|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję Słońce, pomogły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() to jest jakaś masakra z tym szukaniem pracy... dorywczą jeszcze można znaleźć, ale taką na poważnie to dramat ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Dziś ładny dzień się zapowiada, nawet słońce jakieś wyszło ![]() Wczoraj wieczorem (po dniu spędzonym na nicnierobieniu) dostałam wiadomość od promotora ![]() ![]() ![]() Dziś za to obudził mnie kurier, który przywiózł mi torbę zakupioną na all, fajna torba, podoba mi się ![]() Idę się zbierać powoli bo umówiłam się z kumpelą na obiad i ploty ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja za to zamówiłam w niedziele książki (podręczniki do szkoły) i jeszcze nie przyszły ![]() ![]() U mnie dziś kolejny nudny dzień ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
hej laleczki,
nie wierze,ze Michael nie zyje ![]() ![]() ![]() jakos mi smutno dzis.. pogoda piekna, po pracy do Manchesteru jedziemy, jutro mzoe nad morze z kuzynem jak ladnie bedzie.. zapowiada sie fajny weekend, a w przyszlym tyg ma byc 30C!! ![]() milego dnia i weekendu ![]()
#4475 |
Raczkowanie
|
dostałam się!!!
![]() ![]() ![]()
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() taka jak ta: http://www.allegro.pl/item666958895_...skora_eko.html ja też ![]() Cytat:
![]() ![]() gratulacje ![]() Właśnie się spakowałam i jadę na weekend do rodziców. Miałam się z TŻ-em dziś spotkać aleeee on imprezuje z kolegami ![]() ![]() ![]() ![]() Za to jutro idziemy na urodziny mojej kuzynki i jej TŻ-a (bo mają dzień po dniu urodziny ![]() ![]() Miłego wieczorku piątkowego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a torba bardzo fajna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Jest żem
![]() U mnie dzień wypełniony ,pojechałam do Tychów,targowisko zwiedziłam ,kupiłam sobie stanik,kilka par majtek i strój! w sumie płaciłam za niego 130pln ale już nie mam siły szukac tego stroju! gdzie wejde ,to wszędzie są takie cieniutkie,niczym nie wypełnione,albo brzydkie,albo coś-ten był akurat,chociaż moje cycki i tak wydają się mikro ,bo sa takie oddalone od siebie ![]() ![]() ![]() Dobra kończę mój esej bikiniowy ![]() Ps.Pogoda dziś była nawet niezła ![]()
#4479 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Kurcze cały czas leje, juz mam dośc chwilami tej pogody i jeszcze te powodzie....dziękuje Bogu ,ze ja mieszkam na pagórkach ![]() A co do Michaela-to mi tez jest przykro, byłam fanką jego muzyki w sumie już od dzieciństwa, no ale trudno śmierć nikogo nie ominie, przynajmniej ma juz teraz świety spokój. Ale kurcze, jak usłyszałam w radiu o jego śmierci to mi szczena opadła ![]() ![]() Lolcia gratuluje zakupu-ja tez mam zawsze problem z cyckami ![]() Ewuś udanego urodzinkowania, a TZ no cóz z kolegami tez się trza pożegnac ![]() ![]() Karluss gratulacje ![]() Agolek nie smutaj się, mam nadzieje, ze wycieczka poprawi Ci humorek ![]() Paseczkowa- czeeeeść ![]() Miłego dnia skarby ![]()
#4480 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pogodę to wykrakałam bo u mnie dziś znów pochmurno i pada ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie sie zastanawiam w co się na te urodziny ubrać, bo częsciowo mamy przebywać w plenerze a pogoda jest zupełnie nie taka jakiej oczekiwałam ![]() Miałam stać wcześniej ale nie wyszło ![]() ![]() miłej soboty ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Paseczkowa, a ile masz lat ? ![]() Cytat:
![]() a na impreze i tak nie pojadę, bo żadna z koleżanek nie jedzie i nie będę tam sama. Cytat:
![]() też mnie denerwuje, jak do mnie nie ma transportu chłopak a z kolegami przyjeżdża normalnie ![]() ja również ![]() ![]() gratulujęę ![]() u mnie jako tako, chyba.. powoli tracę zaufanie do chłopaka.. dziś i jutro chyba przesiedzę w domu, bo nikt nie wychodzi ![]() wczoraj pogoda była całkiem całkiem ![]() ![]() poszłabym na działkę sobie, ale pogoda nie ta i nie ma co robić. miłego ![]()
