|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
czasem miłość sprawia, że nie ma litości. przez Ciebie zapomniałam kim jestem. i parę dobrych chwil w mej pamięci mam. i żyję. w moim diabolicznym jak nigdy zachwycie. kiedyś na oczy przejrzysz i wyrośniesz z własnych marzeń i snów. srebrzystoszare lody o smaku własnych marzeń z dodatkiem czekoladowej nadziei. czekam. przyleć i mnie stąd zabierz. to było tylko jedno głupie życzenie. jedno głupie. życzenie.
![]() |
#4472 |
Rozeznanie
|
Patrz z ironią, rozmawiaj z dystansem.
Będziesz bardziej bezpieczny. a jeśli bomba, to tylko witaminowa. a jeśli rewolucja, to tylko seksualna. a jeśli tęsknota, to tylko chwilowa, taka na moment, na sekundę, kiedy się schowasz pod kołdrę. ... i lubiłam chodzić w Twojej koszuli
#4473 |
Rozeznanie
|
Na koralowych ustach zawieszona, jako motyl na róży. I just sit here waiting for you to call. And then I wonder if you're even calling at all. Po prostu siedzę tu i czekam aż zadzwonisz. I potem zastanawiam się czy w ogóle zadzwonisz. How many promises be honest Boy ? How many tears you let hit the floor ? Ile obiecałeś mi uczciwy Chłopcze ? Ile łez uderzyło o podłogę ? grise a pośród Nas Ty największe cudo. <3 Kinderka13 odkąd jestem na tym forum zawsze byłaś w moim serduchu. ![]() CIAH przez Cb zawsze. ![]() uwielbiaj fajnie to ujęłaś ![]() I love U, Smerfie. <3
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-02-24 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Raczkowanie
|
Pewnego dnia będę wolna i oni nie będą próbować mnie zabić za to, że jestem sobą… Zakaz pamiętania, przy jednoczesnym lęku przed zapomnieniem wybrałam dla siebie zdradliwą ścieżkę. Jestem lżejsza od fotografii, z których będziesz mnie teraz wycinał Rozrzedzona krew, zwężone tętnice, nikotyna w płucach i dobra muzyka. Powiedz mi tylko jedno. Czy za tym samym tęsknie? Kaaate90- na zdrowie kochanie ![]() ![]() ![]()
![]() Będziemy już zawsze razem Chcesz?.. kc. Edytowane przez Larav Czas edycji: 2010-02-24 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Przyczajenie
|
Bezpowrotna przeszłość, dlatego mnie smuci. To wszystko minęło, nigdy już nie wróci ..
Ale ja na fart nie liczę .. oddycham tańcem. ćpam muzyką. wydycham rytm i czuję to uzależnienie ! ;D ![]() I tylko dzięki Tobie świecą gwiazdy ! (; <33 ! ![]() mam ochotę się zakochać. wtulam się w inne ramiona. wmawiam sobie, że jest mi dobrze. pamiętasz jeszcze smak pierwszego pocałunku i nieśmiałe splatanie dłoni w autobusie? Stało się. Rysuję te głupie serduszka po zeszytach. nie noszę szpilek, nie używam czerwonej szminki, nie jestem tą kobietą za którą tęsknisz. Bo ja uwielbiam być z Tobą. Częściej niż 'raz na jakiś czas'. Usiadła na ziemi i zaczęła się zastanawiać, kim dla niego jest. Co z tego, że go kocham, jak nie mogę z nim być. Znasz ten ból rozstrzeliwanych motylków w Twoim brzuchu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Raczkowanie
|
zamknięte oczy i alabastrowe ciało rozerwie od środka nowa choroba psychiczna. wszystko za miłość. MIŁOŚĆ? nie będzie miłości... Myślę o Tobie. ![]()
#4477 |
Rozeznanie
|
Witajcie drogie moje TALENCIARY <33
Tęskniłam dziewuszki za waszymi opisami : ) . ale teraz trochę moich : ` Onaa zawsze ze mną będzie . ` Nie widzisz mnie, jestem niewidzialna ? ` Nie wiem czemu ale wabie cię ... Bo kocham cię <33 ` Zatraciłam się w twoich oczch mrr . ; * ` Oddawaj serce bo w dziób ![]() ` Mmm . widze w twoich oczach kochasz mnie ; * ` Haaa ! Kochasz kochasz ! Tylko nie mówisz o tym ; ) . ` Chcesz to skończyć ?Niee kochanie mnie się nie rzuca ; P
![]() |
#4478 |
Zadomowienie
|
martiska, kinderka13 - ah wy moje robaczki <3. muaah !
