|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Niestety ślubu nie ogladne.. a szkoda. Ciekawa jestem, jak to wszystko bedzie wygladac.
Szopka niezła jest z tym zwiazana.A pamietacie, jak byl pogrzeb ksieznej Diany? dzieciak bylam wtedy(11lat), ale pamietam, jakie to na mnie wrazenie zrobilo.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Pamiętam ogólnie tą całą historię ale sam pogrzeb już tak tylko przez mgłę.
#4473 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to normalne przeciez. U nas krolowej i krola nie ma(poza Dodą i jej podobnymi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
bardziej pamietam wrazenie, jakie na mnie ten pogrzeb zrobil.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do Smoleńska.. z całym szacunkiem ale już mam dość tego szumu w okół tej tragedii.. chyba nie było dnia, żeby o tym się nie mówiło. ![]()
![]() |
#4475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Ale nie ma co poruszać tego tematu bo to temat rzeka.
![]()
#4477 |
Zakorzenienie
|
W sensie, że niepotrzebnie o tym tu teraz wspominam ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Sweet, pewnie masz rację. w sumie ta szopka mnie bardziej śmieszy niż dziwi. no ale tak jak piszesz my swoje narodowe szopki też odstawiamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zakorzenienie
|
Nie nie.
![]() Ogólnie mówię bo zaraz wszystkie będą pisać o Smoleńsku a już mam tego przesyt. ![]() Ps. Wrzuciłam wam zdjęcie do klubu. ![]()
#4480 | |
Wtajemniczenie
|
racja
![]() Cytat:
![]() nastepnym razem Ty bedziesz miala pieniazki i wtedy Ty zaplacisz ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post34053713 ->Majowa nowa wymiana ![]() in my past life I was a dancer, I danced my life away ... Edytowane przez kreaturkka Czas edycji: 2011-04-27 o 21:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze znajdzie sie jakies wyjscie z sytuacji. Skoro on teraz płaci za wszystko, to ty powoli odkladaj sobie kasę (nawet po 2 zł) na jakas niespodziankę dla niego w zamian za ten wypad majowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zadomowienie
|
William nie obejmie tronu po babce, bo jeszcze Karol jest w kolejce. No chyba, że Karol abdykuje, w co nie wierzę osobiście.
A zamieszanie jest bo dla wyspiarzy monarchia to święta rzecz, my tego nie zrozumiemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak będzie, zobaczymy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą Kate jest naprawdę śliczną kobietą ![]()
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ładna z niej kobieta. ![]() ![]()
![]() |
#4486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
co do sukienki tu pokazanej rowniez kompletnie nie w moim guscie, ale o gusta nie ma sie co sprzeczac, kazdy ma swoje
![]() identyczna sukienke tylko z innym zestawieniem kolorystycznym zamowila sobie moja kuzyka na all i material szmatowaty, ogolnie bazarkowa bardzo... moze ta Twoja z dobrego materialu sie trafi ![]() ale juz kompletnie nie wyobrazam sobie zalozyc plaskich butow do eleganckiej sukienki zamiast szpilek, a juz w ogole jesli to ma byc uroczystosc taka jak komunia... plaskie buty do eleganckiej sukienki na uroczystosc to kojarza mi sie z malymi dziewczynkami albo staruszkami a nie z dorosla kobieta... a co do tego slubu to pewnie lukne z czystej ciekawosci jaka miala suknie slubna ![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-04-27 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o sukienke, to nie jest w moim guscie.
Ale na pewno tez nie jest wyzywajaca i mozna ja zalozyc na komunie. Uciekam do TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Dzwoniłam do TŻta i na chwilę teściowa chciała ze mną gadać, bo coś tam. I pyta się: "I co cieszycie się na wyjazd?" a ja: "no pewnie, że się cieszymy" a ona: "a ja co? sama będę musiała siedzieć" No straszne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę do moich podopiecznych moje Drogie Panie. Miłego dnia! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
co do wesela to zobacze. Akurat mam piątek wolny wiec czemu nie
![]() słyszalam ze są zakłady nawet dotyczace slubu ![]() ![]() edit: jesli chodzi o przedstawioną kilka stron w tył sukienke to mi sie podoba. Mam bardzo podobną z new yorkera bardzo dobrze sie prezentuje i mozna potem jeszcze jej użyc. Czy na komunie hmm...ja bym powiedziala ze tak, bo skoro nie idziesz do kosciola to długosc nie razi, a w maju pewnie bedzie cieplo, nie kazdy tez lubi spodnie.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2011-04-28 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Za mnie tż opłaca w 100% wakacje. Z początku jakoś mnie to skrępowało, taka propozycja. Ale przekonał mnie, że jesteśmy już tyle czasu razem i skoro on ma na razie większe możliwości, to powinnam się zdać na niego ![]() Co za teściowa ![]() ![]() Dziewczyny, mam pytanie. Potrzebuję porady. Jakby nie wyszło z drugim kierunkiem studiów za darmo, to jednak chyba zrezygnuję z zaocznych (za drogo, nie jestem w stanie powiedzieć na 100%, że w ciągu 5 lat dam radę wyłożyć na nie blisko 30 tysięcy ![]() ![]() ![]() ![]() Co do sukienek, to szykuje mi się wesele. Co sądzicie o tej? http://i208.photobucket.com/albums/b...g?t=1292177222
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2011-04-28 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie ostatnio zastanawiałam się czy nie zacząc czegoś jeszcze ale poprostu nie mam możliwości czasowych ![]() Jedyne co wchodzi w gre to kursy. I w niedlugim czasie się na taki wybieram ![]() ![]() W sumie takie kurs zbyt wiele mi nie daje.. Ale ładnie wygląda w cv ![]() Co do sukienki mi się bardzo podoba. Tylko z innymi butami. Nie lubię jak do eeganckich rzeczy zaklada sie takie masywne buty. Strasznie przytłaczaja caly stroj. Ale to tylko moje osobiste zdanie ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 Edytowane przez *wanilia* Czas edycji: 2011-04-28 o 09:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A na jaki kurs się wybierasz? ![]() Wiadomo, technik stomatolog nie zarabia tyle co magister, ale podobno zarobki niekiepskie i praca mało stresująca. Z kolei z tego co się dowiedziałam, technik farmaceutyczny ma kompetencje w 80% te same co magister, a pensje ok. 300-500 zł niższą od farmaceutów z wyższym wykształceniem. Kosmetyka najciekawsza, ale chyba najgorzej z pracą po tym. Studia prawnicze są moim marzeniem, ale boję się, że po prostu nie wyrobię z opłatami za nie (są w końcu bardzo drogie). Chciałabym coś z zupełnie innej dziedziny niż mój aktualny kierunek. W końcu w dzisiejszych czasach trzeba mieć możliwości szybkiego przekwalifikowania się ![]() A propo sukienki, to absolutnie nie do takich butów ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2011-04-28 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdybym miała wybierac z tego co wymieniłaś to chyba własnie najbardziej nastawiałabym sie na farmacje. Kosmetyka u mnie totalnie odpada bo w ogóle mnie to nie bawi. A ty prawo chcesz studiować zaocznie czy dziennie? Jakos mi umkneło ![]() Co do tego ze chcesz coś calkiem innego niz studiujesz teraz, nie dziwie się. Ja już myśle z czego zrobie magistra ![]() Muszę znaleźć coś pokrewnego co mogłabym jakoś z administracja polączyć bo administracja sama w sobie mało mnie interesuje. Poza tym ostatnio w telewizji mowili ze to mało przyszłościowy kierunek. Ale jakos mi się nie wydaje. Przecież te wszystkie starsze babki z tych wszystkich biur bedą musiały kiedys odejść ![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
.Zresztą... ja bym np. nie chciala chodzic do lekarza,ktory nie skonczyl medycyny, tylko ZAOCZNE STUDIUM MEDYCZNE ![]() Dlatego na Twoim miejscu wybralabym cos pokrewnego do Twoich studiów, ewentualnie jakas kosmetyke,wizaż ![]() ![]() Sukienka sliczna ![]() ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post34053713 ->Majowa nowa wymiana ![]() in my past life I was a dancer, I danced my life away ... Edytowane przez kreaturkka Czas edycji: 2011-04-28 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się jeszcze nie denerwuję, jestem lekko poirytowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może poszukaj czegoś co ładnie uzupełniłoby studia? Np. rachunkowość, finanse, PR, coś w tym stylu ![]() ![]() Dobrze jest mieć sposób na siebie i ambicję by się dalej kształcić, bardzo cenię takich ludzi, ja np. oprócz studiów inwestuję w języki. Nie chcę sobie zaprzątać głowy studium, bo jednak dobrze jest się skupić na moim kierunku, żeby coś osiągnąć w tej branży ![]() A sukienka śliczna, sama bym chętnie taką założyła na wesele, bo mi się 2 zbliżają ![]()
pozwalam aby kołysały mnie kolejne dni, jest cudnie Edytowane przez wjosna20 Czas edycji: 2011-04-28 o 14:19 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Red sukienka śliczna, bardzo mi się podoba!
![]() ![]()
#4499 |
Zakorzenienie
|
Mnie też się podoba
![]() Póki co ja na żadne wesele się nie wybieram w tym roku, chyba że ktoś mnie zaskoczy ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Swojego czasu chciałam zrobić kurs instruktora fitness ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zadomowienie
|
Gdy organizowałam spotkanie odnośnie perspektyw pracy po studiach to właśnie pan mówił, że mają problem z osobami, które np studiują dwa kompletnie inne kierunki studiów i finalnie nie są dobre ani w jednym ani w drugim. Doradzał nam raczej specjalizację w jakiejś wąskiej dziedzinie pokrewnej ze studiami. Jedyne w co zawsze warto inwestować to języki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.