![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2008
kina2807
wysłałam Ci mailem zdjęcie mojej sukienki. Możesz mi też przesłać swoją ![]() katathea śliczną masz sukienkę. prosta i skromna, ale ma w sobie to "coś" ![]() Jeżeli chodzi o paznokcie to zrobi mi je moja kuzynka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Raczkowanie
|
Mnie sie rozniez podoba ta sukienka!
![]() Paznokcie i tu nie wiem co zrobic, mialam kilka razy akryle i zele i za kazdym razem jak spadaly, pozniej 6mcy cierpienia, nie wiem czy tego chce w dzien slubu.. zastanowie sie... Moje paznokcie sa ladne ale malenkie, tluste i do tego krusza sie. Jak tylko w cos uderze od razu odpryskuja... biore witaminty prenatalne (lekarz zaklecil dla urody) i omega 3, pieknie poprawily mi sie wlosy ale paznokcie nie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
qrcze dobrze ze tu zajrzalam bo...calkiem zapomnialam o zapisaniu sie do kosmetyczki i fryzjera
![]()
#4474 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli miałabyś trudności w doborze odpowiedniego dla siebie np. koloru cieni czy doszłabyś do wniosku, że jednak czegoś Ci brakuje w tym co wymalowałaś na swojej twarzy to spróbuj pójść na próbny makijaż i na wstępie powiedz makijażystce, że zależy Tobie np. na delikatnym podkreśleniu oczu a mocniejszym akcencie ust itp. W salonie powinny pracować na kosmetykach wysokiej jakości. Ja natomiast maluje się codziennie, raz delikatnie raz mocniej na specjalne okazje i lubię eksperymentować zarówno z kolorami jak i malowidłami. Wiem w czym jest mi dobrze, i nie lubię jak ktoś obcy ingeruję w mój makijaż. Moja buzia była kiedyś przewrażliwa i musiałam obchodzić się z nią jak z jajkiem. Teraz od 2 lat cieszę się cerą normalną, gładką bez żadnych niespodzianek i aby taki wygląda zachować wiem co moja cera lubi a na co zareaguje alergicznie. Zatem nie chce u makijażystki być królikiem doświadczalnym. Dla mnie malowanie się na swój ślub będzie czystą przyjemnością i już prawie mam wszystkie kosmetyki skomponowane. ![]() Chciałam jeszcze dodać, że moja siostra skusiła się na makijażystkę i w rezultacie będąc w domu poprawiała jeszcze swój makijaż, bo w innym świetle zaczęło jej czegoś brakować. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do makijazu to tez pewnie bede robila gdzies w salonie ale na pewno nie w takim jak bylam ostatnio na targach w Radomiu i chcialam sobie sprobowac jakis makijaz, poniewaz mimo ze malowanie siebie dosc dobrze mi wychodzi ale chcialam sprobowac czegos mocniejszego, np.podkreslenie oczu bo zawsze stosuje tusz i ewentualnie jakies lekkie cienie,a "pani makijazystka" tak mnie umalowala ze myslalam ze lustro peknie jak sie przejrzalam, zrobila mi takie grube czarne krechy na gorze i na dole ze sie sama siebie przestraszylam a na dodatek walnela mi taki czerwony okropny blyszczyk nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac wiec juz wiem ze tam nie pojde!!!Musze szukac czegos innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Rozeznanie
|
Echh dziewczyny jestem padnięta własnie, skończyłam ( na dziś ) adresować koperty z zaproszeniami. Jutro rano musze wyjechać - jade po papiery do kancelarii. echh zmęczona jestem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z okazji dnia kobiet życzę Wam wszystkie najlepszego, aby Wasze związki przepełnione były ogromem miłości i czułości, a przyszli (obecni) mężowie kochali ponad wszystko! Oczywiście sobie życzę tego samego ![]() ![]()
![]() |
#4478 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
MARTA co robisz swoim szponkom za kuracje, bo mi by sie tez przydalo COS. Rowniez; Pozdrawiam wszystkie Kobietki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Raczkowanie
|
jak odliczanie to odliczanie
59 dni......!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
/28/
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dziewuszki o okazji NASZEGO ŚWIĘTA!!!!!!
