![]() |
#421 |
Przyczajenie
|
Dot.: Akademia Pedagogiczna Kraków :)
pomarancza90: ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ooo jak fajnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Przyczajenie
|
mam taką nadzieję, że większość na turystykę. mnie ona kompletnie nie interesuje. celuje tylko w geografię ;D mi dokładnie wychodzi 87 (teraz pluje sobie w brodę, ale cóż, będę się cieszyć nawet jeśli przyjmą mnie z drugiej rekrutacji) Szkoda, że nigdzie nie ma informacji na temat progu na geografię z tamtego roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
bądzmy dobrej myśli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Przyczajenie
|
ano, już w piątek będziemy wiedziały. i racja trzeba być dobrej myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Przyczajenie
|
wszystkie dowoziłyście dokumenty?.. bo ja wysłałam bo nie mam jak jechać i maja na jutro dojść, to chyba nic nie szkodzi prawda?
|
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do pogrubionego - no comments... ![]() Powodzenia! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie: składam papiery na socjologię i pracę socjalną, czyli muszę zawieźć dokumenty na ul. Podchorążych (socjologia) i na Ingardena (praca socjalna), tak?
W dwóch osobnych teczkach, z etykietką. I co mam zabrać? Potwierdzenie rejestracji, ksero świadectwa dojrzałości i świadectwa ukończenia LO, dowód wpłaty. Etykietkę obojętnie w którym miejscu na teczce naklejam? Może być na środku, czy jest jakieś określone miejsce? I jeszcze: nie wie ktoś w jakich godzinach mogę na Ingardena jechać? Bo na Podchorążych między 10, a 14, a tam nie ma godzin podanych, to może ktoś wie...? |
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;13105024]Ja się stresuję jako starsza siostra
![]() Co do pogrubionego - no comments... ![]() Powodzenia![/QUOTE] no tak się mówi , ale to taki żargon tylko ... neverminde ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Raczkowanie
|
zawichrowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() od kiedy na 'prace socjalna'? ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
Na Ingardena miedzy 10-15 .. wlasnie dzis tam jade.. spodziewam sie tłocznych kolejek ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Raczkowanie
|
Zdałam mature z polskiego podstawowego na 79% i angielskiego podstawy 88%,
![]() ![]()
#433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ...badz dobrej mysli... ja np. nie wierze ze dostane sie za pierwszym razem..ale duzo osob moze zrezygnowac ![]() dzis jade zawiesc dokumenty... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Masz zdane podstawy, ale wyniki dość wysokie, a w tym roku bardzo różnie z tym. Nie wiem jak na stosunki, ale na nauczycielską filologię masz szanse, bo z tego co widziałam w sekretariacie, to tłumów nie ma. No, chyba że się zrobiły później.
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja byłam w piątek zawieźć i powiem Ci, że jakichś strasznych kolejek to nie było, na filologii dwie dziewczyny przedemną (ale zrobiłam wywiad i okazało się, że na inną specjalizację ![]() No mi właśnie zależy na tej filologii najbardziej.
![]() |
#436 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O dostanie się nie boję, tylko nie jestem pewna, czy chce XD |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie tylko praca mgr została i kończę ze studiami. Trochę żal... ![]() Edytowane przez c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 Czas edycji: 2009-07-06 o 09:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm, ja się zaraz zbieram na Podchorążych, zobaczę, może na Ingardena też zdążę, zależy, czy będą korki no i jakie będą kolejki. Aczkolwiek tak sobie myślę, po cholerę ta elektroniczna rejestracja, skoro trzeba jechać i złożyć dokumenty?? Na UJ jest tylko ERK,jeśli się dostaniemy to dopiero dowozimy dokumenty, tu nie mogło być tak samo? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
No i to rozumiem...
Po cholerę wozić dokumenty przez całe miasto (w moim przypadku), jeszcze w dwa różne miejsca, stać w kolejkach itd, skoro i tak mogą mnie nie przyjąć? Właśnie ERK powinna być wszędzie, a jak się dostanę, to wiadomo, że trzeba wtedy zawieźć dokumenty, no ale to zrozumiałe. No cóż, jadę zawieźć te papiery, bo się zaraz okaże, że nigdzie nie zdążę :P ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- A dokumenty składa się do 8 lipca, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Raczkowanie
|
No ja musiałam ponad godzinę się tłuc busem do Krakowa i jeszcze przy okazji tej całej wycieczki zgubiłam portfel, tyle z tego wszystkiego pożytku mam
![]() do 8 ![]()
#442 |
Rozeznanie
|
Witam Wizażanki
![]() ![]() ![]()
#443 |
Przyczajenie
|
No to pocieszcie się i pomyślcie o tych co tłukli sie pociągiem i nie godzinę a 4 ;P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z poza Krakowa - jeśli dostaniecie się na dzienne myślicie o jakimś mieszkaniu? Czy może akademik albo codzienne dojeżdżanie? Bo ja to nastawiłam się na mieszkanie tylko nie bardzo z kim mam wynająć, może któraś w razie czego byłaby chętna?
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#446 | ||
Raczkowanie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;13108910]Brat
![]() ![]() ![]() A mnie tylko praca mgr została i kończę ze studiami. Trochę żal... ![]() mhm.. no na up nie chcą wosu ale zobaczymy ja mam już mówiłam,że mam takie wyniki .żeeee... Oo Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Raczkowanie
|
No to czekamy do piątku, ja szczerze powiedziawszy jestem cała w nerwach
![]() ![]() Trzymam kciuki za wszystkich ![]()
#448 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. ja tez nie jestem z Kraka ..dojeżdzam cos kolo 30/40 min.... nie wynajmuje nic chociaz fajnie by bylotakie akademickie zycie ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- tak w gole to wlasnie wrocilam..dzis bylam zawiesc dokumenty... i przyjmowali w sali 7 ... w sekretariacie byly 3 babki tam .... i kooooorwa nie chce nic mowic ale kolejka byla ladna ;/ ale szybko szło ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() hmm ta elektroniczna rejestracja..? napewno zeby złozyc podanie ktore musisz wydrukowac... i po to zeby bylo wiecej problemow ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#449 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
No to tak jak my... we cztery chcemy wynająć o ile wszytskie się dostaną, na co liczę ![]() Cytat:
Dziewczyny, ja mam do was jeszcze jedno pytanie.. składam na 2 kierunki na UP, na historię i na pedagogikę, przy czym na historię mam większe szanse, a wolę pedagogikę.. ;p no i tak się zastanawiam, jeśli np w pierwszej rekrutacji dostanę się na historię a na pedagogikę nie, to ja mogę próbować jeszcze z listy rezerwowej na tą pedagogikę i gdyby się nie powiodło wrócić na histoirę, czy już po ogłoszeniu pierwszych wyników muszę podjąć decyzję...?? Bo zdecydowanie wolałabym próbować na pedagogikę z drugiej listy ( bo z pierwszej na bank się nie dostanę, nawet podejrzewam ze drugiej bedzie ciężko) , ala nie chcę zostać bez niczego..;p
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
I cholera dzisiaj nie pojechalam :/
Bo mama mi kasy nie zostawiła, a ja żadnych swoich pieniędzy nie miałam, mama nie poszła do pracy, tylko na szkolenie, to nie miałam jak od niej wziąć... No i nie miałam kasy żeby teczki kupić i zrobić ksero świadectw... :/ I jutro pojadę, pewnie będą tłumy jak nie wiem.. Winehouse - tam w kolejeczce trzeba odstać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.