Panny Młode 2008 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-06, 15:02   #4441
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Dot.: Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
To super Jeśli chcesz zgrać zdjęcia na komputer, musisz mieć kabel do swojego modelu komórki.
NIE MAMALE ZALATWIEJESTEM TAKA SZCZESLIWA ZE JUZ JA MAM
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 15:04   #4442
victoriaaa
Raczkowanie

toverek83 to widze ze bedziemy swietowac pozegnanie panienskiego stanu tego samego dnia tylko ze w innych miejscach hehe!Ja o godz.17 a Ty?
A sukni szczerze gratuluje, postaraj sie wkleic fotke, ja tez juz prawie mam tylko szukam okazji do kupienia "z drugiej reki" mojej wymarzonej Serenady z Emmi Mariage!
victoriaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 15:39   #4443
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY MAM SUKNIE SLUBNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!ZNALAZLAM DZIS PANI WZIELA POMIAR-JEST KOLORU SMIETANKI PROSTA NIE MA ANI JEDNEGO DODATKU...ALE WYGLADALAM W NIEJ ELEGENACKJIALE ZDJECIA MAM ZROBIONE KOMORKA NIE WIEM JAK SIE ZGRYWA NA KOMPA A CHETNIE POKAZALABYM WAM....ALE SIE CIESZE.....I WIECIE CO?JAK JA UBRALAM TO POCZULAM ZE TO TA
Toverek super! Ja też jak ubrałam tą jedyną czułam, że jest moja!

Cytat:
Napisane przez victoriaaa Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a. przesluchalas juz moze ten moj kawaleczek Kindla?Naprawde nie wiem co juz myslec o tym wszystkim, ale ciagle ta mysl o tym moim spiewaniu hehe, krazy po mojej glowie
Pioseneczka ma ładne słowa, dla mnie troszkę za wolna.
Stary 2008-03-06, 16:26   #4444
blush
Zadomowienie

Cytat:
DZIEWCZYNY MAM SUKNIE SLUBNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!ZNALAZLAM DZIS PANI WZIELA POMIAR-JEST KOLORU SMIETANKI PROSTA NIE MA ANI JEDNEGO DODATKU...ALE WYGLADALAM W NIEJ ELEGENACKJIALE ZDJECIA MAM ZROBIONE KOMORKA NIE WIEM JAK SIE ZGRYWA NA KOMPA A CHETNIE POKAZALABYM WAM....ALE SIE CIESZE.....I WIECIE CO?JAK JA UBRALAM TO POCZULAM ZE TO TA
wow Szczęściara
jak ja chciałabym już mieć swoją sukienkę!!!

U mnie jeśli chodzi o torebkę to nie biorę, dzień przed ślubem pojadę do domu weselnego, tam mamy pokój dla nowożeńców, i zostawię kosmetyczkę z niezbędnymi drobiazgami. Komórkę weźmie mi siostra a po kościele też ją zostawię w pokoju. Będziemy, już wtedy z mężem, nocować w domu weselnym i koma będzie mi potrzebna.

Dziewczyny powiedzcie, czy robicie tipsy klasyczne z francuskim manicurem, czy będziecie zdobić cyrkoniami albo jakimiś wzorkami
Stary 2008-03-06, 16:45   #4445
Taska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Komórkę? Nie no komórka zdecydowanie zostaje w domu. Do torby natomiast wędrują:
- pończochy
-perfumy
-puder
-pomadka ochronna, błyszczyk i konturówka

-chusteczki higieniczne
-wkładki higieniczne
pastylki miętowe
u mnie bedzie dodatkowo
- pilniczek
- antyperspirant

CO do torebki to jeszcze nie wiem, Komorce mowie NIE.

Sluchajcie do dzis myslalam, ze jestem zrelaksowana, bolalo mnie ucho... myslalam, ze wirus a jednak dzis rano trafilam do szpitala z potwornym bolem ucha i zuchwy! Okazalo sie, ze mam zapalenie stawu zuchwy TMJ od stresu! narazie nie moge mowic za bardzo z jedzeniem tez jestem na bakier, tylko pije. Podobno robi sie to przez szczekoscisk i zgrzytanie zebow przez sen.

