Panny Młode 2008 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-07, 18:16   #4471
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2008

kina2807
wysłałam Ci mailem zdjęcie mojej sukienki. Możesz mi też przesłać swoją
katathea
śliczną masz sukienkę. prosta i skromna, ale ma w sobie to "coś"

Jeżeli chodzi o paznokcie to zrobi mi je moja kuzynka ale też nie chcę za długich, bo się nie dobrze w takich czuję. Najbardziej podoba mi się francuski manikiur

malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 18:37   #4472
Taska
Raczkowanie

Mnie sie rozniez podoba ta sukienka!

Paznokcie i tu nie wiem co zrobic, mialam kilka razy akryle i zele i za kazdym razem jak spadaly, pozniej 6mcy cierpienia, nie wiem czy tego chce w dzien slubu.. zastanowie sie...
Moje paznokcie sa ladne ale malenkie, tluste i do tego krusza sie. Jak tylko w cos uderze od razu odpryskuja... biore witaminty prenatalne (lekarz zaklecil dla urody) i omega 3, pieknie poprawily mi sie wlosy ale paznokcie nie.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 18:39   #4473
sanetka
Zakorzenienie

qrcze dobrze ze tu zajrzalam bo...calkiem zapomnialam o zapisaniu sie do kosmetyczki i fryzjera ech...inne sprawy ma sie na glowie...co tam wesele

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 20:15   #4474
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
Ja również znalazłam TĄ JEDYNĄ!!! sukienkę!!! pani obsługująca mnię powiedziała, że nie wypożyczają jej ze względu na delikatny materiał, ale sklepowa sukienka do przymiezania była idealna na mnie i zrobili wyjątek!!! Podpisaliśmy umowę na specjalnych warunkach. Jestem wniebowzięta!
No to już prawie wszystkie mamy swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny co do makijażu, to robicie go same czy oddajecie sie w rece wizazystki??

Ja mam taki problem, ze na codzien wogole sie nie maluje, no i boje się oddac w rece jakiejs kobiety, ktora wykonuje makijaze, z obawy, ze wymaluje mnie tak ze siebie nie poznam
Myslalam, ze może sprobowalabym sie sama pomalować (od czasu do czasu robie wieczorem makijaz,w ktorym nigdzie nie wychodze- kosmetykami siostry)
Do Ślubu jeszcze troche czasu wiec mialabym czas aby poćwiczyc, tylko ze jakich kosmetykow użyć??
Biedronko powiem Tobie tak: możesz poćwiczyć wykonanie różnych makijaży w domu i poddać się ocenie mamie, siostrze czy koleżance.
Jeśli miałabyś trudności w doborze odpowiedniego dla siebie np. koloru cieni czy doszłabyś do wniosku, że jednak czegoś Ci brakuje w tym co wymalowałaś na swojej twarzy to spróbuj pójść na próbny makijaż i na wstępie powiedz makijażystce, że zależy Tobie np. na delikatnym podkreśleniu oczu a mocniejszym akcencie ust itp. W salonie powinny pracować na kosmetykach wysokiej jakości.

Ja natomiast maluje się codziennie, raz delikatnie raz mocniej na specjalne okazje i lubię eksperymentować zarówno z kolorami jak i malowidłami. Wiem w czym jest mi dobrze, i nie lubię jak ktoś obcy ingeruję w mój makijaż. Moja buzia była kiedyś przewrażliwa i musiałam obchodzić się z nią jak z jajkiem. Teraz od 2 lat cieszę się cerą normalną, gładką bez żadnych niespodzianek i aby taki wygląda zachować wiem co moja cera lubi a na co zareaguje alergicznie. Zatem nie chce u makijażystki być królikiem doświadczalnym.
Dla mnie malowanie się na swój ślub będzie czystą przyjemnością i już prawie mam wszystkie kosmetyki skomponowane.

Chciałam jeszcze dodać, że moja siostra skusiła się na makijażystkę i w rezultacie będąc w domu poprawiała jeszcze swój makijaż, bo w innym świetle zaczęło jej czegoś brakować.

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Paznokcie
Zdecydowanie natruralne i nie jakieś długie bardzo. Nie lubię tipsów i nie lubię zdobień typu mini "brylanciki" dlatego będzie naturalny kolor. Na codzien mam długie swoje paznokcie pomalowane w naturalnym kolorze.
Też wole swoje naturalne szpony. Dzisiaj kupiłam im nowy krem o zapachu malinowym.
Stary 2008-03-07, 20:38   #4475
victoriaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Po slubie mozemy zrobic poslubna wystawe z sukienek, butow, welonow i innych niezbednych dodatkow

Dziekuje za wspolczucie, musialam sie komus wyzalic

TZ byl wsciekly ale wciaz utrzymujac fason mnie uspakajal.

Dzieki i pozdrowienia dla wszystkich panien, zazdroszcze tym o juz maja po kilka dni oczekiwania.
Jestem za
A co do makijazu to tez pewnie bede robila gdzies w salonie ale na pewno nie w takim jak bylam ostatnio na targach w Radomiu i chcialam sobie sprobowac jakis makijaz, poniewaz mimo ze malowanie siebie dosc dobrze mi wychodzi ale chcialam sprobowac czegos mocniejszego, np.podkreslenie oczu bo zawsze stosuje tusz i ewentualnie jakies lekkie cienie,a "pani makijazystka" tak mnie umalowala ze myslalam ze lustro peknie jak sie przejrzalam, zrobila mi takie grube czarne krechy na gorze i na dole ze sie sama siebie przestraszylam a na dodatek walnela mi taki czerwony okropny blyszczyk nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac wiec juz wiem ze tam nie pojde!!!Musze szukac czegos innego
victoriaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 23:25   #4476
tiffi1
Rozeznanie

Echh dziewczyny jestem padnięta własnie, skończyłam ( na dziś ) adresować koperty z zaproszeniami. Jutro rano musze wyjechać - jade po papiery do kancelarii. echh zmęczona jestem
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 00:14   #4477
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny z okazji dnia kobiet życzę Wam wszystkie najlepszego, aby Wasze związki przepełnione były ogromem miłości i czułości, a przyszli (obecni) mężowie kochali ponad wszystko! Oczywiście sobie życzę tego samego .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-08, 00:23   #4478
Taska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Też wole swoje naturalne szpony. Dzisiaj kupiłam im nowy krem o zapachu malinowym.

MARTA co robisz swoim szponkom za kuracje, bo mi by sie tez przydalo COS.

Rowniez; Pozdrawiam wszystkie Kobietki z okazji 8 marca.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 07:03   #4479
marta12101
Raczkowanie

jak odliczanie to odliczanie

59 dni......!!!!!!!!!
marta12101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 08:11   #4480
Madlen__18
Zakorzenienie

/28/
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 09:50   #4481
katia0117
Zadomowienie

Wszystkiego najlepszego dziewuszki o okazji NASZEGO ŚWIĘTA!!!!!!

I niech w koncu faceci zaczają kto tu rządzi...
Stary 2008-03-08, 10:49   #4482
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Katia 0117 dzieki za stronki, napewno skorzystam

M.a.r.t.a dzieki, spróbuję poćwiczyć, a jak coś bedzie nie tak, to chyba faktycznie pomyślę nad kosmetyczką

A do mojego ślubu zostało 168 dni
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 10:57   #4483
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Do Naszego Ślubu zostało jeszcze 91 dni!

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 12:13   #4484
dorotka08
Raczkowanie

A do mojego 77
dorotka08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 13:43   #4485
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez silesianna Pokaż wiadomość
ale za to prawie skończyłam już robić zawieszki na alkohol no i się pochwalę
bardzo ladne tez chce takie zrobic

Cytat:
Dziewczyny z okazji dnia kobiet życzę Wam wszystkie najlepszego, aby Wasze związki przepełnione były ogromem miłości i czułości, a przyszli (obecni) mężowie kochali ponad wszystko! Oczywiście sobie życzę tego samego .

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
Wszystkiego najlepszego dziewuszki o okazji NASZEGO ŚWIĘTA!!!!!!

