przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-04, 13:53   #4471
samanthhha
Wtajemniczenie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
to teraz ja Wam opowiem świński kawał uwaga: kawał słoniny...

Ja co do psa to nie doradze bo się nie znam - moge swojego oddac bo nie grzeczny jest

Właśnie tata Tż przyjechał i bedzie robić z moim tatą podwieszany sufit w łazience Potem zostanie wstawić wanne, obmurować, położyć glazurę, wstawić nowy kibelek i umywalkę z szafeczką a no i zrobić wczesniej póleczki iiiiii........ gotowe kolejne miejsce do sprzątania zrobie sobie piiiiiiliiinnngggg i bede pieNkna

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
I kawał:
Przychodzi malutka dziewczynka do sklepu zoologicznego i mówi:
Dzieńdobly, cy są królicki?
Pani odpowiada:
Tak, są. Mamy bardzo duży wybór królików, a powiedz dziewczynko jakiego koloru chciałabyś króliczka?
Dziewczynka: Prose pani, mojego pytona wali, jakiego kololu jest królicek
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:53   #4472
Sweet Delights
Zadomowienie

Puma aha, no rozumiem, czyli tak jak piszesz, losowanko

samanthhha Ty zawsze jesteś pieNkna

A u mnie śnieg padaaaaa sypie tak, że świata nie widać ja nie chce tak
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 13:56   #4473
samanthhha
Wtajemniczenie

Sweet ja też bym chciała śnieg... Bo lubię rzucać psa i kota w zaspy

Miałam o coś zapytać i zapomniałam
Stary 2009-11-04, 13:56   #4474
mloda1989
Zakorzenienie

heheh dobre..

uuu to nie znajde zrozumienia w moim "nie lubieniu" tych psow...
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:04   #4475
Puma13
Zadomowienie

Tylko zastanawiam się, czy taki dog to obronny jest? czy tylko straszy posturą, bo na bernardyna, to bym pewnie mogła liczyć. Jak będę czasami sama po ciemku z dzieciaczkami, to chciała bym mieć świadomość, że nikt mi tam nie wlezie, a jak wlezie, to już nie wylezie

Szkoda, że nie mamy już naszego pierwszego psa, z nikim nie czułam się tak bezpieczna, nawet jak musiałam wyjść z nim po ciemku to penery przechodziły na drugą stonę ulicy, bo on nie szczekał, tylko ryczał jak niedzwiedź.... załapałam dolinę przez niego, głupek jeden...

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Samanthha, ty sadystko a mój kot jeszcze nie widział śniegu, muszę powiedzieć tżtowi, żeby wziął ją na spacer

Sweet, u mnie też sypie, idziemy ubierać choinkę?

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 14:16   #4476
majkela12
Zadomowienie

W domku
Zmęczona ale szczęśliwa
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
ide sie ubrac bo zaraz pani przychodzi a trza jakos wygladac no i obiecany spacerek z kulka
Ja też chcę taką panią np na gwiazdkę

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Majkela tak, że Ty i Twoje 7kg na plusie w 31 tygodniu ciąży to pikuś... to jest nic ja miałam 7 na plusie w 25... To ile teraz może być? Robimy zakłady
4kg w tym miesiącu. Zostały jeszcze 2, więc boję się że będzie 4x2=8kg
obstawiam u ciebie 9,5kg

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Zebra to w dupci i bioderkach to nie tłuszcz tylko opuchlizna ciążowa zejdzie po porodzie
Mam nadzieję że piszesz prawdę
Współczuję śniegu- ja nie lubię- a pewnie to jet taki śnieg który od razu topnieje Uważaj na siebie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
zaraz ide do apteki to przy okazji an poczte skocze to ci wysle ta paczke ale kurde kurtki nie mam zimowej asnieg troche za oknem i zimno
Też nie mam kurtki. Oglądałam dzisiaj, ale nie ma nic ciekawego w sklepie-nawet jakbym srała pieniędzmi- wszystko wiatrem podszyte
już teraz zimno byłoby mi w takiej

