|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
![]() ![]() Ja co do psa to nie doradze bo się nie znam - moge swojego oddac bo nie grzeczny jest ![]() Właśnie tata Tż przyjechał i bedzie robić z moim tatą podwieszany sufit w łazience ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Puma aha, no rozumiem, czyli tak jak piszesz, losowanko
![]() samanthhha Ty zawsze jesteś pieNkna ![]() A u mnie śnieg padaaaaa ![]() ![]() ![]()
#4473 |
Wtajemniczenie
|
Sweet ja też bym chciała śnieg... Bo lubię rzucać psa i kota w zaspy
![]() Miałam o coś zapytać i zapomniałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
heheh dobre..
uuu to nie znajde zrozumienia w moim "nie lubieniu" tych psow... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zadomowienie
|
Tylko zastanawiam się, czy taki dog to obronny jest? czy tylko straszy posturą, bo na bernardyna, to bym pewnie mogła liczyć. Jak będę czasami sama po ciemku z dzieciaczkami, to chciała bym mieć świadomość, że nikt mi tam nie wlezie, a jak wlezie, to już nie wylezie
![]() Szkoda, że nie mamy już naszego pierwszego psa, z nikim nie czułam się tak bezpieczna, nawet jak musiałam wyjść z nim po ciemku to penery przechodziły na drugą stonę ulicy, bo on nie szczekał, tylko ryczał jak niedzwiedź.... załapałam dolinę przez niego, głupek jeden... ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Samanthha, ty sadystko ![]() ![]() Sweet, u mnie też sypie, idziemy ubierać choinkę?
#4476 | ||||||||||
Zadomowienie
|
W domku
![]() Zmęczona ale szczęśliwa ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() obstawiam u ciebie 9,5kg ![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję śniegu- ja nie lubię- a pewnie to jet taki śnieg który od razu topnieje ![]() ![]() Cytat:
![]() już teraz zimno byłoby mi w takiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() My mamy filmik z 13tyg i oglądaliśmy może 2 razy. Fajne jest to że rodzince mogliśmy pokazać potomka. U mnie brzuszek wyszedł późno też ok 25tyg. Niektórzy mówią, że dopiero teraz widać że to ciążowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ładniutki telefon ![]() Cytat:
![]() Dobry żarcik ![]() Cytat:
![]() ---------------------- Nie wiem czy pójść spać, bo mega zmęczona jestem. Boję się że jak teraz pójdę spać to w nocy będę zdychać. No i w domu tyyyyyle sprzątania ![]() Co robicie?????? co macie na obiadek????? bo ja mam pomidorówę-ale nie mam na nią ochoty ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zadomowienie
|
Szykuj bombki, bierem siekierkę i idziem do lasu po choinę
![]()
#4478 |
Zakorzenienie
|
ja wcinam spageti...
![]() co do usg to mam robione przy kazdej wizycie za ktora place 100zl...zawsze kilka zdjec dostaje.....usg poloznicze mialam 2 razy tydzien po tygodniu bo dzidzia byla jeszcze za mala na tym pierwszym i tylko ja sobie poogladalam i zdjecia dostalam....za drugim razem juz plyta z filmikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
Majkela, on ma być duży
![]() ![]() Sweet, bombki gotowe ![]()
#4480 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Snieg u Was ![]() ![]() Jade zara do tża ![]() Puma ja bym kupiła Golden Retriver lub Labradora. To sa najprzyjaźniejsze psy dla dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam Was
![]() Paprotka chyba bym mojemu dupe skopała jakby tak się zachowywał ![]() ![]() Swoją drogą kupiłam w Pepco za 10 zł śliczny polarkowy cienki kocyk niebieski z misiem ![]() Na wizytę czekałm 3 godziny w kolejce ![]() ![]() Piotruś ma ok. 1200 g. termin się nie zmienił chociaż później różnie może być,bo z pomiarów główki wychodzi do przodu o jakiś tydzien i zobaczymy jak się to potoczy później. Nie zwarzyłam się, bo jak ja miałam się warzyć to akurat waga umarła ![]() Ale szyjka się nie skraca, nie otwiera, a twardnienie brzuszka kjeśli zadrza sie pare razy dziennie i mija to nie amrtwić się, bo to fizjologiczne nawet może być:F Tak samo bóle krzyża w zaawansowanej ciąży to nic dziwnego,a na zgage mogę sobie brać Rennie nadal. |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Wtajemniczenie
|
Zebra super że z Małym wszystko okej
![]() ![]() Mnie już dziś nie będzie z Wami. Jutro będę później bo jadę do Warszawy na uczenie i po te rzeczy dla Iwusia ![]() ![]() Tak więc miłego wieczoru i do napisania ![]() Paaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
znowu godzinne czytanie
![]() Zebra super ze z malusim wszytsko OK ... juz sobie troche wazy ![]() ![]() ![]() waga sie przestraszyla jak Cie zobaczyla dlatego umarl ![]() Sweet u nas sypie ale zaro zamienia sie w bloto ![]() ![]() ![]() ![]() Co do wieku mojego Tzeta o roczek starszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Zadomowienie
|
Zebra super, że z Maluchem wsio ok, no i chudzinka z niego jak i z Ciebie
![]() ![]() ![]() Asiulka no baaa, jak najbardziej, zapodaj tylko termin jak Ci pasi ![]()
![]() |
#4486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zadomowienie
|
Ja tam zawsze w san remo się umawiam ze wszystkimi właśnie
![]() ![]()
#4488 |
Zakorzenienie
|
mi san remo odpowiada
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Asiu, moj Bazyl Cię pozdrawia, bo znowu mu się korba włączyła i ma powtórkę z wczoraj ![]() ![]()
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje i pozdrow Adrianka ode mnie tez
![]() ![]() ![]() net mi sie *******i cos |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() A waga nie wiem pzrede mną większa kobieta się warzyła i ją zwarzyła więc to chyba nie kwestia strachu ![]() ![]() Siostra mnie wku.... awizo do niej przyszło i z ery coś tam więc napisałam jej smsa, że ma takie coś. No to ona żebym otworzyła co to ejst dała znać i żebym awizo jej odebrała!!! A mam na poczte ze 20 minut i samej po moje własne rzeczy się tam chodzić nie chce, zwłaszcza, ze potem jeszcze ona chce żeby do miasta jej to przywieźć!!! Ja w 7 miesiącu mam leniowi sprawy załatwiać, bo jej się nie chce przyjechać a nie pracuje od roku czasu, nie robi nic tlyko ze znajomymi się spotyka... i na to ma czas i kase na bilety...więc ładnie napisałam co era pisała i że na poczte specjalnie jej lecieć nie będę... To się zaczęły pretensje, że mam bliżej, że dupy mi się nie chce ruszyć, że ona mi coś tam przywiozła od mamy( tak przy okazji jak po ubrania przyjechała, a zresztą ja ciągle do etj pory musiałam jej coś przywozić, ale się skończyło ![]() ![]() ![]() Muiałam się wygadać, bo czułam, ze mnie rozerwie!!! i oczywiście nie obchodzi ich jak się czuję i co u lekarza... a juz miałam lepszy kontakt z matka to zawsze przez siostre później mam kiepski albo rzaden. |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() -------------------- O widzę, że dziewczyny znowu na jedzenie się ustawiają ![]() ![]() ---------------------- Jutro znowu do szkoły- chyba że sobie zrobię małe wagary ![]() ![]() Dobranoc mamusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
a w d... ja mam najnormalniej... skzoda mi tylko, że przez nią matka nie bedzie się teraz odzywała do mnie... a było najlepiej po wizycie nad morzem u niej. Płakała jak odjeżdżalismy ale widzę, ze to było chwilowe tylko...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zadomowienie
|
zebra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4495 |
Zakorzenienie
|
Zeberko siostre olej.. widac ze ma nierowno pod sufitem.. poczekaj az ona bedzie w ciazy i ja tak samo wykorzystuj
![]() siostre to bym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() eee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wy też macie takie tragiczne dni? ![]() ![]()
#4497 |
Zadomowienie
|
Zebra, super że z Piotrusiem wszystko ok,
![]() a mamą się nie martw, siostre to już w ogóle ojej, nie warto się denerwować. Domyślam się się co czujesz, bo mama mojego tżta, też tylko trzyma z jego bratem, a z niego to taki typ człowieka jak z twojej siory i widzę jak on to przeżywa, więc uszy do góry. ![]() Kardashi, labrador, albo golden to raczej nie są psy stróżujące, a na takim nam zależy. Takiego misiaka-przytulaka mamy, wcześniej wklejałam zdjęcie. ![]() To historii z kochaną rodzinką ciąg dalszy: wczoraj wieczorem dzwoni telefon. Patrzę babcia, oczywiście tylko głuchacz, bo przecież wnusia oddzwoni, po co ona ma płacić rachunki. No i pyta, czy mam myszkę do komputera z okrągłym wejściem, no to mówię, jej że nie, ale na pewno ma jej synuś i nawet o tym nie wie. No to ona do mnie z pretensjami, że nie mam takiej końcówki, no myślałam, że padnę, a jakby oni mieli to by się nie fatygowała do mnie i by nie dzwoniła. Wkurzyłam się i się rozłączyłam. Przez wredne babsko się poryczałam, ach te hormony, naszczęście tżcik mnie pocieszył i było już ok. A najgorsze jest to, że do tej babci się przeprowadzam za tydzień, ...na miesiąc. ![]() od razu mi lepiej, mogłam wam już wczoraj się pożalić ![]() A w ogóle to Dzień Dobry ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Sweet, nic mi nie mów, moją ciszę nocną( bo samochodów jadących jeden za drugim, po kostce, to ja już nie słyszę ![]() ![]()
#4498 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry dziewczynki
![]() Puma to sa wlasnie babacie... ja juz chyba opowiadalam ze mi babcia wyrwala mojego bratanka z reki i nie moglam go wziac bo ona to o wiele lepiej zrobi... nie wiem czy to z wiekiem sie tak glupieje ![]() ![]() Sweet chyba kaZdy ma taki dzien czasami... ja dzisiaj nawet w miare a pewnie dlatego ze zaraz ide do fryzjera ![]() ide sniadanko zrobic i musze na szybko paznokcie zrobic i wyprasoac swwterek jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. już mi lepiej choć przez to miałam noc do dupy. Ciężko było zasnąć i siku co chwile
![]() Mój Tż też ma brata, który jest pupilkiem mamusi i pocieszał mnei wczoraj, ze widać mogę tak liczyć na mamę jak on na swoję- najważniejsze rodzeństwo młodsze. Kocham go jeszcze bardziej ![]() Puma nie zazdroszcze:\ Sama mam czasem takie złości na babcię, że aż coś powiem i ona potem się obraża i wałkuje i wypomina przy każdej wizycie i aż Cię trafia... a wogóle to wstałam z ćmiącym bólem głowy i mam dość... Przez pogode zapewne, bo u mnie dla odmiany zimno i leje a wczoraj słońce świeciło... Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-11-05 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
o jej biedne moje
![]() u mnie cichutko za oknem...tylko ze kochany tż zdjal zaluje i od lipca sloneczko zaraz po oczkach daje z rana.....mi jedna babinka zostala....i juz ma 81lat wiec nie wtraca sie tak bardzo w moje sprawy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.