![]() |
#4441 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Raczkowanie
|
toverek83 to widze ze bedziemy swietowac pozegnanie panienskiego stanu tego samego dnia
![]() A sukni szczerze gratuluje, postaraj sie wkleic fotke, ja tez juz prawie mam tylko szukam okazji do kupienia "z drugiej reki" mojej wymarzonej Serenady z Emmi Mariage! |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak ja chciałabym już mieć swoją sukienkę!!! U mnie jeśli chodzi o torebkę to nie biorę, dzień przed ślubem pojadę do domu weselnego, tam mamy pokój dla nowożeńców, i zostawię kosmetyczkę z niezbędnymi drobiazgami. Komórkę weźmie mi siostra a po kościele też ją zostawię w pokoju. Będziemy, już wtedy z mężem ![]() Dziewczyny powiedzcie, czy robicie tipsy klasyczne z francuskim manicurem, czy będziecie zdobić cyrkoniami albo jakimiś wzorkami ![]()
![]() |
#4445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- pilniczek - antyperspirant CO do torebki to jeszcze nie wiem, Komorce mowie NIE. Sluchajcie do dzis myslalam, ze jestem zrelaksowana, bolalo mnie ucho... myslalam, ze wirus a jednak dzis rano trafilam do szpitala z potwornym bolem ucha i zuchwy! Okazalo sie, ze mam zapalenie stawu zuchwy TMJ od stresu! narazie nie moge mowic za bardzo z jedzeniem tez jestem na bakier, tylko pije. Podobno robi sie to przez szczekoscisk i zgrzytanie zebow przez sen. W sumie wczoraj strasznie sie zdenerwowalam bo oddalam moj pierscionek zareczynowy do zmniejszenia i co sie okazalo... Zniszczyli go, jakis profesjonalista jubiler zamiast go przeciac i zmniejszyc, zmiazdzyl, zgniotl i spilowal... podejzewam, ze sama wsadzajac pierscien w imadlo dokonalabym lepszej roboty... zlota obraczka jest pognieciona, brzegi sa tak ostre, ze mozna sie o nie przeciac, z tylu jest tak spilowane, ze chuda jak papier. Poniewaz pierscionek byl kupiony od duzego jubilera, ktory ma siec w calym kraju uznalam, ze zmniejszajac go u nich mam profesjonalna obsluge a tu co... Wczoraj wisialam na telefonie z menadzerem sklepu, ktory nie widzial problemu, pozniej z centrala, gdzie zlozylam oficjkalna skarge i w przeciagu 2 dni maja mi poweidziec czy dadza mi nowy pierscionek! Dzisiaj mam juz wszystkiego dosc! PS gratuluje Sukienki! Super uczucei jaks ie znajdzie ta swoja! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Rozeznanie
|
Fryzjerkę mam już zaklepaną
![]() Z makijażem i paznokciami zwracam się do mojej przyjaciółki, nie robie tipsów tylko tylko zaleje żelem moje naturalne żeby je ładnie wygładzić ![]() ![]() ![]() Taska wracaj szybko do zdrowia i nic się nie stresuj... ja myślałam że będę sie strasznie stresować...a tu póki co to moje studia i totalny na nich brak organizacji doprowadza mnie do szału, ślub natomiast wcale ![]() No ale z tym pierścionkiem to też bym się zdenerwowała... to nie jest jakiś tam pierścionek tylko TEN i wymieniony już nie będzie miał takiej wartości:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Wtajemniczenie
|
Od wczoraj mam już swoją sukienkę
![]() ![]() ![]() Będzie oczywiście biała jednoczęściowa, koszt wypożyczenia 1020 zł + welon + bolerko. Chętnie bym tutaj na wizażu wkleiła zdjęcie, ale mój TZ zna niestety mój nick ![]() ![]() Jeżeli chodzi o najpotrzebniejsze rzeczy to na pewno wrzucę je do mojego kuferka podróżnego i dam mojej mamie albo mojej siostrze/świadkowej ![]() Na pewno będą tam: - zapasowe pończochy - perfumy - puder, cienie, szminka - coś na odświeżenie oddechu - plastry - lusterko - chusteczki higieniczne A jeśli chodzi o telefon to pewnie go wezmę, ale w kościele będzie wyłączony, a na sali włączę wibracje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Raczkowanie
|
Nie moge jeszcze uwierzyc ale zadzwonili do mnie , ze przykro im, ze zniszczyli pierscionek i dadza mi nowy!
Trzymam kciuki, ze tak tez zrobia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje kolejnej szczęśliwej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Raczkowanie
|
Po slubie mozemy zrobic poslubna wystawe z sukienek, butow, welonow i innych niezbednych dodatkow
![]() Dziekuje za wspolczucie, musialam sie komus wyzalic ![]() TZ byl wsciekly ale wciaz utrzymujac fason mnie uspakajal. ![]() Dzieki i pozdrowienia dla wszystkich panien, zazdroszcze tym o juz maja po kilka dni oczekiwania. |
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
No tak...teraz mogę liczyć już w dniach.
Czas start: 30 Tylko co ja zrobię z tą fryzjerką kurczę......
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Raczkowanie
|
Madlen__18 moze sproboj jak ja... napisz do wszystkich znajomych lasek z Krakowa i popytaj gdzie chodza do fryzjera.
DOstalam namiary na kilka osob i bede testowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, że chociaż obiecali dać nowy... Ja swój też muszę dać do zmiejszenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() teraz szukam tego kabelka....ale co moge o niej powiedziec-jest cala z tylu na wiazanie w razie gdybym schudlalub przytyla nie bedzie problemu z regulacja...ma kolor smietanki...delikatny material....moze ktoras z Was uzna ze jest za skromna bo napradwe nie ma na niej ani jednego dodatku ale w niej wygladam najlepiej...ktoras z Was napisala mi wczesniej ze suknia nie ma mnie przebrac wiec wzielam to sobie do serca...do tego pani mi od razu znalazla takie korale ,,perly"za 18 zl ![]() ![]() teraz caly czas sobie mysle czy dobrze zrobilam ale niech tam.....a wiecie szczesliwa jestem ze ja bede miala.....przymiarka dopiero 15 lipca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejciu Madlen tylko miesiac, ale to zleci ![]() w tych 16tu jestem tez ja ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Toverku i jak z tymi zdjeciami sukni, nie moge sie juz doczekac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jak tylko zdobede kabelek laczacy kompa z komorka to wkleje....bede ciekawa waszych opini ![]()
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-07 o 19:45 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6822498
katathea śliczna suknia ![]()
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4462 |
Rozeznanie
|
Witam was dziewczyny
![]() Ja mam taki problem, ze na codzien wogole sie nie maluje, no i boje się oddac w rece jakiejs kobiety, ktora wykonuje makijaze, z obawy, ze wymaluje mnie tak ze siebie nie poznam ![]() Myslalam, ze może sprobowalabym sie sama pomalować (od czasu do czasu robie wieczorem makijaz,w ktorym nigdzie nie wychodze- kosmetykami siostry) Do Ślubu jeszcze troche czasu wiec mialabym czas aby poćwiczyc, tylko ze jakich kosmetykow użyć??
#4463 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tutaj jest wizazowy kurs makijażu,a tu http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=29 dziewczyny piszą,wklejają zdjęcia swoich makujazy,polecają kosmetyki...moze znajdziesz coś dla siebie ![]() Ja makijaz bedę robić sama ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 |
Raczkowanie
|
Moja siostra jest kosmetyczką i jak powiedziałam, że wolałabym sie umalować sama,bo lepiej wiem co mi odpowiada w makijażu, to mnię sprostowała słowami- nie rób tego! to byłby błąd! I ma rację, kosmetyczka dobierze kosmetyki wysokiej jakości,użyje kolorów pasujących na tę uroczystość, a długotrwałość ich utrzymywania się na twarzy żadko który kosmetyk nam da. Po to jest makijaż próbny, aby stwierdzić czy się spodoba make up, czy nie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
ja makijaz bede robic sama, ale ja maluje sie na codzien, gdybym nie malowala sie czesto i nie znala sie na technicznej stronie, na pewno nie zabralabym sie za to w dniu wlasnego slubu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | |||
Raczkowanie
|
Super! Gratulacje!!!
Cytat:
![]() ![]() Co do tipsow.... hmmmm. Ja to w ogole nie przepadam za nimi, zawsze sztucznie wygladaja :/ postaram sie zadbac o swoje i zrobic frencha skromnego, na swoich paznokciach. Juz nieraz wychodzilo, wiec sprobuje. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja nie moge!!!! Do mnie nie dociera, ze pewnego dnia naprawde zacznie sie takie fest odliczanie ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4468 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też sama maluję się na codzien i wychodzi mi to baardzo dobrze...zreszta juz gdzies pisałam,że widzialam wiele dziewczyn,ktore wyszły z make-up'em od kosmetyczki i nie było w tym makijazu niczego takiego,czego sama nie umiałabym zrobić...a co do dobierania kolorów to wiadomo przeciez ze do sukienki ecru nie dowalę sobie niebieskich cieni...zreszta w necie mozna znaleść mnóstwo rzeczy na temat jak dobierac cienie do koloru oczu itd.kwestia trwałym kosmetyków,które oczywiście zamierzam skompletować ![]()
![]() |
#4469 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Uważam, ze dokonałaś bardzo dobrego wyboru!. Fryzjer. Mój powiedział, ze za wcześnie przyszłam. Tzn. teraz ma innego,a ślub w innej meijsowości. Do mojego pójdę na pasemka 1,5 tyg. przed ślubem, a do tamtego muszę iść najpierw na fryzurę próbną. Makijaż Zdecydowanie pójdę do makijażystki i koniecznie najpierw na próbę, bo sama mogę nie dać rady Paznokcie Zdecydowanie natruralne i nie jakieś długie bardzo. Nie lubię tipsów i nie lubię zdobień typu mini "brylanciki" dlatego będzie naturalny kolor. Na codzien mam długie swoje paznokcie pomalowane w naturalnym kolorze. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-07 o 19:53 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny - baaardzo dawno mnie nie było (praca) i w dodatku nie mam czasu, żeby nadrabiać z czytaniem
![]() ale za to prawie skończyłam już robić zawieszki na alkohol no i się pochwalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.