W sumie wczoraj strasznie sie zdenerwowalam bo oddalam moj pierscionek zareczynowy do zmniejszenia i co sie okazalo...
Zniszczyli go, jakis profesjonalista jubiler zamiast go przeciac i zmniejszyc, zmiazdzyl, zgniotl i spilowal... podejzewam, ze sama wsadzajac pierscien w imadlo dokonalabym lepszej roboty... zlota obraczka jest pognieciona, brzegi sa tak ostre, ze mozna sie o nie przeciac, z tylu jest tak spilowane, ze chuda jak papier. Poniewaz pierscionek byl kupiony od duzego jubilera, ktory ma siec w calym kraju uznalam, ze zmniejszajac go u nich mam profesjonalna obsluge a tu co... Wczoraj wisialam na telefonie z menadzerem sklepu, ktory nie widzial problemu, pozniej z centrala, gdzie zlozylam oficjkalna skarge i w przeciagu 2 dni maja mi poweidziec czy dadza mi nowy pierscionek!

Dzisiaj mam juz wszystkiego dosc!

PS gratuluje Sukienki! Super uczucei jaks ie znajdzie ta swoja!

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 16:46   #4446
robaczek-85
Rozeznanie

Fryzjerkę mam już zaklepaną
Z makijażem i paznokciami zwracam się do mojej przyjaciółki, nie robie tipsów tylko tylko zaleje żelem moje naturalne żeby je ładnie wygładzić Co do zdobień to moja psiapsióła wymyśliła żeby koronkę zatopić w tym żelu, a jeżeli nie to french z delikatnymi wzorkami na kilku paznokciach już coraz bliżej... 50 dni
Taska wracaj szybko do zdrowia i nic się nie stresuj...
ja myślałam że będę sie strasznie stresować...a tu póki co to moje studia i totalny na nich brak organizacji doprowadza mnie do szału, ślub natomiast wcale

No ale z tym pierścionkiem to też bym się zdenerwowała... to nie jest jakiś tam pierścionek tylko TEN i wymieniony już nie będzie miał takiej wartości:/

1.11.2012

Kingusia 18.06.2014
Moje rękodzieło

Kuchennie
robaczek-85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 19:51   #4447
malutka_24
Wtajemniczenie

Od wczoraj mam już swoją sukienkę
Będzie oczywiście biała jednoczęściowa, koszt wypożyczenia 1020 zł + welon + bolerko. Chętnie bym tutaj na wizażu wkleiła zdjęcie, ale mój TZ zna niestety mój nick Jeżeli ktoś chce to mogę mu przesłać zdjęcia mailem

Jeżeli chodzi o najpotrzebniejsze rzeczy to na pewno wrzucę je do mojego kuferka podróżnego i dam mojej mamie albo mojej siostrze/świadkowej
Na pewno będą tam:
- zapasowe pończochy
- perfumy
- puder, cienie, szminka
- coś na odświeżenie oddechu
- plastry
- lusterko
- chusteczki higieniczne

A jeśli chodzi o telefon to pewnie go wezmę, ale w kościele będzie wyłączony, a na sali włączę wibracje
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 20:07   #4448
Taska
Raczkowanie

Nie moge jeszcze uwierzyc ale zadzwonili do mnie , ze przykro im, ze zniszczyli pierscionek i dadza mi nowy!

Trzymam kciuki, ze tak tez zrobia.

Stary 2008-03-06, 20:24   #4449
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość

W sumie wczoraj strasznie sie zdenerwowalam bo oddalam moj pierscionek zareczynowy do zmniejszenia i co sie okazalo...
Zniszczyli go, jakis profesjonalista jubiler zamiast go przeciac i zmniejszyc, zmiazdzyl, zgniotl i spilowal... podejzewam, ze sama wsadzajac pierscien w imadlo dokonalabym lepszej roboty... zlota obraczka jest pognieciona, brzegi sa tak ostre, ze mozna sie o nie przeciac, z tylu jest tak spilowane, ze chuda jak papier. Poniewaz pierscionek byl kupiony od duzego jubilera, ktory ma siec w calym kraju uznalam, ze zmniejszajac go u nich mam profesjonalna obsluge a tu co... Wczoraj wisialam na telefonie z menadzerem sklepu, ktory nie widzial problemu, pozniej z centrala, gdzie zlozylam oficjkalna skarge i w przeciagu 2 dni maja mi poweidziec czy dadza mi nowy pierscionek!

Dzisiaj mam juz wszystkiego dosc!
O Matko ale przygoda. Taska cieszę się, że sprawia rozwiązała się na Twoją korzyść.

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Od wczoraj mam już swoją sukienkę
Gratuluje kolejnej szczęśliwej
Stary 2008-03-06, 21:14   #4450
Taska
Raczkowanie

Po slubie mozemy zrobic poslubna wystawe z sukienek, butow, welonow i innych niezbednych dodatkow

Dziekuje za wspolczucie, musialam sie komus wyzalic

TZ byl wsciekly ale wciaz utrzymujac fason mnie uspakajal.

