Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM! - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-21, 11:13   #4471
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Moja mama też mi mówi, żeby zdawać do skutku, bo nieważne, za którym razem się zda, w końcu to nie jest nigdzie zapisane i o niczym nie przesądza. Ojciec to sobie gada, bo jest zawodowym kierowcą, to on by chciał, żebym zdała za pierwszym razem. Najlepszy był mój instruktor:

-Kto cię egzaminował?
-X.
-E, to wiadomo, że u niego byś nie zdała.

A mnie się wydawał być bardzo grzeczny i myślałam, że jest lekko osowiały (facet grubo po 60tce)
To ja ostatnio miałam takiego faceta... Spojrzałam i wiedziałam już, że nie zdam Jak spojrzałam na ten jego kajecik gdzie były wszystkie osoby egzaminowane tego dnia to wszyscy mieli przy swoim nazwisku dużą literkę N i później również ja do nich dołączyłam
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 11:55   #4472
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Sami gdzieś raz na 2 miesiące pożeramy wielką kebabową z da grasso ale te wyrzuty sumienia potem
mmm pizza kebabowa! moja ulubiona.

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
też szukam pracy i też nie w swoim mieście Tzn. mam busa pod samo centrum handlowe... Chciałabym pracować w Zarze, H&M lub innym takim sklepie bo je uwielbiam, a pracownicy mają zniżki
powiem Ci,że też z początku myślałam,że taka praca w H&M albo innym podobnym sklepie będzie łatwa, przyjemna i będą zniżki.
Okazało się zupełnie co innego i nawet na zniżki nas przerobili

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
AGNES jak ja Ci zazdroszczę tego Aqua Parku Baw się dobrze. A kiedy kolejne zdjęcie brzuszka?
bawiłam się cudownie aaaah
a kolejna zdjęcia niedługo
we wtorek wizyta i może się dowiem któż to tam siedzi
Cytat:
Ale najbardziej nie mogę znieść tego że jest takim strasznym maminsynkiem Poważnie mnie to irytuje na maxa! Wszystko co mamusia powie jest święte, jej nigdy nie powiedział by niczego przykrego itd. A mi tyle nieraz sprawia bólu swoim zachowaniem Czuje się mniej ważna i "na drugiej pozycji" A przecież to ja powinnam być ta najważniejsza, ta której się słucha, szanuje itd. Nienawidzę swoich teściów jakbym miała u nich zamieszkać kiedyś to wolałabym już w jakimś namiocie z pełną powagą. Bo ja zawsze będę dla nich na straconej pozycji - liczy się tylko synuś... poważnie to nawet nie mogę zdrowo pokłucić sie z TŻtem, nie mówie tu o wrzaskach ale o zwykłej wymianie zdań, bo zaraz teściowa się wtrąca ze swoimi trzema groszami. Teściowe są okropne
kochana jak Ty to wszystko wytrzymujesz? Ja bym nie dała rady.
koniecznie musisz porozmawiać z Tżem. Nie może być tak,że Ty stoisz na drugim miejscu, a On na wszystko mówi 'tak' mamie.
Przemyśl to i porozmawiajcie

Cytat:
Haha, nie no dziewczyny jak ja oglądam tą reklamę to płaczę ze śmiechu
o nieeeee! nie cierpię Go! a reklama - porażka.

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto dzisiaj już zdążył godzinę ćwiczyć oraz (póki co :P) pięknie się odżywia?
no, no no!! jesteśmy z Ciebie dumne Winylku

Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra Pokaż wiadomość
....postanowiliśmy z TŻem miesiąc temu, że nie będziemy uprawiać seksu do ślubu. Tak sobie pomyśleliśmy, że może nam to pomoże bardziej ślub przeżyć, i w dodatku mieć "prawdziwą" noc poślubną, a przynajmniej bardziej prawdziwą No i powiem Wam, że ciężko się obejść bez, ale za to się już nie możemy doczekać dnia po ślubie!!!!!
miałam to samo w planach z Tżem, ale ja nie wytrzymałam haha
teraz nie wyobrażam sobie czekać

Cytat:
Nie zdałam
Biedna!

