|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
Dziękuję
![]() A z tą inspiracją to właśnie urosłam o 10 centymetrów ![]() Cytat:
![]() To trzymam kciuki ![]() Przetrzesz szlaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sama teraz chce sie przeniesc z zaocznych na dzienne, bo w tym kierunku, to co robie na zaocznych, to jest za malo czasu tak naprawde... sama jak pracowalam w tym roku, poprawialam mature, TZta obrona, to jak spotkalismy sie raz na tyg to bylo dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() makijaz robi swoje ![]() tez ostatnio odnosze takie wrazenie...
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() potrzebuje zakupow albo facetaaa... a zakupow nie robie bo nie moge zdac prawkaa... im mniej robie tym bardziej leniwa sie staje ![]() ![]()
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
Orchidku święta prawda, im mniej się robi tym mniej się chce i czasu brak
![]() Demka ![]()
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomijając fakt, że mi się to osobiście w ogóle nie podoba ![]() ![]() ![]() To jak z tym funkcjonować. Przecież zaraz się ukruszy, podwinie, zadrze, odłamie a przede wszystkim się czepia pewnie strrasznie :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
rowno za tydzien pojade do miasta i zapisze sie na egzamin.
chyba nie wezme jazd przed samym egzaminem, moze poprostu zmeczenie mi wylazi ze zawiechy lapie? gdzies kurczeee innym kolezankom fajni instruktorzy sie trafili a mi to ciagle najbardziej wymagajacy;/ a chce mi sie paletki sleeka wyprobowac, mineraly wkoncu, pędzle by sie przydaly, do wlosow co nieco... i klapeczki, ale to pojade na gielde. na mame nie mam co liczyc bo ma w ciuull wydatkow. Mali mialas palety sleeka? Ty EDM tez chyba probowalas juz? ![]()
#4479 |
Zakorzenienie
|
jak będę obcinać kiedyś moje to sobie tak zrobie
![]() moge sie pochwalić kostiumem kąpielowym? dzięki niemu od środy idę na siłownię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
dawaj
![]() ja jestem po moim pierwszym kubku drozdzy ![]()
#4481 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
ale laaadny
![]() taki vintage troche ![]() smak... ![]() najchetniej przespie te wakacje, taka zmarnowana jestem, musze sobie prawko odpuscic bo sie wykoncze;/ mialas cos z serii natur vital ?
#4483 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() To macie kilka moich pazurków ![]() zdj malo wyrazne wybaczcie |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie miałam nic z tej firmy ![]() ostatnie bardzo fajne Edytowane przez ewalucja Czas edycji: 2011-06-27 o 16:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
French bardzo ładny
![]() Ale widzę tam, żel chyba? Albo to taki top ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Przyczajenie
|
dziekuje
![]() na pazurki nakladana odzywka utwardniaja dajaca efekt "sztucznych paznokci" nadaje akrylowej twardosci ( Ados numer 17) |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale każdy może mieć swoje odczucia ![]() uuu, ja bym chyba nie przełknęła, na samą myśl mi niedobrze ![]() ale cudnyyyy i jaka cena ![]() ja to zamiast na kolory to muszę na fason patrzeć ![]() kiedyś mi się jeden w miarę spodobał i 140zł ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() no i te z frenchem jakies takie szerokie, a reszta fajna smukła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ale kolorki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny posłuchajcie tego przez chwilke http://www.youtube.com/watch?v=IYD1IeM1Xv0 mam dosc ![]() ![]() ![]() "jesli Twoja córka maluje paznokcie na kolor czarny jak piekło i czerwony jak cos tam to wiedz że coś się dzieje" hahahahah edit: na jaskrawy tez nie wolno ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- dziewczyny a chciałabym kupić sobie te płytki co się odbija i jest wzorek ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Ja Ci polecam konad zestawy,możesz kupić jeden ze stempelkiem ale bierz ten duży,z płytka i zdrapka. same płytki są po 10zł
![]()
#4491 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobaja mi sie te czarne ze wzorkiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najlepsze jest to, ze moj TZ zdawal 2lata wczesniej u niego, a egzaminatorow jest full we Wro, a my oboje trafilismy na tych najgorszych ![]() nie spinaj sie, miej gdzies to, pojedz jak czujesz. najwazniejsze jest i tak pozniej jak bedziesz zachowywac sie na drodze, a nie za ktorym razem zdalas ![]() co do godzin, to zalezy jaka mialas przerwe. ja bralam dzien przed 2h po ponad miesiacu przerwy
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-27 o 17:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() milo mi, bo ja nie akcpetuje siebie w lokach... loki mam naturalne, jak bylam mala to moj najdluzsze wlosy to do ramion, bo tak sie krecily, ze nie bylo widac, ze rosna ![]() zniszczylam je prostowanie, dekoloryzacj, pasemkami.. dlatego podczytuje watek dla kreconowlosych i z tego co obecnie przetestowalam to stosuje: *cos na zasadzie mycia metoda OMO - staram sie przed kazdym myciem stosowac oleje (z pestek winogron, lniany, babydream, kokosowego nie cierpie) - myje wlosy odzywka (isana z olejkiem babassu - ukochana, mrs.potter's z arnika, hergon bez splukiwana ), ktora w kubeczku rozcienczam z woda - nakladam odzywke + maske badz sama maske: odzywka: alterra morela&pszenica, garnier maslo shea&avocado maski: biovax do wlosow ciemnych (moj faworyt ![]() czasami uzywam maski bingo z keratyna, ale nie przepadam za nia - ot taki dodatek, ktory kupilam i musze zuzyc *raz w tygodniu do maski biovax/bingo dodaje kilka kropel hydromanilu, jedwabiu i keratyny hydrolizowanej, penthanolu (mazidla.com) *zawsze stosuje kompres, czyli czepek, suszarka 15min na to podgrzany recznik, chodze z tym ok.h *raz w tym oczyszczam skalp szamponem pokrzywowym familijnym *wlosy plukam w letniej wodzie, a do ostatniejgo plukania dodaje 1lyzke octu jablkowego, rozcienczam go z woda na dnie miski i plukam ![]() odzywki b/s jakie stosuje to: Joanna Naturia miod i cytryna Biovax serum na koncowki a+e *wlosy czesze tylko jak mam odzywke na nich *ugniatam je mikrofibra *zawijam w koszulke na jakas 1h, pozniej podpinam je spinkami lub zostawiam luzno do wsychniecia ![]() *zel mam jeden z isany dla mezczyzn ![]() ![]() ogolnie nie przepadam za tego typu wynalazkami... to tyle tak na szybko, moze cos pomoglam ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-06-27 o 18:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A reszta bardzo ładna ![]()
Zapuszczam włosy! cel: za pupę ![]() aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-06-27 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
glam ja mam cos takiego, identyczne jak na zdjeciu
http://allegro.pl/hit-od-ss-rewolucj...660104527.html z tym ze przydane jest miec duzy stemepel do wzorkow na caly paznokiec, ale to mozesz dokupic z essence nawet z plytka. same plytki kosztuja po ok 10 zl. catte dzieki za rady ![]() ![]()
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Kocie dbasz o włosy jak kręconowłosa
![]() ![]() (mówi się "płuczę"-płukam strasznie śmiesznie brzmi ![]() Orchideo nie używałam sleeka nigdy, bo nie mam ![]() edm kilka razy, dla mnie za dużo babrania, ale efekt fajny, naturalny bardzo ![]() ![]() ![]() Karolcia french za głęboki, ale dzieewczyny już pisały ![]() reszta ładna, jest potencjał ![]()
![]() |
#4499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiadomo kazdy ma inaczej, ale ja mam takie doswiadczenie i czesciej je praktykuje chociazby na uczelni i mi lepiej to wychodzi ![]() hahha dobre ![]() DMkAnia tutaj tez jest z kreconowlosych, ona zapewne wie, ejszcze wiecej niz ja, bo czesto udziela sie na wlosowym z tego co widze ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() zle sie czuje w lokach, nie umiem ich ulozyc i moja twarz wydaje sie taka pulchna, nie podobam sie sobie... ale lubie je ogladac i zachwycac sie u innych! ![]() dbam o nie, dlatego ze wlosow sobie nie wybieralam, a najwazniejsze zeby bylo zadbane. marza mi sie loki po talie, wtedy je pokocham ![]()
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
Ala fajny ten Turned up Turquoise mój tylko mam wrazenie, że długo schnie..
Anula dzięki ![]() ![]() Sabb koty to był mój cichy faworyt ![]() ![]() Orchidku gratki!! heheh a widzisz nigdy nic nie wygrałaś - to teraz zaczyna się twoja dobra passa może, szybko numerki w totka skreślaj ![]() ojjj i współczuje brzuszka, ja tez biorę butelkę z ciepłą woda piguły i do łóżka... Agateczka noooo ślicznie w słoneczku ![]() ![]() Ewalucja łoooooo jakie świecące naklejki heheh fajne ![]() ![]() Elunia jaki dużo pazurków ![]() Agateczka widzę, też błyskasz ![]() ![]() Orchidku nooo to też nie dość, że tam umierasz leżąc to oni cię jeszcze gdzieś gonią! ehhh Caate nooo ja zmieniam co dwa dni zwłaszcza teraz jak mam wakacje czas na to ![]() ![]() Orlico nooo to gratulację oby dalej szło jak najlepiej ![]() No Anula jak sie powstrzymałaś to faktycznie, pogratulować ![]() ![]() Lolli zrób mi zdjęcie tego Troy'a co? bo się jutro będe kręcić obok niego ![]() Noooo Karola dziękuję za pozdrowionka ![]() ![]() Caate to jak będę dom urządzać to do ciebie się zgłaszać ![]() ![]() ![]() Karola ![]() Orchidku ja też się czaiłam na minerały kiedyś ale sama nie wiedziałam od czego zacząc i droga to przyjemnośc, pędzle itp... a jutro jade do galerii z kolezanką to kupie sobie japonki ![]() Ewalucja jaaaaaaaaki śliczny kostium ![]() ![]() ![]() Orchidku ja coś czuję, że ty musisz częściej do Zamościa przyjeżdzac bo w tym domu to się wykonczysz ![]() ![]() 17karolci04 ojjj szkoda, że tak nie wyraźnie... niewiele widac Glamour ja konadowe polecam bo są niezawodne i ja zawsze biorę od jednej babki http://allegro.pl/show_user.php?uid=9468936 na prawdę polecam, cena spoko a nigdy nie bylo żadnych problemów. Czeka się ewentualnie odrobine dłużej bo przelew do niemiec idzie itp. Ale na prawdę juz chyba z 5 razy zamawiałam u niej. I tak jak Orchidea pisała koniecznie podwójny stempel ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Hah nadrobiłam was! ![]()
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-27 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.