Dzieki i pozdrowienia dla wszystkich panien, zazdroszcze tym o juz maja po kilka dni oczekiwania.

Stary 2008-03-06, 21:17   #4451
Madlen__18
Zakorzenienie

No tak...teraz mogę liczyć już w dniach.
Czas start:
30

Tylko co ja zrobię z tą fryzjerką kurczę......
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-06, 21:23   #4452
Taska
Raczkowanie

Madlen__18 moze sproboj jak ja... napisz do wszystkich znajomych lasek z Krakowa i popytaj gdzie chodza do fryzjera.

DOstalam namiary na kilka osob i bede testowac.

Stary 2008-03-06, 21:36   #4453
soffera
Zadomowienie

Cytat:
O matko

Dobrze, że chociaż obiecali dać nowy... Ja swój też muszę dać do zmiejszenia

Cytat:
Po slubie mozemy zrobic poslubna wystawe z sukienek, butow, welonow i innych niezbednych dodatkow
Jestem pewna, że to nie będzie tylko wystawa ale szczegółowe relacje Gorzej jak w jednym dniu będzie ślubować kilka wizażanek. Z tego co wiem np. 27 września jest nas kilka Oj będzie co czytać i oglądać
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-06, 21:49   #4454
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Jestem pewna, że to nie będzie tylko wystawa ale szczegółowe relacje Gorzej jak w jednym dniu będzie ślubować kilka wizażanek. Z tego co wiem np. 27 września jest nas kilka Oj będzie co czytać i oglądać
23.08 aż 11 Wizażanek, tydzień później 16 Wizażanek
Stary 2008-03-06, 21:57   #4455
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Oj to potrzebna będzie dostawa picia i jedzenie podczas czytania relacji
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 06:58   #4456
katathea
Raczkowanie

Ja również znalazłam TĄ JEDYNĄ!!! sukienkę!!! pani obsługująca mnię powiedziała, że nie wypożyczają jej ze względu na delikatny materiał, ale sklepowa sukienka do przymiezania była idealna na mnie i zrobili wyjątek!!! Podpisaliśmy umowę na specjalnych warunkach. Jestem wniebowzięta!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg danubio_1.jpg (13,7 KB, 96 załadowań)
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 07:49   #4457
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez victoriaaa Pokaż wiadomość
toverek83 to widze ze bedziemy swietowac pozegnanie panienskiego stanu tego samego dnia tylko ze w innych miejscach hehe!Ja o godz.17 a Ty?
A sukni szczerze gratuluje, postaraj sie wkleic fotke, ja tez juz prawie mam tylko szukam okazji do kupienia "z drugiej reki" mojej wymarzonej Serenady z Emmi Mariage!
ja bede miala slub o 14..tzn tak mi sie wydaje bo jeszcze nie bylismy u proboszcza..ale wiem ze tylko my w tym dniu slubujemy....wiec kiedy ja bede pewnie jadla obiad swoj pierwszy malzenski to Ty bedziesz skladac przysiege......ja juz dzis planuje z siostra co sobie lykniemy na odwaznego bo na sama mysl nogi drza
teraz szukam tego kabelka....ale co moge o niej powiedziec-jest cala z tylu na wiazanie w razie gdybym schudlalub przytyla nie bedzie problemu z regulacja...ma kolor smietanki...delikatny material....moze ktoras z Was uzna ze jest za skromna bo napradwe nie ma na niej ani jednego dodatku ale w niej wygladam najlepiej...ktoras z Was napisala mi wczesniej ze suknia nie ma mnie przebrac wiec wzielam to sobie do serca...do tego pani mi od razu znalazla takie korale ,,perly"za 18 zlnoi teraz pozostaje kwestia czy brac welon do niej czy nie i czy bolerko czy szal
teraz caly czas sobie mysle czy dobrze zrobilam ale niech tam.....a wiecie szczesliwa jestem ze ja bede miala.....przymiarka dopiero 15 lipca
Stary 2008-03-07, 07:51   #4458
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moge jeszcze uwierzyc ale zadzwonili do mnie , ze przykro im, ze zniszczyli pierscionek i dadza mi nowy!

Trzymam kciuki, ze tak tez zrobia.
dobrze, ze postawilas na swoim, trzymam kciuki, zeby sprawa zakonczyla sie, tak jak Ci obiecano
Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Czas start:
30
jejciu Madlen tylko miesiac, ale to zleci
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
w tych 16tu jestem tez ja
Cytat:
Napisane przez katathea Pokaż wiadomość
Ja również znalazłam TĄ JEDYNĄ!!! sukienkę!!! pani obsługująca mnię powiedziała, że nie wypożyczają jej ze względu na delikatny materiał, ale sklepowa sukienka do przymiezania była idealna na mnie i zrobili wyjątek!!! Podpisaliśmy umowę na specjalnych warunkach. Jestem wniebowzięta!
sliczna sukienka, gratuluje

Toverku i jak z tymi zdjeciami sukni, nie moge sie juz doczekac

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 07:59   #4459
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Cytat:
piekna moja jest podobna tylko bez ramionek...sliczna

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dobrze, ze postawilas na swoim, trzymam kciuki, zeby sprawa zakonczyla sie, tak jak Ci obiecano

jejciu Madlen tylko miesiac, ale to zleci

w tych 16tu jestem tez ja

sliczna sukienka, gratuluje

Toverku i jak z tymi zdjeciami sukni, nie moge sie juz doczekac
probuje skombinowac kabelek...dostarcze je dostarcze

jak tylko zdobede kabelek laczacy kompa z komorka to wkleje....bede ciekawa waszych opini

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-07 o 19:45 Powód: post pod postem
Stary 2008-03-07, 08:19   #4460
katia0117
Zadomowienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...postid=6822498
katathea
śliczna suknia
Stary 2008-03-07, 09:10   #4461
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
zgadzam sie

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 09:34   #4462
biedronka19876
Rozeznanie

Witam was dziewczyny co do makijażu, to robicie go same czy oddajecie sie w rece wizazystki??

Ja mam taki problem, ze na codzien wogole sie nie maluje, no i boje się oddac w rece jakiejs kobiety, ktora wykonuje makijaze, z obawy, ze wymaluje mnie tak ze siebie nie poznam
Myslalam, ze może sprobowalabym sie sama pomalować (od czasu do czasu robie wieczorem makijaz,w ktorym nigdzie nie wychodze- kosmetykami siostry)
Do Ślubu jeszcze troche czasu wiec mialabym czas aby poćwiczyc, tylko ze jakich kosmetykow użyć??
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 09:48   #4463
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez biedronka19876 Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny co do makijażu, to robicie go same czy oddajecie sie w rece wizazystki??

Ja mam taki problem, ze na codzien wogole sie nie maluje, no i boje się oddac w rece jakiejs kobiety, ktora wykonuje makijaze, z obawy, ze wymaluje mnie tak ze siebie nie poznam
Myslalam, ze może sprobowalabym sie sama pomalować (od czasu do czasu robie wieczorem makijaz,w ktorym nigdzie nie wychodze- kosmetykami siostry)
Do Ślubu jeszcze troche czasu wiec mialabym czas aby poćwiczyc, tylko ze jakich kosmetykow użyć??
https://wizaz.pl/index.baza.php?id=11
Tutaj jest wizazowy kurs makijażu,a tu http://www.wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=29 dziewczyny piszą,wklejają zdjęcia swoich makujazy,polecają kosmetyki...moze znajdziesz coś dla siebie
Ja makijaz bedę robić sama

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-07, 09:58   #4464
katathea
Raczkowanie

Moja siostra jest kosmetyczką i jak powiedziałam, że wolałabym sie umalować sama,bo lepiej wiem co mi odpowiada w makijażu, to mnię sprostowała słowami- nie rób tego! to byłby błąd! I ma rację, kosmetyczka dobierze kosmetyki wysokiej jakości,użyje kolorów pasujących na tę uroczystość, a długotrwałość ich utrzymywania się na twarzy żadko który kosmetyk nam da. Po to jest makijaż próbny, aby stwierdzić czy się spodoba make up, czy nie. Najlepiej odwiedzić doświadczoną kosmetyczke o dobrej opinii.
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 10:02   #4465
kina2807
Zakorzenienie

ja makijaz bede robic sama, ale ja maluje sie na codzien, gdybym nie malowala sie czesto i nie znala sie na technicznej stronie, na pewno nie zabralabym sie za to w dniu wlasnego slubu, poza tym na pewno kupie odpowiednie kosmetyki, m.in. fixator Kryolanu

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 10:09   #4466
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
poza tym na pewno kupie odpowiednie kosmetyki, m.in. fixator Kryolanu
Mnie będzie malowała siostra, która nie jest wizażystką ale interesuje się tym i potrafi ładnie umalować. Co do kosmetyków to właśnie jestem na etapie kompletowania. Lista się tworzy...
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 10:22   #4467
babeczka1985
Raczkowanie

Cytat:
DZIEWCZYNY MAM SUKNIE SLUBNA!!!!!
Super! Gratulacje!!!

