|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
Cytat:
Jak spojrzałam na ten jego kajecik gdzie były wszystkie osoby egzaminowane tego dnia to wszyscy mieli przy swoim nazwisku dużą literkę N i później również ja do nich dołączyłam
|
|
|
#4472 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja ulubiona. Cytat:
Okazało się zupełnie co innego i nawet na zniżki nas przerobili Cytat:
aaaah a kolejna zdjęcia niedługo we wtorek wizyta i może się dowiem któż to tam siedzi Cytat:
koniecznie musisz porozmawiać z Tżem. Nie może być tak,że Ty stoisz na drugim miejscu, a On na wszystko mówi 'tak' mamie. Przemyśl to i porozmawiajcie Cytat:
Cytat:
jesteśmy z Ciebie dumne Winylku Cytat:
haha teraz nie wyobrażam sobie czekać ![]() Biedna! U mnie wszystko pięknie, ładnie wczoraj byłam we Wrocławiu na zakupach w Ikei. Miałam kilka kuponów z gazetek i kupiłam co nieco dla dziecka, a sobie wazonik i bambusa dzisiaj upał, więc wybieramy się nad jeziorko brzuch z dnia na dzień coraz większy, czasem nie mogę się nadziwić kiedy to minęło... Lece zmieniać pościel miłego dnia wszystkim
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-05-21 o 11:56 |
|||||||
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra... Naprawdę myślałam, że ten dziadek okaże się lajtowy. Koledzy mieli młodych egzaminatorów, których uważa się za kosy, a obydwoje zdali. Jednego upomniał, że ma włączyć światła- po prostu niespotykane!! Bo za to już oblewają ci wredni. Drugi kumpel zdał bezbłędnie, ale on jeździ, jakby się z kierownicą w rękach urodził.
|
|
|
|
#4474 |
|
Wtajemniczenie
|
masz już termin na następny egzamin?
kupiłam truskawki idę jeść z cukrem i śmietana!
|
#4475 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w zakładaniu nowej firmy ;] Cytat:
A normlanie uważam siebie nie za grubą ale nie też tak żebym była z siebie zadowolona. Jak mam okres mam siebie za wieloryba Oj.... nie bój się ja na pewno też nie zdam :P chociaż jeszcze na kurs się nie zapisałam. Próbowałyście szamponu Pantene Aqua light ? |
||
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
hey Kobietki
mam tylko prośbę mozecie mi wyjaśnić te skróty TZ, MZ itd. bo czytam posty i nie do konca interpretuje - domyslam sie tylko.... wiem głupek ze mnie |
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ - towarzysz życia - chłopak
|
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
"towazysz zycia"... jak to pięknie brzmi
domysliłam sie ze chodzi o faceta ale tak pięknej interpretacji wymyslic nie zdołalam |
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurde lasencje... To opalanie tak mnie zaabsorbowało, że dopiero śniadanie zjadłam ![]() Patrzyłam prognozę pogody... Jutro ma padać, ale za to pon., wt., śr. mają być bezchmurne.... Ale się opalę
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-05-21 o 14:01 |
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny
mam nadzieje ze zostaniecie z nami na dluzej ![]() TŻ- towarzysz życia MŻ- mniej żarcia WR- więcej ruchu Milusia, o kurde! Najgorsza rzecz w związku jak mamusia jest na pierwszym miejscu. Wiadomo, że ma ją szanować itd, ale mimo wszystko powinien mieć Ciebie na pierwszym miejscu. Ty powinnaś być najważniejsza i Ciebie powinien słuchać. Pogadajcie na ten temat. To bardzo ważna rzecz na przyszłość. Annobanno, nie przejmuj się tym Twoim TŻ, przejdzie mu i wszystko wróci do normy SłodkoOstra, ja Ci powiem, że fajny z tym seksem pomysł. Też bym tak chciała, ale wątpię, że dam radę ![]() Agnesikk, kochana nie zrażaj się! Za którymś razem zdasz. Najważniejsze żeby "wrzucić na luz" ![]() Carillon, przed i w trakcie okresu czuję się tak samo jak Ty i Psyche Agnesuk, musi Cię boleć jak to wszystko się tak napina, ale mam dobrą wiadomość ... ciąża nie trwa wiecznie Psyche, z tą sukienką mega przypał Gratulacje lachony zdania tak ładnie matury To teraz co nieco o mnie Dieta good ale mimo to się nie poddaję i następnego dnia walczę dalej. Najgorzej, że Krzysiu mnie tak rozpieszcza i ciągle mnie chce brać na pizze, lasagne, czekoladki, piwa, itd no i jeszcze to przepyszne jedzonko jego mamy mmmmmmm... Waga spadła!! Na dzień dzisiejszy 56,6kg coraz bliżej celu. Od tej mojej załamki dietowej czyli 61,9 minęło troszkę czasu, ale już ok 5 kg schudłam, więc moje zadowolenie z siebie nie zna granic mało ćwiczę, ale czasem jak mam czas to się staram :P Później podam wymiary jak się pomierzę. Nawet rodzinka mi mówi, że boczki spadły i już prawie ich nie ma ![]() Z Krzysiem się wczoraj pokłóciłam, bo zazdrosna byłam .... jak się później okazało o....... kuzynkę Wczoraj się strasznie wkurzyłam.. przychodzę na lektorat z niemca na lajcie, a tam.. test końcowo roczny!! padłam. A babka "a to ja wam nie mówiłam, że dzisiaj będzie?" "no k*** nie!!" Nie wiem czy zdałam A później była praca na egzamin z pedagogiki i mimo, że ja pracuje w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej to ja dostałam 4, a moja qmpela (która mnie strasznie wkurza) i która była na zajęciach (wszystkich) w tym semestrze 2 razy dostała 5 jaki ten świat jest nie sprawiedliwy pociachałabym tą koleżankę ![]() Wczoraj jak się ładnie ubrałam w spódnice z wysokim stanem i białą bluzeczkę i obcasiki to łohoho !! każdy koleś się na mnie gapił! A w Maku byłam i jakieś szefostwo łaziło i się do szefa uśmiechnęłam, a on powiedział lasce na kasie, żeby mi szklankę z coca-coli dała a tej koleżance nie dali mimo, że zamawiała to samo ![]() ![]() jestem the best!! hahahah
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, to już poznałaś jego mamę???
![]() ![]() Jak przeczytałam imię Krzysiek to mną wzdrygnęło... (mój ex tak ma na imię... Ojjj desperadosa to też sobie nigdy nie odmówię
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, gratuluję
Już niedużo Ci zostało, tylko 4kg. Też ostatnio zmieniłam myślenie, np. dzisiaj zjadłam tabliczkę czekolady po egzaminie i w sumie mogłam jej nie jeść, ale w tamtym momencie miałam na nią ochotę i zjadłam. I nie będę jeść czekolady przez dłuższy czas, więc od jednorazowego wybryku nie przytyję, najwyżej wolniej schudnę. Przestałam myśleć w stylu "Zjadłam czekoladę, to już do końca dnia mogę się opychać, a od jutra zacznę od nowa." NIE! Zjadłam, było dobre i wracam do normalności. Czasem trzeba wrzucić na luz i nie zadręczać się dietą, bo potem to się tylko kojarzy z udręką ![]() Fajnie, że Ci się dobrze w związku układa Ja kiedyś na początku odwaliłam akt zazdrości o koleżankę TŻ, już taka wpieniona, że on sobie pojechał nad morze, żeby z nią się przespacerować i pogadać!! Hoho, ale miałam gula normalnie. I najlepsze było zdanie mojego TŻ "Ale tylko godzinę pogadaliśmy, bo przyjechał jej chłopak" SZLAG MNIE TRAFIA jak jego była pisze do niego na GG! Głupia pipa! I jeszcze bardzo nie lubię dziewczyn z roku od mojego chłopaka, a szczególnie jednej, z którą mój TŻ na początku roku świetnie się dogadywał i ją lubił, a ja mówię "Nie wierzę jej". TŻ: "No co ty, ona jest gorliwą katoliczką, raczej nie podrywa zajętych facetów". A ja: "Właśnie takie są najgorsze, nawiedzone katechetki" Co do prawka, to faktycznie przestanę się stresować, bo to mnie gubi. Moja siostra mi dzisiaj powiedziała: Jak podchodziłam 4 raz do egzaminu, to tak miałam to w dupie, bo wiedziałam, że nie zdam... I chyba dlatego miałam wynik pozytywny. |
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Psyche, nie no oficjalnie jej nie poznałam, ale mniej więcej wiem kto to :P desperados- najlepsze piwo na świecie!!
Agnesikk, no ja też tak kiedyś myślałam i takim sposobem zamiast przekroczyć limit o 500kcal to przekraczałam o 10000000 kcal haha borok ze mnie był. Już nie chcę tak jeść jak kiedyś. Dobrze mi tak jak teraz :P No już tylko 4 kg. Za miesiąc powinnam dopiąć swego. Zobaczymy. Powiem wam, że mężczyzna to najlepszy suplement diety. Tak to sobie mówiłam, aaa co mi tam jeszcze jedna zapiekanka, lasagne, pizza, a teraz... nie nie mogę, bo niedługo dojdzie do zbliżenia i będzie mi wstyd, że wszystko się trzęsie :P będę się po prostu źle z tym czuła. No ja też nie będę mu już afery robiła :P Co ta pipa od niego chce? Było minęło, niech się z tym pogodzi, a te katoliczki rzeczywiście najgorsze pipy!!
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Oto wielka chwila... PSYHE666 udaje się poćwiczyć
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
No zaczęła do niego wypisywać, jak go nienawidziła po rozstaniu itp. Porąbana i tyle. Jeszcze jak się kumplowałam z moim facetem i mi opowiadał o tym związku, to... Laska miała jakiś skrzywiony obraz postrzegania świata, myślała, że faceta można sobie podporządkować itp. Ogólnie niedojrzała strasznie jak na swój wiek. Jak jeszcze będzie wypisywać do mojego faceta, to ja sama jej szepnę słówko na facebooku czy gdzieś
|
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
psyche
![]() agnesuk, wiesz co tak do końca też nie wierz swojemu TŻ na słowo, bo może o niej różne rzeczy gadać, bo tak to wyglądało z jego strony, a z jej inaczej więc wiesz no, ale co było, a nie jest nie pisze się w rejestr i tyle. Niech ta laska o nim zapomni i znajdzie sobie innego i niech on jej jasno i wyraźnie da znać, że Ty jesteś dla niego najważniejsza, a ona się nie liczy i kłopot z głowy. Nie mieszaj się do tego raczej niech on to załatwi. A jak nie załatwi to znaczy, że coś do niej czuje skoro dalej z nią pisze. Nie ma przyjaźni między mężczyzną i kobietą, bo zawsze któraś ze stron się zakocha. Lepiej nawet nie próbować się z kimś przyjaźnić.Lecę zaraz do kina z moim TŻ chyba na Tożsamość albo Lincz albo Piratów Boziu on mi całe dni zajmuje,a one taaaaaak szybko mijają
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Cindy, zazdroszczę
![]() ![]() Miłego TŻtowania![]() A ja właśnie wszamałam drugi posiłek... Grahamkę z twarożkiem i pomidorem W sklepie nie mogłam się oprzeć i kupiłam sobie babeczkę z owocami do kawy Nie mogłam sobie odmówić
|
|
#4489 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale one są na lato! Uwielbiam jeszcze Lolitę Lempicką, mam Si Lolita i Midnight, tą fioletową. Fioletowa średnio mi odpowiada, jakoś do mnie nie pasuje. Ale tą z motylka kocham Do tego, od czasu do czasu lubię Gucci Flora ach, jak kocham perfumy. To moja absolutna słabość. Uwielbiam owocowe zapachy, ale takie ciężkie, eleganckie dodają mi pewności siebie,m może to głupie, ale lubię być ubrana w dobry zapach Ostatnio dostałam od babci J'adore, ale jakoś nie mogę się do nich przekonać I Beyonce Heat - dziwne jakieś Cytat:
Cytat:
PADŁAM! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przecież ja pamiętam że od kiedy jestem na wątku - prawie rok, miałaś krótkie blond nie widziałam Cię w długich czarnych Ja o takich marzę Cytat:
Dla mnie nierealne, ale świetnie że się tak dogadaliście Cytat:
Cytat:
Nie przejmuj się ![]() Mnie to tak w***ia jak mi mówią, że ooo, ty nie masz jeszcze prawa jazdy, bla, bla, bla; czemu już nie zdajesz, przecież w końcu zdasz wkurza mnie to ;pniemniej jednak muszę się znowu zapisać na kurs, ech. ale jak pomyślę o stresie na placu manewrowym, później na mieście, o tym, jak nienawidzę procesu zdawania tego głupiego prawka, to normalnie szlag mnie trafia! bleeeeeeeeeeee Cytat:
![]() Apropo skrótów.. jedna dziewczyna na innym wątku myślała, że TŻ = (UWAGA).... TOWARZYSZ ŻARCIA Kobiety a ja znowu przytyłam, jestem załamana, co prawda wyglądam zdrowo, normalnie, nie za grubo, ale świadomość tego że przytyłam już prawie 5 kg, strasznie mi ciąży. I zganiam to na złe wyniki tsh, odżywiałam się wzorowo.
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde kto tu się pojawił
Co robiłaś? TŻtowałaś? Ja póki co się chyba wypaliłam, albo dorosłam... Nie wiem :coje st: A R.... Nie dla mnie... Za przystojny na taką przeciętną mnie...
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój facet ma 1 przyjaciółkę, ją akurat bardzo lubię i wierzę w ich przyjaźń, naprawdę. Dziewczyna kibicowała nam od samego początku. Annobanno, no właśnie! Też mnie to zdziwiło, że go nie oblał za światła! No cóż, niektórzy mają po prostu szczęście Szkoda, że nie ja.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-05-21 o 19:40 |
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh. Nateżetowałam się już wczoraj i przedwczoraj ![]() No co Ty ! Jaka niemoc daj spokój, to R nie zasługuje na Ciebie, nie na odwrót! R od... Romuald? Ronald? Zartuję. ale daj sobie spokój
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
że tak sie wetne w rozmowe... moje ukochane
witam moje drogie jestem gruba! Staram sie jesc zdrowo, ale pochlaniam ogromne ilosci slodyczy. Ale to sie zmieni juz teraz! rosne w oczach Zjechalam na weeekend do domku. W ogole jakos dziwnie mi ostatnio, psychicznie
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To on ma za mn biegać, a nie na odwrót Aczkolwiek pomyslałam sobie, że akbym miała jego foto na kompie to bym miała mega powera do ćwiczeń i dietyJa dzisiaj też zostaję w domu.... A od jutra postanowiłam biegać Zobaczymy co z tego wyjdzie![]() A moja niemoc jest naprawdę poważna... Najchętniej bym nie wychodziła z domu, spała i tyle...
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, Kochana, jak ja Cię rozumiem Też dopadł mnie taki kryzys Nie miał kiedy się pojawić, musiał akurat teraz, w maju ![]() A co się dzieje czemu psychicznie
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
A swoją drogą zobaczcie jak sobie opaliłam giry przez te wczorajsze i dzisiejsze opalanie
Wczoraj godzinka i dzisiaj godzinka... (oczywiście stopy przycięłam
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestań się chwalić tyłkiem, cycem, girami i w ogóle wszystkim! :P:P I kapcie załóż bo od chodzenia na boso po posadzce dużo się sika, o~!
|
|
#4498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
A widzisz?! Proszę się słuchać starszych i mądrzejszych! :P
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
A już się przyzwyczaiłam, że mama mówi żebym nie trzymała gir na kanapie bo pobrudzę
Ona jest moją idolką i taką figurę chcę mieć i koniec kropka!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Jak spojrzałam na ten jego kajecik gdzie były wszystkie osoby egzaminowane tego dnia to wszyscy mieli przy swoim nazwisku dużą literkę N i później również ja do nich dołączyłam

ale te wyrzuty sumienia potem 
moja ulubiona.
aaaah
Poważnie mnie to irytuje na maxa! Wszystko co mamusia powie jest święte, jej nigdy nie powiedział by niczego przykrego itd. A mi tyle nieraz sprawia bólu swoim zachowaniem
jesteśmy z Ciebie dumne Winylku 
idę jeść z cukrem i śmietana! 

mam tylko prośbę
BLOGUJĘ 

z tą sukienką mega przypał 
A później była praca na egzamin z pedagogiki i mimo, że ja pracuje w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej to ja dostałam 4, a moja qmpela (która mnie strasznie wkurza) i która była na zajęciach (wszystkich) w tym semestrze 2 razy dostała 5
pociachałabym tą koleżankę