|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
![]()
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
No skoro tz stwierdzil ze teraz sie mu podobam to chyba cos w tym musi byc
![]() ![]() A tak wogole to wszystkim sie podobalo co widzieli....jedynie moja sasiadka ta listonoszka krecila nosem ze w blond lepiej ale pewnie jak sie przyzwyczai to tez sie jej spodoba....ale akurat jej opinia mi wisi bo jej to malo co sie podoba ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-09 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a mam ![]() Edytowane przez spicegirl Czas edycji: 2010-06-09 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Mój słodziak dzisiaj
#4476 | |
Wtajemniczenie
|
Alkamor strasznie Kubulek do Ciebie podobny jest!
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Jakie urocze loczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jo@n@ - jakie loczki...oczywiście Bartaska ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Ja cie mam, to ty pewnie tez
![]() Dawidowi tez zaczely sie krecic wlosy....ma je jeszcze zadkie i lekko przydlugawe ale sie kreca coraz mocniej (mocne loki)....nie bardzo mi sie to podoba bo szopa zaczyna sie robic i takie wele z kazdej strony ma...ale ja i tz oboje tez mielismy w dziecinstwie mocno krecone wlosy wiec Dawid tez bedzie mial...tz teraz ma proste a ja natomiast lekko falowane, czasem po zmoczeniu gdzie niegdzie loki Tunia no widzisz! Kobieta musi sobie farbnac wlosy na inny kolor zeby maz jej powiedzial ze sie mu podoba ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-09 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję w imieniu syna za komplementy
Włoski trzeba obciąć a tak mi szkoda... Płacze maluch, znowu zły sen
#4481 |
Zakorzenienie
|
oj ja też mam lekko kręcone...tzn bardzo podatne i się same kręcą...cholernie mnie to w****ia
![]() co do włosów to ja Kubkowi już od grudnia maszynką jadę po głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawid do tej pory mial tylko 2 razy podcinana grzywke Ide spac. Dobranoc Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-09 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
no ja też prostownicy używam.Albo po umyciu lekko tylko przeczesuje palcami a nie szczotką i wtedy to mam burzę loków normalnie....bo jak wyprostuję a na zewnątrz jest wilgotno to i tak się pofalują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Mi też się kręcą. A mam krótkie i ciulowo to wygląda. Bartek raz już miał ścinane włosy. A teraz muszę obciąć bo tak strasznie się poci i ma ten łepek ciągle mokry jak szaleje
#4485 |
Zakorzenienie
|
#4486 |
Rozeznanie
|
Dobry...
Jo@n@ jakie Bartuś ma świetne włosy, mój Filip ma nadal trzy na krzyż i nawet nie ma co obcinać. y Filipa chwalić nie będę ale ze zdrowiem lepiej, dziś niestety zażyczył sobie mleko o 4:30 ale później ponoć spał do 9 ja niestety wstawałam o 5. Buziak mój Filp po ostatniej chorobie też się rozregulował ze spaniem i niestety na razie nie udało mi sie go przywrócić do normalności a tak pięknie sam zasypiał. Wczoraj poszliśmy z tz na plac zabaw i okazało się że Filip umie sam zjeżdżać ze ślizgawki, tz go nauczył.Sadza go na górze i on pięknie sam zjeżdża trzeba go tylko złapać na dole. Za to dziś przrd domem łatali dziury w drodze i Filipowi bardzo sie to podobało i postanowił pogrzebać w tej "smole z kamyczkami" zanim go dopadłam był tak brudny że myślałam że go niedomyje ![]()
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
To Wam jeszcze pokażę jakie ma włoski z tyłu
#4488 |
Zadomowienie
|
o prosze, ja tez mam krecone wlosy, choc im dluzsze tym latwiej je ujarzmic. I niestety tu gdzie mieszkam jest POTWORNA wilgotnosc powietrza z sola do tego bo z oceanu i wlasnie po 3 latach poszukiwan znalazlam srodek, ktory skutecznie zapobiega puszeniu, bo moglam sobie prostowac codziennie i po (nie przesadzam) 3 minutach na zewnatrz mialam szope.
Jula ma krecone wloski po mnie i po tatusiu, ale kto wie, maluchy czesto maja krecone na poczatku bo takie mieciutkie sa. A poza tym Jula ma 4 wlosy na krzyz ![]() Spadam do domciu dziewuszki, jutro mnie nie bedzie, bo przysiegam ![]() Milego wieczoru i niech wam bobaski milymi beda ! Z calego serca zyczy Wasza kochana ulubiona Spice ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powodzenia na przysiędze. ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Mam propozycje tytułu na nowy wątek. Wiosna minęła, my już biegamy i naszych rodziców co róż wkurzamy - wiosenne bobasy 2009.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Wtajemniczenie
|
Jaki śliczny anielski dziewczynek
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Live long and prosper Edytowane przez anya_krk Czas edycji: 2010-06-09 o 22:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Rozeznanie
|
sliczne loczki, tez mi bylo szkoda obciac Mikolajowi wloski ale teraz ma takie geste, wszyscy sie dziwia
Cytat:
![]() spice- ![]() dzien dobry U nas od rana straszny upal i strasznie duszno jest bo w nocy padalo a teraz wszytsko paruje. Myslalam, ze do pracy nie dojdę, stopy mi spuchly (pierwszy raz w zyciu) i dlonie (musialam obraczke i pierscionek sciagnac). Az sie boje co bedzie pozniej/ Wczoraj bylismy na placu zabaw 2,5 godziny. Mikolaj szalal z dzieciakami z naszego domu. Jaki byl wrzask jak musielismy isc do domu. Taka scene mi odwalil ze wstyd mi bylo a potem w domu wyl, walil w szafe piesciami, w wannie tez wyl. Przestal jak dostal butle i poszedl spac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
Joanna
śliczny ten Twój Aniołek i włoski ma przepiękne. Spice udanego przysięgania. I co teraz będziesz mieć dwa obywatelstwa czy tylko jamerykańskie??? u nas dziś niesłonecznie ale ciepło bardzo w czym teraz śpią Wasze dzieciaki? acha ciągle mam zapytać i ciągle zapominam BUZIAK MATI kupujecie nowy materacyk do łóżeczka dla nowego bobasa czy będzie miał ten po Dawidku/Mateuszku???? |
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie zastanawialam sie jeszcze nad tym. W ogole to nie wiem jak to zorganizowac, Kto gdzie i na czym bedzie spal. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
![]() Mati - Klaudia też na etapie robienia scen, na zewnątrz jeszcze nie robiła, ale to pewnie dlatego, że do piaskownicy nie chodzi bo się brzydze ![]() Cytat:
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny tytul ![]() Wiosna minela, my juz biegamy i naszych rodzicow ciagle wkurzamy albo Wiosna minela, my juz biegamy i naszych rodzicow czesto wkurzamy albo Wiosna minela, my juz biegamy i naszych rodzicow czasami wkurzamy a co znaczy rodzicow co roz wkurzamy ? chyba ro rusz wkurzamy ![]() gabi ja zostawiam ten sam materac bo niby czemu mialabym kupowac nowy ![]() Dawid dostanie nowe lozko (pietrowe) a dzidzi dostanie jego lozeczko i bedzie spalo z nami w sypialni a potem jak podrosnie to bedzie spalo z Dawidem w lozku pietrowym w ich pokoju Dawid dzis spal w samym cienkim pajacu ale to byl niewypal bo byl spocony...wiec dzis ubiore mu samego bodziaka kr rekaw a spi pod kolderka ta cienka ale i tak w wiekszosci sie odkopuje Ja sie jakos źle czuje dzis...glowa mnie boli, slaba jestem, duszno mi strasznie i wogole jakas wypluta jestem...a Dawid juz wstal o 6:40 i nie spi! Zaraz go sprobuje polozyc Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-10 o 08:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
Mój brat od rana ma robotników w domu. Wychodzi do pracy a wcześniej jeszcze zawozi córkę do przedszkola i mówi tak: w razie czego jestem w pracy pod telefonem. A moja bratanica na to: w razie czego jestem w przedszkolu, ale nie mam telefonu
![]()
#4498 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w bodziaku Cytat:
![]() mój też wstał dzisiaj o 6:30 ![]() dzień dobry ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Dzwonilam do przychodni odnosnie szczepienia...powiedziala ze po antybiotyku musze odczekac ze szczepieniem 2 tygodnie tak wiec dopiero w sobote bedzie tydzien. I powiedziala ze mam nie czekac do lipca tylko przyjsc wczesniej czyli po tych 2 tyg jesli nie ma jakiegos konkretnego powodu do czekania to lepiej zaszczepic wczesniej, wiec patrzac na kalendarz to pojde go zaszczepic 22 czerwca bo wtedy tez mam dentyste
alkamor ale mnie sie wydawalo ze "co chwile" to inaczej sie pisze "co rusz" a nie "co róż" ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-06-10 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
aaa Tobie o to chodzi.....ale po tym jak napisałaś "ro rusz" to wogóle nie wiedziałam o co Tobie chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.