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
U mnie jeśli chodzi o torebkę to nie biorę, dzień przed ślubem pojadę do domu weselnego, tam mamy pokój dla nowożeńców, i zostawię kosmetyczkę z niezbędnymi drobiazgami. Komórkę weźmie mi siostra a po kościele też ją zostawię w pokoju. Będziemy, już wtedy z mężem, nocować w domu weselnym i koma będzie mi potrzebna.

Dziewczyny powiedzcie, czy robicie tipsy klasyczne z francuskim manicurem, czy będziecie zdobić cyrkoniami albo jakimiś wzorkami
No przeciez! Ale ze mnie palant! Ja tez bede miala w swoim domu weselnym apartament do dyspozycji dla nowozencow!!!! hehe Jak dobrze sobie cos przypomniec

Co do tipsow.... hmmmm. Ja to w ogole nie przepadam za nimi, zawsze sztucznie wygladaja :/ postaram sie zadbac o swoje i zrobic frencha skromnego, na swoich paznokciach. Juz nieraz wychodzilo, wiec sprobuje.

Cytat:

Ci "WILECY" jubilerzy po prostu przechodza samych siebie!!!!!

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Czas start:
30
Ja nie moge!!!! Do mnie nie dociera, ze pewnego dnia naprawde zacznie sie takie fest odliczanie

Cytat:
Gratulacje katathea!!!

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 14:44   #4468
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
ja makijaz bede robic sama, ale ja maluje sie na codzien, gdybym nie malowala sie czesto i nie znala sie na technicznej stronie, na pewno nie zabralabym sie za to w dniu wlasnego slubu, poza tym na pewno kupie odpowiednie kosmetyki, m.in. fixator Kryolanu
Ja tez zamierzam zaopatrzyć się z ten fixator
Ja też sama maluję się na codzien i wychodzi mi to baardzo dobrze...zreszta juz gdzies pisałam,że widzialam wiele dziewczyn,ktore wyszły z make-up'em od kosmetyczki i nie było w tym makijazu niczego takiego,czego sama nie umiałabym zrobić...a co do dobierania kolorów to wiadomo przeciez ze do sukienki ecru nie dowalę sobie niebieskich cieni...zreszta w necie mozna znaleść mnóstwo rzeczy na temat jak dobierac cienie do koloru oczu itd.kwestia trwałym kosmetyków,które oczywiście zamierzam skompletować
Stary 2008-03-07, 16:24   #4469
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blush Pokaż wiadomość
też bym wola kupić gotową suknię, ale zakochałam się w takiej która jest dla mnie niedostępna. Niestety nie mam krawcowej której mogłabym zlecić takie zadanie, poza oferującymi sie w salonach, więc przejdę się jeszcze po salonach i zastanowię co dalej, bo jest to dla mnie zbyt ważna sprawa i nie chciałabym sie kiedyś rozczarować efektami szycia.
To może warto rozwazayć pojechanie do salonu przez pół Polski, albo poszukać innej. Musisz przymierzyć sukienke która ci się podoba, bo może się okazac, ze wcale ten model nie jest za dobry dla Ciebie

Cytat:
Bardzo ładna jest ta sukienka, a mogę wiedzieć ile bbędziesz płacić za wupożyczenie?
Uważam, ze dokonałaś bardzo dobrego wyboru!.

Fryzjer.
Mój powiedział, ze za wcześnie przyszłam. Tzn. teraz ma innego,a ślub w innej meijsowości. Do mojego pójdę na pasemka 1,5 tyg. przed ślubem, a do tamtego muszę iść najpierw na fryzurę próbną.

Makijaż
Zdecydowanie pójdę do makijażystki i koniecznie najpierw na próbę, bo sama mogę nie dać rady

Paznokcie
Zdecydowanie natruralne i nie jakieś długie bardzo. Nie lubię tipsów i nie lubię zdobień typu mini "brylanciki" dlatego będzie naturalny kolor. Na codzien mam długie swoje paznokcie pomalowane w naturalnym kolorze.

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-07 o 19:53 Powód: post pod postem
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-07, 16:59   #4470
silesianna
Zakorzenienie

hej dziewczyny - baaardzo dawno mnie nie było (praca) i w dodatku nie mam czasu, żeby nadrabiać z czytaniem

ale za to prawie skończyłam już robić zawieszki na alkohol no i się pochwalę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zawieszki5.jpg (101,2 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zawieszki4.jpg (112,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zawieszki3.jpg (111,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zawieszki2.jpg (103,8 KB, 16 załadowań)
silesianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości