|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Asiu, szkoda że nie wyszło z tym znajomym
A właśnie, miałaś z nim rozmowę czy dziś jednak odpuściłas?
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Pomidorka a czemu Ty jeszcze nie spisz, przeciez u was to juz polnoc prawie
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wlasnie postawilam sprawe jasno, ze chce porozmawiac...........
za to on jakos umilkl....... to powiedzialam, ze ok pogadamy jak sie umyjemy juz........ no to on raptem zmeczony sie zrobil, jakos odechcialo mu sie gadac na ten temat.......... a ja jednak bym wolala cos ustalic i wiedziec na czym stoje, takze mu nie popuszcze a z wyjazdem to chcialabym tak zalatwic, zeby wyjechac w niedziele.....
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ja kochana taki nocny marek jestem i nigdy spać nie chodzę przed 1 w nocy
No i dlatego najczęściej można mnie tu spotkać o późnych godzinach, tylko wtedy sama jestem A to tak głupio samej ze sobą gadać, nie?
|
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchaj słońce, a może rzeczywiście warto dziś odpuścić? Po co się kłócić na noc. Naznaczyłaś, o co ci chodzi i może lepiej spytać po prostu, kiedy on bedzie chciał pogadać i powiedzieć, że ci na tym zależy. A jak poda termin to dopiero wtedy spokojnie usiąść i pogadać?Nie żebym się mądrzyła, tylko tak sobie myślę...
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
nie, ja sie nie chce klocic tylko normalnie chcialam, zeby sie wgadal przedstawil co go gryzie i zebysmy cos ustalili
powiedzial mi tylko, ze juz za duzo o tym mysli i wogole........ jakos za bardzo dzisiaj na ten temat nie wchodzil...... zobaczyl, ze sie tym zainteresowalam i sie chyba boi powaznej rozmowy......... bo odwija kota ogonem ciagle....... teraz tez nie spi, ciagle cos do mnie mowi, ale nie na temat na ktory chce rozmawiac ![]() pytam sie go to kied chce porozmawiac.. a on mi na to "no ale to co my Kotku uzgodnimy........." a ja mu na to, ze najpierw to trzeba by bylo porozmawiac, zeby cos uzgodnic........koniec rozmowy....... juz nie daje z nim rady a czemu ciagle do 1 w nocy siedzisz???? a wieeeeeem pewnie Rozowa Landrynke siedzisz i ogladasz ![]()
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
ok to ja sie zeganam sama ze soba, bo widze, ze juz tylko ja zostalam na liscie
![]() dobranoc Asiu, milej nocki papap
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Głuptasku ja mówiłam że mam kompa rozwalonego i co chwilę muszę wychodzić, żeby mi wskoczyło ci ktoś napisał nowego
Chyba musisz wykazać się dużą dozą cierpliwości w stosunku do męża. Czasem tak się zdarza, że wszystko leci na łeb na szyję i trzeba trochę poczekać, aż się unormuje. Na pewno , jeżeli nie zamordujesz go tasakiem, to w końcu się dogadacie.![]() A ja do 1 siedzę bo mam problemy ze snem. Zresztą oboje lubimy późno spać chodzić, tylko potem rano przez 2 godziny nieprzytomna jestem Ale potem dochodzę do siebie i znowu do 1 siedzę
|
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że już też nie odpowiadasz, więc dobranoc, ide do męża się poprzytulać
papa |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie tak zagadalam z siostra i kumpela na gg ze patrze a to juz ta godzinka i pora do lozka wkoncu
Pomidora to masz tak jak ja,ja tez nocny marek jestem i potrafie siedziec przy kompie do3-4 a czasami nawet pozniej a na nastepny dzien zasypiam na stojaco,ale walne sobie zawsze jakis napoj energetyzujacy i znowu jestem zeska i tez znowu to samo i siedze po nocach,ale teraz juz zmykam pa |
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ale się porobiło
Asiu przykro mi, że z wyjazdu z kolegą nic nie wyszło... Mam nadzieję, że znajdziesz jakieś inne zadowalające rozwiązanie... Gizelciu tego to już dosyć .... Wiem, że nad życie kochasz Tomusia ale jak na moje oko to on nie za dobrze się wywiązuje z roli męża i przyszłego ojca.Wydaje mi się, że to nie z Dominiką powinnaś rozmawiać... Bo wiesz Gizelciu do tanga trzeba dwojga... Kachulko biedactwo nie martw się 3 tyg szybko zlecą a może po nich TZ weźmie trochę wolnego? I będziecie mogli pobyć razem dłużej ? |
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja na szczęście mam już z głowy.No i mam lot bezpośredni prosto do Berlina nie muszę się przesiadać i czekać.Chociaż trochę szkoda bo zawsze miałam czas na buszowanie po taxfree ![]() A tak swoją drogą to nie spodziewałam się, że będzie mnie kiedyś stać na wycieczkę do Egiptu.Zawsze były ważniejsze sprawy a ceny były astronomiczne.Teraz oszczędzaliśmy długo na wycieczkę i w tym roku w ogóle jeszcze nie mieliśmy wakacji.Więc tym bardziej się cieszę, że nam się udało |
||
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, widze , ze z dnia na dzien cos nowego na watku...
Gizelciu, co to za Dominika, co kozly fika? Juz mi z nia na koniec swiata! A tz to bym tez dala popalic... Mezatko, mam nadzieje, ze w koncu ci sie uda do tej Polski wyjechac, trzymam kciuki ![]() Kasiasiar, pytalam cie w koncu chyba przeoczylam odpowiedz, gdzie w koncu sie wybieracie?? i Kiedy?? moze sie spotkamy ![]() Nikitko, ja tez nie mam juz tyle czasu na wizazyk, jakos zaganiani jestesmy ostatnio. A w poniedzialek lece do Polski, obiecuje sie odzywac. A gdzie nasza Kinia?? Fajnie was poczytac, choc duzo do nadrabiania mam zawsze ![]() Wczoraj humory byly grobowe, wiec zycze wszystkim dzis pieknego dnia z usmiechem na ustach
|
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem Madziu, ale tylko na chwilke, zaraz jade do przyjaciolki poplotkowac troche i obejrzec razem zdjecia z wesela mojej siostry. dzisiaj wysle wam cosik na maile
Nikitko MATKA ZALOZYCIELKA zabrzmialo to prawie jak OJCIEC DYREKTOR ![]() ![]() ![]() sorki Kochane, ze tylko tyle pisze, ale postaram sie wpasc pozniej, pozdrawiam Was goraco i nie smutac mi sie tutaj
|
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
Asiu, jak tam humorek dziś z rana? Agatka, co u Ciebie słychać kochana, jak Twój Pan T? No i ogólnie co ustaliłaś z tą Dominiką całą? |
|
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kobietki..
..wczoraj zrobilam kolacje mezowi i jej nie zjadl..w nocy sie do mnie nie odezwal..zasnelam..obudzi lam sie kiedy On jeczal z bolu..nie mogl spac przez ten kregoslup..nozki mu dretwialy Martwie sie..dzis jedzie do szpitala urazowego..chcialam jechac z Nim..powiedzial ze Tata z Nim jedzie..poplakalam sie..
|
|
|
|
#4487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4488 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry dziewczynki
Agatko trzeba z P. D. zrobić porządek... Ja najbardziej lubie wszystkie dziewczynki znjadujące się od 200km od mojego TŻ Aaaa jutro do mnie przyjeżdżają kuchnie montować Kinia to czekamy na zdj
|||||||||||||||||||||
|
|
#4489 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh..ale dosc smutaskow..wczoraj bylo ich wystarczajaco duzo..zabolalo mnie tylko jak powiedzial ze mam z Nim nie jechac bo Tata z Nim jedzie..hellow..to ja jestem Jego zona nie tata.. Cytat:
|
||
|
|
|
#4490 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życze zdrówka TWojemu i niech odpoczywa...
||||||||||||||||||||||
|
|
#4491 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
..ide sie dziewczynki wykapac..zmyje z siebie ta smutna minke..dosklikania kobietki..
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..za kilka dni badz tygodni..Malutka nie nudzi Ci sie juz w brzuszku?
|
|
|
|
|
#4495 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli pozostaje mu rehabilitacja?? Ojjjj kochana szkoda, że musi tak cierpieć Chociaż niektórym jest ciężko zrozumieć, że życie jest jedno i lepiej zapobiegać jak leczyć - patrz. mój brat
||||||||||||||||||||||
|
|
#4496 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
..Tomek juz mial rehabilitacje i jak widac nic mu nie pomogla Jestem ciekawa co powiedza mu w tym szpitalu..chyba zadzwonie..
|
|
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
..ide sie wkoncu wykapac bo nie dojde do tej lazienki
Tomek mnie odrzucil..eh..co tam sie z Nim dzieje
|
|
|
|
#4498 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jest u lekarza i nie może rozmawiać... 3maj się kochana dzielnie
||||||||||||||||||||||
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz po wizycie u ginka.... wsio ok slyszalam nawet serduszko
![]() ale dzis ide jeszcze paznstwowo akurat bylo wolne miejsce do jakiejs pani doktor u mnie w przychodni i jesli ta pani okaze sie w porzadku i powie mi to samo co moj lekarz to bede chodzic panstwowo.. troche glupio zmieniac w polowie ciazy lekarza ale doszlam do wniosku ze jak mam miesiecznie 300 zl wydawac i w zasadzie nic sie nie dzieje wszystko jest w porzadku a chodze jedynie na kontrole... to bez sensu zostawiac te 300 zl jak moge sobie je na cos innego odlozyc a jak by cos sie dzialo ( odpukac) to zawsze moge znow pojsc prywatnie skonsultowac ewnetualne watpliwosci... w koncu czlowiek placi na skladki i po co ma prywatnie dokladac.. a tak musze oddzielnie placic za cytologie, badania, usg i wizyty a to nie male sumy cos mnie dzis glowa boli brr pewnie sie nie wyspalam
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kobitki,i ja rowniez melduje sie dzis na wateczku
Kurcze Gizelciu to ja nie wiedzialam ze Twoj Tomasz to az tak porzadnie chory jest-kurcze to jest straszne .czlowiek taki mlody a juz takie problemy z kregoslupem-szkoda mi go Mam nadzieje ze juz sie wkoncu do niego dodzwonilas i juz wiesz cos wiecej Ray ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko ok.pewnie ze mozesz sprobowac z tym lekarzem bo jak okaze sie dobra ta lekarka to czemu nie? Kasiasiar ja tez niestety w tym roku nigdzie nie bylam na wakacjach bo moj Tz w maju zmienil prace i niestety z urlopu nici,on juz planowal ze jak bede miala urlop a w listopadzie chyba wezme caly co mi zostal czyli prawie miesiac bede w domu to zabierze mnie ze soba w trase a ja dziekuje za taki urlop w tirze-chyba oszalal chlopina Kinus a dzieci Cie wczoraj nie zakrzyczaly?Milego ogladania fotek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

A właśnie, miałaś z nim rozmowę czy dziś jednak odpuściłas?

i Kubus
A to tak głupio samej ze sobą gadać, nie?

I po dobremu zazdroszczę Ci - ciepełko, słoneczko, oj przydałoby mi się bardzo. A w czasie wakacji nie ma co kasy żałować bo po to są wakację 

Martwie sie..dzis jedzie do szpitala urazowego..chcialam jechac z Nim..powiedzial ze Tata z Nim jedzie..poplakalam sie..