I niech w koncu faceci zaczają kto tu rządzi...
Wszystkiego naj naj naj KOBITKI Jestesmy niewatpliwie ta lepsza czescia ludzkosci hehehe

A do mojeg ślubu zostało równiutko 160 dni. A jeszcze tak niedawno bylo prawie 400.... Jak ten czas leci!!!!!

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 14:02   #4486
blush
Zadomowienie

Wszystkiego Naj Wszyskim Wizażankom

Ja sobie właśnie dzisiaj zafundowałam prezent i kupiłam suuuukienkę !!!! Ale ulga

Dziewczyny wypowiedzcie się jak u Was będzie z makijażem, robicie taki delikatny czy z mocniejszymi akcentami Czy wypada mieć mocniej wymalowane oczy do ślubu?? Swoje mam duże i chciałabym je najwyraźniej zaakcentować w makijażu.
Stary 2008-03-08, 14:34   #4487
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
Wszystkiego Naj Wszyskim Wizażankom

Ja sobie właśnie dzisiaj zafundowałam prezent i kupiłam suuuukienkę !!!! Ale ulga

Dziewczyny wypowiedzcie się jak u Was będzie z makijażem, robicie taki delikatny czy z mocniejszymi akcentami Czy wypada mieć mocniej wymalowane oczy do ślubu?? Swoje mam duże i chciałabym je najwyraźniej zaakcentować w makijażu.

blush ja na codzień praktycznie się nie maluję ale makijaż ślubny chciałam zdecydowany i wyrazisty. Postawiłam na oczy , makijażysta dosyć mocno je podkreśliła. Jak spojrzałam w lustro to aż sie przestaraszyłam czy aby nie za mocno ale wyglądał super wszystkim się podobał i każdy mi mówił że mam piękny delikatny makijaż eh gdyby wiedzieli ile specyfików mi nałożono moim zdaniem podkreś oczy skoro są duże i ładne

Pokaż sukienkę koniecznie!
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 14:50   #4488
blush
Zadomowienie

suknienkę już tu zamieściłam kilka dni temu

kodeina jeśli sie prawie nie malujesz to każdy makijaż może szokować, bo po prostu nie jesteś przyzwyczajona, ale z drugiej strony jak już będziesz wymalowana napewno zrobisz wrażenie
ja prawdopodobne postawię na oczy, mazidło z ust szybko sie zetrze przy całowaniu gości, jedzeniu itp. a makijaż oczu będzie trwał całą noc
Stary 2008-03-08, 15:11   #4489
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
kina2807
wysłałam Ci mailem zdjęcie mojej sukienki. Możesz mi też przesłać swoją
dzieki Malutka, ja za chwilke tez przesle Ci zdjecia swojej
Cytat:

Martusiu Tobie takze wszystkiego naj naj naj i dla wszystkich innych dziewczyn oczywiscie tez

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-08, 16:58   #4490
malutka_24
Wtajemniczenie

nam zostało tylko 161 dni Ten czas rzeczywiście tak szybko leci.

kina2807 maila dostałam, suknia ładniutka

Kobietki wszystkiego naj naj naj z okazji naszego święta
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 17:23   #4491
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
nam zostało tylko 161 dni Ten czas rzeczywiście tak szybko leci.
u mnie dziś 175 dni
Cytat:
kina2807 maila dostałam, suknia ładniutka
dzięki, Ty tez wygladasz slicznie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 17:24   #4492
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
suknienkę już tu zamieściłam kilka dni temu

kodeina jeśli sie prawie nie malujesz to każdy makijaż może szokować, bo po prostu nie jesteś przyzwyczajona, ale z drugiej strony jak już będziesz wymalowana napewno zrobisz wrażenie
ja prawdopodobne postawię na oczy, mazidło z ust szybko sie zetrze przy całowaniu gości, jedzeniu itp. a makijaż oczu będzie trwał całą noc
Jestem Panną młodą 2008 ale ślub miałam w styczniu więc jestem już mężatką
Makijaż robiłam w salonie kosmetycznym ,wyglądał i trzymał się super! Najbardziej zaskoczona byłam tym jak o 5 rano w pokoju już po imprezie zmywałam szminkę z ust a ani razu jej nie poprawiałam od godz. 12 w południe jednak profesjonalny makijaż i kosmetyki potrafią czynić cuda
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-08, 21:11   #4493
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
MARTA co robisz swoim szponkom za kuracje, bo mi by sie tez przydalo COS.
Już piszę.... co najważniejsze:
  • przerzuciłam się na szklany, antybakteryjny pilnik do paznokci (mam z firmy Top Choice), nie powoduje rozwarstwienia płytki paznokcia, takie pilniki nigdy się nie tępią. Spokojnie można je zamoczyć pod bieżącą wodą, wówczas powierzchnie ścierne odzyskają swoją ostrość. Przeznaczone są dla delikatnych i kruchych paznokci, w praktyce widać znaczą różnicę w sposobie piłowania w porównaniu z tymi metalowymi
  • stosuje odżywkę z kolagenem Delia, Coral Nail Perect (różowa buteleczka), preparat używam zawsze pod lakiery które dodatkowo nie zawierają toluenu i formaldehydu. Odżywka zawiera wcześniej wspomniany kolagen, wit. E, d-pantenol, olejek z pestek moreli wapń, filtry UV. Za zadanie ma wzmocnić, utwardzić oraz zregenerować płytkę paznokcia. U mnie się sprawdza, ale po regularnym stosowaniu (po miesiącu).
  • olejek odżywczy do paznokci i skórek KillyS o zapachu pomarańczy
  • zmywacz do paznokci bez acetonu to podstawa. Mam z firmy Drawers z olejkiem z wiesiołka, ślicznie pachnie.
  • i kilka razy dziennie smaruje w ręce krem obecnie mam z AA z ekstraktem z malin i wit.A, wcześniej używałam Avon, Skin So Soft, Age-Defying Hand Cream oraz balsam z Garniera- regenerujące mleczko do ciała z syropem klonu (czerwone opakowanie)
Cytat:
Ja preferuje jedną zasadę ciemny makijaż oczu-jasny ust lub delikatne oczy- mocniejsze usta.
Wybieram opcję drugą, dziś już kupiłam sobie cienie Inglot integra, ale nie te które do tej pory używałam i planowałam także zastosować na ślub. Zainspirował mnie nr 23.

Oraz czerwoną konturówkę do ust

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość

Martusiu Tobie takze wszystkiego naj naj naj i dla wszystkich innych dziewczyn oczywiscie tez
Dziękuje Tobie kiniu jak i reszcie Wizażankom za życzenia

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość

M.a.r.t.a dzieki, spróbuję poćwiczyć, a jak coś bedzie nie tak, to chyba faktycznie pomyślę nad kosmetyczką
Proszę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-08, 22:38   #4494
Madlen__18
Zakorzenienie

/27/

I szukam fryzjerki...
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 09:39   #4495
katathea
Raczkowanie

witam! za wypożyczenie sukienki DANUBIO zapłacę 60% wartości , czyli od 3990, to jakieś 2500, jeśli któras uważa że to drogo, to powiem tylko tyle, że jest warta każdego grosza, nie poszłabym w życiu na żadne tańsze ustępstwo, to jest jakby wróżka chrzestna zaczarowała mnię kopciuszka- w olśniewające zjawisko a jak stwierdzę że chcę ją zatrzymać, to po ślubie mogę wpłacić resztę brakującej sumy i sukienka jest moja! to jak kupno na raty bez procentu Całusek dla Was!
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 13:10   #4496
katalinka17
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!!
Podczytuje was od dawna, ale jakoś tak czaiłam się i czaiłam aż wkońcu postanowiłam napisać
Mój ślub 12 lipca, praktycznie wszystko gotowe, suknia już przerabiana, sala kościół gotowe.
A tu ciągle jakieś wątpliwości, suknia znowu wydaje mi się nieładna, zbyt skromna, nieciekawa.......
Nie mogę znaleźć ładnych zaproszeń
Pozatym zastanawiam się, czy nie zbyt pochopnie zarezerwowałam Dj'a na wesele i czy goście będą się bawić....Jakie wy macie doświadczenia??
Nie myślałam, że organizacja ślubu niesie ze sobą tyle zmartwień i rozterek.

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 14:06   #4497
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!
Podczytuje was od dawna, ale jakoś tak czaiłam się i czaiłam aż wkońcu postanowiłam napisać
Mój ślub 12 lipca, praktycznie wszystko gotowe, suknia już przerabiana, sala kościół gotowe.
A tu ciągle jakieś wątpliwości, suknia znowu wydaje mi się nieładna, zbyt skromna, nieciekawa.......
Pozatym zastanawiam się, czy nie zbyt pochopnie zarezerwowałam Dj'a na wesele i czy goście będą się bawić....Jakie wy macie doświadczenia??
oj ja mam ten sam problem.. chociaz suknia mi sie podoba to zastanawiam się czy rzeczywiście bedzie w porządku w Ten Dzień.. do tego cały czas myślę czy sala nie okaże się za mała bo jak się stawią wszyscy (dlatego liczę że jednak będą odmawiać ) to napewno będzie ciasno... oj jest tego troche na szczęście mó TŻ sprowadza mnie na ziemię i powtarza że wszystko będzie pięknie i oby!! dlatego dziewczynki bez zmartwień łatwiej zniesiemy ten czas trzymajmy się jakoś, w końcu twardym trzeba być, no nie?!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 14:18   #4498
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katalinka17 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!!
Rozterki zawsze będą... Zwłaszcza jak mamy zły humor i wpadamy w dołki... Ja jedynie nie mam rozterek co do sukni. Skoro wybrałaś taką a nie inną suknię to znaczy, że musiałaś w niej wyglądać bosko... No bo jak inaczej byś się na nią zdecydowała... A nie każda sukni musi być na bogato wręcz niektórym takie suknie nie pasują bo przytłaczają.
My też wybraliśmy DJ'a, 80% gości jest w wieku do 30-stki więc to także pomogło nam się zdecydować oraz to, że na każdym weselu na którym bylismy była orkiestra,raz lepsza raz gorsza a my chceliśmy coś innego. Też mieliśmy wiele dylematów z tego powodu, ale im bliżej wesela tym jestem bardziej utwierdzona w tym, że to dobra decyzja. Goście będą się dobrze bawić o dobra muzyka sama rwie do tańca Plusy DJ'a:
-orginalne wersje piosenek (nie ma kaleczonego angielskiego czy wloskiego)
-DJ nie robi 30-40 min przerw
-ma wieeeeelkie możiwości repertuarowe, zagra i dla młodszych i starszych, ludowo jak i nowocześnie
-jeśli jest też wodzirejem to fantastyczne zabawi gości

Owszem są swietne orkiestry które mają te same plusy, ale albo kosztują słono albo mają zajęte terminy... Tym którym udało się ominąć te problemy gratuluje Wg mnie lepszy dobry DJ niż kiepska orkiestra.
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 14:26   #4499
czekoladka79
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, melduję się po długiej nieobecności:

-samochód załatwiony - umowa podpisana, po kilku wpadkach. Ostrzegam dziewczyny przez wynajmowaniem jaguara z ogłoszeń na allegro (mogę na pw podać namiary na aukcję) - facet niepoważny umawia się i nie przyjeżdża, nie dzwoni po czym zdziwiony odzywa się po 3 tygodniach z pretensją, że on się z nikim nie umawiał - dlatego pozostaliśmy przy sprawdzonym znajomy ze srebrnym chryslerem 300 C - chlip chlip jaguar ładniejszy chlip chlip .....