U mnie wszystko pięknie, ładnie wczoraj byłam we Wrocławiu na zakupach w Ikei. Miałam kilka kuponów z gazetek i kupiłam co nieco dla dziecka, a sobie wazonik i bambusa

dzisiaj upał, więc wybieramy się nad jeziorko
brzuch z dnia na dzień coraz większy, czasem nie mogę się nadziwić kiedy to minęło...

Lece zmieniać pościel miłego dnia wszystkim

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2011-05-21 o 11:56
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 12:23   #4473
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
To ja ostatnio miałam takiego faceta... Spojrzałam i wiedziałam już, że nie zdam Jak spojrzałam na ten jego kajecik gdzie były wszystkie osoby egzaminowane tego dnia to wszyscy mieli przy swoim nazwisku dużą literkę N i później również ja do nich dołączyłam
Masakra... Naprawdę myślałam, że ten dziadek okaże się lajtowy. Koledzy mieli młodych egzaminatorów, których uważa się za kosy, a obydwoje zdali. Jednego upomniał, że ma włączyć światła- po prostu niespotykane!! Bo za to już oblewają ci wredni. Drugi kumpel zdał bezbłędnie, ale on jeździ, jakby się z kierownicą w rękach urodził.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 12:33   #4474
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

masz już termin na następny egzamin?

kupiłam truskawki idę jeść z cukrem i śmietana!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 12:42   #4475
Carillon
Zadomowienie

GG do Carillon

Cytat:
Mnie też to nie bawi nawet się nie uśmiechnęłam :P dla mnie to niesmaczne, "gmerać" w jedzeniu, i w życiu nie kupię tego jogurtu

Aha, pytałyście o firmę którą zakładam Więc na początek piszę/ilustruję książkę dla dzieci (nie powiem jeszcze jaką ) w sumie moja siostra pisze, ja ilustruję, a potem w dalekosiężnych planach jest wydanie więcej książek z tej serii i założenie wlasnego wydawnictwa.
Bo ta reklama jest żałosna!
Powodzenia w zakładaniu nowej firmy ;]

Cytat:
No Ty chyba żartujesz!! Jak Ty jesteś pasztetem to niewiele na świecie nie-pasztetów! Widziałam Twoją fotkę, i masz ładną buzię! A to ciało to już w ogóle wypas chyba musisz bardziej nad samooceną popracować a może masz taki nastrój bo masz okres? podobno kobieta najatrakcyjniej się czuje w czasie owulacji
A może poczujesz się lepiej jak zmienisz np fryzurę albo kolor włosów?

Haha i zawsze możesz wpisać w google "ugly girl" i się dowartościować (ale jestem wstrętna :brzyda l:, biedne dziewczyny )
Bo tak jest z tym okresem. Jak mam to twierdzę że nic dobrze na mnie nie leży, jak się uczeszę, od razu jest fuuu...
A normlanie uważam siebie nie za grubą ale nie też tak żebym była z siebie zadowolona. Jak mam okres mam siebie za wieloryba
Cytat:
Nie zdałam
Oj.... : cmok:
nie bój się ja na pewno też nie zdam :P chociaż jeszcze na kurs się nie zapisałam.

Próbowałyście szamponu Pantene Aqua light ?
Carillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:14   #4476
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
masz już termin na następny egzamin?

kupiłam truskawki idę jeść z cukrem i śmietana!
Agnes, dokładnie nie wiem, ale chyba w sobotę za 2 tygodnie (4 czerwca).
Stary 2011-05-21, 13:28   #4477
MalaPikanteria
Zadomowienie

hey Kobietki jestem tu nowa ale mam nadzieje ze znajdzie sie troche miejsca zebym mogla sie przyłaczyc ? mam tylko prośbę mozecie mi wyjaśnić te skróty TZ, MZ itd. bo czytam posty i nie do konca interpretuje - domyslam sie tylko.... wiem głupek ze mnie

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:48   #4478
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
hey Kobietki jestem tu nowa ale mam nadzieje ze znajdzie sie troche miejsca zebym mogla sie przyłaczyc ? mam tylko prośbę mozecie mi wyjaśnić te skróty TZ, MZ itd. bo czytam posty i nie do konca interpretuje - domyslam sie tylko.... wiem głupek ze mnie
MŻ - mniej żreć
TŻ - towarzysz życia - chłopak
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 13:51   #4479
MalaPikanteria
Zadomowienie

