|
|
#421 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W ilu stopniach prałaś kocyki? A dziecko w końcu urośnie i ten mniejszy może być za mały. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
|
#422 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja też dostałam w miarę szybko (jakoś po 4 dniach chyba), ale np moim koleżankom zdarzało się ze dużo dłużej czekały super torcik Cytat:
Cytat:
![]() może jutro się uda Cytat:
Ja nie przekroczyłam nigdy na czczo, ale ostatnio kilka razy miałam po 89 ![]() Cytat:
Cytat:
Nadrabiam Was od rana i jednocześnie próbuję ogarnąć zamówienie z Gemini i z Allegro ciężko mi idzie, nie powiem
|
|||||||
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Mojakaren, ja też mam Księgę - bardzo fajna, jak i reszta książek Searsow
|
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka Ty lepiej wyłącz ten telewizor, co to za program
Ewusia u mnie tez własnie coraz wyżej się robiło, i 89 stało się normą. Myślę, że u mnie sprawdzi się to, że im wyżej w ciąży tym wyższe cukry. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-11-12 o 12:46 |
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz odpale laptopa i wrzuce zamowienie z gemini
![]() Kinga, ja bym wlasnie nie zmieniala pory posilku tylko to co jesz. Ja z kolei dzisiaj zglupialam bo po poznym sniadaniu i dluuuugo pitej kawie (prawie do samego pobrania) z jednego palca wyszlo mi 170!, a z innego 130.... Kolejny pomiar 128.... I kurna chyba cos na palcu musialo byc, ze tak podbilo i zafalszowalo wynik :| Uaoo, znam niejednego nalogowca automatow i zabieraj TZta od tego gowna jak najdalej.... Pieniadze, pozyczki, mieszkania ida w automat... Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#427 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później będzie czekanie aż się zęby wyklują, aż pójdzie do przedszkola, szkoły itd :cojest;: Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I kliknięcie gemini za 200 zł naprawdę wiele mnie kosztowało Jakoś te 50 zł z allegro z koszulami mniej boli choć cały koszyk też w sumie ok 200 zł Ale jak już kliknęłam te duże z zamkniętymi oczami (nie wchodzę na konto póki co Byłam w rossie kupiłam krem przeciw odparzeniom z babydream akurat 3 zł taniej więc wzięłam Już mam dwa - ten jeden, a drugi to do pielęgnacji twarzy i ciała i mam zamiar go stosować po kąpieli na zmianę z olejem Kupiłam jeszcze eyeliner w pisaku ale chyba mi nie pasuje i cienie z bella sobie kupiłam i zła jestem bo mi się pokruszył jeden w torebce Ścięłam włosy - nie pokażę wam póki co bo jutro będę myć tak żeby było ładnie więc w sumie jestem zadowolona Spinka mi łapie wszystkie więc luzik No i zaraz za obiad się biorę i mam lepszy humor w końcu
|
||||
|
|
|
#428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale wiadomo, że każda kupuje taki rozmiar jaki uważa ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Magda czekamy na zdjęcia włosków
|
||
|
|
|
#429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magda super, ze jestes zadowolona, to najwazniejsze, zebys sie dobrze czula Ide spac. Bede was czytac pozniej, czaszke chce mi rozwalic od tego lezenia :-(
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#430 |
|
Zadomowienie
|
NEBULA tak- do przemywania oczu. Co do czegos na katar- jak dla mnie lepiej kupic wcześniej... Dzieci i tak chorują, i wcześniej czy pozniej sie przyda... U mnie używane były przez Ok 2 lata...
A bephanten sie swietnie sprawdza na bolące brodawki MAGDA wizyta u fryzjera i od razu lepsze samopoczucie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
rzutem na taśmę wydatków kupiłam również http://bonito.pl/k-90180596-porod-naturalny .
została mi polecona przez moją doradczynię laktacyjną i mam zamiar przeczytać to od deski do deski + karmienie piersią + 'Dziecko z bliska' A. Stein. Resztę odpuszczam
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#434 |