- zaproszenia, winietki, zawieszki, pudełeczka z podziękowaniami dla gości, księgi dla rodziców i księgę życzeń robię sama - materiały właśnie do mnie spływają z allegro już się nie mogę doczekac kiedy zabiorę się za prace

- trębacz z Filharmonii Narodowej już zaklepany - umowa podpisana - jestem zachwycona utworami które wybraliśmy do kościoła i Pan także zgodził się zagrać pod moim domem jak będziemy wychodzili po błogosławieństwie "What a Wonderfull World Luisa Amstronga" - ale będzie niespodzianka dla wszystkich - nikt o niczym nie wie i najważniejsze że nie będzie pitolenia na harmoszce tylko zaprezentowana zostanie klasyka na trąbce

-objazd salonów zaczynam za jakieś 1,5 miesiaca aż troszkę zgubię kg - własnie odstawiłam hormonki i jestem na indywidualnej diecie rozpisanej przez dietetyka - kilogramy same lecą

-teraz siedzę i się zastanawiam jakie drinki zaserwować w drink barze na przyjęciu weselnym (oprócz czystej i wina na stołach chcemy mieć tak kącik z kelnerem, który będzie serwował drinki) Narazie zrobiłam listę tylko podstawowych:
* kamikaze bols
* malibu z mlekiem
* gin z tonikiem
* żubrówka z sokiem jabłkowym
* whiskey z colą
* tequila
* campari
* może wściekłe psy i magarita?

Macie moze jeszcze jakieś pomysły?
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-09, 15:52   #4500
victoriaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, melduję się po długiej nieobecności:

-samochód załatwiony - umowa podpisana, po kilku wpadkach. Ostrzegam dziewczyny przez wynajmowaniem jaguara z ogłoszeń na allegro (mogę na pw podać namiary na aukcję) - facet niepoważny umawia się i nie przyjeżdża, nie dzwoni po czym zdziwiony odzywa się po 3 tygodniach z pretensją, że on się z nikim nie umawiał - dlatego pozostaliśmy przy sprawdzonym znajomy ze srebrnym chryslerem 300 C - chlip chlip jaguar ładniejszy chlip chlip .....

- zaproszenia, winietki, zawieszki, pudełeczka z podziękowaniami dla gości, księgi dla rodziców i księgę życzeń robię sama - materiały właśnie do mnie spływają z allegro już się nie mogę doczekac kiedy zabiorę się za prace

- trębacz z Filharmonii Narodowej już zaklepany - umowa podpisana - jestem zachwycona utworami które wybraliśmy do kościoła i Pan także zgodził się zagrać pod moim domem jak będziemy wychodzili po błogosławieństwie "What a Wonderfull World Luisa Amstronga" - ale będzie niespodzianka dla wszystkich - nikt o niczym nie wie i najważniejsze że nie będzie pitolenia na harmoszce tylko zaprezentowana zostanie klasyka na trąbce

-objazd salonów zaczynam za jakieś 1,5 miesiaca aż troszkę zgubię kg - własnie odstawiłam hormonki i jestem na indywidualnej diecie rozpisanej przez dietetyka - kilogramy same lecą

-teraz siedzę i się zastanawiam jakie drinki zaserwować w drink barze na przyjęciu weselnym (oprócz czystej i wina na stołach chcemy mieć tak kącik z kelnerem, który będzie serwował drinki) Narazie zrobiłam listę tylko podstawowych:
* kamikaze bols
* malibu z mlekiem
* gin z tonikiem
* żubrówka z sokiem jabłkowym
* whiskey z colą
* tequila
* campari
* może wściekłe psy i magarita?

Macie moze jeszcze jakieś pomysły?
Ja mam pytanie odnosnie tego kacika z drinkami, czy ten kelner co bedzie je serwowal to bedzie znal sie na robieniu tych drinkow, chodzi mi o jego pomysl, zebys Ty nie musiala wymyslac, bo u mnie bedzie tak ze jak gosc podejdzie i co sobie zazyczy to kelner to zrobi, chociaz wiadomo ze nie bede miala wszystkich butelek swiata ale z tego co jest, chyba ze Ty sobie sama chcesz wymyslic i pod tym katem bedziesz kupowala "glowne skladniki" hehe! Apropo, zubrowka dobry pomysl, wsciekle psy tez-to jak bomba z opoznionym zaplonem a jesli moge cos zaproponowac to bardzo dobry drink jest wodka z sokiem bananowym, poprostu pycha!!!Moze prosty ale za to naprawde smaczny
victoriaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości