Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 13:58   #4471
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Linka okres karencji nie jest przypadkiem dłuższy w przypadku ciąży? Z tego co wiem to w większości ubezpieczalni jest co najmniej 9cio miesięczny, ale nie dam sobie głowy uciąć...
Ja właśnie będę szła z Łucją na spacer... nadal jestem ledwo żywa, spać mi się chce, muszę zmierzyć ciśnienie...
Poza tym wyprałam sobie przed chwilą pranie i tak intensywnie pachnie, że zaraz zwymiotuję... oj za dużo zapachów na mnie działa

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:02   #4472
muminek88
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

a mi sie wlasnie pranie podoba,ale nie moga nic świnskiego zjesc ani miesa ani nic pochodnego bo mi wszystko, nawet wywar smierdzi skarpetami meza po pracy :/
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:15   #4473
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
Ja z zakupami chciałabym się wyrobić do końca czerwca, bo nie wiadomo jak to będzie w lipcu z pogodą i ze mną skoro już ledwo dycham. Chociaż jak na razie mam tylko śpiworek do spania i część ciuszków

Przed chwilą kupiłam
http://allegro.pl/show_item.php?item=968079550
Rozmiar na 6-9 miesięcy(nawet do roku z tego co napisali), ale wzorek mnie zaczarował
BOSKIE
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:18   #4474
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Jestem już po
Z dzidziolem wszystko ok, póki co nadal ma siusiaka, waży 350 gram i jest bardzo ruchliwy. Machał rączkami, otwierał buźkę. Ja tylko mam kiepskie wyniki i nabawiłam się anemii, dostałam pełno tabletek, a już myślałam, że wszystko ok. Mięcho, buraki, żelazo nic nie pomogło, dostałam jakieś silniejsze tablety. Poza tym wszystko dobrze, szyjka idealna, 2 kg przytyłam od początku ciąży-w końcu coś ruszyło. A na poprawę humoru kupiłam młodemu kilka ciuszków, jutro wrzucę fotki bo dziś nie dam rady.

Madziorek dzwoniłam na porodówkę bo tamte położne prowadzą szkołę. Mój M też na zmiany pracuje więc będzie ze mną chodził wtedy kiedy da radę, a tak ja sama pójdę.
Hd ja golę zawsze maszynką, ale od jakiegoś czasu zapuszczam kłaki bo po goleniu strasznie mnie skóra swędzi i mam później całe nogi pocharatane od drapania, golę tylko przed wizytą u lekarza. Na szczęście mam mało włosów na nogach
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:34   #4475
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Jestem już po
Z dzidziolem wszystko ok, póki co nadal ma siusiaka, waży 350 gram i jest bardzo ruchliwy. Machał rączkami, otwierał buźkę. Ja tylko mam kiepskie wyniki i nabawiłam się anemii, dostałam pełno tabletek, a już myślałam, że wszystko ok. Mięcho, buraki, żelazo nic nie pomogło, dostałam jakieś silniejsze tablety. Poza tym wszystko dobrze, szyjka idealna, 2 kg przytyłam od początku ciąży-w końcu coś ruszyło. A na poprawę humoru kupiłam młodemu kilka ciuszków, jutro wrzucę fotki bo dziś nie dam rady.
super ze dzidzius zdrowy niedobrze z ta anemia. mam nadzieje ze szybko sie z nia uporasz pochwal sie zakupami koniecznie
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 14:54   #4476
itakasia
Zakorzenienie

Lilka
dobrze ze dzidzia zdrowa, a powiedz jakie masz wyniki ze gin mowi ze sie pogorszyly?
Stary 2010-03-30, 15:14   #4477
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
heheh to super--jak byłam ostatnio u lekarza to przy USG powiedział mi, ni z gruszki ni z pietruszki, że na dziewczynkę idzie ale to się okaże przy połówkowym właśnie-bo na 100% nie był pewien.....ja liczę dni do piątku, a Ty pewnie do czwartku
ja byłam na połówkowym i i tak się nie dowiedziałam...

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Cześć mamki, mam takie pytanie, może będziecie wiedziały. Otórz od początku roku ubezpieczyłam się grupowo w pracy w PZU i co miesiąc odciągaja mi składki. I teraz jestem ciekawa czy dostaniemy później pieniądze z tego ubezpieczenia. Niby okres karencji wynosi 6 m-cy a mam termin na początek lipca, czyli zdążą odprowadzić za pełne pół roku. Jak myślicie? spotkałyście się z tym?
Tak 6 miesięcy. na pewno dostaniesz pieniądze za urodzenie, ale ile to nie wiem...

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Linka okres karencji nie jest przypadkiem dłuższy w przypadku ciąży? Z tego co wiem to w większości ubezpieczalni jest co najmniej 9cio miesięczny, ale nie dam sobie głowy uciąć...
Ja właśnie będę szła z Łucją na spacer... nadal jestem ledwo żywa, spać mi się chce, muszę zmierzyć ciśnienie...
Poza tym wyprałam sobie przed chwilą pranie i tak intensywnie pachnie, że zaraz zwymiotuję... oj za dużo zapachów na mnie działa
Ja wczoraj powiesiłam pranie wypłukane w lenorze i też było mi niedobrze
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:17   #4478
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Zrobiłam dokładnie to samo To z którego strumienia trzeba brać? Zawsze myślałam, że ze środkowego.
Czekam na męża, już zwarta i gotowa do drogi. Obym tylko nie musiała siedzieć tam 2 godziny.
No ze środkowego- jak Papeteria napisała.

Co do ubezpieczenia, to
http://forumprawne.org/ubezpieczenia...-miesiecy.html

Ale ja i tak nic z tego nie rozumiem .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:20   #4479
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Hej mamusie właśnie wróciłam z badań--glukoza hmmm zemdlałam na koniec siedzenia i czekania......aj za to potem poszłam do sklepu gdzie jest wszystko dla maluszków i sie rozeznawałam......już chyba mam upatrzone łóżeczko i kołderkę i inne---a WY macie już u siebie takie gadżety czy jeszcze czekacie bo ja się zastanawiam kiedy zacząć kupować na poważnie tak...??
Ja tak sobie mysle, ze wozek i lozeczko kupie w czerwcu. Natomiast cala reszta zajme sie po Swietach. Nie chcem zbytnio zostawiac zakupow na lipiec, bo nie wiem jak to ze mna bedzie.
Cytat:
Jestem już po

Madziorek dzwoniłam na porodówkę bo tamte położne prowadzą szkołę. Mój M też na zmiany pracuje więc będzie ze mną chodził wtedy kiedy da radę, a tak ja sama pójdę.
Hd ja golę zawsze maszynką, ale od jakiegoś czasu zapuszczam kłaki bo po goleniu strasznie mnie skóra swędzi i mam później całe nogi pocharatane od drapania, golę tylko przed wizytą u lekarza. Na szczęście mam mało włosów na nogach
Czasami jest niewystarczajaca ilosc witamin w tym co jemy, w zwiazku z tym musimy faszerowac sie tabletkami.
Jejku ja ja bym chciala wiedziec kto mi w brzuszku tak kopie. Juz nie moge sie doczekac, a to dopiero 10 kwietnia.
Stary 2010-03-30, 15:21   #4480
Xawmeli
Rozeznanie

anuszka1401

hehe jak too....? wstydniśś?? nie-eee.........opowiadaj
Stary 2010-03-30, 15:22   #4481
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

ja tylko sie przywitac bo zaczela sie przeprowadzka nie piszcie za duzo zebym mogla nadrobic bo dzisiaj nie wiem czy dam rade sie jeszcze pojawic jeszcze mam do spakowania kosmetyki i ubrania ktore sa w dwuch komodach dobrze ze nosi i przewozi wszystko maz
powodzenia w przeprowadzce!! tylko uwazaj na siebie i nie dzwigaj nic!

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość

Ktoś pisał o naprawie samochodu...
Nas niestety też to czeka

Przygoda wyglądała tak:
zostawiliśmy samochód przed blokiem, rano M wyszedł z psem i zobaczył, że ktoś nam wjechał w tył. Oczywiście żadnej kartki, przepraszam, żadnych świadków. Pięknie, kur...., pięknie !
Naprawa na własny koszt bo przecież nie ma winnego... Masakra

Po dwóch dniach znaleźliśmy kartkę za wycieraczką "Proszę pojawić się na policji, świadek zdarzenia złożył zeznanie". Euforia!
Na policji okazało się jednak, że świadkiem był starszy Pan, który widział całe zdarzenie ale nie zapisał numerów rej. samochodu więc duuupa (((

Okazało się, że samochód dostawczy nie wyrobił się przy skręcaniu i zwiał !

Naprawa na własny koszt - klepanie i lakierowanie całej tylnej klapy, kilka nowych części, plastiki - 1500 zł !!!!!!!!!!!!!!!

Super prezent od losu przed świętami

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

M postanowił kupić całą tylną klapę aby obniżyć trochę koszty. Zobaczymy ile weżmie mechanik za montaż
Co za ............... Jak mozna byc taka swinia i uciec z miejsca zdarzenia? Czesc ludzi widac nie pojmuje zasady Nie rob drugiemu, co tobie niemile...
Apropos samochodow, to wczoraj na pobliskim osiedlu patrze na jeden zaparkowany samochod - a wszystkie kola ukradli i zostawili na ceglach...Ktos musial byc niezle zdziwiony wychodzac rano do swojego samochodu...

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny strasznie długo mnie nie było i na pewno nie nadrobie tego wszystkiego co tu napisałyście tym bardziej, że widzę, że już nowa część Wszystko przez tą przeprowadzkę potem szukaliśmy dobrego neta i teraz też nie za bardzo mam czas, bo jeżdzę prawię codziennie do mamy, a nawet jak jest fajna pogoda to ide sobie na nogach 2 km to nie aż tak dużo Co do egzaminu na prawojazdy to nie byłam na nim, bo w niedzielę przez egzaminem zemdlałam w sklepie zabrała mnie karetką i zostawili mnie 3 dni na obserwacji. Na szczęście wszystkie wyniki były dobre. A jak pani doktor na izbie przyjęć powiedziała, że założyła, że to może być poronienie to mojemu mężowi od razu łzy do oczu naszły, ale jest wszystko dobrze i to najważniejsze Nie wiem czy teraz będę Was regularnie odwiedzała, bo pogoda coraz ładniejsza więc sobie do rodzinki chodzę i jak wracam to robie mężowi obiad i do wieczorka sobie razem siedzimy Aha i jeszcze w szpitalu jak pani robiła mi USG to powiedziała, że to najprawdopodobniej chłopczyk, ale na 100% mi jeszcze nie jest w stanie powiedzieć W czwartek będę wiedziała już na pewno, bo idę do mojego ginekologa także na pewno dam znać
Witaj z powrotem wpadaj do nas czesciej Trzymaj sie zdrowo!

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
No i mam święta w domu w tym roku...
Dzwoniłam do położnej i zapisała mnie dopiero na wtorek po świętach, bo dzisiaj nie mają miejsc... Widocznie jej się odmieniło coś bo wczoraj mówiła, że to już będzie za późno a dzisiaj, że 22.6t.c. łapie się jeszcze "do 22t.c"
Zadzwoniłam do mamy się pożalić i usłyszałam, że lepiej żebym jednak nie przyjeżdżała... To będą moje pierwsze święta bez nich Rozkleiłam się mamie w słuchawkę, ale wcale nie czuję się lepiej Ale mamy nie przekonam - moja ciocia w zeszłym roku poroniła a była w 5 miesiącu, więc podobnie jak u mnie
Idę upolować coś słodkiego...
Ojjj a jak daleko masz do rodzicow?
A o zadnych poronieniach prosze nie myslec! Zabronione

Cytat:
Jestem już po
Super, ze wszystko dobrze. A wyniki czesto w ciazy sie psuja, wiec badz dobrej mysli. I czekamy na fotki jutro
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:26   #4482
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
anuszka1401

hehe jak too....? wstydniśś?? nie-eee.........opowiadaj
No wstydniś jak nie wiem co Skrzyżował/a sobie nóżki i za nic w świecie nie chciał/a pokazać co tam ma Chce chyba zrobić nam niespodziankę

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

w ogóle dziś rozpoczynamy 23 tc, boze jak ten czas leci
Stary 2010-03-30, 15:29   #4483
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
No wstydniś jak nie wiem co Skrzyżował/a sobie nóżki i za nic w świecie nie chciał/a pokazać co tam ma Chce chyba zrobić nam niespodziankę

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

w ogóle dziś rozpoczynamy 23 tc, boze jak ten czas leci
hihi no ładnie ....teraz czekaj mama czekaj -kiedy kolejne USG?
Stary 2010-03-30, 15:44   #4484
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
no swiety czas,ale warto bylo czekac....
jak chodzi ci o ten najblizej nas to nie trzeba,albo to zalezy od learza bo mysmy nie mieli a moj byl ze mna...

no mysmy odebrali w poniedzialek,350\l nie nasze a zrobilismy tylko niezbedne rzeczy na juz...rozgladamy sie za czyms wiekszym w kombiku

ja uzywam i nie narzekam dobrze ze mi wspomnialas bo juz swiety czas sie doprowadzic do uzywalnosci :P

ale dzis obkupilam malego, dostal sandalki,2 czapki wiosenne, ogrodniczki w komplecie z spodniami, wiertarke...a ja mam pizamke do karmienia za 35 zl ale rewelacja i 2 staniki z triumphu...a nasz Łukaszek ma body z żyrafką!!!!!!!!!
zdjęcia, zdjęcia

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

ale ten mięśniak daje mi dzisiaj popalić

Cały dzień na nospie i nie jestem w stanie wytrzymać
Mam ochotę rozerwać sobie brzuch i go wyrwać!!!!!!!!!!!!!!!!!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 15:59   #4485
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
hihi no ładnie ....teraz czekaj mama czekaj -kiedy kolejne USG?
mam usg na każdej wizycie więc spoko Połówkowe 3d miałam 23 marca, a wizyta 8 kwietnia i też bedzie usg, to może zobaczy

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
zdjęcia, zdjęcia

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Połóż się!
Stary 2010-03-30, 16:12   #4486
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cześć Mamusie
Ja dzisiaj troszkę zabiegana, zalatana.
Rano byłam w szkole zrobić badania do pracy mgr.- na reszcie się zmobilizowałam, a to dopiero jedna część. Później chwilkę w domu byłam i poszłam na piechotkę odebrać wyniki badań. Po drodze odwiedziłam koleżankę w ciuchlandzie, bo mama mi powiedziałam ostatnio, że widziała, że tam pracuje. Wróciłam i ugotowałam obiadek. A za godzinkę znów na spacerek, bo o 18:40 mam wizytę u ginka i też muszę iść na piechotkę.
Maleństwo rozrabia w brzuszku i ciekawe czy coś dzisiaj uda się doktorowi zbadać czy zmierzyć.
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.
Stary 2010-03-30, 16:16   #4487
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie
Rano byłam w szkole zrobić badania do pracy mgr.- na reszcie się zmobilizowałam, a to dopiero jedna część. Później chwilkę w domu byłam i poszłam na piechotkę odebrać wyniki badań. Po drodze odwiedziłam koleżankę w ciuchlandzie, bo mama mi powiedziałam ostatnio, że widziała, że tam pracuje. Wróciłam i ugotowałam obiadek. A za godzinkę znów na spacerek, bo o 18:40 mam wizytę u ginka i też muszę iść na piechotkę.
Maleństwo rozrabia w brzuszku i ciekawe czy coś dzisiaj uda się doktorowi zbadać czy zmierzyć.
Stary 2010-03-30, 16:18   #4488
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

itakasia moja hemoglobina to 10,6 i ogólnie krwinki czerwone spadły do 3,43, a HTC do30,8 to z tych najważniejszych

Pytałam o twardniejący brzuch-powiedziała, że jak się to zdarza raz czy 2 na dzień i samo po chwili przechodzi to jest ok, ale w razie czego przepisała mi Luteinę dopochwowo. A i na basen mogę chodzić tylko z bąbelków nie korzystać bo tam za ciepła woda.

I zdjęcia ubranek, dzidziola dopiero jak mój M zeskanuje, ale i tak fotka złej jakości i tylko główka. Wszystko oprócz rampersów z Pepco, pajacyka dostałam od mamy też kupiony w Pepco. Rampersy jakiś czas temu w Tesco kupiłam 3 pack za 14,50 zł

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-03-30 o 16:20
Stary 2010-03-30, 16:19   #4489
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Lazurowa
Stary 2010-03-30, 16:24   #4490
aniaa22
Zakorzenienie

lazurowa trzymam kciuki za wizyte.
my juz po obiedzie. siedzimy sobie na balkonie z kawka ja siedze a damian kwiatki sadzi he he

Lilka fajne ciuszki
Stary 2010-03-30, 16:25   #4491
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie
Trzymamy kciuki Daj znac po, co i jak
Stary 2010-03-30, 16:25   #4492
Xawmeli
Rozeznanie

Lilka_
piękne...męskie takie
Stary 2010-03-30, 16:27   #4493
Carmena_
Raczkowanie

kwiatuszekk88 witam i wspólczuję że musiałaś przez to przechodzic

Linka24 ja mam pojęcie u mnie w Pzu grupowym nie było karencji jeśli ubezpieczyłam się do 3miesiąca zatrudnienia, później miałabym 6 miesięcy, idealnie się załapałam płacę 50złotych a dostanę 800, zatem będę 500 złotych na plusie

ja po pracy, odpoczęłam sobie trochę i pora z bolącymi plecami myc łazienkę, no ale live is brutal zatem idę się brac póki się już całkiem nie rozleniwiłam mimo że i tak mi się nieziemsko nie chce. I will back

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 16:28   #4494
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

xawmeli no męskie, gorzej jak mu sisiol zniknie haha, no ale lepiej żeby dziewczynka w takich była niż chłopak w różowych
Stary 2010-03-30, 16:31   #4495
Alguien
Zadomowienie

Dziewczynka w niebieskim moze smialo smigac Ja osobiscie uwielbiam kolor blekitny.
Swoja droga to naprawde sie zastanawiam, czy bedzie w naszym watku jakas przemiana plci przy porodzie. Tyle bylo zamian teraz z usg, ze az niewiarygodne
Stary 2010-03-30, 16:34   #4496
Xawmeli
Rozeznanie

niebieski super dla ubu płci.....nie lubię jak dziewczynka ma wszystko w różu--wolę kozackie dziewczynki
Stary 2010-03-30, 16:35   #4497
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,
używacie nadal depilatorów?
Musze przyznać, że moja skóra robi się coraz bardziej wrażliwa i depilacja staje się uciążliwa

Kremy odpadają - uczulenie
Golenie - masakra, szybko odrastają
Ja gole, ale rzadko mi teraz wlosy rosna kiedys codziennie musialam a teraz co tydzien

Cytat:
Hej mamusie właśnie wróciłam z badań--glukoza hmmm zemdlałam na koniec siedzenia i czekania......aj za to potem poszłam do sklepu gdzie jest wszystko dla maluszków i sie rozeznawałam......już chyba mam upatrzone łóżeczko i kołderkę i inne---a WY macie już u siebie takie gadżety czy jeszcze czekacie bo ja się zastanawiam kiedy zacząć kupować na poważnie tak...??
Mi laktatora, smoczkow, fridy i kosmetykow brakuje

Cytat:

Matko ja dzisiaj zauwazylam cos okropnego na nogach!!!!!! Cos ala czerwone wyprysko-ranki :/ Kilka malych i jeden duzy co myslalam wczesniej, ze sie zachaczylam o cos, ale te male sie pojawily i one tak samo wygladaja Nie swedzi mnie to, ale cholera wie co to jest, jutro ide do dermatologa na 12 15, ale sie boje bo juz mam przed oczami diagnoze z: rozyczki, szkarlatyny, liszaja, rumienia, malarii i cholera wie co jeszcze

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 16:41   #4498
Xawmeli
Rozeznanie

dobrze, że jesteście--zapisać frida........
Stary 2010-03-30, 16:45   #4499
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

a ja mam gruchę zamiast fridy
Stary 2010-03-30, 16:57   #4500
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
J

Matko ja dzisiaj zauwazylam cos okropnego na nogach!!!!!! Cos ala czerwone wyprysko-ranki :/ Kilka malych i jeden duzy co myslalam wczesniej, ze sie zachaczylam o cos, ale te male sie pojawily i one tak samo wygladaja Nie swedzi mnie to, ale cholera wie co to jest, jutro ide do dermatologa na 12 15, ale sie boje bo juz mam przed oczami diagnoze z: rozyczki, szkarlatyny, liszaja, rumienia, malarii i cholera wie co jeszcze
mam nadzieje ze to nic powaznego. daj znac jak juz bedziesz wiedziala
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości