![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek akt VI czas zacząć :D
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Ja mam z kolorowych pomarańczowe, zielone, turkusowe, niebieskie i różowe
![]() O czerwonych nie mówię, bo to tak jak czarne i brązowe ![]() ![]()
#4473 |
Zakorzenienie
|
W tym sezonie choruję na zółty (ale obawiam sie ze za duzo osób bedzie takie miało, wiec pewnie nie kupię), zieleń i srebro. ewentualnie electric blue.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zielony, taki wściekły, butelkowy, jaskrawy to już uskuteczniam ![]()
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
L_V , Hihi pytanko- czy na te filtry Avene można dowolne kosmetyki do makijażu , tak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Nie chcesz może niemal nowego pudru Clarinsa? ![]()
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hihi - widzę, ze cierpisz na te samą "przypadłość" co ja - jeśłi coś jest modne i wszystcy to nosza, ja na pewno nie kupie ![]() hehehehehe ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-29 o 21:49 Powód: proszę edytować swoje posty!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź nic nie mów, puder 30gram! Wieeelki, a ja go 6 dni stosowałam... A tak się cieszyłam, że ekskluziw puder będę miała...Teraz się 2 dni chlastam jedwabnym i... od razu lepiej wyglądam ![]()
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-29 o 21:49 Powód: proszę edytować swoje posty!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co z tym pudrem ? Tzn. jaki ? Matujący? masz może link z opisem ? Ja tak z pudrami jestem na bakier ale poczytać i pomysleć mogę .... ![]() Dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale nikt tego nie zauważył ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki puder ![]() No matujący i matuje na cały dzien ![]() Ale nie dla mojej cery ![]()
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
Ja tam widzę
![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Nowa motywacja. Tym razem cel jest zdecydowanie długoterminowy. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-29 o 21:50 Powód: proszę edytować swoje posty!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, dziewczyny tak myslę nad tym jakiego patentu użyć aby zmienić sytuację z TŻ. Moze cos wykombinujecie?
![]() Jak skutecznie zachęcić TŻ żeby zabrał się do szukania pracy i nauki? Wczoraj próbowałam go nakłonić tym, że razem zaczęliśmy przeglądać materiały, ale nie wyszło z tego nic dobrego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki masz kolor, bo to istotne i ile chcesz za niego ? Jesli nie ja to może koleżanka ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo skoro delikatnie nie działa, to jak? ![]()
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może pojechać mu po ambicji porównując do innego - inteligentnego i wykształconego. A potem tylko dopingować i przypilnować, żeby w końcu ruszył dupsko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Ja bym zapytała: JAK CHCESZ zrealizować swoje PLANY o których tak wiele mówisz?
I poczekaj na odpowiedź. Jeśli powie, że za x lat, to wtedy uderz mocniej, nie można wszystkiego planować w nieskończoność. Stagnacja jest najgorsza dla związku. I że skoro ma marzenia, to czemu nie chce się zabrać za ich realizację?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolor jest w PL dostępny jeden - transparentny właśnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4492 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
Nie. Póki co czekamy. Jeśli czegoś nie wymyślą nagle, to powinno być w porząsiu. Ogólnie po mojej rozmowie Tż miał lunch z całą firmą, i jeden z tych kolesi co mnie przepytywał (VP firmy) pobiegł do niego taki podekscytowany i uśmiechnięty, i mówi mu, że "nie wie kto mu powiedział, że ja z angielskim jestem nie do końca swobodna, bo to kompletna nieprawda". Nie pytali mnie tylko o $, ale myślę, że po prostu najpierw chcieli sprawdzić co i jak, a później wspólnie to przedyskutować. No chyba że chcą mi dać dokładnie tyle ile zarabia Tż, żebym się nie czuła poszkodowana ![]() No ale nic, jak mówiłam, zawsze może im coś jeszcze wypaść. Cytat:
![]() Dziewczyny - ja myślałam, że ten 29 luty, to bardzo niepopularny. A tutaj na takim małym wąteczku tyle przypadków ![]() Cytat:
- zorganizowanie kwiatów było trudne (a kwiatów po ślubie i tak mieliśmy sporo w moim i Tż-ta mieszkaniu, więc te znikłyby w gąszczu) - ramki, książki itp. - moi rodzice mają już tyle ramek ze zdjęciami, że strach. Nie lubią też innych durnostrojek. A własnoręcznie robione albumy są fajne, ale żeby zrobić je tak, by nie zalatywały kiczem, to trzeba dużo pracy albo pieniędzy włożyć Piosenkę ustaliliśmy z zespołem. Powiedzieliśmy, że koniecznie nie "cudownych rodziców mam". A oni powiedzieli, że mają coś innego, i że na pewno nam się spodoba. Nawet nie pamiętam co to było. Ale można wybrać piosenki w stylu: - Maryla Rodowicz "Co się stało z mamą" - Kaja Paschalska "Dla Mamy" - Natalia Kukulska "Co powie tata" Ogólnie ładnie jest podziękować rodzicom, i prezent nie gra tu roli (bo przecież nie o to chodzi). ad.2 Madlen - a ty będziesz miała wesele z tańcami, czy tylko kolację? Bo jak kolację, to tańce, nawet ten pierwszy, odpadają. Cytat:
Cytat:
I pierwsze co mu powiedzieliśmy, to tak jak wy: "żadnego disco-polo". Na co koleś: "słuchajcie. Wesele jest nie tylko dla was, ale i dla gości. Jeśli macie samych 20-25 latków, to może to wypali. Ale raczej nie macie. Będą dziadkowie, ciotki. Przydałoby się zagrać coś i dla nich. Jeśli kategorycznie mówicie - nie, to nie zagram nic z takiego repertuaru. Ale moge was zapewnić, że najlepiej to wyjdzie, jak będziemy grali pod to, jak goście się bawią." I grali wszystko - od jazzu po disco-polo. Na parkiecie byli wszyscy, i kumpel, "dyrektorek-biznesmen z Warszawy" w trakcie wesela mówi mi - "na wielu weselach byłem, ale takiego świetnego zespołu nie słyszałem. Pięknie grają." Od tej pory jak ktoś mówi: "Byle nie disco-polo", to wiem, że myśli "Wiosce podziękujemy" nie zastanawiając się do końca nad tym co robi. Ja tak miałam, i cieszę się, że wybito mi to z głowy. kulbit, hihi - butki fajne ![]() madzia - przejdź się do KO
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć rav. Cytat:
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-29 o 14:56 Powód: proszę korzystać z funkcji EDYTUJ!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz idę do domku, bo weekedn czas zacząć ![]() Rav czyli dobrze poszło, hm? ![]() Do poniedziałku ![]()
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciężka sprawa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Wtajemniczenie
|
O God jakiego posta walnęłam powyżej
![]() Cytat:
W USA teraz zieleń jest na topie. Choć z drugiej strony tutaj... nie ma mody? Moda jest tylko w sklepach... kiedy widzisz co jest nowego. A na ludziach zawsze jest standardzik.
![]() |
#4499 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ostatnio mówi: ,,ty chyba ode mnie za dużo wymagasz, widocznie ja juz taki jestem...leniwy jak to określiłaś...moze poszukaj sobie kogoś kto jest lepszy" ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I się pytam a zanim to wszystko będziesz miał to jak to sobie wyobrażasz teraz, za roku, za dwa.... To się wkurzył, ze mu przerywam i nie pozwalam opowiedzieć tej bajeczki do końca ze szczególami ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Wtajemniczenie
|
twin - a macie może jakiś znajomych, którzy... dobrze sobie radzą? W znaczeniu powodzi im się, osiągają coś w życiu. Może jakieś spotkanko by zorganizować? Po prostu, pogadać sobie przy piwku. Bez żadnego "naprowadzania" i porównywania. Może Tż poczuje, że marnuje życie, że warto byłoby się już zabrać do roboty? Może też takie spotkanko bardziej by go pogłębiło... nigdy nic nie wiadomo.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.