![]() RobCoChcesz - ciasteczko <3.. . Zakochuje się każdego dnia ale nigdy nie oddaje mego serca..
Si innamora ogni giorno, ma non fa mai il mio cuore .. Chodź padaj deszczem lub świeć we własnym ogrodzie płaczu... Venite a cadere la pioggia o con il sole nel vostro giardino, a piangere ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Wciąż jestem młoda, ładna, inteligentna,
będzie mi łatwo - tak jak zawsze było - znaleźć kochanków. Będę się kochać z nimi u nich w domu albo w lesie, sprawi mi to nawet rozkosz, ale zaraz po orgazmie wróci poczucie pustki... Kopciuszek miał wyjątkowo trudne dzieciństwo. Wredne przyrodnie siostry, praca ponad siły i straszna macocha. Poza tym, że musiała zatruwać się, wyciągając popiół z popielnika, to na dodatek nie miała nawet kanału MTV O miłości wiemy niewiele. Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujcie zdefiniować kształt gruszki. Gdyż zawsze i wszędzie są sprawy, rzeczy, zjawiska i istoty, które trzeba rozumieć i takie, w które wystarczy wierzyć Pan by nie mógł być warzywem – nawet karczoch ma serce.
![]() |
#4480 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
podkreślone kradnę ! ![]() jesteś świetna ![]() hyhy ![]() jestem tu nowa ale juz od paru miesiecy podkradam wasze opisy : )) więc w rewanżu dam tu coś swojego ![]() ' W pewnym momencie , z nieba zaczęły lecieć maliny ' ![]() ' powietrze zaczęło pachnieć miętą ' ![]() ' twój słodki oddech sprawia że kręci mi się w głowie' ![]() "Ludziom przydałby się czasem jeden dzień wolny od życia." ' Głupia lala ! ' ![]() 'Może jestem idiotką ale nie jestem głupia' ;D ' I nagle ktoś wyłączył deszcz i zaświeciło słońce. ' niektóre moje niektóre znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Jestem nowa.. Nawet najsilniejsi z nas ulegają pokusom, nieprawdaż? Jedną nogą w dorosłe życie, druga w tunelu śmierci.. chodź pokarze Ci miejsce, gdzie wszystko jest proste. "Zrób wszystko, żeby jutro było dużo lepsze niż dziś, lepsze niż ty. W końcu to wiele lepsze niż nic..." ' proszę podaruj mi uśmiech i miłość, a uczucie oddam ze zdwojoną siłą,nie jest moją winą, że zapominasz o mnie, jestem tylko dzieckiem samemu nie dorosnę. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Raczkowanie
|
ale nawet błąd można naprawić dobrem, zastanów się zanim kogoś ocenisz, pochopnie.
bo co mnie nie zabiło, wzmacnia do dziś wiem, nie ma ludzi całkiem dobrych ani złych . mam problem, mam muzykę, pokój i komórkę w sercu mam miłość, w kieszeni pustkę, w głowie burdel. mam przed oczami foto na nim Twój uśmiech, zawsze mnie wspiera w drodze po sukces niech zgadnę, siedzisz w domu i myślisz o nim, ściskasz telefon co nie dzwoni.