"towazysz zycia"... jak to pięknie brzmi domysliłam sie ze chodzi o faceta ale tak pięknej interpretacji wymyslic nie zdołalam

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 13:53   #4480
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
"towazysz zycia"... jak to pięknie brzmi domysliłam sie ze chodzi o faceta ale tak pięknej interpretacji wymyslic nie zdołalam

Kurde lasencje... To opalanie tak mnie zaabsorbowało, że dopiero śniadanie zjadłam Reszta musli z przedwczoraj kupionym jogurtem

Patrzyłam prognozę pogody... Jutro ma padać, ale za to pon., wt., śr. mają być bezchmurne.... Ale się opalę
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2011-05-21 o 14:01
Stary 2011-05-21, 14:02   #4481
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Witam nowe dziewczyny mam nadzieje ze zostaniecie z nami na dluzej

TŻ- towarzysz życia
MŻ- mniej żarcia
WR- więcej ruchu

Milusia, o kurde! Najgorsza rzecz w związku jak mamusia jest na pierwszym miejscu. Wiadomo, że ma ją szanować itd, ale mimo wszystko powinien mieć Ciebie na pierwszym miejscu. Ty powinnaś być najważniejsza i Ciebie powinien słuchać. Pogadajcie na ten temat. To bardzo ważna rzecz na przyszłość.

Annobanno, nie przejmuj się tym Twoim TŻ, przejdzie mu i wszystko wróci do normy

SłodkoOstra, ja Ci powiem, że fajny z tym seksem pomysł. Też bym tak chciała, ale wątpię, że dam radę

Agnesikk, kochana nie zrażaj się! Za którymś razem zdasz. Najważniejsze żeby "wrzucić na luz" Ja zdałam za 2 razem

Carillon, przed i w trakcie okresu czuję się tak samo jak Ty i Psyche

Agnesuk, musi Cię boleć jak to wszystko się tak napina, ale mam dobrą wiadomość ... ciąża nie trwa wiecznie hehe Już się nie mogę doczekać wiadomości o płci dzidzi. Mi się wydaje, że chłopczyk

Psyche, z tą sukienką mega przypał ale nie przejmuj się ja miałam podobnie jak byłam ostatnio na komunii to było tak dużo ludzi, że nie wchodziliśmy do środka tylko staliśmy na schodach, a za nami masa ludzi. Niestety wiatr wiał i kieca do góry leciała. Na szczęście ciocia zauwazyła i mi ją trzymała a późnej już sama pilnowałam.

Gratulacje lachony zdania tak ładnie matury

To teraz co nieco o mnie
Dieta good czasem zdarzają się grzeszki jak np. wczoraj lasagne i desperados o 23 ale mimo to się nie poddaję i następnego dnia walczę dalej. Najgorzej, że Krzysiu mnie tak rozpieszcza i ciągle mnie chce brać na pizze, lasagne, czekoladki, piwa, itd no i jeszcze to przepyszne jedzonko jego mamy mmmmmmm... chyba mnie polubi, bo tak chwalę jej jedzonko :P hehe
Waga spadła!! Na dzień dzisiejszy 56,6kg coraz bliżej celu. Od tej mojej załamki dietowej czyli 61,9 minęło troszkę czasu, ale już ok 5 kg schudłam, więc moje zadowolenie z siebie nie zna granic mało ćwiczę, ale czasem jak mam czas to się staram :P Później podam wymiary jak się pomierzę.
Nawet rodzinka mi mówi, że boczki spadły i już prawie ich nie ma ale kaj tam do 52
Z Krzysiem się wczoraj pokłóciłam, bo zazdrosna byłam .... jak się później okazało o....... kuzynkę borok ze mnie On ciągle powtarza, że nieba by mi uchylił i, że jestem najważniejsza. To takie slodkie

Wczoraj się strasznie wkurzyłam.. przychodzę na lektorat z niemca na lajcie, a tam.. test końcowo roczny!! padłam. A babka "a to ja wam nie mówiłam, że dzisiaj będzie?" "no k*** nie!!" Nie wiem czy zdałam A później była praca na egzamin z pedagogiki i mimo, że ja pracuje w Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej to ja dostałam 4, a moja qmpela (która mnie strasznie wkurza) i która była na zajęciach (wszystkich) w tym semestrze 2 razy dostała 5 jaki ten świat jest nie sprawiedliwy pociachałabym tą koleżankę

Wczoraj jak się ładnie ubrałam w spódnice z wysokim stanem i białą bluzeczkę i obcasiki to łohoho !! każdy koleś się na mnie gapił! A w Maku byłam i jakieś szefostwo łaziło i się do szefa uśmiechnęłam, a on powiedział lasce na kasie, żeby mi szklankę z coca-coli dała a tej koleżance nie dali mimo, że zamawiała to samo jestem the best!! hahahah

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 14:12   #4482
psyhe666
Zakorzenienie

Cindy, to już poznałaś jego mamę???
Jak przeczytałam imię Krzysiek to mną wzdrygnęło... (mój ex tak ma na imię...) Ojjj desperadosa to też sobie nigdy nie odmówię
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 14:14   #4483
agniesikk
Zakorzenienie

Cindy, gratuluję Już niedużo Ci zostało, tylko 4kg. Też ostatnio zmieniłam myślenie, np. dzisiaj zjadłam tabliczkę czekolady po egzaminie i w sumie mogłam jej nie jeść, ale w tamtym momencie miałam na nią ochotę i zjadłam. I nie będę jeść czekolady przez dłuższy czas, więc od jednorazowego wybryku nie przytyję, najwyżej wolniej schudnę. Przestałam myśleć w stylu "Zjadłam czekoladę, to już do końca dnia mogę się opychać, a od jutra zacznę od nowa." NIE! Zjadłam, było dobre i wracam do normalności. Czasem trzeba wrzucić na luz i nie zadręczać się dietą, bo potem to się tylko kojarzy z udręką

Fajnie, że Ci się dobrze w związku układa Ja kiedyś na początku odwaliłam akt zazdrości o koleżankę TŻ, już taka wpieniona, że on sobie pojechał nad morze, żeby z nią się przespacerować i pogadać!! Hoho, ale miałam gula normalnie. I najlepsze było zdanie mojego TŻ "Ale tylko godzinę pogadaliśmy, bo przyjechał jej chłopak" Ale mi głupio było. Od tamtej pory nie robię mu takich jazd o koleżanki... Z pewnymi wyjątkami SZLAG MNIE TRAFIA jak jego była pisze do niego na GG! Głupia pipa! I jeszcze bardzo nie lubię dziewczyn z roku od mojego chłopaka, a szczególnie jednej, z którą mój TŻ na początku roku świetnie się dogadywał i ją lubił, a ja mówię "Nie wierzę jej". TŻ: "No co ty, ona jest gorliwą katoliczką, raczej nie podrywa zajętych facetów". A ja: "Właśnie takie są najgorsze, nawiedzone katechetki"

Co do prawka, to faktycznie przestanę się stresować, bo to mnie gubi. Moja siostra mi dzisiaj powiedziała: Jak podchodziłam 4 raz do egzaminu, to tak miałam to w dupie, bo wiedziałam, że nie zdam... I chyba dlatego miałam wynik pozytywny.
Stary 2011-05-21, 14:30   #4484
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Psyche, nie no oficjalnie jej nie poznałam, ale mniej więcej wiem kto to :P desperados- najlepsze piwo na świecie!!

Agnesikk, no ja też tak kiedyś myślałam i takim sposobem zamiast przekroczyć limit o 500kcal to przekraczałam o 10000000 kcal haha borok ze mnie był. Już nie chcę tak jeść jak kiedyś. Dobrze mi tak jak teraz :P No już tylko 4 kg. Za miesiąc powinnam dopiąć swego. Zobaczymy. Powiem wam, że mężczyzna to najlepszy suplement diety. Tak to sobie mówiłam, aaa co mi tam jeszcze jedna zapiekanka, lasagne, pizza, a teraz... nie nie mogę, bo niedługo dojdzie do zbliżenia i będzie mi wstyd, że wszystko się trzęsie :P będę się po prostu źle z tym czuła.
No ja też nie będę mu już afery robiła :P Co ta pipa od niego chce? Było minęło, niech się z tym pogodzi, a te katoliczki rzeczywiście najgorsze pipy!!