Cytat:
Nie chce mi się nigdzie wychodzić Fajnego mam gina ale jest jeden minus- nie umawia na godziny i jeszcze o różnych dociera... czasem jest o 12 czasem o 13 i nigdy nie wiem jak przyjść a później w kolejce czekać też mi się nie chce, pojade na 12tą i będę stała najwyżej z paniami pod drzwiami
Kciuki za wizytę i żebyście długo nie musieli czekać

Cytat:
Napisane przez Maliczka Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, bardzo dawno mnie tutaj nie było, widzę jednak, że nie próżnowałyście przez ten czas, więc nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie wogóle- miałam dużo spraw na głowie oraz wyjazdów. Chciałam się pochwalić, ze jutro zaczynam 12 tydzień ciąży i mam drugą wizytę u gina na którą kazał mi przynieść płytkę cd, więc stanę się szczęśliwą posiadaczką pierwszego nagrania na którym będę mogła podziwiać moje dziecko. Powiedzcie czy Wy też macie takie filmiki? Jeśli tak to jak często je oglądacie? Bo ja już nie mogę się doczekać aż dostanę ten filmik w swoje łapki. Powiedzcie mi też dziewczyny te już bardziej zaawansowane czy w ok 12 tyg było Wam już widać brzuszek? Bo powiem szczerze, że mój się zaczyna powoli zarysowywać.
Ja tam brzuszka nie widzę, może....
My mamy filmik z 13tyg i oglądaliśmy może 2 razy. Fajne jest to że rodzince mogliśmy pokazać potomka. U mnie brzuszek wyszedł późno też ok 25tyg. Niektórzy mówią, że dopiero teraz widać że to ciążowy

Cytat:
ej macie już spiworek do wózka? własnie oglądam na allegro i znalazłam jeden i tylko tem mi sie narazie podoba pomarańczowy ale nie stac mnie na niego za drogi
http://www.allegro.pl/item798152593_...mbin_acje.html
Chyba tak- w komplecie z wózkiem

Cytat:
kurde tez tak mam ze niby ciuszków duzo i co z tego..
łózeczko i przewijak dostałam a reszte sama musze kupowac. tesciowa nawet nie wdnie na to zeby zaproponowac ze do czegos mi dołoży... ona by tylko do lumpu poszła kupic bo wszystko dla niej za drogie
moja rodzice znowu wiem ze tez nie maja bo jeszcze mam siostre i brata i kasy mało maja i cholra Darek też sie skąpi mój. prawie wszystko sama kupiłam. on jeszcze za nic nie zapłacił.
a teraz jak mu mówie ze ponad stówe gdzies bedzie musiał wydac to wielkie halo ze skad on mi wezmie od razu ze mogłam mu aukcje wysyłac po trochu wczesniej a nie a ostatnia chwile
taa ciekawe...
a w******* mnie wszyscy. dziecko chciał a teraz kur** na wszystko żałuje!!!
co ja w totka wygrałam ze mam sama za wszystko płacić???

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

http://www.allegro.pl/item798392832_...ancji_bcm.html
miałam sie telefonem pochwalic.
dobrze ze sprzedałam stary to przynajmniej dołożyłam do niego tylko pare groszy. mam normalna klawiature przynajmniej
może jeszcze się wykażą. My oprócz wózka od mamy i mebelek używanych nic od nikogo nie dostaliśmy A myślałam że przy pierwszym dziecku rodzina zaszaleje, a tu zdziwko
Ładniutki telefon

