|
|
#421 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
forever1950 polecam dr.glanowską....wiele razy polecana w tym watku wystarczy poczytac
|
#422 |
|
Przyczajenie
|
Tychy?
Szukam naprawdę dobrego ginekologa z Tychów, takiego który przyjmuje na kasę chorych ponieważ nie stać mnie na wizyty prywatne. Problem jest pilny, gdyż jestem w ciąży. Proszę o pomoc! Do kogo sie udać? |
|
|
|
#423 |
|
Przyczajenie
|
KROSNO
Bardzo byłabym wdzięczna za polecenie jakiegoś lekarza w Krośnie... Mieszkam tu od miesiąca i nie wiem do kogo umówić się na wizytę... Z góry dziękuję... |
|
|
|
#424 |
|
Przyczajenie
|
CZestochowa
dr Marek Korn przyjmuje na alejach kolo KFC jak dla mnei lekarz idealny |
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
TORUŃ
U mnie polecam serdecznie dr Aleksandra Skopa! Chodzę juz do niego 6 lat. Prowadziła mi pierwszą ciążę, robił mi cesarkę choć był już po dużurze i mógł dawno zajadać obiadek (bez żadnych dodatkowych opłat). Pamięta imiona i nazwiska pacjentek. Zawsze delikatny podczas badania. polecony koleżankom stał się również ich osobistym ginekologiem. Pomógł przyjaciółce po 2 poronieniach w szczęśliwym donoszeniu kolejnej ciąży. Zawsze solidny, rzetelny. Ma USG zwykłe oraz Dopplerowskie. Można do niego dzwonić 24h na dobe (sprawdzone!)
|
#426 |
|
BAN stały
|
LUBLIN
z pewnoscią moge poleci pana dr. Pastucha (czy jakos tak) ktory przyjmuje w lubelskiej przychodni na ul.Walenroda. Zawsze wyslucha wszystkiego,odpowie na najglupsze pytania;D ma czas, szacunek do pacjentki, i dobrze dobiera tabletki, kaze robic badania, i zwaraca uwage na wszystko, No i zero jakichs podtekstow czy aluzji.100% profesjonalizm NAPRAWDE POLECAM. |
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
Czesc. Przejrzałam cały wątek i niestety nie znalazłam namiarów na ginekologa ze Szczecina przyjmujacego bezpłatnie. Bede wdzieczna za jakies namiary
|
|
|
|
#428 |
|
Zakorzenienie
|
a w lublinie ? na jakims innym forum polecaja dr Baszak..Wie ktos moze cos o niej ?
|
|
|
|
#429 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#430 |
|
Rozeznanie
|
Polecam też dr Dobranowską-Kuźmę, przyjmuje również na Stolarskiej 11, tak jak dr Glanowska.
|
#431 |
|
Przyczajenie
|
Gorzów Wlkp.
Do tej pory mieszkałam w moim kochanym gorzówku i jeśli chodzi o dobrych ginekologów właśnie tam, to polecam dr. Stańczyk, która przyjmuje na Walczaka 27 w przychodni. numer tel : 7259421. to bardzo miła, starsza pani. poszłam tam za namową koleżanki i było spoko. Teraz przeprowadziłam się do Wrocławia i w piątek wybieram sie do Corfamedu tak bardzo przez Was polecanego o wrażeniach napisze po wizycie! Pozdrawiam wszystkich !
|
|
|
|
#432 |
|
Przyczajenie
|
WROCŁAW
Corfamed! To znowu ja wlasnie wrocilam od lekarza. Dziewczyny, naprawde polecam ! Bylam zapisana do dr Milnerowicz, jednak niestety ona sie rozchorowala, wiec poszlam do dr Bielickiego, choc zwykle staram sie unikac panow, jednak bylam tak zestresowana, ze chcialam miec to juz jak najszybciej z glowy. Pan doktor przemily o wszystko mnie wypytal, dokladnie przebadal, pochwalil ze wszystko idealnie, ze jestem zdrowa na szostke (czym poprawil mi humor ). Naprawde, az wizyta stala sie przyjemna, a nigdy za tym nie przepdalam. I chociaz wolalam isc do Pani, mysle ze pozostane przy doktorze Bielcikim. Strasznie dziewczyny dziekuje za polecenie Corfamedu. (przy okazji, panie w recepcji takze bardzo mile). Chcialam jeszcze dodac, ze wizyta kosztuje 60 zl, a dodatkowo cytologia 20zl, jednak oplaca sie dwa razy do roku wydac te pieniazzki i wrocic od ginekologa w wysmienitym nastroju POLECAM !!
|
#433 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
znalazłam twoje informacje o pani drGruszczyńskiej-Walczak, potrzebuje bardzo dobrego lekarza z łodzi , (chodzi mi równiez o prowadzenie ciąży)czy mogłabys jeszcze coś o niej napisac ?i ewentualnie podac jakies namiary tzn chodzi mi o nr tel. |
|
|
|
|
#434 |
|
Rozeznanie
|
Wrocław
Poleci ktoś kogoś na NFZ? pilnie potrzebuje! |
|
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#436 |
|
Rozeznanie
|
a czy mi ktos moze polecic ginekologa ,ktory sprawnie zalozy spiralke?
![]() chodzi o Wrocław |
|
|
|
#437 |
|
Raczkowanie
|
moze ktos polecic dobra ginekolog z RADOMIA?
|
|
|
|
#438 |
|
Zadomowienie
|
Ktos mi polecil dr Ewe Gojan z Warszawy. Podobno to dobry ginekolog. Czy ktoras z Was byla u niej?? Bardzo mi zalezy bede wdzieczna za odpowiedz.
|
|
|
|
#439 |
|
Przyczajenie
|
POZNAŃ
Prof. dr hab n. med. Eugeniusz Grys Profesor Zwyczajny Akademii Medycznej Kierownik Ośrodka Ginekologii i Andrologii Wieku Rozwojowego Emer. Kierownik Kliniki Ginekologii. Jeśli macie poważne kłopoty ze zdrowiem odwiedziłyscie niezliczoną ilość specjalistów i nikt wam nie ppomógł, zwróccie się do niego. Starszy pan ktory jest z zamilowania lekarzem, nie zbagatelizuje zadnego waszego problemu zdrowotnego.Cena za wizyte pierwsza 70 zl. bo z badaniem cytologicznym a kazda następna 50 zl. Osobiście bylam u niego bo wyczulam guz w piersi. Okazalo się ze to tylko gruczolako włokniak , odrazu wypisal mi skierowanie do szpitala i tam oddal mnie w rece swojego bylego studenta tak wiec fachowa "robota" i super mila obsluga
|
|
|
|
#440 |
|
Przyczajenie
|
KIELCE
Szczerze polecam dr n. med. Jacka Chamerskiego. Przyjmuje w Przychodni Rodzinnej na ul.Orzeszkowej 55 lok. 18 (ośiedle Słonecznie Wzgórze) Jest profesjonalny, ciepły i życzliwy. Jest specjalistą od chorób kobiecych i położnictwa, a do tego endokrynologiem. Ciągle się dokształca. Odpowie na wasze nawet najgłupsze pytania PS. "Nie lubi" kobiet palących papierosy
Edytowane przez karolcia83 Czas edycji: 2006-09-26 o 10:50 |
|
|
|
#441 |
|
Przyczajenie
|
a gdzie przyjmuje dr OPINC?
|
|
|
|
#442 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#443 |
|
Przyczajenie
|
Piotrków Trybunalski
Szukam dobrego lekarza w Piotrkowie. Może ktoś coś wie na temat doktora: Adam Jałmużna? Proszę o pomoc. |
|
|
|
#444 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktos moze sie wypowidziec na temat pani ginekolg z Rybnika- Lek.med. Grażyna Korba- Oślizło??
Lub w Katowicach dr Piotr Buchacz?? |
|
|
|
#445 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
GDAŃSK
Polecam przesympatyczną dr Lenckowską. Ja do niej chodziłam do Invicty, nie wiem czy ma swój gabinet, ani czy przyjmuje w innej przychodni. Jest bardzo miła, rzetelna, na poważnie bierze wszystkie problemy. Byłam u niej kilkanaście razy. Robiła mi krioterapię nadżerki i mimo, że zabieg nie był zbyt przyjemny, to dzięki podejściu pani doktor o wiele łatwiej to wszystko zniosłam. Żeby dostać się do niej na fundusz trzeba poczekać ok miesiąca, a prywatna wizyta w Invikcie kosztuje bodajże 60 zł..ale naprawdę warto.
|
#446 |
|
Przyczajenie
|
KATOWICE Bardzo gorąco polecam doktora Włocha ŚLAM w katowicach niepamietam imienia,czy prywatnie czy państwowo jest zawsze taki sam,mily ,delikatny,wyczerpująco odpowiada na pytania uratowal moją ciąże bo pani doktor z państwowej przychodni nie zauwazyla komplikacji.
Teraz moj synek ma dwa i poł roku od tej pory niebylam u tego doktora a mimo to zawsze z daleka mi sie kłania gdy spotykamy sie na ulicy |
|
|
|
#447 |
|
Rozeznanie
|
WROCŁAW
polecam Pana z przychodni na Nowodworskiej. Nazwiska nie pamiętam, ale przyjmuje tam tylko jeden bardzo uprzejmy Pan. jak bylam zdenerwowana przed pierwsza wizytą tak wyszłam z uśmiechem na twarzy
|
|
|
|
#448 |
|
Zadomowienie
|
SZCZECIN
Polecam dr Iwonę Jankowską - Wojniak tel.: 501494202. Przyjmuje przy ul. Narutowicza -wejście przez bramę od ul. Królowej Jadwigii. Pani doktor jest bardzo bardzo miła. Dzisiaj byłam u niej po raz pierwszy. Jest ginekologiem, położnikiem,a także seksuologiem. Gabinet jest przepięknie urządzony aż miło czeka się na swoją kolej. Bez problemu nawiązała ze mną bardzo dobry kontakt, aż chce sie do niej wracac Z pewnością będę się leczyć właśnie u niej tak długo, jak tylko będę mogła. Co chwilę się śmiałyśmy i cały czas, nawet podczas badania rozmawiałysmy, co rozładowywowało napięcie. Szczególnie polecam osobom, ktore wybieraja sie do ginekologa po raz pierwszy. Wizyta kosztowala 50zł. Oczywiscie ja z tego wszystkiego zapomniałam zapłacić i przy następnej wizycie ureguluje. Tak właśnie wyobrazałam sobie idealnego ginekologa. |
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław
We wrocławiu obeszłam już chyba wszystkich ginekologów. Jednemu nalezy się wielkie uznanie jest to dr. Jan Korzeniewski. Nie pamiętam adresu przychodni , ale znajduje się ona na wysokości TGG , po drugiej stronie ulicy ,obok jest wypozyczania kaset. To wspaniały specjalista, kobiety zjeżdzają sie do niego z całej Polski. Za wizytę trzeba zapłacić 80zł , ale warto. Jest najlepszy w prowadzeniu ciąż wysokiego ryzyka i bedzie obecny przy porodzie (Kliniki przy ul. Skłodowskiej). Wszystkie moje znajome do niego chodzą i nie słyszałam zadnych skarg. Polecam. |
|
|
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Leszno
Dr Małgorzata Warelis ul. Świderskiego Bardzo miła kobieta, wizyta kosztuje 60 zł, ale w tą cenę wchodzi również cytologia, badanie piersi a jak trzeba również USG. Gabinet dobrze wyposażony, pani dr. przeprowadza wszystkie badania od ręki, wyjasnia tłumaczy i nie zbywa. Chętna do pomocy , zawsze interesuje się samopoczuciem , dokładnie wypytuje o wszelkie ewentualne doleglliwości, badania przeprowadza bezboleśnie. Obok gabinetu znajduje się łazienka gdzie można się spokojnie przygotować do badania. Jedynym mankamentem, jest to, że ( choc umawia się z nią na okresloną godzinę,) często trzeba czekac.. ale to z racji tego, że zdarza jej się po dyzurze spóźnic lub jest dużo osób w wysokiej ciąży, które z racji swojego stanu mają pierwszeństwo Chodzę do niej juz 6 lat..i nie mam zamiaru zmienic na nikogo innego |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.

i jeśli chodzi o dobrych ginekologów właśnie tam, to polecam dr. Stańczyk, która przyjmuje na Walczaka 27 w przychodni. numer tel : 7259421. to bardzo miła, starsza pani. poszłam tam za namową koleżanki i było spoko. Teraz przeprowadziłam się do Wrocławia i w piątek wybieram sie do Corfamedu tak bardzo przez Was polecanego 

Pani doktor już przyjmowała, a po mnie było przyszlo jeszcze ok 10 kobiet i mimo, ze gdy ja się dostałam do Pani dokto było już po 18 to wszystkie pacjentki zostały przyjęte. Niestety trwa to dość długo bo każda wizyta trwa co najmniej 20-30 minut, ale to akurat jest plus