#4483 |
Zadomowienie
|
"..Dziś wszystko podzielić chcesz
Lecz miłości nie przetniesz na pół..." IRA
#4484 |
Raczkowanie
|
przyjdź choć na chwilę
niosła ze sobą otoczkę wspaniałości. Była nie z tego świata. i tak najzwyczajniej w świecie lubię go mieć obok siebie ; * . Posiada się zbyt dobrą lub zbyt złą opinię _ tylko nigdy takiej na jaką się zasługuje.. niezawodny ! niezastąpiony ! mój ! x3 szukam innego świata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegoś, co nie jest plastikowe i przereklamowane Mam Się Przejmować, Stresować? Chodzić Żałować, *******e! Wata cukrowa, podobna do ciebie.! z neta ; ] :
"- My się chyba znamy.. - Jeśli szukasz Panienki na szybki numerek, to pomyliłeś adres.. - Yyyyyyyyy, jestem Tatą Kasi, no nic, nie będę przeszkadzał." |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Przyczajenie
|
Wybuchł wszechświat, rozrastający się na miliardy komórek. Kiedy coś zabiera człowiekowi wspomnienia, zabiera osobę. Wszystko, czym była. Jeśli prawdą możesz zabić - lepiej skłam. Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety. Czy lepiej kogoś stracić, czy nie mieć, kogo tracić? A kiedy ona Cię kochać przestanie Zobaczysz obcą, własną twarz Jakie wielkie oczy ma strach Zobaczysz wszystko to samo co ja .
#4486 |
Zadomowienie
|
Moje łzy jak deszcz, spadają pod rynnę. To ta ekipa kotku - kilku niegrzecznych chłopców. Nie mów mamie, że się kochasz w chuliganie. Że funduje Ci co weekend ostre melanżowanie. Dzięki Tobie znów muszę robić porządki w sercu i życiu.
#4487 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
.próbując zabić uczucie .
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zadomowienie
|
martiska
![]() Czas nie goi ran, w każdym razie nie wszystkie. Kpisz, czy o drogę pytasz?
![]() |
#4489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poza tym... to cholernie tęskniłam ! i odpisuje chociaż mam anginę i ledwo do stołka się doczołgałam ! <3 ![]() ;** ------------------------------------ I'm a single girl, swag ! ![]() /jestem singielką, durniu!/ for every "NO" that made me sad . /za każde "nie", które pogrążało mnie./ a strangled smile fell from your face . /zduszony uśmiech zniknął z twoich ust./ could u be transparent for awhile ? /czy mógłbyś stać się na chwilę przezroczysty?/ I'm gonna make him an offer he can't refuse . ![]() /złożę mu propozycję nie do odrzucenia./ kto mówił, że bez sexu ? ![]() oblałeś mnie szejkiem i skrzyczałeś mnie, ale ani razu nie powiedziałeś, że ci na mnie nie zależy . powiedz to, ja odejdę . nic, co mówisz, nigdy nic nie znaczy . jesteś takim samym draniem jak pół roku temu, tylko że teraz... bardzo boli cię głowa . nie! nie odchodź! jest bardzo.. i ty, to znaczy... oj, proszę . .
![]() |
#4490 |
Raczkowanie
|
kradnij, kradnij bardzo mi miło z tego powodu ; ))
' dziś w nocy siedziałam na parapecie patrzyłam w gwiazdy i zastanawiałam się czy on wie, że mnie traci ' ' został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce z których wypada świat ' Zatańczymy jak owady przy zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce.. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami. bezmyślna małolata w brutalnej rzeczywistości. kładł mnie spać sms-em 'dobranoc skarbie. kocham cię' i budził telefonem 'hej kochanie! sniłaś mi się.' sok pomarańczowy i tego ciemnookiego pana poproszę < 3 potrzebuję ósmego dnia tygodnia - tylko dla nas. uśmiech skraca dystans. błysk żalu w oczach byłego - bezcenne . "Rozpuszczam włosy
i grzeszę w myślach w ukryciu nocy w snach..."
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
uwielbiaj Kinderka13 - tyle radości sprawia pochwała od was RobCoChcesz- myszko .dobrze ze jesteś ..moja najlepsza ![]() Ona wydawała się być światłem porannego słońca Tak samotne jest życie słodkiego motyla Pojechał cały nasz świat spakowany w walizki zaklęte w nieznany szyfr Przelecę przez moją duszę tańcząc dokoła z wiejącym wiatrem Odkryłam w twoim ciepłym uśmiechu nowy sposób kochania zawsze robisz bałagan z moją głową. Słabiej podrabiam samą siebie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-02-24 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Przyczajenie
|
Od czekania dusza rdzewieje./
Marzenia są otuliną rzeczywistości. ból rozkoszy cierpliwość czekania. odeszłam niezauważona zamykając cicho za sobą drzwi. oczy zgasły na ustach zabrakło uśmiechu. iskierki nadziei oszukują mnie zabijając ciszę moich myśli. Więc płyńmy tam, gdzie nie było wciąż nas, tam gdzie poniesie nas boski wiatr...
trzymasz mnie za ręce. i jedyne co widzisz, to blizny po 'szczęściu'. [vichy]616055[/vichy] Edytowane przez ZamknijSieJuz Czas edycji: 2010-02-24 o 16:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Lekki podmuch uczuć ?
No i po co jej była bajka ? skoro z jedną już nie mogła sobie poradzić ... 'Gdzieś pośród cierpienia i szczęścia siedziała istota ... Klęczała przed własnym życiem i krzyczała "przestań" !
#4494 |
Raczkowanie
|
,,nigdy nie polemizuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cie toswojego poziomu ,a potem pokona doświadczeniem ''
,,Tańczę na stole, kieckę zadzieram, tłukę butelki, depczę szkło.Za stałe kobiety i zmiennych mężczyzn ..'' W końcu.. Spełniona.. Szcześliwa.. ''
#4495 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry.
![]() bo tylko Ty śnisz mi się w ciągu dnia. mój miś nigdy nie porzucił mnie dla innej księżniczki. kiedy już świat zrobi ze mnie dziwkę, a ja zrobię z niego burdel poszukam swojego alfonsa i będę z nim żyć długo i szczęśliwie. już nie tylko ty działasz mi na nerwy uspokająco, teraz mam też swoją `pastylkę szczęścia`. mieć w dupie cały świat i kawałek gwiazd. ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... .................. <33 wielkie dla Was.! jesteście świetne co do jednej.. kOcham Waaas WSZYSTKIEEE. ! ![]()
![]() |
#4497 |
Zadomowienie
|
Gdzie jesteś mój mężczyzno?A może minęłam Cię już z tysiąc razy,nie wiedząc, kim jesteś?
W samotności radzę sobie świetnie. Tańczę sama z podniesioną głową, Samotność jest idealna do bujania się samotnie, podejmowania decyzji, by czekać, gdy inni grają,by sprawić, by mój kochany czekał. W moich najslabszych momentach szlocham ,bo lubie sposob w jaki lzy pasuja do mojego policzka Lubie slono Lubie mokro Lubie moj make-up w balaganie A wiec placze ciezko I nie przestane dopoki moje wszystkie lzy sie nie rozprosza... Trzymaj mnie w swoich myślach.
![]() |
#4498 |
Zadomowienie
|
Idziemy w przyszłość żyjąc przeszłością. A teraźniejszość? To nas nie obchodzi. grise ZeliNa CaMa takagwiazdka remembrance without_demur UpsentMinded oldschoolowa panna czarnaalbk Kinderka13 - dawno się tak nie nakradłam ![]() cobainowa - mnie np nie uraziłaś, ale pamiętaj, że to jednak chodzi o Kogoś Ważnego, więc mogłaś chociaż napisać słowo 'Bóg' wielką literą. ![]() Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-02-24 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Raczkowanie
|
Przechodząc obok pachniesz niczym. Gdy na piekła dnie, kiedys spotkamy się, wiesz co z Tobą zrobię? ^^ Tylko my potrafimy tak udawać, że ledwo się znamy. Pozbawiasz mnie oddechu sposobem jakim na mnie patrzysz... Nie lubię głupoty i ignorancji. Walczę z brakiem wartości i zasad. A mogłeś być takim fajnym powodem, by ogarnąć ten świat choć trochę. ![]() totalny mętlik mam.. przepraszam poprawię się obiecuje ![]() Jesteście najlepsze ![]()
#4500 |
Raczkowanie
|
` ..więc wszystko, co możemy zrobić to być,
trochę szalonym, byle zachować dziś` każda łza uczy nas jakieś prawdy '' Kiedy coś uparcie gaśnie , zaufaj iskierce nadziei..'' tak, ten prze cudny, brązowooki przystojniak 'należy' do mnie < 3 i skłamałabym teraz, mówiąc, że nie chciałabym Cię mieć ... ` obezwładnił nas, nieznośny blask .. < 3 - eej ,
mimo wszystko.. kocham cię ; * Edytowane przez _untouched_ Czas edycji: 2010-02-24 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:47.