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() ![]() Dzisiaj znowu zakupowałam,tyle że z mamą ,kupiła sobie buty w ccc i torebkę ,całkiem fajną ![]() ![]() ![]() No i dopiero teraz mam trochę czasu na wizaż ![]() Poza tym ,dostałam dzisiaj okres,a miałam go już 6czerwca,dziwna sprawa ![]() ![]() ![]() A co do tego stroju,to wiem ,że są też z push-upami ,ale chodzi mi o taki stanikowaty krój[cycki blisko siebie] a w każdym stroju jakie mierzyłam,te piersi jednak sie oddalają
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-06-27 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
tyle co ty
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kurcze, taki ciepły wieczór, że aż zatliła się we mnie iskierka nadziei, że wreszcie wróci piękna, słoneczna pogoda ![]() Edytowane przez Paseczkowa Czas edycji: 2009-06-27 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4485 |
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() Lolciu pokaz strój:d co do okresu to kiedys miałam 2 razy w miesiacu ale winą były tabletki przeciwbólowe których jednym z skutków ubocznych było rozregulowanie miesiaczki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | ||
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]() Poza tym ,dostałam dzisiaj okres,a miałam go już 6czerwca,dziwna sprawa ![]() ![]() ![]() nadmiar okresów to chyba o ciąży nie świadczy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie ![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj bardzo fajny wieczór spędziliśmy z kuzynkami i ich TŻami (4 pary ![]() ![]() Dziś od rana czekam na odpis promotora aleee nie pisze wieć chyba sobie odpuszczę warowanie przy kompie i pójdę wieczorem do TŻ-a, najwyżej później w nocy będę kończyć formtowanie pracy ![]() Pogoda całkiem całkiem, chociaż rano jeszcze padało ![]() ![]() miłej niedzieli ![]() i piszcie więcej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. Dziękuje za ciepłe przyjęcie ![]() ![]() ![]() ![]() Przeczytałam coś na temat surowych rodziców... ja też takich miałam i teraz z perspektywy czasu jestem im za to bardzo, ale to bardzo wdzięczna ![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez Milka19 Czas edycji: 2009-06-28 o 23:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy feta jest tuczaca?
Jaki inny ser mozna dodac do salatki? Oprocz twarogu bo jestem obecnie w niemczech a tu niem ma ani wiejeskiego;(
#4489 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry i milego dnia!
![]() ja uciekam juz bo pozno, weekend byl bardzo fajny, opowiem na lunchu.
#4490 |
Zakorzenienie
|
Moje prośby zostały chyba wysłuchane i jest piękna pogoda
![]() Mam nadzieję, że już tak zostanie ![]() A teraz zmykam na taras zjeść śniadanko ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Właśnie wróciłam z gór. Było wspaniale ![]() ![]() No ale już jutro muszę jechać do Łeby ![]() Rano jeszcze kupię nowe ubrania , zrobię zdjęcia do szkoły - bo nie mam. Mam tylko parę godzin odpoczynku. Co do szkoły to nie dotsałam się do tej co chciałam , ale myślę ze na profilu dwujęzycznym też może by ć fajnie. Ogólnie klasa jak na razie się fajna wydaje , tylko szkoda ,że nikogo nie znam. Teraz mnie to przeraza. Teraz lecę do kosmetyczki żeby te brwi trochę ogarnąć. Potem Was poczytam , bo teraz musze juz mykac ![]() Na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i gdzie ta opowieść? ![]() ![]() doczekałaś się ![]() Cytat:
![]() super ze wyjazd udany ![]() a czym jedziesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heloł ![]() U mnie bez zmian. Już nie będe Wam o mojej pracy, a raczej braku możliwosci jej drukowania marudzić bo jestem nudna ![]() Ogólnie na dworze upał a ja siedze przed kompem i czekam na maila ![]() ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Wtajemniczenie
|
Ewus, slonko specjalnie dla ciebie opowiesc z weekendu
![]() ![]() ![]() ![]() weeekend sie udal generalnie ![]() ![]() ![]() spokojnej nocy robaczki ![]()
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ewusia_marchew;1300 9497]
a czym jedziesz? pociągiem... ![]() nie bój się to w gruncie rzeczy fajnie iść samemu bo wiadomo ze poznasz nowych ludzi jak się idzie z kimś to się trzyma ze znajomymi i nie poszerza się horyzontów ja poszłam sama do LO i było fajnie na studia też of kors Myślę ,że też jakoś to będzie ![]() ![]() /QUOTE] Cytat:
Kupiłaś SIMSY ? ![]() Cytat:
![]() Ewelka : Super z tym kolegą . Będę kciuki trzymała ![]() schism: Strasznie Cie podziwiam... Ja bym już chyba była zmęczona takim zyciem ![]() _________________________ _________________________ _ Kurcze , no. Zaraz musze sie pakować bo pociąg mam o 14:30. Jakoś boję się nim jechać jak teraz są takie burze ![]() Ale może dlatego ze jak byłam w Zakopanym to jak była raz burza i jechaliśmy autobusem to piorun walnął 100 m przede mną w tory i zaczeły się dymić. Masakra wtedy była. 16 godz. to jest dużo ,ale jak już dojadę to będę szczęsliwa . TYym bardziej ,że w tym samym budynku mają warsztaty taneczne tancerze z YCD. Rok temu codziennie nasza grupa widywała się z Roxi i Anetą. Szkoda że tego nie oglądam. I rozmawiałam dzis z mama co bedzie z moja szkola jak bede miala isc na popołudniu i powiedziała ze moze mi mieszkanie kupi ![]() ![]() No to tyle. Ja sie ide pakowac i do usłyszenia za 2 tyg ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Raczkowanie
|
Czeeeeść
![]() ![]() streszcze Wam po krótce co u mnie ![]() Więc, wszystko okej ![]() Jak już napisałam wcześniej, dostałam się do wymarzonego lo ^^ będę miała raczej fajna klasę, a to podstawa w nowej szkole ![]() Pogoda się poprawiła, tylko niestety.... ciągle boli mnie głowa ![]() Mam nadzieje, że u Was też wszystko w porządku ![]() Paaaa ![]()
#4496 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pisze do was z przegrzanego na maxa i dusznego biura.. ![]() poza tym powoli u mnie... tzt pracy szuka ale narazie nic.. ![]() po pracy planuje spacer albo bieg maly jak nie bedzie za duszno/burza albo w domu troche pocwiczyc. a moze na basen.. ? nie wiem jeszcze sama ![]() caluski dla wszystkich ![]()
![]() |
#4497 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe, widzę że masz podobne zdanie co do "najmodniejszych kurortów" jak ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ![]() ja miałam ciężką noc i pół dnia bo stresowałam się tym ze promotor nie pisze a dziś był ostatni dzień oddawania prac, jeśli chce się bronic na początku lipca ![]() ![]() Poza tym dziś dla odstresowanie przyjemny wypad z przyjaciółkami na miasto ![]() ![]() Idę posprzątać trochę (znowu ? ![]() ![]() ![]() miłej reszty dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Witam w duszny i gorący dzień
![]() Ja dzisiaj byłam u fryzjera ,zafarbowałam się na wymarzoną czerwień i jestem uradowana ![]() ![]() Strój też pokażę,ale to jak mi sie skonczy okres,przebiore się w niego i zrobie foto ![]() A the sims3 mam,fajna popierdółka,ale już mi sie znudziła ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2009-06-30 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Wtajemniczenie
|
gratuluję
![]() Baaaaaaaaaby ![]() ![]() ![]() u mnie ogólnie źle. chłopak nie odzywa się, dziś widziałam go na basenie to 'czesc', ręke podał.. i tyle. do tego byłam na tym basenie, ale się nie kąpałam.. wstydzę się chodzić po nim rozebrana ![]() ![]() chociaż troszkę się opaliam, bo opalenizna z solarium calkiem mi zeszła ![]() teraz idę coś zjesc i piłować paznokcie bo strasznie mi się łamią ![]() miłego wieczoru ![]()
#4500 |
♥
|
Witam.
Baby baw się dobrze ![]() Ewus w takim razie gratuluje skonczenia pracy ![]() Lolcia śliczny kolor włosów- mam wrazenie,że ciemniejszy kolor włosów bardziej podkreśla kolor oczu ![]() ![]() Agolku współczuje Ci warunków pracy- duszno itd ja nie nawidze takiej pogody szczególnosci jak jeźdźe autobusami-ludzie bardzo spoceni , duszno ulala. Ewelinko droga napewno nie masz grubych ud , ja równiez nie jestem zadowolona ze swojego ciała ale na basen chodze bo kocham pływac , po za tym na basen nie chodzi sie po to aby ogladac innych czy i zastanawia się czy przypadkiem ta dziewczyna nie ma grubego brzucha czy ten nie ma krzywego paleca u nogi. Musisz kochana myśleć pozytywnie ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-06-30 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.