Stary 2011-05-21, 14:33   #4485
psyhe666
Zakorzenienie

Oto wielka chwila... PSYHE666 udaje się poćwiczyć
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 14:34   #4486
agniesikk
Zakorzenienie

No zaczęła do niego wypisywać, jak go nienawidziła po rozstaniu itp. Porąbana i tyle. Jeszcze jak się kumplowałam z moim facetem i mi opowiadał o tym związku, to... Laska miała jakiś skrzywiony obraz postrzegania świata, myślała, że faceta można sobie podporządkować itp. Ogólnie niedojrzała strasznie jak na swój wiek. Jak jeszcze będzie wypisywać do mojego faceta, to ja sama jej szepnę słówko na facebooku czy gdzieś
Stary 2011-05-21, 15:05   #4487
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

psyche
agnesuk, wiesz co tak do końca też nie wierz swojemu TŻ na słowo, bo może o niej różne rzeczy gadać, bo tak to wyglądało z jego strony, a z jej inaczej więc wiesz no, ale co było, a nie jest nie pisze się w rejestr i tyle. Niech ta laska o nim zapomni i znajdzie sobie innego i niech on jej jasno i wyraźnie da znać, że Ty jesteś dla niego najważniejsza, a ona się nie liczy i kłopot z głowy. Nie mieszaj się do tego raczej niech on to załatwi. A jak nie załatwi to znaczy, że coś do niej czuje skoro dalej z nią pisze. Nie ma przyjaźni między mężczyzną i kobietą, bo zawsze któraś ze stron się zakocha. Lepiej nawet nie próbować się z kimś przyjaźnić.

Lecę zaraz do kina z moim TŻ chyba na Tożsamość albo Lincz albo Piratów Boziu on mi całe dni zajmuje,a one taaaaaak szybko mijają

Stary 2011-05-21, 16:36   #4488
psyhe666
Zakorzenienie

Cindy, zazdroszczę Miłego TŻtowania

A ja właśnie wszamałam drugi posiłek... Grahamkę z twarożkiem i pomidorem W sklepie nie mogłam się oprzeć i kupiłam sobie babeczkę z owocami do kawy Nie mogłam sobie odmówić
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 18:54   #4489
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Psyhe Ty durniu przecież własne perfumy zawsze czuć słabiej niż czyjeś. I co znaczy "wyglądam mniej świeżo"
A w ogóle to jakich perfum używacie?
Macie jakieś swoje ulubione??

Ja używam euphoria calvin clain i bright crystal versace To moje ulubine i używam ich w zależności od nastroju
Ach, ja również uwielbiam te oklepane D&G light blue! kocham je
Ale one są na lato!
Uwielbiam jeszcze Lolitę Lempicką, mam Si Lolita i Midnight, tą fioletową. Fioletowa średnio mi odpowiada, jakoś do mnie nie pasuje. Ale tą z motylka kocham
Do tego, od czasu do czasu lubię Gucci Flora
ach, jak kocham perfumy. To moja absolutna słabość. Uwielbiam owocowe zapachy, ale takie ciężkie, eleganckie dodają mi pewności siebie,m może to głupie, ale lubię być ubrana w dobry zapach
Ostatnio dostałam od babci J'adore, ale jakoś nie mogę się do nich przekonać
I Beyonce Heat - dziwne jakieś

Cytat:
Mniej świeżo? Że one wyglądają hmm... Tak delikatnie, zwiewnie, a ja tak topornie i że mi się zawsze bardziej buzia świeci nawet zaraz po umalowaniu i że moje stopy są brzydsze od ich stóp...

Ja najczęściej używam Dolce Gabbana Light Blue, albo takich różowych z Zary

Idę się kąpać bo po tym opalaniu, upaprana olejkiem, skoszoną trawą i muszkami wyglądam jeszcze mniej apetycznie i świeżo
Ahahahah! Ja to świetnie rozumiem! Też czuję się jakoś topornie, no i te stopy?! też mi się wydaje że mam brzydsze stopy
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Zgadnijcie kto dzisiaj już zdążył godzinę ćwiczyć oraz (póki co :P) pięknie się odżywia?

PADŁAM!
Cytat:
Trzymam kciuki za jutrzejsze Twoje ważenie daj znać koniecznie!

Mnie też to nie bawi nawet się nie uśmiechnęłam :P dla mnie to niesmaczne, "gmerać" w jedzeniu, i w życiu nie kupię tego jogurtu

Ja tak jak Psyhe, Light Blue Wiem że wszyscy tego używają, ale mi też się podobają i mojemu TŻowi też mega Na drugim miejscu mam ZEN Shiseido (dla mnie tak samo piękne jak Light Blue, ale dla TŻa mniej) , na trzecin Femme, Hugo Boss - te nie najgorsze, ale szybko się nudzą ;-)

A ja kumam o co Ci chodzi z tym "mniej świezo" - ja na przykład czuję się dużo mniej "świeżo" obok mojej siostry - bo ona ma idealnie czystą cerę i skórę na całym ciele, taką gładką, a ja zawsze muszę mieć podkład i makijaż żeby jakoś wyglądać.
Wydaje mi się, że też bardziej "świeżo" się czuję jak mam jasne, lekkie ciuchy. A ostatnio nie mam bo jak schudłam to w ogóle nie mam ciuchów :/ (w zeszłym roku mieszkałam w Paryżu i nakupowałam tam pełno fajnych ciuchów, ale ważyłam 5-10 kg więcej niż teraz więc nic nie pasuje )

Aha, pytałyście o firmę którą zakładam Więc na początek piszę/ilustruję książkę dla dzieci (nie powiem jeszcze jaką ) w sumie moja siostra pisze, ja ilustruję, a potem w dalekosiężnych planach jest wydanie więcej książek z tej serii i założenie wlasnego wydawnictwa.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale świetny pomysł! Mega! mam nadzieję, że jak już będziesz super elegancką biznes woman, to i tak znajdziesz czas dla swoich wizażowych koleżanek
Cytat:
Dopiero co zmieniłam fryzurę z dłuuuuuuugich czarnych włosów na króciutkie blond

No właśnie mam ostatni dzień okresu...
Kiedy miałaś długie czarne włosy

Przecież ja pamiętam że od kiedy jestem na wątku - prawie rok, miałaś krótkie blond nie widziałam Cię w długich czarnych Ja o takich marzę
Cytat:
Wow, zazdroszczę. Naprawdę zazdroszczę bo...mogę Wam coś wyznać w tajemnicy...ale nie śmiejcie się...

....postanowiliśmy z TŻem miesiąc temu, że nie będziemy uprawiać seksu do ślubu. Tak sobie pomyśleliśmy, że może nam to pomoże bardziej ślub przeżyć, i w dodatku mieć "prawdziwą" noc poślubną, a przynajmniej bardziej prawdziwą No i powiem Wam, że ciężko się obejść bez, ale za to się już nie możemy doczekać dnia po ślubie!!!!!
Świetne postanowienie
Dla mnie nierealne, ale świetnie że się tak dogadaliście

Cytat:
Kurde Znam ten ból... Kiedyś zdamy

W ogóle co tu tak cicho? Monia, usprawiedliwiona, a gdzie aniabania???
Nie chcesz wiedzieć co robiłam kiedy pisałaś tego posta
Cytat:
Masakra... Naprawdę myślałam, że ten dziadek okaże się lajtowy. Koledzy mieli młodych egzaminatorów, których uważa się za kosy, a obydwoje zdali. Jednego upomniał, że ma włączyć światła- po prostu niespotykane!! Bo za to już oblewają ci wredni. Drugi kumpel zdał bezbłędnie, ale on jeździ, jakby się z kierownicą w rękach urodził.
Poważnie?! Uo! a tyyylu moich znajomych nie zdało właśnie przez to, że nie włączyło świateł. No widzisz. Różni są ci egzaminatorzy..
Nie przejmuj się
Mnie to tak w***ia jak mi mówią, że ooo, ty nie masz jeszcze prawa jazdy, bla, bla, bla; czemu już nie zdajesz, przecież w końcu zdasz wkurza mnie to ;p
niemniej jednak muszę się znowu zapisać na kurs, ech. ale jak pomyślę o stresie na placu manewrowym, później na mieście, o tym, jak nienawidzę procesu zdawania tego głupiego prawka, to normalnie szlag mnie trafia! bleeeeeeeeeeee

Cytat:
Witamy
Apropo skrótów.. jedna dziewczyna na innym wątku myślała, że TŻ = (UWAGA).... TOWARZYSZ ŻARCIA

Kobiety a ja znowu przytyłam, jestem załamana, co prawda wyglądam zdrowo, normalnie, nie za grubo, ale świadomość tego że przytyłam już prawie 5 kg, strasznie mi ciąży.
I zganiam to na złe wyniki tsh, odżywiałam się wzorowo.

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 18:57   #4490
psyhe666
Zakorzenienie

O kurde kto tu się pojawił

Co robiłaś? TŻtowałaś? Ja póki co się chyba wypaliłam, albo dorosłam... Nie wiem Czuję taką niemoc, że chyba żula spod sklepu bym nie zbajerowała:coje st: A R.... Nie dla mnie... Za przystojny na taką przeciętną mnie...
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 19:23   #4491
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
psyche
agnesuk, wiesz co tak do końca też nie wierz swojemu TŻ na słowo, bo może o niej różne rzeczy gadać, bo tak to wyglądało z jego strony, a z jej inaczej więc wiesz no, ale co było, a nie jest nie pisze się w rejestr i tyle. Niech ta laska o nim zapomni i znajdzie sobie innego i niech on jej jasno i wyraźnie da znać, że Ty jesteś dla niego najważniejsza, a ona się nie liczy i kłopot z głowy. Nie mieszaj się do tego raczej niech on to załatwi. A jak nie załatwi to znaczy, że coś do niej czuje skoro dalej z nią pisze. Nie ma przyjaźni między mężczyzną i kobietą, bo zawsze któraś ze stron się zakocha. Lepiej nawet nie próbować się z kimś przyjaźnić.

Lecę zaraz do kina z moim TŻ chyba na Tożsamość albo Lincz albo Piratów Boziu on mi całe dni zajmuje,a one taaaaaak szybko mijają
Nie nie, co do tego, że nic do niej czuje, to nie mam najmniejszych wątpliwości. I w sumie wierzę mojemu TŻ w to, co mówi, bo znam tę dziewczynę, wiem jaka jest i faktycznie lekka porażka. Masz rację, było, minęło, nie będę się wtrącać. TŻ dał jej do zrozumienia, żeby dała mu żyć tym, co jest obecne, że jest ze mną szczęśliwy i ma mu dać spokój, więc myślę, że już przestanie. Cieszę się, że mój facet jest przynajmniej na tyle uczciwy, że mi o tym powiedział. Na początku związku tylko za dużo o niej gadał, tak jakby chciał zaleczyć stare rany i musiał duuużo pracować, żeby było tak, jak jest teraz, bo strasznie mnie drażniło to gadanie o jego byłej.

Mój facet ma 1 przyjaciółkę, ją akurat bardzo lubię i wierzę w ich przyjaźń, naprawdę. Dziewczyna kibicowała nam od samego początku.

Annobanno, no właśnie! Też mnie to zdziwiło, że go nie oblał za światła! No cóż, niektórzy mają po prostu szczęście Szkoda, że nie ja.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2011-05-21 o 19:40
Stary 2011-05-21, 19:30   #4492
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
O kurde kto tu się pojawił

Co robiłaś? TŻtowałaś? Ja póki co się chyba wypaliłam, albo dorosłam... Nie wiem Czuję taką niemoc, że chyba żula spod sklepu bym nie zbajerowała:coje st: A R.... Nie dla mnie... Za przystojny na taką przeciętną mnie...
dzisiaj jeszcze nie TŻowałam, i raczej nie będę. dzisiaj samotny wieczór przed wizażem i w towarzystwie filmu starsza pani musi zniknąć
heh. Nateżetowałam się już wczoraj i przedwczoraj

No co Ty ! Jaka niemoc daj spokój, to R nie zasługuje na Ciebie, nie na odwrót! R od... Romuald? Ronald? Zartuję. ale daj sobie spokój

Stary 2011-05-21, 19:32   #4493
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
Ach, ja również uwielbiam te oklepane D&G light blue! kocham je
że tak sie wetne w rozmowe... moje ukochane

witam moje drogie jestem gruba! Staram sie jesc zdrowo, ale pochlaniam ogromne ilosci slodyczy. Ale to sie zmieni juz teraz! rosne w oczach Zeby miec motywacje, kupilam karnet na fitness na gruponie, wyslalam kase i mi to anulowali a myslalam nad tym 2 dni. porazka, ja to mam pecha.

