DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-09-04, 19:36   #421
Monicoor
Zadomowienie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

forever1950 polecam dr.glanowską....wiele razy polecana w tym watku wystarczy poczytac
Stary 2006-09-05, 09:12   #422
koniczynka_k
Przyczajenie

Exclamation Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Tychy?
Szukam naprawdę dobrego ginekologa z Tychów, takiego który przyjmuje na kasę chorych ponieważ nie stać mnie na wizyty prywatne. Problem jest pilny, gdyż jestem w ciąży. Proszę o pomoc! Do kogo sie udać?
koniczynka_k jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 09:01   #423
emiusa1
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

KROSNO
Bardzo byłabym wdzięczna za polecenie jakiegoś lekarza w Krośnie... Mieszkam tu od miesiąca i nie wiem do kogo umówić się na wizytę...
Z góry dziękuję...
emiusa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-06, 09:35   #424
anemonka
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

CZestochowa
dr Marek Korn
przyjmuje na alejach kolo KFC
jak dla mnei lekarz idealny
anemonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-09, 20:14   #425
Aranka
Zakorzenienie

TORUŃ

U mnie polecam serdecznie dr Aleksandra Skopa! Chodzę juz do niego 6 lat. Prowadziła mi pierwszą ciążę, robił mi cesarkę choć był już po dużurze i mógł dawno zajadać obiadek (bez żadnych dodatkowych opłat). Pamięta imiona i nazwiska pacjentek. Zawsze delikatny podczas badania. polecony koleżankom stał się również ich osobistym ginekologiem. Pomógł przyjaciółce po 2 poronieniach w szczęśliwym donoszeniu kolejnej ciąży. Zawsze solidny, rzetelny. Ma USG zwykłe oraz Dopplerowskie. Można do niego dzwonić 24h na dobe (sprawdzone!)

Wszystkie nieba bym oddała aby z TOBĄ dzielić jedno piekło
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-10, 10:17   #426
Smile_Smile
BAN stały

LUBLIN

z pewnoscią moge poleci pana dr. Pastucha (czy jakos tak) ktory przyjmuje w lubelskiej przychodni na ul.Walenroda. Zawsze wyslucha wszystkiego,odpowie na najglupsze pytania;D ma czas, szacunek do pacjentki, i dobrze dobiera tabletki, kaze robic badania, i zwaraca uwage na wszystko, No i zero jakichs podtekstow czy aluzji.100% profesjonalizm NAPRAWDE POLECAM.
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-10, 14:24   #427
kasienkakg
Zadomowienie

Czesc. Przejrzałam cały wątek i niestety nie znalazłam namiarów na ginekologa ze Szczecina przyjmujacego bezpłatnie. Bede wdzieczna za jakies namiary
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-09-12, 20:17   #428
karoolaaa
Zakorzenienie

a w lublinie ? na jakims innym forum polecaja dr Baszak..Wie ktos moze cos o niej ?
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-12, 20:38   #429
Wiedźmow
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez vincencik Pokaż wiadomość
Poznań

Dr Tomasz Piekarski , Ul.Zgoda (Na ogrodach)
MIły, delikatny fachowiec, świetny połoznik, świetnie interpretuje USG.

a ile bierze za wizyte??
Wiedźmow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-13, 10:49   #430
dioska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monicoor Pokaż wiadomość
forever1950 polecam dr.glanowską....wiele razy polecana w tym watku wystarczy poczytac
Polecam też dr Dobranowską-Kuźmę, przyjmuje również na Stolarskiej 11, tak jak dr Glanowska.
Stary 2006-09-13, 16:42   #431
*agatka
Przyczajenie

Red face Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Gorzów Wlkp.