Cytat:
A teraz z innej beczki, mam dylemat, chcemy kupić psa, znaczy sukę, ale nie możemy się zdecydować, bernardyn czy dog niemiecki, poradzcie coś, a może jeszcze coś innego?
Na Twoim miejscu ze względu na 2 małych dzieci kupiłabym mniejszego pieska
Dobry żarcik
Cytat:
Napisane przez samanthhha Pokaż wiadomość
- Co myśli pająk wisząc nad szklanką wody?
- Jak tu się spuścić żeby nie wpaść
za***....
----------------------
Nie wiem czy pójść spać, bo mega zmęczona jestem. Boję się że jak teraz pójdę spać to w nocy będę zdychać. No i w domu tyyyyyle sprzątania
Co robicie?????? co macie na obiadek????? bo ja mam pomidorówę-ale nie mam na nią ochoty
Stary 2009-11-04, 14:22   #4477
Sweet Delights
Zadomowienie

Cytat:
Sweet, u mnie też sypie, idziemy ubierać choinkę?
Szykuj bombki, bierem siekierkę i idziem do lasu po choinę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 14:27   #4478
mloda1989
Zakorzenienie

ja wcinam spageti...
co do usg to mam robione przy kazdej wizycie za ktora place 100zl...zawsze kilka zdjec dostaje.....usg poloznicze mialam 2 razy tydzien po tygodniu bo dzidzia byla jeszcze za mala na tym pierwszym i tylko ja sobie poogladalam i zdjecia dostalam....za drugim razem juz plyta z filmikiem...ale placilam tylko raz 150zl...
Stary 2009-11-04, 14:29   #4479
Puma13
Zadomowienie

Majkela, on ma być duży mniejszego mamy, a ten drugi ma sztraszyyyć

Sweet, bombki gotowe

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-11-04, 15:35   #4480
kardashi
Zakorzenienie

Hej

Snieg u Was ? a u mnie nic nei maaa...
Jade zara do tża

Puma ja bym kupiła Golden Retriver lub Labradora. To sa najprzyjaźniejsze psy dla dzieci

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 16:22   #4481
zebra666
Zakorzenienie

Nadrobiłam Was

Paprotka chyba bym mojemu dupe skopała jakby tak się zachowywał Powaga w szoku jestem, że tylko Ty płacisz za rzeczy dla Tosi!!! No świńsko postępuje jakby to tlyko dotyczyło Ciebie... Wogóle ja z Tż-tem mamy arzem konto i kase, jakby mój tak robił jak Twój bym z głodu umarła, bo nie mam nawet najniższej krajowej Poprostu nic za plecami nie kupuje i wcześniej mu mówię co chcę wziąść i co on na to, i w drugą stronę to działa.

Swoją drogą kupiłam w Pepco za 10 zł śliczny polarkowy cienki kocyk niebieski z misiem

Na wizytę czekałm 3 godziny w kolejce Ale nie chce zmeiniać lekarza, bo jest najtańszy i do tego dobry i fajny... więc wytrzymam

Piotruś ma ok. 1200 g. termin się nie zmienił chociaż później różnie może być,bo z pomiarów główki wychodzi do przodu o jakiś tydzien i zobaczymy jak się to potoczy później. Nie zwarzyłam się, bo jak ja miałam się warzyć to akurat waga umarła
Ale szyjka się nie skraca, nie otwiera, a twardnienie brzuszka kjeśli zadrza sie pare razy dziennie i mija to nie amrtwić się, bo to fizjologiczne nawet może być:F Tak samo bóle krzyża w zaawansowanej ciąży to nic dziwnego,a na zgage mogę sobie brać Rennie nadal.

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 16:42   #4482
samanthhha
Wtajemniczenie

Zebra super że z Małym wszystko okej Jej jaki on malutki.. 1200g... Poczekaj aż będzie miał te 2kg to zobaczysz jaki będzie Ci ból sprawiać rozpychając swe cztery litery hihi

Mnie już dziś nie będzie z Wami. Jutro będę później bo jadę do Warszawy na uczenie i po te rzeczy dla Iwusia Nie mogę się już doczekać

Tak więc miłego wieczoru i do napisania

Paaaa
Stary 2009-11-04, 17:21   #4483
mloda1989
Zakorzenienie

ale slodziak
http://allegro.pl/item795702739_rozo..._miesiecy.html
Stary 2009-11-04, 17:24   #4484
Asiuulka89
Zakorzenienie

znowu godzinne czytanie

Zebra super ze z malusim wszytsko OK ... juz sobie troche wazy a mi gin nigdy nie wazy zmolestuje go nasteonym razem zeby mi Zuzie zwazyl
waga sie przestraszyla jak Cie zobaczyla dlatego umarl

Sweet u nas sypie ale zaro zamienia sie w bloto tak wogole trza sie spotkac ,.. tyle ze ja przyjade na dluzej w srode wiec nie wiem jakies malusie spotkanko

Co do wieku mojego Tzeta o roczek starszy i strasznie go kocham
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-04, 17:25   #4485
Sweet Delights
Zadomowienie

Zebra super, że z Maluchem wsio ok, no i chudzinka z niego jak i z Ciebie a jaki masz sposób, żeby waga umarła? bo muszę to samo zrobić u swojego gina

Asiulka no baaa, jak najbardziej, zapodaj tylko termin jak Ci pasi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-04, 17:30   #4486
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Asiulka no baaa, jak najbardziej, zapodaj tylko termin jak Ci pasi
mysle ze czwartek bo w srode pewnie wszytsko zamkniete bedzie le nie wiem gdzie teraz ty wybieraj miejsce
Stary 2009-11-04, 17:33   #4487
Sweet Delights
Zadomowienie

Ja tam zawsze w san remo się umawiam ze wszystkimi właśnie chyba, że wolisz gdzieś indziej bo mi to tam w sumie nie robi żadnej różnicy, byle można posadzić gdzieś kuperek, żeby nie marznąć i porajdać w miare spokojnie
Stary 2009-11-04, 17:37   #4488
Asiuulka89
Zakorzenienie

mi san remo odpowiada ok to jesli Ci pasuje ten czwartek za tydzien to w srode sie zgadamy co do godzinki
Stary 2009-11-04, 17:41   #4489
Sweet Delights
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
mi san remo odpowiada ok to jesli Ci pasuje ten czwartek za tydzien to w srode sie zgadamy co do godzinki
szpoko szzzuperaszzzko

Asiu, moj Bazyl Cię pozdrawia, bo znowu mu się korba włączyła i ma powtórkę z wczoraj i mam napisać Ci, że mnie przywiezie na spotkanie z Tobą
Stary 2009-11-04, 17:51   #4490
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dziekuje i pozdrow Adrianka ode mnie tez a potem przyjedzie po Ciebie bo ostatnio zawiodl

net mi sie *******i cos
Stary 2009-11-04, 19:02   #4491
zebra666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny a mały mi czasem sparwia ból zwłaszcza jak macha nogami gdzieś pod cyckami no albo jak ostatnio uciskał gdzieś co myślałam, że umre z bólu w krzyżu...
A waga nie wiem pzrede mną większa kobieta się warzyła i ją zwarzyła więc to chyba nie kwestia strachuale mam lachen, bo ostatnio przed usg prąd wyłączyli i nie miałam, a teraz waga sie zepsuła... To co następnym razem? ciśnieniomierz czy samolot padnie

Siostra mnie wku.... awizo do niej przyszło i z ery coś tam więc napisałam jej smsa, że ma takie coś. No to ona żebym otworzyła co to ejst dała znać i żebym awizo jej odebrała!!! A mam na poczte ze 20 minut i samej po moje własne rzeczy się tam chodzić nie chce, zwłaszcza, ze potem jeszcze ona chce żeby do miasta jej to przywieźć!!! Ja w 7 miesiącu mam leniowi sprawy załatwiać, bo jej się nie chce przyjechać a nie pracuje od roku czasu, nie robi nic tlyko ze znajomymi się spotyka... i na to ma czas i kase na bilety...więc ładnie napisałam co era pisała i że na poczte specjalnie jej lecieć nie będę... To się zaczęły pretensje, że mam bliżej, że dupy mi się nie chce ruszyć, że ona mi coś tam przywiozła od mamy( tak przy okazji jak po ubrania przyjechała, a zresztą ja ciągle do etj pory musiałam jej coś przywozić, ale się skończyło. Mało tego mamie się poskarżyła jaka ja jestem!!!!!! I dzwoniła matka mnie objechac i się rozłączyła, mówiac, że nie będzie ze mną gadać... Po czym zadzwoniła do ojcajaka jestem, że się taka zrobiłam i wogóler... To on chłop bardziej rozumie niż one.. Powiedział, ze mogłaby mnie zrozumieć bo widzi, że mi coraz ciężej zwłaszcza się chodzi...że różnie się czuję. Masakra mam nerwy i wkur.... jestem i smutno mi, ze moja mama zawsze taka nakręcon aprze zmoją siostre... najgorsze, ze ma do niej darmowe rozmowy i ta tylko puszcza mamusi sygnałka i mama oddzwania i mogą mi dupę obrabiać już godzinami!!! Prosty rachunek mając wybór darmowego numeru dlaczego wybrała moją siostrę??? Bo zawsze była jej oczkiem w głowie i andal jest i popiera jej nieróbstwo tym wszytskim i rzucenie studiów... Ona rok nie robi NIC, meiszka u obcych ludzi- rodziców koleżanki i apsożytuje od roku... bo tu nikt jje nie chciał utrzymywać... Masakra- dlatego zapis poddasza taki warzny dla mnie jest.
Muiałam się wygadać, bo czułam, ze mnie rozerwie!!! i oczywiście nie obchodzi ich jak się czuję i co u lekarza... a juz miałam lepszy kontakt z matka to zawsze przez siostre później mam kiepski albo rzaden.

Stary 2009-11-04, 19:17   #4492
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny a mały mi czasem sparwia ból zwłaszcza jak macha nogami gdzieś pod cyckami no albo jak ostatnio uciskał gdzieś co myślałam, że umre z bólu w krzyżu...
A waga nie wiem pzrede mną większa kobieta się warzyła i ją zwarzyła więc to chyba nie kwestia strachuale mam lachen, bo ostatnio przed usg prąd wyłączyli i nie miałam, a teraz waga sie zepsuła... To co następnym razem? ciśnieniomierz czy samolot padnie

