|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Dzień Dobry
Cytat:
widać mózgownica zrozumiała, że ma bana na słodkie Cytat:
![]() jak gdzieś znajdę, zakupię i będę hulać (kot i psia się ucieszą )
|
||
|
|
|
|
#4472 |
|
Wtajemniczenie
|
serio ?
Ja od jakiegoś tygodnia nie hulałam, z braku czasu, ale dziś mam zamiar nadrobić. Poczytam sobie książkę przy hulaniu w ogóle ten sprzęt to jest bardzo funkcjonalny. Można ćwiczyć przy oglądaniu tv, przy muzyce, czas się nie dłuży.
|
|
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Rozeznanie
|
Czytanie podczas hulania to już wyższa szkoła jazdy, ja na razie muszę się cały czas pilnować, żeby mi za szybko koło nie lądowało na podłodze
![]() 10 min na dobry początek brzydkiego dnia zaliczone. Ciekawe, kiedy mi ten zapał minie
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
|
|
|
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4477 |
|
Przyczajenie
|
hej.witam wszystkich barzdzo serdecznie.Mam duży problem z moja waga 95kg wzrost 170cm.mam 37 lat i 3 dzieci.nie pracuje.czuje sie nie atrakcyjna.Mąż mówi że wygladam dobrze ale mu nie wierze...jak myslicie ,faceci zawsze wolą chude czy sie mylę...napiszcie do mnie ,miło porozmawiać z kimś kto przeżywa podobne sytuacje.Pozdrawiam Basia.
|
|
|
|
|
#4478 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do mężczyzn- mój chłopak tez nigdy mi nie powiedział, że jestem gruba czy że przytyłam a w ciągu ostatniego roku przybyło mi 10kg. Myślę, że on nic nie mówi, bo nie chce mnie zranić, ale jak zobaczy NOWĄ mnie to będzie zachwycony
|
|
|
#4479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
95kg przy wzroscie 170cm to sporo, chyba jest to już otyłość? W tym przypadku schudnięcie na pewno będzie wskazane, chociażby ze względów zdrowotnych, dla własnego dobra. |
|
|
|
|
|
#4480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja znów po krótkiej przerwie staram się nadrabiać
![]() Cytat:
Turkuć podjadek do jakiś robal chyba, po łacinie, uwaga: grylotaupa grylotaupa, załączam fotę poglądową ![]() Cytat:
A narty już mi się nie podobają tak, jak zaraz po wyjeździe, są be! Okazało się, że mąż uszkodził sobie kolano, dopiero wczoraj dał radę udać się do lekarza i okazało się, że ma prawdopodobnie zerwane więzadła w kolanie i konieczna jest operacja Jest bardzo zestresowany tym wszystkim, ja razem z nim. W dodatku to poczucie, że na razie musi odstawić wszelki sport - dotychczas mobilizowaliśmy się wzajemnie do ćwiczeń, wyjść na siłownie, a teraz wszystko mi opadło i nie mam ochoty na nic Tylko bym siedziała i jadła. Także mój powrót do diety przesunie się chyba na poniedziałek ![]() Cytat:
![]() Ja początkowo chciałam 63kg, ale też chyba spróbuję do 60 kg
|
|||
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gwarantuję Ci, że jak zaczniesz się zdrowo odżywiać, więcej ruszać - poczujesz się po prostu lepiej i to nie tylko w związku z utraconymi kilogramami
|
|
|
|
|
|
#4482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż Cię kocha i pewnie nie ważne jaki rozmiar nosisz. Ale faktycznie trochę za dużo ważysz. Ale jeśli chcesz, dasz radę. A dzieci w jakim wieku? I w lekkim skrócie opisz jak wygląda Twój dzień, co jesz, ile jesz? Ćwiczenia? Ruch? (idzie wiosna więc ruchu na powietrzu będzie co raz więcej ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
u męża dość poważnie uszkodziło, ale musicie się pozbierać, nie załamywać. A zdjęcie Turkucia - całkiem fajnego robalka - powinno być zdjęciem naszego klubu ! Uprzedzę was - jeśli będziecie wywijać podskoki upewnijcie się, że w zasięgu rąk i nóg nie ma mebli
|
||
|
|
|
|
#4483 |
|
Przyczajenie
|
A u mnie dziś dużo, stanowczo za dużo !!!!!
:t orba:
|
|
|
|
|
#4484 |
|
Rozeznanie
|
meryy - co sobie zrobiłaś?
![]() słonik -
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
czego za dużo??
jak słodkiego, to poskacz pajacyków 200 zaraz coś rozbiłam ![]() krzesło stało tak, że w nie wyrżnęłam i się połamało, krzesło oczywiście. Ręka po za śladem w kolorze śliwki cała. 4 dzień bez słodyczy |
|
|
|
|
#4486 |
|
Rozeznanie
|
Witam, właśnie wróciłam z tanców
![]() Padam już dziś. Mam doła bo spotkałam sie z kimś na kim mi zależało ale widać mu nie odpowiadam i się nie odezwał ![]() jak pech to pech. Dieta wporzadku.
|
|
#4487 |
|
Rozeznanie
|
meryy - to musiałaś zdrowo wyrżnąć, jak krzesło poszło. Ale grunt, że ręka względnie w porządku.
I widzę, że wciągnęłaś się w post ![]() Michalinka - jak widać to jeszcze nie ten. A dołować się nie warto- jego strata