Do tej pory mieszkałam w moim kochanym gorzówku i jeśli chodzi o dobrych ginekologów właśnie tam, to polecam dr. Stańczyk, która przyjmuje na Walczaka 27 w przychodni. numer tel : 7259421. to bardzo miła, starsza pani. poszłam tam za namową koleżanki i było spoko. Teraz przeprowadziłam się do Wrocławia i w piątek wybieram sie do Corfamedu tak bardzo przez Was polecanego o wrażeniach napisze po wizycie! Pozdrawiam wszystkich !
*agatka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-15, 11:42   #432
*agatka
Przyczajenie

Talking Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

WROCŁAW

Corfamed! To znowu ja wlasnie wrocilam od lekarza. Dziewczyny, naprawde polecam ! Bylam zapisana do dr Milnerowicz, jednak niestety ona sie rozchorowala, wiec poszlam do dr Bielickiego, choc zwykle staram sie unikac panow, jednak bylam tak zestresowana, ze chcialam miec to juz jak najszybciej z glowy. Pan doktor przemily o wszystko mnie wypytal, dokladnie przebadal, pochwalil ze wszystko idealnie, ze jestem zdrowa na szostke (czym poprawil mi humor). Naprawde, az wizyta stala sie przyjemna, a nigdy za tym nie przepdalam. I chociaz wolalam isc do Pani, mysle ze pozostane przy doktorze Bielcikim. Strasznie dziewczyny dziekuje za polecenie Corfamedu. (przy okazji, panie w recepcji takze bardzo mile). Chcialam jeszcze dodac, ze wizyta kosztuje 60 zl, a dodatkowo cytologia 20zl, jednak oplaca sie dwa razy do roku wydac te pieniazzki i wrocic od ginekologa w wysmienitym nastroju POLECAM !!
Stary 2006-09-15, 18:51   #433
olcia1234
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez *misia* Pokaż wiadomość
Łódź
ja polecam z Łodzi z ulicy Piotrkowskiej dr Joanne Gruszczyńską-Walczak. Byłam u niej dopiero raz, ale już wiem, że wreszcie po wielu próbach natfafiłam na wspaniałego lekarza i na wspaniałą osobę w jednym, zresztą dyplom wydany przez Twój Styl też potwierdza, ze Pani doktor jest przyjacielem kobiety. Pani doktor jest delikatna, symaptyczna i wytłumaczyła wszystko mi po kolei co tylko chciałam wiedzieć. Nie zbagatelizowała jak inna doktorowa moich dolegliowści tylko zdiagnozowała je. Jedynym minusem był czas oczekiwania Pani doktor przyjmuje we wtorki i czwartki od 16 do 18 my z TŻ byliśmy tam ok 15:30 z nadzieją, ze będziemy pierwsi niestety okazało sie że byłam 9 Pani doktor już przyjmowała, a po mnie było przyszlo jeszcze ok 10 kobiet i mimo, ze gdy ja się dostałam do Pani dokto było już po 18 to wszystkie pacjentki zostały przyjęte. Niestety trwa to dość długo bo każda wizyta trwa co najmniej 20-30 minut, ale to akurat jest plus
Witaj Misiu!
znalazłam twoje informacje o pani drGruszczyńskiej-Walczak, potrzebuje bardzo dobrego lekarza z łodzi , (chodzi mi równiez o prowadzenie ciąży)czy mogłabys jeszcze coś o niej napisac ?i ewentualnie podac jakies namiary tzn chodzi mi o nr tel.
olcia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 09:00   #434
Candiiia
Rozeznanie

Wrocław

Poleci ktoś kogoś na NFZ? pilnie potrzebuje!
Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-16, 16:20   #435
moriam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Candiiia Pokaż wiadomość
Wrocław

Poleci ktoś kogoś na NFZ? pilnie potrzebuje!
dr Kapelusz
przyjmuje na Kosciuszki i na Grunwaldzkim-kolo Kredki i Olowka
mily,delikatny,o bardzo sexownym glosie
moriam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-17, 20:15   #436
moriam
Rozeznanie

a czy mi ktos moze polecic ginekologa ,ktory sprawnie zalozy spiralke?
chodzi o Wrocław
moriam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-19, 12:34   #437
freya82
Raczkowanie

moze ktos polecic dobra ginekolog z RADOMIA?
freya82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-22, 17:36   #438
aneczka8
Zadomowienie

Ktos mi polecil dr Ewe Gojan z Warszawy. Podobno to dobry ginekolog. Czy ktoras z Was byla u niej?? Bardzo mi zalezy bede wdzieczna za odpowiedz.
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-25, 13:57   #439
delfin86
Przyczajenie

POZNAŃ
Prof. dr hab n. med. Eugeniusz Grys
Profesor Zwyczajny Akademii Medycznej
Kierownik Ośrodka Ginekologii i Andrologii Wieku Rozwojowego
Emer. Kierownik Kliniki Ginekologii.

Jeśli macie poważne kłopoty ze zdrowiem odwiedziłyscie niezliczoną ilość specjalistów i nikt wam nie ppomógł, zwróccie się do niego.
Starszy pan ktory jest z zamilowania lekarzem, nie zbagatelizuje zadnego waszego problemu zdrowotnego.Cena za wizyte pierwsza 70 zl. bo z badaniem cytologicznym a kazda następna 50 zl.
Osobiście bylam u niego bo wyczulam guz w piersi. Okazalo się ze to tylko gruczolako włokniak , odrazu wypisal mi skierowanie do szpitala i tam oddal mnie w rece swojego bylego studenta tak wiec fachowa "robota" i super mila obsluga
delfin86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-09-25, 21:36   #440
karolcia83
Przyczajenie

KIELCE
Szczerze polecam dr n. med. Jacka Chamerskiego.
Przyjmuje w Przychodni Rodzinnej na ul.Orzeszkowej 55 lok. 18
(ośiedle Słonecznie Wzgórze)

Jest profesjonalny, ciepły i życzliwy. Jest specjalistą od chorób kobiecych i położnictwa, a do tego endokrynologiem. Ciągle się dokształca. Odpowie na wasze nawet najgłupsze pytania
PS. "Nie lubi" kobiet palących papierosy

Edytowane przez karolcia83
Czas edycji: 2006-09-26 o 10:50
karolcia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-26, 11:44   #441
kajacier
Przyczajenie

a gdzie przyjmuje dr OPINC?
kajacier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-28, 12:21   #442
Marka1977
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kajacier Pokaż wiadomość
a gdzie przyjmuje dr OPINC?
Witam,
Dr Opinc przyjmuje na ulicy Zachodniej 89 w pon., czw. (16-18) i sob. (12-14). Aby umówić się na wizytę, należy zadzwonić do gabinetu w powyższych godzinach pod numer 426397024. Pozdrawiam
Marka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-28, 19:55   #443
Agnieszka_S
Przyczajenie

Post Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy- szukam ginekologa w Piotrkowie

Piotrków Trybunalski

Szukam dobrego lekarza w Piotrkowie. Może ktoś coś wie na temat doktora: Adam Jałmużna? Proszę o pomoc.
Agnieszka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 11:55   #444
Kamiturek
Raczkowanie

Czy ktos moze sie wypowidziec na temat pani ginekolg z Rybnika- Lek.med. Grażyna Korba- Oślizło??
Lub w Katowicach dr Piotr Buchacz??
Kamiturek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 14:58   #445
Llinti
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

GDAŃSK

Polecam przesympatyczną dr Lenckowską. Ja do niej chodziłam do Invicty, nie wiem czy ma swój gabinet, ani czy przyjmuje w innej przychodni. Jest bardzo miła, rzetelna, na poważnie bierze wszystkie problemy. Byłam u niej kilkanaście razy. Robiła mi krioterapię nadżerki i mimo, że zabieg nie był zbyt przyjemny, to dzięki podejściu pani doktor o wiele łatwiej to wszystko zniosłam.
Żeby dostać się do niej na fundusz trzeba poczekać ok miesiąca, a prywatna wizyta w Invikcie kosztuje bodajże 60 zł..ale naprawdę warto.

Llinti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-29, 21:05   #446
awers89
Przyczajenie

KATOWICE Bardzo gorąco polecam doktora Włocha ŚLAM w katowicach niepamietam imienia,czy prywatnie czy państwowo jest zawsze taki sam,mily ,delikatny,wyczerpująco odpowiada na pytania uratowal moją ciąże bo pani doktor z państwowej przychodni nie zauwazyla komplikacji.
Teraz moj synek ma dwa i poł roku od tej pory niebylam u tego doktora a mimo to zawsze z daleka mi sie kłania gdy spotykamy sie na ulicy
awers89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-09-30, 08:25   #447
Candiiia
Rozeznanie

WROCŁAW

polecam Pana z przychodni na Nowodworskiej. Nazwiska nie pamiętam, ale przyjmuje tam tylko jeden bardzo uprzejmy Pan. jak bylam zdenerwowana przed pierwsza wizytą tak wyszłam z uśmiechem na twarzy
Candiiia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-02, 22:43   #448
kasienkakg
Zadomowienie

SZCZECIN

Polecam dr Iwonę Jankowską - Wojniak tel.: 501494202. Przyjmuje przy ul. Narutowicza -wejście przez bramę od ul. Królowej Jadwigii. Pani doktor jest bardzo bardzo miła. Dzisiaj byłam u niej po raz pierwszy. Jest ginekologiem, położnikiem,a także seksuologiem. Gabinet jest przepięknie urządzony aż miło czeka się na swoją kolej. Bez problemu nawiązała ze mną bardzo dobry kontakt, aż chce sie do niej wracac Z pewnością będę się leczyć właśnie u niej tak długo, jak tylko będę mogła. Co chwilę się śmiałyśmy i cały czas, nawet podczas badania rozmawiałysmy, co rozładowywowało napięcie. Szczególnie polecam osobom, ktore wybieraja sie do ginekologa po raz pierwszy. Wizyta kosztowala 50zł. Oczywiscie ja z tego wszystkiego zapomniałam zapłacić i przy następnej wizycie ureguluje. Tak właśnie wyobrazałam sobie idealnego ginekologa.
kasienkakg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-03, 17:41   #449
Goo100
Raczkowanie

Wrocław
We wrocławiu obeszłam już chyba wszystkich ginekologów. Jednemu nalezy się wielkie uznanie jest to dr. Jan Korzeniewski. Nie pamiętam adresu przychodni , ale znajduje się ona na wysokości TGG , po drugiej stronie ulicy ,obok jest wypozyczania kaset. To wspaniały specjalista, kobiety zjeżdzają sie do niego z całej Polski. Za wizytę trzeba zapłacić 80zł , ale warto. Jest najlepszy w prowadzeniu ciąż wysokiego ryzyka i bedzie obecny przy porodzie (Kliniki przy ul. Skłodowskiej). Wszystkie moje znajome do niego chodzą i nie słyszałam zadnych skarg. Polecam.
Goo100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-03, 18:48   #450
Nikita-v
Zadomowienie

Leszno

Dr Małgorzata Warelis
ul. Świderskiego

Bardzo miła kobieta, wizyta kosztuje 60 zł, ale w tą cenę wchodzi również cytologia, badanie piersi a jak trzeba również USG.
Gabinet dobrze wyposażony, pani dr. przeprowadza wszystkie badania od ręki, wyjasnia tłumaczy i nie zbywa.
Chętna do pomocy , zawsze interesuje się samopoczuciem , dokładnie wypytuje o wszelkie ewentualne doleglliwości, badania przeprowadza bezboleśnie.
Obok gabinetu znajduje się łazienka gdzie można się spokojnie przygotować do badania.

Jedynym mankamentem, jest to, że ( choc umawia się z nią na okresloną godzinę,) często trzeba czekac.. ale to z racji tego, że zdarza jej się po dyzurze spóźnic lub jest dużo osób w wysokiej ciąży, które z racji swojego stanu mają pierwszeństwo

Chodzę do niej juz 6 lat..i nie mam zamiaru zmienic na nikogo innego
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości