|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa Wsparcia Puszystych/pulchnych Wizażanek :)
Witajcie.
Nie chcę myśleć ile stron powstało podczas mojej nieobecności i jak wiele się zmieniło. Czy znajdę ochotniczkę, która zechce mi to streścić? Plus wiaodmości z kraju poproszę, bo przez dwa tygodnie miałam tylko CNN. |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
totally - kraj :
1 giertych i jego kanon lektur obaleni, wraca stary spis lektur, giertych będzie zaskarżać rząd do trybunału. 2 córka kaczyńskich wozi się na wakacje z tobołami limuzynami Biura Ochrony Rządu 3 tragiczny wypadek polskiego autokaru we Francji 4 traficzny wypadek awionetki w Polsce - 2 osoby nie żyją 5 straszny wypadek autokaru z rosyjskimi i białoruskimi turystami w polsce - kilka osób rannych 6 psychopata 28-latek zadźgał nożem teściową, ranił żonę i 7-miesięczną córeczkę, a potems am popełnił samobójstwo 7 trąba powietrzna w okolicach Częstochowy zmiotła z powierzchni ziemi ponad 300 gospodartw 8 w polskim sejmie jak zwykle parodia+groch z kapustą. więcej grzechów niepamiętam, bo byłam na urlopie ![]() ![]()
#4473 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że zginęły dwie turystki w Egipcie. W tym...żona syna moich sąsiadów. Straszne. Słyszałam też o turystach w Alpach. Dowiedziałam się dzięku spuszczonej do połowy fladze na polskiej ambasadzie.
Dziękuję. Tyle się wydarzyło... |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Witam cieplo
![]() ![]() Przyznam sie,ze trafilam do Was idac tropem Biety ![]() ![]() ![]() Od dluzszego czasu praktycznie moje Wizazowanie ogranicza sie do zasubskrybowanych watkow i Biochemii,ktora od powstania pochlaniala mnie a odkad zaczelam moderowanie to czas na beztroskie Wizazowanie zostal ograniczony ![]() Swietny pomysl,BIG CMOK dla zalozycielki i uczestniczek rozmowy ![]() Teraz o mnie kilka slow ![]() Nie zawsze bylam "plus size" ale kiedy mialam 16 lat pojawily sie problemy hormonalne i zle dobrane pigulki,oraz kilku niezbyt rozgarnietych ginekologow.W kazdym razie zaczely sie rozne problemy i na obecna chwile majac 29 lat nosze rozmiar 48/50 lub 50/52;najwiekszym problemem zawsze byl moj biust.Odkad pamietam duze piersi byly bardziej utrapieniem niz zaleta ![]() ![]() Nie mialam i nie mam problemow z akceptacja siebie chociaz czasami pojawiaja sie male kompleksy ale...szybko zostaja przegonione.Wiem,ze mam szczescie bo zawsze mialam/mam wokol siebie ludzi,ktorzy sa dla mnie wsparciem.Z drugiej strony jestem kobieta swiadoma swoich atutow i tego,co moge zaoferowac.W moim zyciu zawsze bylo i jest duzo mezczyzn,okazuje sie ze plusowy rozmiar wcale nie jest defektem bo wiele zalezy od Nas samych i Naszego nastawienia ![]() Tyle o mnie na poczatek,pozdrawiam ![]() Hexx
#4475 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kasiu. Fajnie, że wróciłaś.
Chilanes Ty też witaj znów wśród nas. Hexxana witam i zapraszam. Ja ciesze sie również, że do nas dołączyłaś. Przypominasz mi pewna znaną osobę, ale nie wiem czy chcesz abym to napisała. Rozumiem, że w avatarze to Ty? Swoja drogą to jestes nawet ładniejsza od tej osoby. Daria miłego i udanego wekendu. Aniu pojawiłaś sie na chwilkę chociaz? Miło widzieć Twoje literki. To tyle na dzis. Zmykam dalej urlopowac (czytaj: robic porządki w domu).
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Hexxano witam serdecznie
![]()
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W avie moje zdjecie ![]() ![]() Zalaczylam zdjecie z krotkimi wlosami ![]()
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz nie mam ochoty bardzo do żartów. Jakos mnie zasmuciła historia tragiczna autobusu w Alpach i rezultaty gtrąby powietrznej w okolicach Częstochowy. Osobiscie nie jeżdżę na pielgrzymki, bo nie praktykuję tego typu imprez, ale udaje sie na kolana i po prostu rozmawiam z moim Bogiem. Skręca mnie jednak jak słyszę od podobnie praktykujących jak ja, ze to kara za to, że jechali na pielgrzymkę do sanktuarium, albo, ze to kara za to,że w Czestochowie jest sanktuarium poswięcone kultowi maryjnemu. Nie czczę Marii choć ja szanuje i dla mnie jest świętą choć sie do niej nie modlę. Biorę z niej przykład i staram sie patrzeć na Jezusa tak jak ona wskazywała. Jednak wiem, że zginęli z powodu zachłannosci jakiegos człowieka, który kazał kierowcy jechac na skróty. Zreszta czytałam wypowiedź kierowcy innego autobusu, że wszyscy oni tamtędy jeżdżą i nawet nie wiedza jak wygląda ta właściwa trasa. Trąba powietrzna to dla mnie nastepstwo rozwoju techniki itp rzeczy, a nie zemsta Pana Boga. Jest mi smutno i juz. Ale sie rozpisałam, ale musiałam gdzieś sie wygadać, a gdzie jak nie tu? No właśnie.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej w przypadku tego typu nieszczesc,kataklizmow wkorza mnie medialna nagonka i zachowanie dziennikarzy.Rozkladanie przypuszczen na czynniki pierwsze i spekulacje;jak?gdzie?kto? a moze gdyby?
To jest chore.Zdarzylo sie nieszczescie,ogromna tragedia i wystarczy dolewania oliwy do ognia komentarzami i nie tylko. Smutne.
#4481 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wypowiem sie o kataklizmach i tragediach. Naprawde. Ale odnosnie zabaweczek: ktora ma kajdanki z futerkiem? ;P Ktora mi ukradla noo!!!
Helenko. Pojawiam sie juz spowrotem na stale ![]() Bylam u lekarza. Zapisac sie. 21 sierpnia mam konsultacje a pozniej 4 pazdziernika. Mam 3 tygodnie na zrobienie ponad 20 badan ![]() Daria, moj ty buraczany zboczuchu ![]() Hexxana, witaj serdecznie w naszych skromnych prograch, gdzie pelno zboczuchow posiadajacych sztuczne penisy oraz futrzane kajdanki. Chociaz ja mam fizia na punkcie erotycznej bielizny ![]() Helenko, ciuszki dla Ciebie pozbieralam, ale mam taki maksymalnie duzy karton, poczekasz jeszcze az zrobie porzadek z ubraniami mamy ktore nosila przed szalonym chudnieciem? Wiekszosc z nich jest w dobrym stanie i bardzo elegancka (kilka bluzek na ktore ja bym miala ochote ale za jakies 10 lat ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4482 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Daria,buraczany czyli jaka nazwa koloru?swojego czasu pozadalam takiego koloru a skonczylo sie na Czerwieni Kolorado czy cos takiego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zabawki mile widziane i dumam nad jeszcze jednym wibratorem poprzedni gdzies sie zapodzial i dluugo nie byl uzywany z roznych przyczyn ![]()
![]() |
#4483 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce zeby byl juz przyszly tydzien... nawet zdobylam wieszaki na bielizne ![]() A wlasnie. Chyba sie uregulowalam ![]() ![]()
![]() |
#4484 |
Rozeznanie
|
Hexxana -
![]() ![]() ![]() ![]() Hejasz jak zawsze czytałam twoją wypowiedź bardzo uważnie i mam szczerą nadzieję iż nie uraziłam cię niczym, jestem prostą dziewczyną, i czasem jak coś chlapnę, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Z góry przepraszam za wszystkie słowa które mogły kogokolwiek z mojej, niezamierzonej, strony urazić Kocham was szalenie wy moje światełka w tunelu i broń Boże nie chce nikogo obrażać – się narażać ![]() Aniu też się cieszę ze jesteś. Spodni gratuluję, ja mam problem bo rozwaliłam ostatnio takie jedne i musze nowych szukać. Heh te eskapady rowerowe to mnie niedługo pozbawią resztek ciuchów (mam tendencje do przycinania sobie ubrań łańcuchem – nie pytajcie jak to robie, bo nie wiem ![]() ![]()
#4485 | ||
Zakorzenienie
|
Naszata! Ty zlodzieju futerkowych kajdanek
![]() No dobra, jestem tak nabuzowana z powodu posiadania okresu w dodatku normalnego a nie raz na pol roku po 2 tyg ze chyba was wycaluje ;] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No a poza tym mialam 3 ataki paniki dzisiaj...
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
Już wiem dlaczego zmarkotniałam- jestem chora....angina mnie dopadła...
![]() ![]() Hexxana witam Cię serdecznie i dziękuję za cmoka dla założycielki ![]() ![]() ![]() p.s. Ładnie Ci w tym blondzie i życzę owocnego szukania swojego koloru ![]() ![]() ![]() Hejasz, ja tam sie cieszę bardzo ze wygadałaś się właśnie tu ![]() ![]() Totally fajnie ze już jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() Cmoksia gratuluje koloru, na pewno jest boski ![]() ![]() Szpiegu też bym chciała trochę cierpliwości do NFZ'u. Jak sie dowiem gdzie rozdają/sprzedają to dam Ci niezwłocznie znać ![]() ![]() ![]() ![]() Naszata dobry dowcip, autentycznie się śmiałam ![]() ![]() ![]() Chilanes, zaraz dokleję parę fotek wysmaczonej seksistowskiej bielizny tam gdzie trzeba ![]() ![]() Buziaki dla Was wszystkich ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Hexxana nie umiem powtórzyć nazwy koloru, bo farbowałam się u fryzjerki z rudego
rany, jak ja nienawidzę się pakować...
#4488 |
Rozeznanie
|
Oj Alithiu ja mam nadzieję ze ty zawsze autentycznie się śmiejesz
![]() ![]() Heh Aniu chyba kleptomanka ze mnie wychodzi ![]() ![]() P.S. jak zaiwaniałam te kajdanki to Bounty się nimi bawił – stwierdziłam a po co psu takie bransolety ? ![]()
#4489 |
Zadomowienie
|
Naszata oczywiście że zawsze autentycznie sie śmieję, tylko tym razem rechotałam na głos....
![]() ![]() Daria, ja wolę się pakować niż rozpakowywać ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
ja się nie będę rozpakowywać
![]() ![]() ![]()
#4491 |
Zakorzenienie
|
A mnie jest smutno.. jak słysze te wszytkie ostatnie złe wiadomości, autokar, trąba, powódz w W.B., upały i pożary na Bałkanach, we Włoszech, śmierć i zniszczenie... pomimo iż wesoło tu u was.. mnie nie do śmiechu
![]() Pomimo tego witam nową koleżankę - Hexxana!!!
![]() |
#4492 |
Zadomowienie
|
Nie mogę leżeć, jak leże to kaszel chce mnie udusić...jedynie jak siedzę to jest jeszcze jako-tako.....
![]() Kulbit ![]() Jednak śmiech to chyba jedyne co mnie jeszcze na ziemi trzyma... Ale nie będę Wam tu teraz marudzić dlaczego mi nie do śmiechu.... ![]() Czekam na Ojca Chrzestnego w TV ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam dziś sexowny czarny stanik i majtochy
![]() ![]() I jeszcze biały i majciochy fajne, ale stanik ma za duże miseczki i lecę jutro wymienić ;( Buziole dla Was ![]() Alithia - wklejaj wklejaj ![]()
#4494 |
Zakorzenienie
|
Jaaa... ale sie ruch zrąbił w naszym wątku?! Fajnie. Ciesze sie, że wracamy wszystkie po kolei.
Aniu a Twoja obecnośc cieszy mnie szczególnie i wiesz dlaczego? Pluszaki? Dla Szymka? No pewnie, że tak! On kocha wszelkie miśki i pluszowe zabawki. Jak bluzka jakas nie bedzie dla mnie to mam komu oddać. Jednak martwi mnie czy dasz rade to i jak wysłać. No i koszt.
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Hexxana, miło, że do nas dołączyłaś. mam nadzieję, że zagrzejesz tu trochę miejsca i zostaniesz z nami
![]() Kasiu, a jeeeednak wróciłaś i tutaj! ![]()
#4496 | ||
Zakorzenienie
|
No to czeka mnie pranie pluszakow
![]() Alithia. Czesc pierwsza napisana.
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Alithia, wszystkiego najlepszego z okazji imienin.
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hurrraaaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla Anulek a naszego wątku - wszsytkiego NAJ NAJ NAJ!!! Szpiegu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.