|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
witam się słonecznie
Takuśna mam nadzieję że wyniki będą dobre ale ty chyba nie przelewałaś z nocnika do pojemnika tych siuśków, bo wynik nie będzie taki jak powinien A Wersta chyba dała się namówić na ten stary podryw kolegów z klasy, że nie ma czasu ty zajrzeć w środę rano muszę iść na pogrzeb umarła mama mojego szwagra /teściowa siostry/ na nic się nie leczyła, nawet nikt nie wiedział kiedy umarła / a umarła z soboty na niedzielę/ mała Jagoda poszła do babci a że babcia jeszcze spała to dała babci spokój, rodzicom tez powiedziała że babcia jeszcze śpi, nie wiem po jakim czasie się skapnęli że ona nie żyje. Ona mieszkała ze swoim synem z rodzinką a on jest taką mendą że wydaje mi się że zabił ją ten stres i bieda w jaką ją wpędził //ale tu by szło wiele opowiadać powiedział że zajmie się całym pogrzebem a teraz mówi że stypy nie zrobi bo mu kasy braknie, no brak słów mówię wam ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- aa jeszcze wam powiem że mój Karolek woli się bawić z większymi od siebie dziećmi wczoraj jak byliśmy u mojej mamy to od kuzyna córeczka jest w ty samym wieku co karolek //kilka dni Karolek jest starszy // to ona go ciągnęła na chama by się z nią bawił a on od niej uciekał albo chciała go kochać /dusząc/że karolek ledwo co utrzymywał równowagę ale z większymi, starszymi o rok czy 2 to się super bawił nawet chciał z nimi jechać do domu |
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam ze spaceru... najpierw jakiś koleś zablokował swoją osobą drzwi do banku i dyskutował przez telefon a jak zobaczył, że ja idę do drzwi to się szybko władował żeby być przede mną. Stoję więc w kolejce przyszedł starszy pan i siadł sobie na początku kolejki, wszyscy przeszli , idę ja a ten przede mnie się ładuje....... to już nie zdzierżyłam
powiedziałam Panu co myślę, a upierał się że teraz niby on miał iść a takiego... jakby mnie poprosił pewnie bym ustąpiła, ale mnie w ciąży, czy z dzieckiem nikt nie puszcza i gnije w kolejkach i nie pozwolę sobie na takie chamstwo! (ostatnio na poczcie też jakaś żul baba się przede mnie władowała)
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna, a moze Wiki ma uczulenie od pieluszek??
![]() dziwne, ze kilka dni spokoj i znow wrocilo ![]() ciekawe co bylo powodem? Kristi, mam nadzieje, ze ta dziewczynka nie bedzie miala traumy w zwiazku ze smiercia babci ![]() Heh, no prosze czasem smierc potrafi czlowieka zaskoczyc. Chyba tak lepiej niz leczyc sie i miec 1% szans na zycie a 99% na smierc
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślę że ta dziewczynka może nawet nie kojarzyć tych faktów //choć kto wie co tam w głowie dziecka siedzi
ona ma coś ok 6-7 lat to na pewno ma wyrzuty i się obwinia o jej śmierć jej córka - siostra mojego szwagra bo byłam tam /nie wiem - dzień czy dwa dni wcześniej i się dość zdrowo pokłóciły |
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz nie wiem co to moze byc, pieluchy raczej nie, obstawiam chusteczki, ale czyzby sie nagle uczuliła na te które długo uzywam
![]() Kristi przelewałam z nocnika do kubka, ale nocnik umyty i wyparzony inaczej nie miałam pomysłu jak złapac ![]() niezła akcja z ta babcią, oby Jagódka nic nie kojarzyła bo szkoda dziecka ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- byłysmy z moja mamą i psem pod lasem w samo południe, pogoda cuuudna. Wiki nawet troche bez czapki pobiegała bo jak przygrzao słonce to mozna sie było ugotowac mam foty ale czasu brak na wrzucenie, moze jutro mi sie uda. Wiki ciągnie tam do koni bo stadnina tam jest
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Judi gratuluję
![]() Oświadczam wszem i wobec że wymyślanie prezentu mikołajkowego mam już z głowy, panienka sama sobie w sklepie wybrała i nie liczyły się żadne interaktywne kucyki i inne takie które proponowaliśmy ![]() Na te prawdziwe mikołajki dostanie więc tylko słodycze i może Maleństwo z Kubusia Puchatka https://static.wizaz.pl/forum/images...ns/1_jezyk.gifA ja się Wam pochwalę, że piszę do Was z nowiuśkiego Netbooka Bo mój mąż już zaczyna wydawanie barbórki Jowiszowa zazdroszczę zmywary. Ja byłam przyzwyczajona bo moi rodzice od dawna mają i to był dla mnie szok jak się przeprowadziłam i musiałam zacząć zmywanie ręczne
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie też nowy kiedyś sprawię, jak pójdę do pracy i uzbieram ![]() zmywarka u mnie w domu też od ponad 15lat wysłużonego whirlpoola ale działa, jak padnie to kupimy sobie nową a tę oddamy do sklepu i już. w końcu mam pięknie umyte naczynia, i na kieliszki miło patrzeć co do klocków to też je na all odkryłam, patrzyłam właśnie na zestawy hello kitty domek i willa ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- co do ortodonty to była tylko konsultacja i w sumie dowiedziałam się tego co wiedziałam zapisałam się niby na odciski zdjęcia ale za tydzień pogadam jeszcze z moją dentystką. ta ortodontka ma ponad 60lat na bank, i to mnie martwi zawiedziona jestem bo to jednak na miejscu (a mimo to zajęło nam to z Igą równe 2 godziny z dojazdami autobusami od 15stej do 17stej, przy wizycie która trwała kilka minut) nie chce mi się leczyć w P-niu i jeździć tam w korkach jeszcze dłużej przez najbliższe 2 lata |
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna z tego co się już nasłuchałam to raczej się tak nie robi bo nawet wyparzenie nic nie daje
a tak na stojąco by nie nasikała Karolek miał frajdę sikać na stojąco i celować do kubeczka w każdym razie trzymam kciuki by wyniki były dobre a chusteczki też możesz zmienić, albo w zamian myj samą wodą i mydłem ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- A tak na przyszłość to jest taki specjalny płyn do dezynfekcji, robią tym w szpitalu "octenisept" też go sobie kupiłam, zaraz po przyjściu do domu ze szpitala. to jest do stosowania na rany,błonę śluzową i skórę / i może szło by tym ewentualnie zdezynfekować ten wyparzony nocnik |
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
coś mi weny ostatnio brak ![]() byłam dziś w teskaczu, spięłam sie i pojechałam z Mikim samochodem jakoś dałam radę no i znowu tesco rozczarowało mnie, miały być pampki w promocji, ale gdzie tam , wiatru w polu tam szukaćjeszcze Miki mi histerię urządził bo on chciał koszyk od razu wziąć, a ja miałam inne plany, pocztę, więc sobie siadł na chodniku i ryczał jakby mu się mega krzywda działa, ja czekałam oddalona parę metrów dalej oczywiście gapie, panie dobra rada, ale w końcu jakaś babuleńka pyta "choc ze mną, skoro do mamy nie chcesz iść" no to się chyba wystraszył i w nogi do mnie, przytulił się i już było ok ![]() dla tych które nie wiedzą co dziś w tv oglądać, polecam teatr tv na 1, o 21.35 zawalisty , boki można zrywać , gra aktorów superaśna Bohosiewicz, Grochowska, Szapołowska http://www.teleman.pl/prog-812761-te...zory-myla.html Judi , fryzura na foto boska, ja uwielbiam i te chłodne blondy, takie lekko orzechowe, ale ciemne, błyszczące też wyglądają bosko no ale sama tak się na razie nie ciachnę, juz wieki temu miałam krótkie , a teraz ciagle ten bob dłuższy na mej głowie
|
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=egDcx3qlAco
Poważny człowiek w poważnej firmie ![]() Piter - Biurokrata
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Aniś czy Piotruś siedzi na kolanach twojej siostry ?
![]() fajnie twój głos słyszeć a przystojniak wymiata ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- aaa, Kasiulka. mam już bvlgari rose essentialle. generalnie piękny bukiet róż ALE w nucie głowy bardzo czuć fiołki. a ja tak nie lubię fiołków w perfumach |
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jowiszku,
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Jowiszkowa super, że paczucha już dotarła, tylko szkoda że zapach nie podszedł Ci na 100%. W takim razie niech dobrze służy Twojej mamci ![]() Tak w ogóle dziołszki, to widzę że się obijacie! Co to ma znaczyć, nie ma zbytnio czego poczytać Maluśna koniec wycieczkowania, wracaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaj!
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
witam was baby
![]() Dzis w pracy, tak ze jestem tak wczesnie ![]() Mlody dzis wariował z rana, wlazl na rog kanapy i jak schodzil chcac sie popisac, ze umie to robic szybko i pewnie nie zauwaze, to zeskoczyl na miekkie poduchy, odbił sie jakby od rąk i zrobil salto w powietrzu, po czym wyladowal na plecach.. minę miał nie tega, ja rowniez ![]() dobrze, ze dystans z kanapy na podloge maly, to nic mu sie nie stało Poplakal sie troche, bo wiecej bylo strachu niz bolu. Generalnie takie akrobacje z rana scinają z nog.. ciagle mam przed oczami to salto suma sumarum jak o tym mysle bardziej to smiac mi sie z niego chce
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Ola dzięki takim akrobacjom nauczyła się robić fikołki, próbowała stawać na głowie a ciągle łup do tyłu
i teraz szaleje
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
leciał na dziub z oparcia kanapy na siedzisko, to wyciagnal rece przed siebei by zamortyzować upadek, to sie przeliczył, bo się odbił od niej i salto w powietrzu i gleba na podloge wolalabym, zeby tego jednak nie praktykowal
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, Piter wymiata
Na filmiku wygląda na takiego spokojnego chłopa a tu w domu salta wykonuje Jowiszowa takie maleństwo bo to only do neta http://www.samsung.com/pl/consumer/p...ail&returnurl= Ale mojego stacjonarnego kombajnu się nie pozbywam więc styka w zupełności Tylko nie mogę przywyknąć do tego, że tu wszystko takie małe bo w starym mam monitor 19stkę Teraz muszę looknąć na allegro w celu znalezienia jakiegoś godnego etui ![]() Starą zmywarę też bym mogła przygarnąć za jakiś miesiąc bo rodzice się wreszcie wprowadzają do nowego domu, ale nie mam miejsca A za klocki w "naszym" sklepie daliśmy troszkę ponad pół ceny tych na allegro Fajne zestawy można do nich dokupić, fakt |
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chciał iść do domu Apropos cen, dzisiaj ogladalam na allegro krzeselka ikeowe bo chcialam dokupic piotrkowi zielone. Najtansze to z przesylka 70zł prawie ![]() podczas gdy w ikei sa za 39.99 pomijam fakt koszty przesylki, ale wyjsciowa cena to 49.99 na allegro
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Tia... dopóki będą ludzie, którzy dają się nabrać i klikają na takich aukcjach, dopóty będą ludzie którzy na niewiedzy innych sporo zarabiają
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
do Ikei daleko nie mam, ale czasem latwiej jest kliknac niz wybierac sie w podroz zakupową..
No i wlasnie wtedy kosztuje to drozej, nawet jesli sie policzy przesylke za cene dojazdu do Ikei.. Tyle, ze wystarczy sobie porownac ceny allegrowe z ikeowymi i od razu wiadomo, co nalezy zrobic
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Cestunia piękny ten Twój nabytek komputerowy
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ludziom czasem się nawet nie chce poszukać tańszej aukcji, na jednym allegro
Przykładowo, aukcja z klockami jest pierwszą jaka mi się wyświetliła... jak się poszuka to są też w sporo niższych cenach, a na tamtej aukcji i tak ludzie kupowali ![]() Zresztą... w końcu buty Mati sprzedały się za cenę nowych w Deichmannie a jaki komentarz mam ładny BTW... Maluśna dalej zwiedza południe że tak nie zagląda? Bo Wersta pewnie zarządza biznesem i czasu nie ma ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Dzięki Kasiu Aaaaaaa... właśnie testuję ten Wasz zachwalany Persil
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
czy u was też tak ciemno ? normalnie porażka od rana.
kurier dowiózł kawę cały przemoczony a ja mam nadzieję choć na 30minut spaceru po południu bo dziś siedzimy z Igą same do 19stej małż tak pracuje do czwartku.
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Anis fajnie jest slyszec Twoj glos
. A i Pioterek taki grzeczny![]() Cestia gratuluje zakupu! ja nie moge sie doczekac kiedy zmienie moj laptopik ![]() Mam dolasa.. nie pytajcie dlaczego
|
|
|
|
#4498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzieki Martiś ![]() Ja beblam dość szybko, choć Maluśna jeszcze szybciej A on byl oazą spokoju, bo to co mogl robic bylo takie ciekawe, ze musial sie tym delektowac U nas w sumie niebo za chmurami, ale cieplo raczej ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
![]() Jaką zamówiłaś? Coś nowego testujesz, czy raczej sprawdzone ziarna?
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
u nas też zrobiło się pochmurno, słoneczko tylko świeciło do ok 12 godz. Cestia podoba mi się ten twój laptop ja się też zamierzam do kupna chyba z rok i jeszcze nie kupiłam no ale może na święta pod choinkę w końcu zrealizuję Piterek biurokrata/ akrobata - jak zwykle słodki dobrze że nic sobie nie zrobił przy tym upadku |
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

powiedziałam Panu co myślę, a upierał się że teraz niby on miał iść 

w samo południe, pogoda cuuudna. Wiki nawet troche bez czapki pobiegała bo jak przygrzao słonce to mozna sie było ugotowac 

zawiedziona jestem bo to jednak na miejscu (a mimo to zajęło nam to z Igą równe 2 godziny z dojazdami autobusami od 15stej do 17stej, przy wizycie która trwała kilka minut) nie chce mi się leczyć w P-niu i jeździć tam w korkach jeszcze dłużej przez najbliższe 2 lata