Siostra mnie wku.... awizo do niej przyszło i z ery coś tam więc napisałam jej smsa, że ma takie coś. No to ona żebym otworzyła co to ejst dała znać i żebym awizo jej odebrała!!! A mam na poczte ze 20 minut i samej po moje własne rzeczy się tam chodzić nie chce, zwłaszcza, ze potem jeszcze ona chce żeby do miasta jej to przywieźć!!! Ja w 7 miesiącu mam leniowi sprawy załatwiać, bo jej się nie chce przyjechać a nie pracuje od roku czasu, nie robi nic tlyko ze znajomymi się spotyka... i na to ma czas i kase na bilety...więc ładnie napisałam co era pisała i że na poczte specjalnie jej lecieć nie będę... To się zaczęły pretensje, że mam bliżej, że dupy mi się nie chce ruszyć, że ona mi coś tam przywiozła od mamy( tak przy okazji jak po ubrania przyjechała, a zresztą ja ciągle do etj pory musiałam jej coś przywozić, ale się skończyło. Mało tego mamie się poskarżyła jaka ja jestem!!!!!! I dzwoniła matka mnie objechac i się rozłączyła, mówiac, że nie będzie ze mną gadać... Po czym zadzwoniła do ojcajaka jestem, że się taka zrobiłam i wogóler... To on chłop bardziej rozumie niż one.. Powiedział, ze mogłaby mnie zrozumieć bo widzi, że mi coraz ciężej zwłaszcza się chodzi...że różnie się czuję. Masakra mam nerwy i wkur.... jestem i smutno mi, ze moja mama zawsze taka nakręcon aprze zmoją siostre... najgorsze, ze ma do niej darmowe rozmowy i ta tylko puszcza mamusi sygnałka i mama oddzwania i mogą mi dupę obrabiać już godzinami!!! Prosty rachunek mając wybór darmowego numeru dlaczego wybrała moją siostrę??? Bo zawsze była jej oczkiem w głowie i andal jest i popiera jej nieróbstwo tym wszytskim i rzucenie studiów... Ona rok nie robi NIC, meiszka u obcych ludzi- rodziców koleżanki i apsożytuje od roku... bo tu nikt jje nie chciał utrzymywać... Masakra- dlatego zapis poddasza taki warzny dla mnie jest.
Muiałam się wygadać, bo czułam, ze mnie rozerwie!!! i oczywiście nie obchodzi ich jak się czuję i co u lekarza... a juz miałam lepszy kontakt z matka to zawsze przez siostre później mam kiepski albo rzaden.
Nie denerwuj się Za***.... masz tą siostrę nie ma co. Ręce opadają. Nie wiem jak Cię pocieszyć Może obsraj to i tyle
--------------------
O widzę, że dziewczyny znowu na jedzenie się ustawiają Fajnie Wam
----------------------
Jutro znowu do szkoły- chyba że sobie zrobię małe wagary muszę się z tym przespać. Zmykam już palulku
Dobranoc mamusie
Stary 2009-11-04, 19:55   #4493
zebra666
Zakorzenienie

a w d... ja mam najnormalniej... skzoda mi tylko, że przez nią matka nie bedzie się teraz odzywała do mnie... a było najlepiej po wizycie nad morzem u niej. Płakała jak odjeżdżalismy ale widzę, ze to było chwilowe tylko...

Stary 2009-11-04, 20:07   #4494
Sweet Delights
Zadomowienie

zebra kochana widzę, że każda z nas ma ostatnio przeboje z kochaną rodzinką, ehhh faktycznie najlepiej się z nimi wszystkimi wycchodzi tylko na zdjęciach a siostre to bym normalnie objechała z góry do dołu i powiedziała wszystko wprost, że jest leń śmierdzący i pasożyt i h jej w d jak taka mądra niech sobie następnym razem sama radzi a nie liczy na Twoj pomoc. A Ty się kochana nie denerwuj bo szkoda Ciebie i maluszka, teraz najważniejsi jesteście
Stary 2009-11-04, 20:07   #4495
Asiuulka89
Zakorzenienie

Zeberko siostre olej.. widac ze ma nierowno pod sufitem.. poczekaj az ona bedzie w ciazy i ja tak samo wykorzystuj a mamie wkoncu przejdzie zobaczysz... mamy zawsze sie obrazaja a potem jest Ok.. wiem ze ci smutno bo ja tez sie nie lubie klocic z moja mama ale tak czasami bywa...
siostre to bym szkoda slow normalnie... takze olej niedenerwuj sie bo ci nie wolno... i zobaczysz ze za pare dni bedziesz juz normlanie z mama rozmawiac...3mam
Stary 2009-11-05, 07:01   #4496
Sweet Delights
Zadomowienie

Dzień dobry

eee a nie dobry, od wczoraj wieczorem już mi źle i dzisiaj rano po nocy wcale nie lepiej nie cierpię hormonów głupich swoich głupie słońce świeci i mnie razi i obudziło mnie w dodatku i głupi sąsiad stoi przed domem z drugim głupim sąsiadem i od 40 minut gadają i się słupio śmieją i też mi przeszkadzają bo mam otwarte okno u mnie dzisiaj wszystko jest głupie

Wy też macie takie tragiczne dni? to też jest głupie
Stary 2009-11-05, 07:25   #4497
Puma13
Zadomowienie

Zebra, super że z Piotrusiem wszystko ok,
a mamą się nie martw, siostre to już w ogóle ojej, nie warto się denerwować. Domyślam się się co czujesz, bo mama mojego tżta, też tylko trzyma z jego bratem, a z niego to taki typ człowieka jak z twojej siory i widzę jak on to przeżywa, więc uszy do góry.

Kardashi, labrador, albo golden to raczej nie są psy stróżujące, a na takim nam zależy. Takiego misiaka-przytulaka mamy, wcześniej wklejałam zdjęcie.

To historii z kochaną rodzinką ciąg dalszy: wczoraj wieczorem dzwoni telefon. Patrzę babcia, oczywiście tylko głuchacz, bo przecież wnusia oddzwoni, po co ona ma płacić rachunki. No i pyta, czy mam myszkę do komputera z okrągłym wejściem, no to mówię, jej że nie, ale na pewno ma jej synuś i nawet o tym nie wie. No to ona do mnie z pretensjami, że nie mam takiej końcówki, no myślałam, że padnę, a jakby oni mieli to by się nie fatygowała do mnie i by nie dzwoniła. Wkurzyłam się i się rozłączyłam. Przez wredne babsko się poryczałam, ach te hormony, naszczęście tżcik mnie pocieszył i było już ok. A najgorsze jest to, że do tej babci się przeprowadzam za tydzień, ...na miesiąc.

od razu mi lepiej, mogłam wam już wczoraj się pożalić

A w ogóle to Dzień Dobry

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Sweet, nic mi nie mów, moją ciszę nocną( bo samochodów jadących jeden za drugim, po kostce, to ja już nie słyszę) zakłócił facet. Napierdzielał metalową łopatą o metalową przyszepę samochodu, żeby zrzucać przez godzinę węgiel.

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-11-05, 08:20   #4498
Asiuulka89
Zakorzenienie

Dzien dobry dziewczynki

Puma to sa wlasnie babacie... ja juz chyba opowiadalam ze mi babcia wyrwala mojego bratanka z reki i nie moglam go wziac bo ona to o wiele lepiej zrobi... nie wiem czy to z wiekiem sie tak glupieje nie przejmuj sie.. pamietaj z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciach takze olej to ...

Sweet chyba kaZdy ma taki dzien czasami... ja dzisiaj nawet w miare a pewnie dlatego ze zaraz ide do fryzjera
ide sniadanko zrobic i musze na szybko paznokcie zrobic i wyprasoac swwterek jeden
Stary 2009-11-05, 08:52   #4499
zebra666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny. już mi lepiej choć przez to miałam noc do dupy. Ciężko było zasnąć i siku co chwilea mama nie będzie się długo odzywać znam ją... Będą we dwie mnie dupsko obrabiać przy karzdej okazji.
Mój Tż też ma brata, który jest pupilkiem mamusi i pocieszał mnei wczoraj, ze widać mogę tak liczyć na mamę jak on na swoję- najważniejsze rodzeństwo młodsze. Kocham go jeszcze bardziejtak mnie pocieszał...

Puma nie zazdroszcze:\ Sama mam czasem takie złości na babcię, że aż coś powiem i ona potem się obraża i wałkuje i wypomina przy każdej wizycie i aż Cię trafia...

a wogóle to wstałam z ćmiącym bólem głowy i mam dość... Przez pogode zapewne, bo u mnie dla odmiany zimno i leje a wczoraj słońce świeciło...

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-05 o 08:53
Stary 2009-11-05, 09:38   #4500
mloda1989
Zakorzenienie

o jej biedne moje
u mnie cichutko za oknem...tylko ze kochany tż zdjal zaluje i od lipca sloneczko zaraz po oczkach daje z rana.....mi jedna babinka zostala....i juz ma 81lat wiec nie wtraca sie tak bardzo w moje sprawy...mieszka tez daleko odemnie wiec jedynie za kazdym razem gdy wracam do rodzicow jest pelna szczescia, ze ja odwiedzam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości