mieszkam tu od miesiąca i nie wiem do kogo umówić się na wizytę... Z góry dziękuję... |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
![]()
CZestochowa
dr Marek Korn przyjmuje na alejach kolo KFC jak dla mnei lekarz idealny |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
TORUŃ
U mnie polecam serdecznie dr Aleksandra Skopa! Chodzę juz do niego 6 lat. Prowadziła mi pierwszą ciążę, robił mi cesarkę choć był już po dużurze i mógł dawno zajadać obiadek (bez żadnych dodatkowych opłat). Pamięta imiona i nazwiska pacjentek. Zawsze delikatny podczas badania. polecony koleżankom stał się również ich osobistym ginekologiem. Pomógł przyjaciółce po 2 poronieniach w szczęśliwym donoszeniu kolejnej ciąży. Zawsze solidny, rzetelny. Ma USG zwykłe oraz Dopplerowskie. Można do niego dzwonić 24h na dobe (sprawdzone!)
#426 |
BAN stały
|
LUBLIN
z pewnoscią moge poleci pana dr. Pastucha (czy jakos tak) ktory przyjmuje w lubelskiej przychodni na ul.Walenroda. Zawsze wyslucha wszystkiego,odpowie na najglupsze pytania;D ma czas, szacunek do pacjentki, i dobrze dobiera tabletki, kaze robic badania, i zwaraca uwage na wszystko, No i zero jakichs podtekstow czy aluzji.100% profesjonalizm NAPRAWDE POLECAM. |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zadomowienie
|
Czesc. Przejrzałam cały wątek i niestety nie znalazłam namiarów na ginekologa ze Szczecina przyjmujacego bezpłatnie. Bede wdzieczna za jakies namiary
|
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
a w lublinie ? na jakims innym forum polecaja dr Baszak..Wie ktos moze cos o niej ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Rozeznanie
|
Polecam też dr Dobranowską-Kuźmę, przyjmuje również na Stolarskiej 11, tak jak dr Glanowska.
#431 |
Przyczajenie
|
![]()
Gorzów Wlkp.
Do tej pory mieszkałam w moim kochanym gorzówku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Przyczajenie
|
![]()
WROCŁAW
Corfamed! To znowu ja ![]() ![]() ![]() ![]()
#433 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
znalazłam twoje informacje o pani drGruszczyńskiej-Walczak, potrzebuje bardzo dobrego lekarza z łodzi , (chodzi mi równiez o prowadzenie ciąży)czy mogłabys jeszcze coś o niej napisac ?i ewentualnie podac jakies namiary tzn chodzi mi o nr tel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Rozeznanie
|
Wrocław
Poleci ktoś kogoś na NFZ? pilnie potrzebuje! |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Rozeznanie
|
a czy mi ktos moze polecic ginekologa ,ktory sprawnie zalozy spiralke?
![]() chodzi o Wrocław |
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Raczkowanie
|
moze ktos polecic dobra ginekolog z RADOMIA?
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Ktos mi polecil dr Ewe Gojan z Warszawy. Podobno to dobry ginekolog. Czy ktoras z Was byla u niej?? Bardzo mi zalezy bede wdzieczna za odpowiedz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Przyczajenie
|
POZNAŃ
Prof. dr hab n. med. Eugeniusz Grys Profesor Zwyczajny Akademii Medycznej Kierownik Ośrodka Ginekologii i Andrologii Wieku Rozwojowego Emer. Kierownik Kliniki Ginekologii. Jeśli macie poważne kłopoty ze zdrowiem odwiedziłyscie niezliczoną ilość specjalistów i nikt wam nie ppomógł, zwróccie się do niego. Starszy pan ktory jest z zamilowania lekarzem, nie zbagatelizuje zadnego waszego problemu zdrowotnego.Cena za wizyte pierwsza 70 zl. bo z badaniem cytologicznym a kazda następna 50 zl. Osobiście bylam u niego bo wyczulam guz w piersi. Okazalo się ze to tylko gruczolako włokniak , odrazu wypisal mi skierowanie do szpitala i tam oddal mnie w rece swojego bylego studenta tak wiec fachowa "robota" i super mila obsluga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Przyczajenie
|
KIELCE
Szczerze polecam dr n. med. Jacka Chamerskiego. Przyjmuje w Przychodni Rodzinnej na ul.Orzeszkowej 55 lok. 18 (ośiedle Słonecznie Wzgórze) Jest profesjonalny, ciepły i życzliwy. Jest specjalistą od chorób kobiecych i położnictwa, a do tego endokrynologiem. Ciągle się dokształca. Odpowie na wasze nawet najgłupsze pytania ![]() PS. "Nie lubi" kobiet palących papierosy ![]() Edytowane przez karolcia83 Czas edycji: 2006-09-26 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Przyczajenie
|
a gdzie przyjmuje dr OPINC?
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Przyczajenie
|
![]()
Piotrków Trybunalski
Szukam dobrego lekarza w Piotrkowie. Może ktoś coś wie na temat doktora: Adam Jałmużna? Proszę o pomoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Czy ktos moze sie wypowidziec na temat pani ginekolg z Rybnika- Lek.med. Grażyna Korba- Oślizło??
Lub w Katowicach dr Piotr Buchacz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
GDAŃSK
Polecam przesympatyczną dr Lenckowską. Ja do niej chodziłam do Invicty, nie wiem czy ma swój gabinet, ani czy przyjmuje w innej przychodni. Jest bardzo miła, rzetelna, na poważnie bierze wszystkie problemy. Byłam u niej kilkanaście razy. Robiła mi krioterapię nadżerki i mimo, że zabieg nie był zbyt przyjemny, to dzięki podejściu pani doktor o wiele łatwiej to wszystko zniosłam. Żeby dostać się do niej na fundusz trzeba poczekać ok miesiąca, a prywatna wizyta w Invikcie kosztuje bodajże 60 zł..ale naprawdę warto.
#446 |
Przyczajenie
|
KATOWICE Bardzo gorąco polecam doktora Włocha ŚLAM w katowicach niepamietam imienia,czy prywatnie czy państwowo jest zawsze taki sam,mily ,delikatny,wyczerpująco odpowiada na pytania uratowal moją ciąże bo pani doktor z państwowej przychodni nie zauwazyla komplikacji.
Teraz moj synek ma dwa i poł roku od tej pory niebylam u tego doktora a mimo to zawsze z daleka mi sie kłania gdy spotykamy sie na ulicy |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
WROCŁAW
polecam Pana z przychodni na Nowodworskiej. Nazwiska nie pamiętam, ale przyjmuje tam tylko jeden ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
SZCZECIN
Polecam dr Iwonę Jankowską - Wojniak tel.: 501494202. Przyjmuje przy ul. Narutowicza -wejście przez bramę od ul. Królowej Jadwigii. Pani doktor jest bardzo bardzo miła. Dzisiaj byłam u niej po raz pierwszy. Jest ginekologiem, położnikiem,a także seksuologiem. Gabinet jest przepięknie urządzony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Wrocław
We wrocławiu obeszłam już chyba wszystkich ginekologów. Jednemu nalezy się wielkie uznanie jest to dr. Jan Korzeniewski. Nie pamiętam adresu przychodni , ale znajduje się ona na wysokości TGG , po drugiej stronie ulicy ,obok jest wypozyczania kaset. To wspaniały specjalista, kobiety zjeżdzają sie do niego z całej Polski. Za wizytę trzeba zapłacić 80zł , ale warto. Jest najlepszy w prowadzeniu ciąż wysokiego ryzyka i bedzie obecny przy porodzie (Kliniki przy ul. Skłodowskiej). Wszystkie moje znajome do niego chodzą i nie słyszałam zadnych skarg. Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Leszno
Dr Małgorzata Warelis ul. Świderskiego Bardzo miła kobieta, wizyta kosztuje 60 zł, ale w tą cenę wchodzi również cytologia, badanie piersi a jak trzeba również USG. Gabinet dobrze wyposażony, pani dr. przeprowadza wszystkie badania od ręki, wyjasnia tłumaczy i nie zbywa. Chętna do pomocy , zawsze interesuje się samopoczuciem , dokładnie wypytuje o wszelkie ewentualne doleglliwości, badania przeprowadza bezboleśnie. Obok gabinetu znajduje się łazienka gdzie można się spokojnie przygotować do badania. Jedynym mankamentem, jest to, że ( choc umawia się z nią na okresloną godzinę,) często trzeba czekac.. ale to z racji tego, że zdarza jej się po dyzurze spóźnic lub jest dużo osób w wysokiej ciąży, które z racji swojego stanu mają pierwszeństwo Chodzę do niej juz 6 lat..i nie mam zamiaru zmienic na nikogo innego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:54.