|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Nie. Myślisz, że nie będzie drapał taśmy?
![]() Cytat:
. Lepiej chyba wziąć ten większy kocyk? Będzie na dłużej.
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
PIETRUSIOWATA Hahaha ale sie uśmiałam
choć takiego snu bym miec nie chciała...Ja po zabiegu, tym razem bez znieczulenia- przyjemne to to nie było...:/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaczął w to grać.. ale za realną kasę.
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
Poważnie, to nie dobrze. Żeby mu się to nie spodobało, a w taki nałóg nie trudno wpaść, wygra raz drugi i będzie problem. Musisz go od tego odciągnąć jak najszybciej.
|
|
|
|
#395 |
|
Rozeznanie
|
Kamilka super wieści! Kciuki za zabieg
![]() Malwi oby Was jutro wypuścili ![]() Kinga, mam nadzieję, że te cukry Ci się unormują i obejdzie się bez zastrzyków. Dotka, Tygrysek to ja dołączam do tego klubu przerażonych ![]() Na ten tydzień mam cel - zamówić łóżeczko i kocyki/rożek/ochraniacz i zdecydować się na wózek. Też mamy dostać ubrania po synku kuzynki, ale nie wiem jak one wyglądają i czy nie są wszystkie mega chłopięce. Chociaż wszyscy się dziwią, że nie chce dziewczynki ubierać w samochody i typowo chłopięce rzeczy. Może jestem dziwna
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łatwiej sie robi tylko piecze się dość długo Ja sie ogólnie też opieprzam no ale to jedyna taka okazja w życiu bo poza tym to praca xd szkoda że taka beznadziejna pogoda, latem sobie czasem przed południem jeździłam nad morze a teraz to lipa, ciemno i pada ![]() Ja planuje kocyk 100x135 bo te najmniejsze to chyba bez sensu a tak starczy na kilka najbliższych lat
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Sen pierwsza klasa
Kogiel oby Co do tych pseudoseriali, to ja mam juz dosyc. Bleee
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#398 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak do 23 i szykujemy się spać. I tak codziennie od pół roku ale mi to nie przeszkadza Lubie ciszę i samotność. A i tak dni mi szybko mijają. Na szczęście mój nie gra ani komputer go w ogóle nie interesuje. Jest anty internetowy Kinga jak przyjadę z zakupem to się pochwalę. taki spontaniczny zakup mam nadzieje ze to będzie najlepszy zakup dla dziecka
|
|
|
|
|
#399 |
|
Rozeznanie
|
Uaoo to niebezpieczne. Nasz bliski znajomy gra w takie gry i często wygrywa ale też często przegrywa. Mój TŻ w pracy widzi, że potrafi cały dzień grać. Jego narzeczona myśli, że czasem tylko chwilę gra. Na dodatek zakłada konta na nowych użytkowników żeby mieć gratis kasę na początek i rodzina dostaje listy z różnych portali
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Hazard to jest masakra. I niestety zaczyna się od błahych gierek.. A niestety znam przypadek grania i przegrywania kilkuset tysięcy..
|
|
|
|
#401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uaoo ukroc mu lepiej to dopóki na dobre się nie zaczęło...
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-11-12 o 11:40 |
|
|
|
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam ten 75x100 i on wcale nie jest taki malutki. Ten większy wydaje mi się za duży dla takiego maluszka ![]() Wyjęłam pranko i nic się nie stało z kocykami
|
||
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia, pochwal się zdobyczą
DO mnie dziś przychodzi kocyk i robię właśnie zamówienie w aptece. Powiecie mi, czy gaziki jałowe, lub niejałowe są konieczne jeżeli kupuję waciki do przemywania pępka? Nie wiem po co one by miały być (wzoruję się na listach dziewczyn, co tutaj umieszczały).póki co 450zł...hell yea. |
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Tzn w domu na jakieś rany czy otarcia normalnie się przydają. Ale małemu to do pępka i oczek właśne |
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki. to chyba kupię na próbę 50 szt jałowych. w razie co by nie latać po wszystko do apteki, gdyby była taka potrzeba
|
|
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh sama nie wiem czy kupować czy później dopiero Cytat:
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
One kilka zł kosztują, a jak nie dla dziecka to sobie przy skaleczeniu użyjesz
|
|
|
|
#409 |
|
Zakorzenienie
|
Viki wg. mnie ochraniacz na razie możesz sobie odpuścić ale za to gaziki bym kupiła. Nie kosztują dużo, a na pewno się przydadzą jak nie do dzieciaczka to po prostu w domu
|
|
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi chodziło o to że Nebula moze sobie gaziki odpuścić jeśli beirze coś innego w tym celu ja na pewno będę te gaziki brać ale na razie czekam ze złożeniem zamówienia żeby terminy ważności nie leciały
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalafior
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak sporo rzeczy odpuściłam. więc w razie potrzeby mąż będzie leciał do apteki. Najważniejsze, że zdecydowałam się w końcu na pieluchy, proszki do prania, żele do mycia i podsumowałam koszta. Najbardziej mnie przerażają te wszechobecne wydatki. :/ im więcej wydaję, tym bardziej czuję się zagrożona... to jakaś głupota, bo mamy tam conieco zaoszczędzone, więc nawet w razie utraty pracy poradzimy sobie przez kilka miesięcy, ale...dostaję paraliżu na myśl o jednorazowych zakupach za 500zł. Też tak macie, czy tylko ja jestem jakaś psychiczna? Co do ochraniacza, to ja dostałam używany od dobrej mamy razem ze śpioszkami i innymi ciuszkami, które od niej kupowałam. Nie planowałam kupować, ale jakoś tak wyszło, że go od niej wzięłam. Jest zwykły niebiesko-zielony, w jakieś domki i ludziki. Ale uważam to za zbędny wydatek, zwłaszcza, jeżeli ma kosztować 150zł! |
|
|
|
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
O, na SR pani nam mówiła że oni do pupy używają Linomagu, może być też Bepanthen, ale Sudocrem lepiej sobie podatować bo noworodkom po nim płaty skóry potrafią schodzić. Według niej jest ok, ale na pewno nie dla takich maluszków i nie do ciągłego stosowania.
Dziewczyny Was też tak bolą kości przy wzgórku łonowym po chodzeniu/dzwiganiu? Byłam w Lidlu, nabrałam rzeczy i tak jakoś bardziej mnie boli niż zazwyczaj. Nie jakoś mocno, no ale...
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#415 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Większość kotów nie lubi jak im sie cos do łap klei wiec powinno podziałać. Cytat:
Gaziki jak dziewczyny pisały do przemywania pępka i oczu. Przy wacikach mogą zostac niteczki/kawałki wiec ja bym ich do pępka nie używała. |
||
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja do codziennej pielęgnacji nie stosowałam żadnych kremów. Tylko jak cos sie działo to wtedy bepanthen. Sudocremu przez ponad 1,5 roku ani razu nie musiałam użyć. |
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu, ale w tej TV są bzdury
![]() Skaczę po kanałach, na TVN jakiś szpital czy coś. "Pacjentowi ukruszył się ząb, panicznie boi się dentysty, więc przykleił go sobie klejem |
|
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż też zawsze jak wraca pyta co robiłam cały dzień mimo że wie, że raczej nic twórczego mu nie opowiem
![]() pietrusiowata mega sen
|
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
magda dzięki za link ido tych aukcji! Zapisałam sobie
kamilka zabieg bez znieczulenia, naprawdę Cię podziwiam ale wieści super, kilka dni w domu na pewno naładuje Ci akumulatory ![]() malwi te "programy", o których piszesz eh własnie dlatego nie żałuję, że jeszcze tv nie mamy ![]() uaoo jak już zaczyna grać na pieniądze to musisz zainterweniować, okropny nałóg :/ Nebula wrzuć listę zakupów z Gemini ![]() ja zamawiam bepanthen i sudocerem Co do przerażenia kwotą hmm chyba przy okazji zakupów w Gemini każda przeżywa taki szok jednak kilka pierdół, a kwoty zbierają się kosmiczne!hariett mnie od kilku dni pobolewają własnie kości tak jak mówisz, niezbyt to przyjemne :/ Odebrałam Księgę dziecka i powiem Wam, że to faktycznie KSIĘGA na razie tak pobieżnie przejarzałam, ale coś czuję, że będzie to moja Biblia w najbliższych dwóch latach
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

. Lepiej chyba wziąć ten większy kocyk? Będzie na dłużej.

choć takiego snu bym miec nie chciała...

21.06.2014r.

tak do 23 i szykujemy się spać. I tak codziennie od pół roku

ale wieści super, kilka dni w domu na pewno naładuje Ci akumulatory