![]() |
#421 | |
Zadomowienie
|
Dot.: dziewice czy doświadczone?
Cytat:
Raczej rozmawiamy tu miedzy soba,i poki dziewczyny zabieraja glos,rozmowa jest kulturalna i dowcipna.tyle tylko ze wlasnie ten "troll" w najmniej oczekiwanym momencie musi tu wylewac na nas swoje "wiadro pomyj" Raczej nie pozalujemy. To tacy jak on raczej predzej niz pozniej zaluja,bo koncza czesto a gesto przy jakiejs niedoswiadczonej dziewczynie,ktora albo sie nie zabezpieczyla albo go po prostu oklamala-i zostaja tatusiami nieplanowanych dzieciatek. Widzialam juz wielu takich bohaterow.Teraz juz nie maja czasu na wypociny na forach,bo musza zarabiac na rodzinke albo na alimenty. ![]()
![]() |
![]() |
#422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze przechodza mnie ciarki,gdy jej slucham-cudowna!
![]() |
![]() |
#423 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coż, mam nadzieję, że i ciebie spotka sroga kara za te wszystkie dziewczyny, z których zrobiłeś sobie materac. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przestań się kompromitować, bo to juz nawet nie jest śmieszne... A twoje posty odbieram jako prowokacje, bo im dłużej tutaj piszesz tym większe glupstwa CI z tego wychodzą. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
BAN stały
|
Ray ma rację, uparłyście się co do błony dziewiczej, a mi od pewnego czasu chodzi o podejście do sexu bez rozróznienia na dziewice czy niedziewice.
Zajadłość z jaka atakują mnie niektóre panie tylko mnie utwierdza w moich przekonaniach, a zwłaszcza w tym, że prawda co do łatwych kobiet zabolała w oczy. Jeśli chodzi o podwójny standard, to dopiero na forum dowiedziałem się, że istnieją kobiety, które wolą prawiczków niz doświadczonych. Poza tym uważam teraz, że źle zrobiłem i żałuję tego co zrobiłem. natomiast bezkrytyczność niektórych kobiet do swoich grzechów młodosci mnie poraża, dlatego uważam, że życie zemści się na was bardziej niż na mnie, choć na mnie może też. Feministki są na ogół samotne albo tak kończą. Przy tym, żebyśmy się zrozumieli, nie uważam za feministki kobiet, które walczą o równe prace, prawa wyborcze, ochronę przed molestowaniem sexualnym w pracy, tylko takie które chcą być mężczyznami, chcą wykonywać typowo męskie zawody jak policjantów, żołnierzy itp. Takie, które chcą zachowywać się jak mężczyźni. Mają kompleks kastracyjny(co już stwierdził Freud) czyli podświadomie zazdroszczą nam penisa, a wzmacniane jest to przez niekorzysrtne doświadczenia z kobietami.Takie feministki prędzej czy póxniej zawsze ląduje jako stare samotne podstarzałe panie walczące ze wszystkimi i wszystkim. No i dlaczego kilka kobiet deklaruje się, ze nie będzie ze mna rozmawiać, a mimo to ciągle odpisują???? Jeżeli uważacie mnie za prowokatora, to proszę nie odpisujcie już nic wiecej, a jesli chcecie dyskutować, to proszę bardzo, ale nie zarzucajcie mi że jestem prowokatorem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dziewczyny mają prawo pisać ile chcą, niekoniecznie muszą odpowiadać tobie - piszą między sobą, z tego, co widzę
![]() A co do Freuda... Osobiście podejrzewam, że on sam miał jakieś kompleksy. Wszystko na jedno kopyto tłumaczył ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Przeginasz, dostajesz upomnienie. Może czas znaleźć jakieś forum z dziewicami?
![]() ![]() Przystopuj ze swoimi wypowiedziami, albo wkrótce się pożegnamy. Trolle nie są tutaj mile widziane. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jego punkt widzenia mozna wytlumaczyc czasami w ktorych przyszlo mu zyc,i wychowaniem ,ktore odebral,mentalnoscia ,ktora wtedy panowala. Wydaje mi sie,ze niektorzy ciagle jeszcze nie zrozumieli,ze kultura posunela sie juz o przynajmniej jakies 100 lat do przodu... Ale to nic nowego. Musi to nas obchodzic? Wlasnie z powodu bardzo fajnych dziewczyn,ktore na kontrowersyjne tematy potrafia z dystansem i kultura odpowiadac,wchodze tak chetnie na ten watek. ze tam ktos jeszcze sie paleta,i podgryza-tak jest na kazdym forum. Ignorowac.
![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie "praktycznie takich facetów nie ma..."- praktycznie, to zbierasz sobie ostrzeżenia swoimi wypowiedziami, które są dalekie od mile widzianych na tym portalu (bez ubliżania innym użytkownikom np.). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
BAN stały
|
Cytat:
2. Dlaczego tylko ja dostaję ostrzeżenia, a jak dziewczyny wyzywają mnie od ciemnogrodzian, chamów itp. to nie dostają? Podwójny standard? O co chodzi, bo maja poglądy zgodne z moderatorkami? P.S. Możecie mnie nawet zbanować, ale w realu tez nie zaprzestanę głoszenia swoich poglądów, takich mężczyzn jak ja jest coraz wiecej, bo już się wszytskim znudziły łatwe, wyzwolone kobiety. I będzie ich coraz wiecej samotnych i bardzo dobrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W końcu ty też nie siedziałeś z nogą na nogę i nie grałeś w szachy z dziewczynami, a ostro "trenowałeś". Nie zapominaj o tym. ![]() Cytat:
![]() Ja uważam, że lekko podkręcasz atmosfere w wątku, choćby dla zasadny, abyś później mógł napisać jakieś zdanie w stylu "prawda w oczy kole, prawda zabolała" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Poza tym nawiazujac do twoich wypowiedzi i opinii w tym i dalszych watkach poradze ci tylko zebys sie zastanowil, czy na pewno szukasz dziewczyny wedlug odpowiednich kryteriow... jezeli seks jest dla ciebie wazny - warto znalezc kogos kto moze ci go zagwarantowac, jednoczesnie nie szczedzac ci milosci. Nie wydaje mi sie zeby bycie badz nie-bycie dziewica cokolwiek gwarantowalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 |
BAN stały
|
Pomadka prosiłbym się o ustosunkowanie do mojego posta napisanego chwilę przed tobą i odpowiedzenie na pytanie dlczego zostałem nierówno potraktowany z innymi uzytkownikami forum. No i albo żebyś ukrała także kobiety mnie obrażające, albo żebyś podarowała nam wszystkim i usunęła mi ostrzeżenie, dziewczynom oczywiście wtedy też nie dawaj.
Kufelek tu nie tyle chodzi o dziewictwo, ile o pewien styl bycia kobiet, a zwłaszcza o podejście do sexu. Sex nie jest dla mnie najważniejszy, ale w innych dziedzinach świetnie dogaduję się z kobietami. Jedyne co mi przeszkadza u dużej części kobiet to "beztroskie", "konsumpcyjne" podejście do sexu, jako towaru do sprawiania przyjemności w oderwaniu od uczuć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Poza tym pamietaj, ze nie da sie tak naprawde przewidziec, co zycie nam przyniesie w dobie powszechnej globalizacji... praca, delegacje itp - tak naprawde nie masz nigdy gwarancji jak wlasnie twoja dziewczyna (dziewica czy nie) zareaguje... na pokuse... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet gdybym chciała Ci je cofnąć, nie mam takich możliwości technicznych. MOże dostałeś upomnienie dlatego, że piszesz w dość zawoalowany sposób, nie używając wulgaruzmów, a jednocześnie są to niemiłe słowa pod naszym adresem... Wszyscy wiemy, że nie trzeba używać przekleństw, aby kogoś obrazić. ![]() Skoro czujesz się atakowany i obrażany to po prostu nie kontunuuj tematu, bo widzisz, że jesteśmy po dwóch stronach barykady... I każda strona pozostaje przy swoim zdaniu, że dawno przestaliśmy dyskutować, a zaczęliśmy "przeciągać linę", na zasadzie kto ma racje. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#436 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
BAN stały
|
Jelonek- pytania, które zadałem Pomadce odnoszą się do ciebie.
Cytat:
No to żeby dostać jeszcze jedno ostrzeżenie napiszę tak - nienawidzę łatwych kobiet i feministek. Bez pozdrowień |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Zakorzenienie
|
Czy jest możliowość, że mężczyzna podczas stosunku nie odkryje, że kobieta z którą się kocha jest dziewicą.. ? Może trochę dziwne pytanie ale ostatnio tak się nad tym zastanawiałam. Ciekawe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 |
Zadomowienie
|
no wlasnie tez sie zastanawiam - podpinam sie
![]()
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
myslę ze to jest możliwe zwłaszcza gdy kobieta nie krwawi ani nie odczuwa bólu....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Jasne że jest możliwe. W moim przypadku tak było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Ale to i tak kiepskie wyjście zeby ukrywac. To znaczy nie mam zadnej wielkiej misji czy cos ( zebyscie sobie nie pomyslaly)
![]() ![]() Dziękuję za odp.. A tak jak był pierwotny tytuł wątku to coraz częściej zauważam smiechy i niedowierzanie gdy dziewczyna 18 czy 19 letnia jest dziewica. ostatnio przy luznej rozmowie usłyszałam " No co Ty..? Żartujesz?". Dziwnie trochę .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Rozeznanie
|
WYDZIA napisała: dzieki..ja sie tylko tak zastanawiałam..bo niektórych facetów to ciężko zrozumieć..wiecie jak jest w tych czasach..mam prawie 18 lat i dla nie których to jest dziwne i śmieszne że jestem jeszcze dziewicą..(no wiecie oprócz pieszcze itp.).
No to ja sie wyłamie.. bo mam 24 lata i tyz jestem dziewicą. Mam chłopaka z ktorym jestem prawie dwa lata, i teraz sobie planujemy wejsc na wyzsze stadium naszego zwiazku ![]() I wcale sie nie wstydze ze tak pozno albo ze cos mnie omineło bo przeciwnie - jest dopiero przede mna ![]() Dlatego głowa do gory, jestes jak najbardziej normalna, wrecz wyjatkowa i pamietaj o tym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Przyczajenie
|
Magnolia zazdroszczę twojemu chłopakowi jeszcze nie było mi dane zaznać szczęścia z dziewicą nawet nigdy takiej nie spotkałem.Pytanie w tytule jest głupie,bo chyba każdy woli dziewice powinno być czy przeszkadza wam że partnerka nie jest dziewica.Mi to nie przeszkadza ale wolałbym dziewicę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Przyczajenie
|
każdy chyba woli nie wiem czemu może dlatego że nigdy nie byłem pierwszy zawsze ktoś już był nie potrafie powiedzieć czemu ale tak czuję
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zadomowienie
|
Pójdziesz na randkę z wziernikiem?
![]() |
#449 |
Przyczajenie
|
jakim wziernikiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na wszystkich bogow, N I E ! Moja obecna partnerka jest dziewica (jeszcze ![]() Dotychczas, przez blisko 4 lata calkiem intensywnego zycia seksualnego- wolalem kobiety doswiadczone, ktore juz cos umieja, potrafia, ktorej nie bede musial nic tlumaczyc ani wyjasniac, prowadzic za raczke. Zwyczajnie mi sie nie chcialo. Wolalem dostac gotowe :P Prosze, nie generalizuj, bo stwierdzenie, ze "kazdy woli dziewice" to zwyczajne klamstwo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.