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
po ciezkich dolach osiagnelam 57.7
no to jeszcze 1.7 kg ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
ale sie nie przejmuj ;* przewaznie jest tak jak szukasz to nie ma. nie mysl o tym a samo przyjdzie uwazam
|
|
|
#4489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależało Tobie na kimś, kto Cię nie docenił. Jakiś ślepy, jełop chop. Ale już nie smutaj się! Po tych tańcach, to Ty powinnaś nos zadzierać - bo założę się, że niezła z Ciebie kobieta, a po tańcach, to jeszcze i postawa i chodzenie i figura. Ale te chłopy są durne. Ostatnio mnie zaczyna zastanawiać. Kiedyś faceci chodzili za kobietą, zdobywali, czarowali, a teraz większość z nich, to leniwe dupki. Ja ostatnio też trafiam na idiotów, którym się wydaje, że powinnam paść z zachwytu, tylko dla tego, że oni mnie zaprosili. Ręce opadają ![]() Cytat:
dużo siły nie trzeba, by się poskładało mam szczęście, że nie trafiłam w stare krzesło(jest jeszcze o dziadkach, więc ponad 30lat a nawet więcej) , a obok stało. Bo nie krzesło, a ręka by się poskładała, a tak na ręce sinaczek tylko![]() post ma też ten plus, że oszczędzam, bo jakby nie było czekolada minimum 2zł. wafelki tez ok 2zł. na całym tygodniu, to i 10 zł się zaoszczędzi ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- i kolejna zguba się znalazła niunia, a ty gdzie się podziewałaś, ja Cię nie było? Co? to może i malinka do nas zajrzy??? |
||
|
|
|
|
#4490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się bezsłodyczowo, a pokusa była bo po sklepach chodziłam. Udało się
Meryy, a pieniążki, które miałabyś wydać na słodycze możesz odkładać do skarbonki, tak motywująco, a potem kupić sobie coś za nie, na przykład nowe ubranko już w mniejszym rozmiarze, czy co tam byś chciała ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
diety się trzymasz?---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- A to początek znajomości, czy już zdążyłaś się zaangażować uczuciowo? |
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
za 10 zł w moim ulubionym lumpku o cała siatka super ciuszków
)))
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
Haha genialny pomysł, chyba sobie serio kupie skarbonke specjalnie i bede wrzucać za każdą czekolade, ciastko, chipsy itd.. na coś pożytecznego
![]() motywujące !! A facetem już się przestałam przejmować ![]() Ja od niedzieli się trzymam bez słodyczy, już prawie tydzień
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wrocilam ![]() duzo pracuje brak czasu ogolnie wiec wiecie.. kurcze u mnie temat faceta tez za ciekawie nie jest;/ coz. trzeba jakos sie wziac i zyc dalej ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
ale daje wycisk sobie lekki w pracy wiec jakos powoli idzie no
|
|
|
#4495 |
|
Rozeznanie
|
Wreszcie cieplej się robi bedzie można zaczać biegać
Załapałam jakiegoś mega doła, nie ma żadnych porządnych facetów na tej Ziemi, sami kretyni, wykorzystać, pobawić się, zostawić. Jak tak dalej pójdzie to całkiem mnie odrzuci od wszelkich.
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4497 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Rozeznanie
|
Mnie to też zastanawia
![]() Michalinka - nie trać wiary, są normalni mężczyźni. Co prawda wśród swoich znajomych na palcach jednej ręki mogę takich policzyć, ale grunt, że są ![]() Ostatnio na Wizażu znalazłam fajną metodę na ćwiczenia- po wykonaniu jednej "dawki" ćwiczeń zamalowuje się jedną kratkę w zeszycie. Mam nadzieję, że to pomoże mi utrzymać mobilizację do regularnego używania hula hop
|
|
|
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
Ale żeby spotkać kogoś dla siebie to to jakiś cud chyba musi nastąpić..
Już nawet ostatnio o tym nie myślałam i całkiem mi to wychodziło i zaczełam żyć z myślą, że nia ma co na siłe będzie to będzie jak się nie będzie o tym myślec to samo szybciej przyjdzie. I co? i dupa. I tak nie ma.
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
chodzilo mi o to ze jak ma sie dla kogos to ja mam tak ze jest wieksza motywacja niz tylko dla samej siebie bo w koncu sie watpi we wszystko i je a potem zaluje ze mialo sie tam dwa czy trzy dni obzarstwa. w kazdym razie ja tak mam;/
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

Ale gdzieś czytałam, że człowiek potrzebuje ok. 2 tygodni, żeby się przyzwyczaić do zmian. Może odzwyczajania się też to dotyczy, zatem juz 1/4 drogi za Tobą 

Czasem zawiał wiatr, ale tak to było idealnie. Endorfiny uderzyły mi do głowy, szał!! 

:t orba:

jak pech to pech.