![]() ![]() ![]() I niech w koncu faceci zaczają kto tu rządzi... ![]()
![]() |
#4482 |
Rozeznanie
|
Witam
Katia 0117 dzieki za stronki, napewno skorzystam ![]() M.a.r.t.a dzieki, spróbuję poćwiczyć, a jak coś bedzie nie tak, to chyba faktycznie pomyślę nad kosmetyczką ![]() A do mojego ślubu zostało 168 dni ![]()
#4484 |
Raczkowanie
|
A do mojego 77
![]()
#4485 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A do mojeg ślubu zostało równiutko 160 dni. A jeszcze tak niedawno bylo prawie 400.... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego Naj Wszyskim Wizażankom
![]() Ja sobie właśnie dzisiaj zafundowałam prezent i kupiłam suuuukienkę !!!! Ale ulga ![]() Dziewczyny wypowiedzcie się jak u Was będzie z makijażem, robicie taki delikatny czy z mocniejszymi akcentami ![]()
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
blush ja na codzień praktycznie się nie maluję ale makijaż ślubny chciałam zdecydowany i wyrazisty. Postawiłam na oczy , makijażysta dosyć mocno je podkreśliła. Jak spojrzałam w lustro to aż sie przestaraszyłam czy aby nie za mocno ale wyglądał super ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaż sukienkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zadomowienie
|
suknienkę już tu zamieściłam kilka dni temu
kodeina jeśli sie prawie nie malujesz to każdy makijaż może szokować, bo po prostu nie jesteś przyzwyczajona, ale z drugiej strony jak już będziesz wymalowana napewno zrobisz wrażenie ![]() ja prawdopodobne postawię na oczy, mazidło z ust szybko sie zetrze przy całowaniu gości, jedzeniu itp. a makijaż oczu będzie trwał całą noc ![]()
#4489 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Wtajemniczenie
|
nam zostało tylko 161 dni
![]() ![]() kina2807 maila dostałam, suknia ładniutka ![]() Kobietki wszystkiego naj naj naj z okazji naszego święta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
u mnie dziś 175 dni
![]() dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Makijaż robiłam w salonie kosmetycznym ,wyglądał i trzymał się super! Najbardziej zaskoczona byłam tym jak o 5 rano w pokoju już po imprezie zmywałam szminkę z ust ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wybieram opcję drugą, dziś już kupiłam sobie cienie Inglot integra, ale nie te które do tej pory używałam i planowałam także zastosować na ślub. Zainspirował mnie nr 23. Oraz czerwoną konturówkę do ust ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
/27/
I szukam fryzjerki...
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
witam! za wypożyczenie sukienki DANUBIO zapłacę 60% wartości , czyli od 3990, to jakieś 2500,
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!!
Podczytuje was od dawna, ale jakoś tak czaiłam się i czaiłam aż wkońcu postanowiłam napisać ![]() Mój ślub 12 lipca, praktycznie wszystko gotowe, suknia już przerabiana, sala kościół gotowe. A tu ciągle jakieś wątpliwości, suknia znowu wydaje mi się nieładna, zbyt skromna, nieciekawa....... ![]() Nie mogę znaleźć ładnych zaproszeń ![]() Pozatym zastanawiam się, czy nie zbyt pochopnie zarezerwowałam Dj'a na wesele i czy goście będą się bawić.... ![]() Nie myślałam, że organizacja ślubu niesie ze sobą tyle zmartwień i rozterek. |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My też wybraliśmy DJ'a, 80% gości jest w wieku do 30-stki więc to także pomogło nam się zdecydować oraz to, że na każdym weselu na którym bylismy była orkiestra,raz lepsza raz gorsza a my chceliśmy coś innego. Też mieliśmy wiele dylematów z tego powodu, ale im bliżej wesela tym jestem bardziej utwierdzona w tym, że to dobra decyzja. Goście będą się dobrze bawić o dobra muzyka sama rwie do tańca ![]() -orginalne wersje piosenek (nie ma kaleczonego angielskiego czy wloskiego) -DJ nie robi 30-40 min przerw -ma wieeeeelkie możiwości repertuarowe, zagra i dla młodszych i starszych, ludowo jak i nowocześnie -jeśli jest też wodzirejem to fantastyczne zabawi gości Owszem są swietne orkiestry które mają te same plusy, ale albo kosztują słono albo mają zajęte terminy... Tym którym udało się ominąć te problemy gratuluje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, melduję się po długiej nieobecności:
-samochód załatwiony - umowa podpisana, po kilku wpadkach. Ostrzegam dziewczyny przez wynajmowaniem jaguara z ogłoszeń na allegro (mogę na pw podać namiary na aukcję) - facet niepoważny umawia się i nie przyjeżdża, nie dzwoni po czym zdziwiony odzywa się po 3 tygodniach z pretensją, że on się z nikim nie umawiał - dlatego pozostaliśmy przy sprawdzonym znajomy ze srebrnym chryslerem 300 C - chlip chlip jaguar ładniejszy chlip chlip ..... - zaproszenia, winietki, zawieszki, pudełeczka z podziękowaniami dla gości, księgi dla rodziców i księgę życzeń robię sama - materiały właśnie do mnie spływają z allegro już się nie mogę doczekac kiedy zabiorę się za prace ![]() - trębacz z Filharmonii Narodowej już zaklepany - umowa podpisana - jestem zachwycona utworami które wybraliśmy do kościoła i Pan także zgodził się zagrać pod moim domem jak będziemy wychodzili po błogosławieństwie "What a Wonderfull World Luisa Amstronga" - ale będzie niespodzianka dla wszystkich - nikt o niczym nie wie ![]() ![]() -objazd salonów zaczynam za jakieś 1,5 miesiaca aż troszkę zgubię kg - własnie odstawiłam hormonki i jestem na indywidualnej diecie rozpisanej przez dietetyka - kilogramy same lecą ![]() -teraz siedzę i się zastanawiam jakie drinki zaserwować w drink barze na przyjęciu weselnym (oprócz czystej i wina na stołach chcemy mieć tak kącik z kelnerem, który będzie serwował drinki) Narazie zrobiłam listę tylko podstawowych: * kamikaze bols * malibu z mlekiem * gin z tonikiem * żubrówka z sokiem jabłkowym * whiskey z colą * tequila * campari * może wściekłe psy i magarita? Macie moze jeszcze jakieś pomysły? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.