Zjechalam na weeekend do domku. W ogole jakos dziwnie mi ostatnio, psychicznie
Stary 2011-05-21, 19:39   #4494
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj jeszcze nie TŻowałam, i raczej nie będę. dzisiaj samotny wieczór przed wizażem i w towarzystwie filmu starsza pani musi zniknąć
heh. Nateżetowałam się już wczoraj i przedwczoraj

No co Ty ! Jaka niemoc daj spokój, to R nie zasługuje na Ciebie, nie na odwrót! R od... Romuald? Ronald? Zartuję. ale daj sobie spokój
Rafał

To on ma za mn biegać, a nie na odwrót Aczkolwiek pomyslałam sobie, że akbym miała jego foto na kompie to bym miała mega powera do ćwiczeń i diety
Ja dzisiaj też zostaję w domu.... A od jutra postanowiłam biegać Zobaczymy co z tego wyjdzie

A moja niemoc jest naprawdę poważna... Najchętniej bym nie wychodziła z domu, spała i tyle...
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 19:42   #4495
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
że tak sie wetne w rozmowe... moje ukochane

witam moje drogie jestem gruba! Staram sie jesc zdrowo, ale pochlaniam ogromne ilosci slodyczy. Ale to sie zmieni juz teraz! rosne w oczach Zeby miec motywacje, kupilam karnet na fitness na gruponie, wyslalam kase i mi to anulowali a myslalam nad tym 2 dni. porazka, ja to mam pecha.

Zjechalam na weeekend do domku. W ogole jakos dziwnie mi ostatnio, psychicznie
AaaaA Ewelka! Tęskniłyśmy!

Ech, Kochana, jak ja Cię rozumiem Też dopadł mnie taki kryzys Nie miał kiedy się pojawić, musiał akurat teraz, w maju

A co się dzieje czemu psychicznie

Stary 2011-05-21, 19:46   #4496
psyhe666
Zakorzenienie

A swoją drogą zobaczcie jak sobie opaliłam giry przez te wczorajsze i dzisiejsze opalanie Wczoraj godzinka i dzisiaj godzinka... (oczywiście stopy przycięłam)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01854 [1600x1200].jpg (27,9 KB, 21 załadowań)
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 19:51   #4497
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
A swoją drogą zobaczcie jak sobie opaliłam giry przez te wczorajsze i dzisiejsze opalanie Wczoraj godzinka i dzisiaj godzinka... (oczywiście stopy przycięłam)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przestań się chwalić tyłkiem, cycem, girami i w ogóle wszystkim! :P:P

I kapcie załóż bo od chodzenia na boso po posadzce dużo się sika, o~!

Stary 2011-05-21, 19:52   #4498
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przestań się chwalić tyłkiem, cycem, girami i w ogóle wszystkim! :P:P

I kapcie załóż bo od chodzenia na boso po posadzce dużo się sika, o~!
Ejj! Coś w tym jest... Zawsze latam na boso... I conajmniej raz na godzinę idę sikać
so trójka maybe.

Stary 2011-05-21, 19:54   #4499
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ejj! Coś w tym jest... Zawsze latam na boso... I conajmniej raz na godzinę idę sikać
A widzisz?! Proszę się słuchać starszych i mądrzejszych! :P

Stary 2011-05-21, 19:57   #4500
psyhe666
Zakorzenienie

A już się przyzwyczaiłam, że mama mówi żebym nie trzymała gir na kanapie bo pobrudzę

Ona jest moją idolką i taką figurę chcę mieć i koniec kropka!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 34.jpg (54,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg beach.jpg (41,8 KB, 23 załadowań)
so trójka maybe.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości