|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
Na to właśnie czekałam! Mam ochotę hulać już teraz ! ![]() Co do kwasów to współczuję, ale tak jak mówisz, żeby być pięknym to trzeba cierpieć. Mi tak zawsze siostry powtarzały jak wymyślały mi na włosach różniaste koszyczki, francuzy i koczki, a ja jęczałam ![]() Cześć, Mam dziś mnóstwo pracy, do tego prezentacje na uczelnie, nauka do kolokwium, zakwasy po skrobaniu sufitu i dalsze skrobanie. Nie wiem co zrobić na obiad, na pocztę wybieram się już 4 dzień. Jakaś ostatnio jestem rozmemłana i nie potrafię nad niczym zapanować
|
|
|
|
|
#4472 |
|
Konto usunięte
|
hej,
witam się z lekkim opóźnieniem po świętach (nota bene bardzo przyjemnych, mimo bólu brzucha) ![]() Tiny- śliczne buty, tez mi się takie marzą, ale na mnie wszystkie są za duże jak tak dalej pójdzie to obskoczę wszystkie imprezy w tym roku ( a jest ich baaardzo dużo) w jednych butach, o ile dadzą radę bo niestety wszystko wskazuje na to, że ich żywot powoli się kończy![]() Kashmirko- sama z ciekawości Cie podglądnęłam i jestem pod wrażeniem, super efekty. Ja co prawda brzuch mam płaski ale tyłek, nogi.... porażka, znacie może jakieś skuteczne ćwiczenia aby wyszczuplić te części ciała? Sikorka bardzo ładna suknia Marta- jeśli chodzi o zabiegi na twarz wszystko zależy od stanu Twojej cery, moja np jest w kiepskim stanie i potrzebuje ich bardzo dużo, przed ślubem miałam 7 zabiegów kwasem migdałowym, a efekt był średni, potem miałam jeszcze mikrodermabrazję i peeling kawitacyjny i ostateczne efekty były baaardzo zadawalające- w każdym bądź razie w tej kwestii najlepiej poradzić się kosmetyczki (Nie : ))Dziękuje bardzo za życzenia zdrowia, na pewno się przydadzą. Cały czas czekam na ostateczne wyniki, ale te które robię co tydzień zaczęły się poprawiać i jest szansa, że nie będzie ze mną tak źle jak wydawało się na początku Poza tym u mnie wszystko po staremu, czytaj wszystko pod górkę .Jutro jedziemy na wesele, zamówiłam sobie w związku z tym na allegro jakiś czas temu kosmetyki -podkład, róż itd no i nie przyszły, zatem będę jutro straszyć bo moja twarz wygląda tragicznie. Poza tym dalej urządzamy sobie mieszkanie do którego niebawem się przeprowadzimy i na tą chwilę wyniosło nas to już ponad 5 tys więcej niż zakładaliśmy, a i tak zabraknie pieniędzy na takie rzeczy jak np karnisze, firanki czy żyrandole, no ale co poradzić ![]() Damy radę
|
|
|
|
#4473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie też większość butów jest za duża. Czasem mimo iż rozmiar 35 to jak paska z przodu nie mają to lecą mi z nogi, a te są idealne ![]() Kash rewelacyjna zmiana Po prostu aż brak mi słów Gratuluję takiego zaparcia i efektów
Edytowane przez tinyPrincess Czas edycji: 2012-04-13 o 13:20 |
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
kash
szacuneczek dzis ide do gina i zapytam czy moge krecic hulahopem Bo mnie tez zmotywowałas ![]() sikorka bardzo ładnie wyglądasz w tej sukni, kroj zdecydowanie pasuje do figury, a i sam model jest oryginalny ale niezbyt wymyslny tak lubie![]() No i jeszcze calkiem duzo Wam zostało,a czasu mało niniona ja coprawda nie wiem na co chorujesz, ale wnioskuje ze to cos powaznego Ale widze, ze jestes dobrej myśli, a to bardzo duzo w walce z chorobą ! tak trzymaj Tiny super buciki, ale nie mow ze bedziesz w nich na codzien chodzic?? Ja bym nie wytrzymała tylko baleriny, trampki i inne płaskacze tak nie kobieco ![]() A co u nas. Wczoraj bylismy pierwszy raz z Lenka w CH, i wsumie fajnie było, tylko troche za długo. Bylismy 5h i jak chcialam ją nakarmić u pana sowy no i w domu ze zmeczenia byla bardzo marudna, znowu nie chciala jeść, byl 30min krzyk nie wiadomo o co No i za duzo nie kupilam, a tak chcialam wyymienic sobie garderobe dorobilam sie tylko 3 bluzeczek- 2 bokserki i jeden t-shirt. a dla tz butyAaaa dzis moj tz mial wazną rozmowe o prace. We wtorek odpowiedz niestety przez studia nie jest dyspozycyjny i tym zmniejszyly sie jego szanse, no ale moooze
|
|
|
|
#4475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wstawisz jakieś nowe zdjęcia Lenki? plissss ![]() trzymam kciuki za Tżta ![]() sama muszę prędko znaleźć nową pracę- aktualnie jestem jeszcze na zwolnieniu, ale wczoraj odwiedziłam swoją pracę i to co tam się aktualnie dzieje.... :mdleje :
|
|
|
|
|
#4476 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zapraszam do mnie właśnie wyciągnęłam kółko i będę hulać przy Chirurgach dzięki Dziewczyny! teraz już wiem, że nie zaprzepaszczę tego co udało mi się wykręcić przez ostatni czas i mam nadzieję, że trochę jeszcze wycisnę z mego ciała ![]() Niniona ![]() wróciłam niedawno ze sklepu, normalnie co za stres! niby mówię sobie mam to w oby jutro było lepiej z tą facjatą bo wybieramy się z M. na rowery ![]() co macie dziś dobrego na obiad? u nas pieczone ziemniaczki, jajko sadzone, fasolka szparagowa i maślanka ![]() edit: Hania! ściskam kciuki za P. a bluzkami to mogłabyś się pochwalić :P i powiedzieć co dobrego jedliście u Sowy Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2012-04-13 o 15:38 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Kash kochana chciałam Ci powiedzieć, że właśnie zamówiłam hula!! Zmotywowałaś mnie koleżanko niesamowicie!!
![]() Przepraszam dziewczyny, że więcej nie odpiszę, ale zaraz zmykamy na pierwsze nauki Trzymajcie kciuki, żeby ksiądz okazał się normalny
|
#4478 |
|
Konto usunięte
|
Cześć laski
![]() Byłam dzisiaj w końcu u tego dentysty. Rezultat? Ósemka do chirurgicznego usunięcia + dwie inne normalnie do usunięcia. Na pierwszy ogień jeden bok i 700zł w plecy Jestem przerażona i muszę to przemyśleć. Chociaż pewnie będę musiała się zdecydować, bo nie leczenie grozi nawet szpitalem... To paskudztwo mi jakieś nerwy uciska.sikorka ja siedzę trochę w prawie spadkowym, więc jakbyś miała pytania, to wal śmiało. Postaram się odpowiedzieć, tudzież dowiedzieć się u źródła. kashmirka ![]() niniona zdrówka, zdrówka, zdrówka! |
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do spadku to już wszystko załatwione, tj. odrzucałam spadek ... i mam nadzieję, ze nic więcej robić nie muszę ( w sensie nie jestem w ciązy, więc moich nienarodzonych dzieci już to dotyczyć nie będzie?) a ze ślubem każdego dnia coś załatwiamy dzisiaj dokupiliśmy soków i mamy już komplet - zostają nam tylko rzeczy do drinków, ale nie wiemy na jakie drinki się zdecydować ?? jakieś propozycje prostych drinków? póki co kupiliśmy malibu i cin ciny no i oczywiście wódka Poza tym przyszedł dziś "deser" na poprawiny ... kupiliśmy fontannę i będziemy serwować czekoladę robiliśmy próbę jakiś czas temu i super sprawa taka fontanna No i zamówiliśmy albumy dla rodziców...jak tylko przyjdą powklejam zdjęcia i ozdobię i będzie git a za tydzień Panieńsko-Kawalerski , razem z TŻ robimy wspólną imprezę, planujemy grilla, ale zobaczymy jak to wyjdzie. Mam nadzieję, że goście dopiszą...chociaż świadkowej nie pasuje i nie będzie jej
|
|
|
#4480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem kochana ze nie chcesz publicznie pisac. Jakbys miala ochote to pisz na priv. Zdjec Lenki mam mnóstwo na fb , masz? ![]() Cytat:
mial byc na dwa dni ale tak nam smakował ze zjedlismy wszystko ![]() A u Pana sowy to bylismy na kawie i ciachu. Ja jadłam babeczke kajmakową ale poszlo to ekspresem bo młoda nie chciala mleka pic wiec musialam z nia isc do tego pokoju dla matki z dzieckiem i tam w spokoju w koncu zjadła ![]() A bluzeczki zwykłe, to sie nie ma czym chwalic ![]() Cytat:
a to moze stad ten chroniczny ból głowy?Cytat:
i było super ekstra prawie jak na weselu ![]() No a ja dzis odpękałam wizyte u gin. Wszystko wporzadku, za rok moge zachodzic w nastepną ciaze A co najbardziej mnie cieszy moge cwiczyc, i hula hop i fitness i wszystko, a slyszalam ze po cc dopiero po 6msc mozna. No i dostalam tabletki, ciekawe czy beda mi sluzyc ![]() I oddalam telefon na gwarancje juz 3 raz od grudnia. wrrr |
||||
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Cytat:
ja tam nie wiem kiedy znów wolne wezmę ![]() i brawo za efekty, cudnie Twój brzuch wygląda, motywacja dla innych na bank może i ja powinnam o tym pomyśleć ale znów obawiam się że za dużo zajęć będę miała, bo dwa razy siłownia, a w pozostałe dni ćwiczę ostro z Jilian, a co najlepsze spadku wago za dużo nie widzę, ale spodnie i tak z tyłka zjeżdżają i biust ładniejszy, a jak bym dowaliła jeszcze hula hmmmm muszę pomyśleć nad tym a innym dziewczynom życzę takiego samozaparcia przy ćwiczeniach jakie ma kash Hania kciuki za pracę Tż a z tym telefonem to jakas masakra, może wymienią Ci już na nowy ehhh i dzień zleciał nawet nie wiem kiedy, trochę poćwiczyłam, ale się z Tż pogryzłam i przestałam, tak to jest jak udaje, że mnie słucha także czekam na łazienkę i czas spać dobrej nocki
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie w ta piekną słoneczną pogode
az chce sie zyc jak jest tak cudownieMy dzis z Lenka od 9.30 do prawie 16 siedzialysmy na powietrzu na obiad byl grill i piwko![]() Bylam tez na naszym ryneczku i kupiłam sobie fajową koszule. Za az 35zl i zaluje ze nie wzielam drugiej ostatecznie wybralam niebieską aahh i sie dzis przekonałam na wlasnej skórze ze o prawdziwych dobrych znajomych jest bardzo ciezko kolejny raz dalismy sie z tż zrobic na bialych murzynów no ale nic to, stwierdzam ze wole nie miec przyjaciol niz takich nie fair
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. Wróciłam z urlopu
![]() Dzisiaj jeszcze wolne ale jutro już do pracy trzeba iść. Haniula ja też ostatnio dochodze do wniosku, że lepiej mieć jednego przyjaciela ale pewnego niż kilku znajomych.
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie czujesz? kiedy bedziesz wiedziała co w brzuszku trzymasz?? |
|
|
|
|
#4485 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy u moich Rodziców, ale przy okazji wyskoczyliśmy jeszcze na kilka dni do Zakopanego. Odpoczęłam ale podróż powrotna tak mnie wymęczyła, że dzisiaj mój żołądek się zbuntował
![]() Może jutro na USG coś zobaczymy ale nie nastawiam się
|
#4486 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Drogie Panie (i Panowie, jeśli któraś z naszych przyszłych mam planuje dziecię rodzaju męskiego na świat wydać
) ![]() Na wstępie: Wybaczcie moje zupełnie niesystematyczne wizyty tutaj. Zwyczajnie brak mi czasu.. i czasem mocy. ![]() Jednocześnie, dziękuję bardzo za wszystkie kciuki odnośnie moich pracowych działań na najbliższy czas. Przydadzą się. ![]() Jasne, chętnie się podzielę. ![]() Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że już dzisiaj lepiej wygląda i się czuje Twoja buźka. Brawo. Gratuluję efektów. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fatalne koszty! Niestety.. z zębami nie ma żartów, więc jak mus to mus. Cytat:
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie bez zmian! ![]() Poprzedni tydzień (może dlatego, że krótszy) dosłownie mi mignął przed oczami. W pracy działań mnóstwo, czas leci tak, że uciekające godziny poznaję po burczącym brzuchu. ![]() A po pracy wiadomo - zawsze coś! Wiecznie coś! A to zakupy, a to coś do załatwienia, a to z psiapsiółą się na ploty i drinka umówiłam. Wczoraj też dzień zleciał: trochę sprzątania, trochę odpoczynku, trochę pracy. Po południu pogoda piękna się zrobiła, wiec zaliczyliśmy również wycieczkę rowerową. Dzisiaj podobnie z tym, że korzystając z większej ilości wolnego wybrałam się na zakupy. Przyjemnie wiadomo! I co najmocniej mnie cieszy stałam się szczęśliwą posiadaczką butów. I to dwóch par! Na prawdę, nie pamiętam kiedy ostatnio tak szybko udało mi się coś znaleźć na moje mikroskopijne nieforemne stopy. ![]() Przy okazji Tiny świetne szpilki. ![]() Szukałam również torby, ale niestety nic nie wybrałam. Nawiedziłam jednak drogerię - wiadomo! I poza standardem który był konieczny wpadł mi w oko cień do powiek, kredka oraz pomadka, więc.. wzięłam wszystko! ![]() Na szczęście padło na niską półkę cenową, więc portfel pozostaje niezrujnowany. ![]() Aktualnie działam w kuchni - zdalnie rzecz jasna, z miejsca przy laptopie. Piecze się męsko - będzie na dwa obiady i do kanapek, oraz ciachać idę właśnie dwie sałatki - oboje z A. przepadamy za sałatkami do pracy. Apropo's sałatek i ogólnie przygotowywanego w domu, zdrowego jedzenia, bardzoooooo obojgu nam to służy. A. również widzi pozytywne skutki, w samopoczuciu oraz na wadze, dokładnie w ilości 3 kilogramów na minusie. ![]() Przyszły tydzień zapowiada się równie intensywny, ale.. damy radę! Co nie dam. ![]() Najwyżej będę odsypiać całą majówkę ten maraton pracowy. ![]() Ruszamy też w kwestii działań na ten rok i w sobotę wybieramy się oglądać dwa mieszkanka!
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaa a jak pieczesz to mięso na kanapki? Bo mnie odrzuca ostatnio pd mies kupnych ale może takie same zrobione to bym dała radę
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok. 1,2-1,5kg karczku bez kości oraz 1,2-1,5 schabu bez kości. Mięso myjemy, oczyszczamy ze wszystkiego co nam się nie podoba. Dwa duże naczynia - miski lub garnki napełniamy do 1/4 wysokości zimną wodą i dajemy po dwie łyżki stołowe soli i ją rozpuszczamy. Wkładamy do nich mięsa, dopełniamy wodą jeśli mięso nie jest przykryte. Naczynia przykrywamy oraz wstawiamy do lodówki na 24h. Mięsa wyciągamy i osuszamy. Karczek nacieram musztardą chrzanową - ok. 2-2,5 łyżeczki na całość, oraz posypuję przyprawą do gyrosa. Schab: robię w nim dłuuuuugim nożem dość znaczną dziurę. Wkładam do niej suszone morele (ok. 15 dag) - na siłę, ile się zmieści. Górę schabu smaruję delikatnie oliwą o posypuję rozmarynem - ok. 1/2 łyżeczki. Mięsa zostawiam do delikatnego zamarynowania na 2h. Piekarnik nastawiam na 170 stopni, na dół piekarnika wstawiam blachę (u mnie taka na prostokątne ciasto) i wlewam tam ok. litra wody (później możesz sprawdzać, czy cała nie wyparowała - wtedy trzeba dolać, dzięki niej mięsa są soczyste i kapiący tłuszczyk nie przypala się do blachy. Mięska kładę na kratce w połowie wysokości piekarnika. Na 10 minut przed końcem pieczenia na schabie rozsmarowuję marmoladę morelową - ok. 2 łyżeczek. Jeśli chodzi o czas, to szczerze za każdym razem jest inny - jeszcze nie ogarnęłam od czego to zależy. Dzisiaj piekły się 1h i 45 minut. Piekarnik wyłączam i daję im jeszcze dojść w środku. Do obiadu da sie kroić od razu na grubsze plastry. A jeśli chcesz na kanapki, polecam całkowicie wystudzić i włożyć do lodówki na najwyższą półkę na minimum 1h - wtedy dają się super cienko pokroić. Nam od jakiegoś czasu większość wędlin (są wyjątki) nie smakuje i to co z nich się robi po 2-3 dniach napawa mnie wręcz obrzydzeniem - wolę nie myśleć, co jest w nie pakowane. A te mięska zdecydowanie dłuuuuuuużej wytrzymują i cały czas są świeże. Smacznego
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuje. Dostałam ślinotoku
W najbliższym czasie zrobie na pewno.
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MUSZE to zapisać :ślina:
|
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() trochę mnie nie było ale czasu brak niestety Kash- do Ciebie ogromna prośba kochana, czy mogłabym prosić o linka z tymi zdjęciami efektów hula-hop? bo nie wiem jak tu się szuka wątków ![]() W sobotę poszłam na imprezę bo otworzył znajomy taki bar/pub i było super, niestety humor zepsuł mi Tż cały czas dzwoniąc, bo on nie chciał iść a co chwilę mi dzwonił i wypisywał kiedy będę w domu, ale przynajmniej trochę sobie pogadałam ze znajomymi, bo było mnóstwo ludzi ![]() u mnie dużo pracy, zbieram na kolejną ratę za mieszkanie i dużo pracuję ostatnio mój ojciec doprowadza mnie do szału, ale szkoda gadać w ogóle co on odwala od dzisiaj stosuję dietę, chcę zgubić co prawda 2 kg ale mam obtłuszczone i sflaczałe nogi i tyłek i trzeba nad tym popracować, no i kupiłam sobie hula-hop dzisiaj nie umiem kręcić ale postaram się nauczyć![]() jestem na bieżąco z wątkiem i mam nadzieję że u tych co jest źle szybko się poprawi, a u tych co dobrze, będzie tak cały czas
|
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
a co tu taka cisza ![]() kraven fajne, że wypoczęłaś na urlopie mi też by się przydał, ale na razie nici, praca, praca, praca Anastazja kciuki za dietę lecą do Ciebie ![]() u mnie nic ciekawego weekend spokojny i dobrze, bo choć troszkę odpoczęłam dziś niestety znów intensywny tydzień się zaczął ale jak to mówią byle do piątku
|
#4498 |
|
Konto usunięte
|
Mnie w środę czeka godzina zero, czyli usuwanie ósemeczek. Na razie jeszcze na luzie podchodzę do tego. Ciekawe jak będzie z czasem...
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Przepraszam, że nie odpisuję.. Właśnie wprowadził się do mnie nowy współlokator Niby miły i w ogóle, ale jakoś nie przypadł mi za bardzo do gustu... tatuaże i te sprawy Oby do czerwca...Poza tym zrobiłam sobie pycha pastę z makreli Niedługo lecę znowu na zajęcia i tak do 18.15 Ogólnie mam teraz ciężkie tygodnie, bo do końca następnego tyg muszę oddać licencjata, a właściwie do środy, bo w czwartek do Tż wyjeżdżam |
|
|
|
#4500 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kraven pisz, czy widzialas co fasolek ma miedzy nogami ![]() No i dzien dobry Moj tż znowu caly tydzien w szkole, wiec musze sobie radzic sama wczoraj jechalam z Lenką do bdg do ortopedy na kontrole bioderek. Cale szczescie ze mama jechala ze mną, bo jakbym sama miala jechac to A-r-m-a-g-e-d-o-n ale nic to, dalim rade![]() Niestety mojemu tż nie uda sie naraazie zmienic prace Ale itak jestem z niego dumna, że probowałW temacie mojej diety to porazka taa schudne napewno Chyba musze poprosić tż zeby napuścił na mnie szanowną mamusie. Powie mi pare słów o tym jak wyglądam i znowu sie za siebie wezme---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.

jak tak dalej pójdzie to obskoczę wszystkie imprezy w tym roku ( a jest ich baaardzo dużo) w jednych butach, o ile dadzą radę bo niestety wszystko wskazuje na to, że ich żywot powoli się kończy
.
szacuneczek
Bo mnie tez zmotywowałas
Ale widze, ze jestes dobrej myśli, a to bardzo duzo w walce z chorobą ! tak trzymaj
tak nie kobieco
:mdleje :

u nas pieczone ziemniaczki, jajko sadzone, fasolka szparagowa i maślanka 
1.09.2012

a to moze stad ten chroniczny ból głowy?

bolało jak cholera a dziś wyglądam jakbym miała bliskie spotkanie twarzy z asfaltem