|
Zakorzenienie
|
wyjście do ludzi tak naprawdę i że nie siedziałam w domu tylko trochę pochodziłam
jak będę miała już wolne od Olki to ja chyba zeświruję samej na spacery mi głupio chodzić a jak pójdę na sklepy to coś pewnie kupię ![]() I w kasie w Rossie znowu mnie przepuszczono mimo że była mega długa kolejka i w sumie nawet nie było mnie widać ale zawołała mnie pani i jakaś starsza babeczka chciała się wcisnąć ale ekspedientka powiedziała, że ja mam pierwszeństwo gdyby wzrok mógł zabijać już by mnie nie było na tym świecie |
|
|
|
#435 |
|
Rozeznanie
|
ja też się miałam za to zabrać od rana ale jakoś tak mi się przysnęło jeszcze i .upa
|
|
|
|
#436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba dzisiaj się zabiorę za Gemini
A póki co ściągam psa z kanapy* i idziemy do lasu ![]() *mam nadzieję, że się uda, bo śpi jakby był środek nocy |
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
magda czekamy na foto
![]() Ja zaczęłam robić koszyk w gemini, ale coś nie mogę się zabrać by go ogarnąć do końca
|
|
|
|
#439 |
|
Zakorzenienie
|
patrząc po zamówieniu Casay, to ja będę musiała zamawiać jeszcze raz :P
|
|
|
|
#440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzięłam ten w w LM te najmniejsze są chyba 65 x 75 wiec już zupełne maleństwa, a jak co to przecież rożka też można później zrobić kocyk ![]() Cytat:
za to wiem że autorka jest położna odbierającą od kilkudziesięciu lat porody domowe w USA wiec powinna znać się na rzeczy
|
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już na szczęście ten koszyk z gemini mam za sobą, a właściwie dwa koszyki
![]() No ale teraz mam ciągle dylemat z tymi kocykami myślicie, że od milutkiej i od mikominky jakościowo jest to samo?
|
#442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: przyszła koszula z brzuchatki.pl oczywiście brałam najtańszą czyli z żyrafką.... tragedii nie ma ale ja sobie nie wyobrażam spania w koszuli :/ Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-11-12 o 13:29 |
|
|
|
|
#444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale sen ![]() Ale ciężko Was nadrobić tyle natrzaskałyście stron od rana, szalone ![]() Ja już po badaniu krwi i moczu, już nawet mam wyniki. Pierwszy raz hemoglobina mi spadła, mam 10,6 więc pewnie lekarz przepisze żelazo. Chociaż długo się trzymałam w granicach norm ![]() Martwi mnie trochę mocz. W normach mam podany poziom leukocytów 0-5 wpw, a ja mam 5-10, czy to bardzo strasznie? Kupiłam w końcu płyn do prania i zabieram się za to! Zmobilizowałyście mnie Byłam w sklepie z artykułami niemieckimi i postawiłam na Fairy Non-Bio wybuliłam 60 zł, ale mam nadzieję, że starczy na długo i będzie ładnie dopierał
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-11-12 o 13:36 Powód: . |
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Mój plik w excelu pokazuje mi, że do wydania mi zostało jeszcze tyko 160 zł
i to będzie mam nadzieję na tyle
|
|
|
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
magda czekam na zdjęcie nowej fryzurki
i super, że się rozerwałaś, ale czemu po fryzjerze chcesz myć włosy? ja mam zawsze wtedy taaakie fajne, że i tydzień bym nie myła :Pdziewczyny a jak z biustonoszami do karmienia? kupujecie już? jeśli tak to jakie? to może jak dzisiaj się w kilka zbierzemy to w końcu się zmobilizujemy do zakupów na Gemini? ![]() A my dzisiaj o 19 mamy kolejne spotkanie SR, dzisiaj będzie o porodzie
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale my jeszcze np.łóżeczka nie mamy
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

W ilu stopniach prałaś kocyki? A dziecko w końcu urośnie i ten mniejszy może być za mały. 

wtedy zaczynam powoli, bez paniki oddychać, najlepiej się położyć i powoli mija

ciężko mi idzie, nie powiem 

Ale wiadomo, że każda kupuje taki rozmiar jaki uważa 

Ja się w życiu do tego nie zabiorę...

21.06.2014r.