![]() |
#421 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
![]() Ja muszę się zadowolić klimatorem (wieje delikatnym chłodkiem, ale temperaturę w pomieszczeniu tylko trochę obniży, tak do znośnego stopnia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też unikam skurczy, w łydkach chcą mnie łapać dość często. Udaje mi się to jakoś rozmasować/porozciągać i jest na szczęście ok, ale wiem, że w końcu mnie dorwie ![]() ![]() Mi też się ten plan bardzo podoba ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#422 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem straszną panikarą i im bliżej terminu to mam ciarki ![]() Oby synek czekał grzecznie do terminu! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Życzę Twojej mamie, by jednak pozytywnie rozwiązała się ta cała sytuacja z emeryturą.. Twoja mama jest w dużo lepszej sytuacji, bo ma już przepracowane 30 lat.. Ja już po wizycie.. Wszystko dobrze, szyjka ładnie się trzyma, ńic się nie skraca ![]() ![]() ![]() Wspomniałam, że coraz częściej twardńieje mi brzuch i czasem trudno mi chodzić.. ale powiedziała, że póki nie bolą to mam się niczym ńe martwić tylko na ten czas się położyć i odpocząć ![]()
![]() |
#423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A masz przemyślane jakieś stroje? czyli że ja też? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wzięłam się dzisiaj za ogarnianie paznokci u stóp i kolejny raz obiecuję sobie, że następnym razem idę do kosmetyczki ![]()
![]() |
#425 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pare chwil w klimatyzowanym pomieszczeniu i mam zapalenie zatok ![]() ![]() Cytat:
https://www.google.pl/search?q=odp%C...IQsAQIWw&dpr=1 Koleżanka z pracy to samo mówiła o dyszach do hydromasażu, też nie polecała ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
dobrze, że wspieracie mamę ![]() ![]() Siedzę właśnie na stronie coccodrillo ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2016-06-22 o 13:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
yyy a ja myślałm, że mam fatalną teściową ... z resztą ten sam poziom, moja tylko na fb się chwali swoją rodziną a nas ani rzu nie odwiedziła ...
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#429 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() U nas też jest problem z fugami, smętnie to wygląda gdzieniegdzie, a minęły zaledwie 2 lata użytkowania. W jednym miejscu mój TŻ sam musiał zrobić silikon przy umywalce, bo gościu się od tego zaczął dziwnie wykręcać, zupełnie nie pamiętam już czemu, ale z jakichś absurdalnych powodów. I ta niestabilna wanna, o której wspomniałam, jestem zrozpaczona na myśl, że kiedyś trzeba będzie rozwalić całą łazienkę, żeby to zrobić na porządnie, bo teraz jest rozwiązanie tymczasowe w postaci pianki dającej jako takie usztywnienie. Drzwi i panele mi robiła inna ekipa, wzięłam montaż gratis ze sklepu - ale płytki przy wejściu do mieszkania położyła tamta podstawowa ekipa. I teraz przejście płytek w panele ze względu na różnicę poziomów pokryte jest półokrągłą listwą, która trzeszczy za każdym razem, kiedy ktoś na nią nastąpi, czyli zawsze jak ktoś niebędący przyzwyczajonym domownikiem porusza się w tym rejonie - nic innego nie pasowało niż ta półokrągła. Tego kto zrobił płytki nie obchodziły panele i odwrotnie. ![]() ![]() Też się zawsze budzę na chwilę przed skurczem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na szczęście chociaż stroje mam przewidziane, mam trzy sukienki i jak wybiorę miejsce, to jeszcze zdecyduję, która najlepsza - elegancka, casualowa czy taka zwiewna w kwiatki. ![]() To chyba mój ulubiony sklep, Artur dostał stamtąd jeszcze trochę ładnych ubranek zamówionych przez moją mamę. ![]() Edytowane przez florencee Czas edycji: 2016-06-22 o 13:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
moja Teściowa dziś mi sprzedała tekst, ze powinnam przyzwyczajać się do kawy zbożowej, bo ona wzmaga laktacje.... i oczywiście dieta przy kp obowiązkowa ;D ciekawa jestem co to będzie po porodzie ;D Dobrze, ze mamy swoją kuchnie, i nie będzie widziała wszystkiego co jem
![]()
#431 | |
Zakorzenienie
|
Oby na coś mama się łapała
![]() Ty masz całe 7 dni mniej ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też czekam na 'dobre' rady od swojej.. ![]()
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Zrobiłam sobie drzemkę....wstałam z taka zgaga, ze smok wawelski to pikus
![]() Help ![]() Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VI.
Cytat:
Moja trwa już od 20 godzin :/ Ale ale, moja droga, zobacz ten wpis, własnie się natknęłam i aż mi ciśnienie skoczyło (na samym końcu wpisu, część o zgadze): http://crazy-cat-lady.blog.pl/2016/0...rady/#comments Po prostu żremy co popadnie i popijamy gazowanym. Co za głupia pipa to musiała pisać. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Zakorzenienie
|
Ja zre co popadnie i popijam nie raz gazowanym i zgage mam rzadko. Jak juz sie trafi to trwa kilka dni i jest mega, ale ogolnie to rzadko mi sie trafia na szczescie.
Momentami odnosze wrazenie, ze moj dziec wcale nie spi. Jak mam odstep 5 minut miedzy przeciaganiami w brzuchu to juz dlugo... |
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Są jeszcze inne ale tu ogranicza ją wiek :/ Świadczeń przedemerytalnych nie polecam nikomu i nigdzie jeżeli ma tylko możliwość człowiek na to nie przechodzić niech się wystrzega. Złodziejska zmiana ustawy... zabiera człowiekowi co długiie lata wypracował... ale wiadomo czasem się nie ma wyjścia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
nie strasz!
![]() nie dam jej rządzić, najwyżej się pokłócimy, dziś już sama mówiła (wbrew temu co ostatnio od niej usłyszałam), że na 1szy spacer to rodzice muszą iść ![]() ja też lubie zbożówke, ale tych jej tekstów niekoniecznie :P
![]() |
#440 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A cocodrillo też bardzo lubię ![]() Cytat:
![]() to już nie jest śmieszne ![]() nie wiem czemu mi się wydawało, że mamy ten sam termin... w ogóle biorąc pod uwagę planowaną u mnie cc to ilość dni się jeszcze zmniejsza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ależ duszno na dworze... idę przeprasować spodnie i zbieram się pomału na sr... mam nadzieję, że mąż się za bardzo nie spóźni ![]()
![]() |
#441 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Faktycznie wysokoslodzonych u mnie sie sprawdza ![]() Ja nie miałam dzis czasu na żadne śmieciowe żarcie i głownie jadę na owocach. Ostatnio nic innego mi nie wchodzi... Pewnie w ten sposób organizm szuka cukru na który mam ciśnienie w ostatnim czasie.... Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
Proszeeeee Was. Moja Tesciowa od czwartku bedzie 50 km ode mnie a nie 2500 ... W niedziele maja wpaść na obiad. Już sie boje.... Choć wczoraj do niej dzwoniłam bo potrzebuje akt urodzenia TZ i była dla mnie bardzo miła i nawet zapytała czy coś mi przywieźć... Wysłane z aplikacji Zaczarowana Szkocja
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Rozeznanie
|
coś na uśmiech: http://www.boredpanda.com/funny-anim...dogs-pet-moms/
![]()
#443 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe, czy jest coś takiego jak fajna teściowa :P
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#444 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#445 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście też miała swoje momenty, ale cudownie nas rozpieszczała ![]() Moja mama jest za młoda i aktywna by być taką babcią. Ale teściowie są już starsi i jeśli chodzi o dzieci szwagierki to mają je rozpuszczone do granic możliwości. Choć nie ukrywam, że jak tam jestem (w ciąży czy nie) to teściu też nade mną skacze. Teściowa ma swój świat:P ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Ja bym jadła!:P Ja tacie zapowiedziałam, że ma mi nagotować i pomrozić jak przyjedzie ![]() ![]() Mój tata świetnie gotuje ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Co do remontu łazienki, ja na pewno wybrałabym opcji wanny z prysznicem. Nie kąpiemy się zbyt często, ale jednak czasami jest ochota się położyć w gorącej wodzie i bąbelkach ![]() Mój tata jak mnie odwiedza to pierwsze co leci to do wanny. Ja na pewno będę mieć w łazience radio wbudowane w ścianę ![]() Moi rodzice mają kabinę z radiem i tak mnie to przyzwyczaiło, że jak idę brać prysznic to włączam radio w telefonie ![]() Również postawiłabym na dobrego fachowca a nie pana zdzisia z pcimia dolnego - pracowałam w tych klimatach i historie moich klientów były przerażające. Ja teraz przed remontem salonu (a u mnie to musi być nisko budżetowy remont bo mieszkanie wynajmowane), rozpisałam sobie to co jest dla mnie najważniejsze. Czyli ustawienie, oświetlenie, ściany, meble, kolory. Trochę się poinspirowałam pinterestem - zresztą polecam jako super źródło inspiracji ![]() Teraz pozostaje mi żyć nadzieją, że TŻ spełni moje oczekiwania jako fachowiec:P
![]() ![]() |
![]() |
#448 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I dalej senna jestem. ![]() Cytat:
![]() Miłej SR. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady dziewczyny, gadałam z mamą - ech załamana jest. Jeszcze mi mówi "moja Zuzia się urodzi a babcia nie bedzie miałą na czekolade"
![]() dziewczyny czy wy wiecie, że 9 miesiac zaczyna sie w 35+0??? bo ja się właśnie uświadomiłam... i jeszcze przy okazji przypomniałam sobie że w sobotę bede w 35+0.... ![]() A'propos teściowej - moja mi powiedziala zeby nie kupować dużej gondoli bo ona to jest tylko na 2 miesiace a potem dziecko już sie do spacerówki wkłada.... i zgłupiałam. Wiem, że różnie z tymi gondolami jest ale obstawiłam z pół roku chociaż ![]()
Zuzia - 29.07.2016 19:01 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
Oj coś nie mam weny na pisanie ale czytam na bieżąco
![]() Wczoraj na szkole rodzenia nic nowego się nie dowiedziałam, była babka od krwi pępowinowej i tyle ![]() ale w końcu dostałam numer konta i kwotę do zapłaty za zdjęcia... więc niedługo - mam nadzieję - je dostanę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.