Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 16:15   #4471
agacia_cz
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Kurcze... mnie ciągle i to tak, że nie mogę nawet nic sensownego zrobić...
Zmykam się położyć...
też miałam takie bóle ale na szczeście przeszły same
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 16:24   #4472
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Kurcze... mnie ciągle i to tak, że nie mogę nawet nic sensownego zrobić...
Zmykam się położyć...
ehh znam ten ból... przeszywający w okolicy kości ogonowej
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Ojj, tylko zanim my komodę kupimy pewnie w październiku. Teraz rzeczy nie piorę, jedynie te dostane wyprałam i te z lumeksów. Ale to razem z naszymi. Potem kupię proszek dla dzieci i popiorę, ale teraz chyba nie ma sensu, bo po 1. nie mam gdzie tego poukładać, po 2. i tak się chyba zakurzy do stycznia i trzeba będzie prać jeszcze raz
źle Ciebie zrozumiałam Ty piszesz, że spakowana jesteś narazie w kartony, a ja mam komodę w kartonie reszta też w reklamówkach zacznę prać i prasować jak złoży mi komódkę

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 16:40   #4473
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Myślicie, że wpuszczą tż razem ze mną na usg w poradni usg? Bo nie zapytałam, a potem sie okaże , że nie wpuszczą i na darmo będzie przyjezdzał.
Hmm ale pewnie tak, o czemu by nie. Najwyzej jako cięzarna postawie na swoim :P
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 17:09   #4474
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Myślicie, że wpuszczą tż razem ze mną na usg w poradni usg? Bo nie zapytałam, a potem sie okaże , że nie wpuszczą i na darmo będzie przyjezdzał.
Myślę, że nie będzie problemu, bo niby dlaczego ?! Mój mąż jest ze mną na każdym usg.
Stary 2011-09-06, 17:11   #4475
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
kochane współtowarzyszki
na 19 idę na usg połówkowe z tż trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze bo mam stresa...

Cytat:
A tak w ogóle, to coś mi się stało... jak chodzę, próbuję wstać itp., to strasznie boli mnie jedno miejsce na wysokości końca pleców i początku pupy po prawej stronie
jak do końca tygodnia nie przejdzie, to chyba się przejdę do lekarki rodzinnej gdyby nie Maleństwo pewnie wzięłabym tabletę/ jakąś maść przeciwbólowo-rozgrzewającą

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Ja mam nadzieję, że jak poukładam w szufladach, to się nie okurzy
mnie boli prawie od samego początku, lekarz mówił, że najprawdopodobniej coś uciska na nerw i nie da się z tym nic zrobić

a w jakim proszku będziesz prać? słyszałam, że najlepszy jest Lovella

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
źle Ciebie zrozumiałam Ty piszesz, że spakowana jesteś narazie w kartony, a ja mam komodę w kartonie reszta też w reklamówkach zacznę prać i prasować jak złoży mi komódkę
:brzyda l:

Cytat:
wpuszczą
Stary 2011-09-06, 17:12   #4476
anankee
Rozeznanie

mnie od jakiegoś tygodnia przeokropnie z rana boli kość łonowa aauć.... w dzień jak rozchodzę to przestaje, ale rano to masakra. Pamiętam że z Emi też tak miałam ale chyba później

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 17:18   #4477
Haniula
Zakorzenienie

dziewuszki my po wizycie
Moja 100% dziewczynka ( widziałam pipuche)jest zdrowa, rośnie jak na drożdzach, wazy 244g i ma bodajze 15,8cm
pan doktor sie smiał ze bedzie z niej niezla akrobatka, bo bardzo aktywna byla
łozysko mam nadal z przodu, ale sie uniosło i moge czuć ruchy, wiec jestem teraz juz pewna, ze to pukanie to moja córcia'
Ze nie było ze mną tz to mam nagrane całe usg na płycie , i bicie serduszka

a mnie jak troche wiecej chodze boli cała miednica, kośc krzyzowa najbardziej i tak jakby spojenie łonowe. Wlasnie dziś o to pytałam, i niestety ale niektóre kobiety tak maja pod wpływem hormonów wiezadła sie rozciągaja czy cos

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-09-06 o 17:19
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 17:31   #4478
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziewuszki my po wizycie
Moja 100% dziewczynka ( widziałam pipuche)jest zdrowa, rośnie jak na drożdzach, wazy 244g i ma bodajze 15,8cm
pan doktor sie smiał ze bedzie z niej niezla akrobatka, bo bardzo aktywna byla
łozysko mam nadal z przodu, ale sie uniosło i moge czuć ruchy, wiec jestem teraz juz pewna, ze to pukanie to moja córcia'
Ze nie było ze mną tz to mam nagrane całe usg na płycie , i bicie serduszka

a mnie jak troche wiecej chodze boli cała miednica, kośc krzyzowa najbardziej i tak jakby spojenie łonowe. Wlasnie dziś o to pytałam, i niestety ale niektóre kobiety tak maja pod wpływem hormonów wiezadła sie rozciągaja czy cos

no, zaraz dziewczyn będzie więcej niż chłopaków :brzyda l:
Stary 2011-09-06, 17:37   #4479
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
tak kochana stówka tylko za plecki i buziepóki co jest ładnie oby tak było tez u Ciebie
ślub mamy17września juz za 2tyg
ciesze sie, ze pomoglo
a slub juz tuz tuz...ach, we wrzesniu...fajny miesiac na slub moim zdaniem dla moich rodzicow byl bardzo szczesliwy
mam nadzieje, ze bedziesz miala super pogode no i pieknie wygladala
oczywiscie mam nadzieje, ze pochwalisz sie jakimis zdjeciami

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
A i dzisiaj na 21 polskiego czasu wizyta trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez kasiahexe
ale mowimy ze dugi rok mu leci dlatego jak skonczysz 16t1d to sie mowi ze zaczeło sie 17 tydzien
i z tego co widze to dużo lekarzy liczy w ten sposób a wic chyba oni sie na tym znaja
to moje sie nie zna, bo liczy tylko to co skonczone
Cytat:
Z tę-tem rozmawiam i rozmawiam, ale zauważyłam, że nic do niego tak nie przemawia jak jego głupie błędy jakie popełnia.
to w koncu mial to badanie,czy tylko na alk?

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
ja chce córcie
czarujemy...
swoja droga to zaskoczylo mnie,ze chcesz kolejna corcie a nie synka tym razem
ale nie ma sprawy, lepiej dla Agatka i dla mnie

Cytat:
Napisane przez Kamciurka
teraz skorzystałam w pracy z komputera kolegi, bo u siebie nie mam netu, kolega biedny chory i zwolnił się do domu, wiec musiałam zasiąść tu swoją szanowną
bardzo nam milo!

Cytat:
Napisane przez staraupa Pokaż wiadomość
kochane współtowarzyszki
na 19 idę na usg połówkowe z tż trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze bo mam stresa...
na pewno bedzie wszytsko dobrze
ale na wszelki wypadek kciuki zacisniete

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziewuszki my po wizycie

ale maly wielkoludek z niej, super !

a ja chcialam pomoc mamie w domu, a ze mam sie oszczedzac, to stwierdzilam,ze chociaz jej poprasuje,zeby wieczory miala wolne... i co ? i chyba spartaczylam jej koszule
najgorsze jest to, ze super w niej wyglada i taka zla jestem na siebie... ((
wcisnelam pare i poszedl kamien i teraz jest jakas taka brunatna plama...

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 17:47   #4480
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Miał na alkomat, ale oczywiście jak to w jego stylu nie zgodził sie z wynikiem i policajntka zaproponowała mu badanie krwi. Oczywiscie zgodził się i dzis rano miał badanie. Po badaniu mu tylko zasugerowałam, że może będą badali pod kątem narkotyków.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 17:53   #4481
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Weź nospę i jak nie pomoże zadzwoń do gina.Mi czasmi też tak macica twardnieje i muszę brac magnez 3x2 i nospe doraźnie.A właśnie jak trzeba brac 3 razy dziennie to co 8 godzin w ciągu doby ,czy rano,po południu i na noc, bo ja już sama nie wiem
Dzwoniłam do lekarza i faktycznie powiedział, żebym wzięła nospę. Teraz też troszkę mnie boli. Wezmę jeszcze jedną na noc i zobaczymy rano.
Jeśli lekarz mówi, że 3 razy dziennie masz brać leki, to rano, w południe i wieczorem. Jakbyś miała brać w nocy (czasami dzieciom tak każą dawać), to wtedy jasno to zaznaczają

Cytat:
Powinni wpuścić. A nawet jak nie wpuszczą (ale wpuszczą ), to i tak nie na darmo przyjedzie, bo zawiezie Ciebie i swoje przyszłe dziecko, więc to już jest powód
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 19:05   #4482
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

Hej.
Mam pytanko do Was mamusie. Czy zdarzyła się Wam zasłabnąć??? Mi już dwa razy raz na rozpoczęciu roku u córki - wyprowadzili mnie. I dziś na wynikach rano... nie wiem, w pierwszej ciąży tak nie miałam. Troszkę dziś się tym zmartwiłam.
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:15   #4483
19mala83
Raczkowanie

Witam wszystkie Mamusie trochę mnie nie było, ale próbowałam czytać więc powiedzmy że jestem w miarę na bierząco
Mamuśki gratuluję dziewczynek
Witam wszystkie nowe mamusie.
Ja miałam dzisiaj usg połówkowe i wszystko dobrze, maleństwo zdrowe, rośnie, waży ok 440 g i taka mała niespodzianka z Natalki zrobił się hm....właśnie nie wiem jak będzie miał na imię bo będzie chłopiec a na imię dla chłopca nie mam pomysłu
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:21   #4484
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
też miałam takie bóle ale na szczeście przeszły same
Mam nadzieję, bo nic w domu nie mogę zrobić no i spanie mam do kitu

Cytat:
ehh znam ten ból... przeszywający w okolicy kości ogonowej
U mnie to bardziej na prawo boli

Cytat:
Myślę, że bez problemu

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
mnie boli prawie od samego początku, lekarz mówił, że najprawdopodobniej coś uciska na nerw i nie da się z tym nic zrobić

a w jakim proszku będziesz prać? słyszałam, że najlepszy jest Lovella
szkoda a już chciałam nawet do koleżanki aptekarki pisać o pomoc

Mam proszek taki pozasklepowy, co ponoć dla dzieci jest dobry, nie uczula itp.

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Hej.
Mam pytanko do Was mamusie. Czy zdarzyła się Wam zasłabnąć??? Mi już dwa razy raz na rozpoczęciu roku u córki - wyprowadzili mnie. I dziś na wynikach rano... nie wiem, w pierwszej ciąży tak nie miałam. Troszkę dziś się tym zmartwiłam.
Ja słabnę za prawie każdym razem w Kościele, czasem w jakimś markecie
noszę przy sobie zawsze małą buteleczkę wody, no i jak czuję, że coś nie tak, to siadam... choćby na ziemi
_________________________ ____
Mąż kończy właśnie składać komodę i jutro robimy przemeblowanko w sypialni
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:23   #4485
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
\

[/COLOR]
uuuuuummmmmmmm
Przysyłam fluidki dziewczęce

Współczuję zakazu seksiku, jeju to jest męczarnia!!!!!! No ale dobrze, że z dzidzią ok jest!
dzieki ano meczarnia niestety
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

czarujemy...
swoja droga to zaskoczylo mnie,ze chcesz kolejna corcie a nie synka tym razem
ale nie ma sprawy, lepiej dla Agatka i dla mnie
dzieki
no wlasnie chyba dlatego, ja lubie sukienusie, rozowe skarpetki z hello kitty buahahhaha i kucyki, oj jak bedzie chlopiec to bedzie mial ciezko moja cora tez woli dziewczynke i mowi mamo jak bedzie chlopak to skarpetki z hello kitty bedziemy mu zakladac na noc
wiadomka najwazniejsze by zdrowe bylo, reszta mnie nie obchodzi

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 19:31   #4486
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Bebi syropek? a lekarza pytałaś? do takowych srodkow mozna sie przyzwyczaic i pozniej bedzie jeszcze trudniej... bezpieczniejsze jest picie wody z miodem na czczo, activia codziennie, można do niej dosypać jeszcze otręby (najlepsze owsiane) albo siemie lniane. Pomaga naprawdę no oczywiscie ruch tez jest wskazany
Ale Pani w aptece mi też go poradziła. Najpierw dwa razy dziennie, później raz na czczo jak się już wyreguluje pomału odstawić. Takie cuda jak piszesz kochana to na mnie nie działają

Ja kupiłam już proszki " Dzidziuś". W Intermarche kosztuje pół kilo 4,99 zł. (W innym marketach zdarza się kupić drożej).

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:38   #4487
Mijus
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Mijus, jezeli chodzi o wozki, to chicco by u mnie odpadl przez podwojne kolka i podwojna raczke - ciezko by sie prowadzilo go jedna reka
Ten drugi odpadlby ze wzgledu na kolka gumowe. Najprawdopodobniej bedzie jeszcze snieg,jak na swiat przyjda nasze pociechy i jakos nie widze ich na trudnym terenie.
Trzeci jest bardzo ladny jednak cena...no i troszke ciezki, ale jak mieszkasz w domku lub mieszkaniu z winda to raczej nie problem
Poza tym wybralas jakies takie "nietypowe" wozki, to znaczy takie, o ktorych jest chyba malo opinii, albo sie myle.

No właśnie te kółka to jednak będzie problem Muszę się zdecydować na duże koła, żeby było wygodnie przebijać się przez zaspy
Mam nadzieje, że mój faworyt zmieni cenę bo jestem nim zachwycona, a jego cena mnie paraliżuje
Mówiąc szczerze też mi się wydaje, że mam jakieś "nietypowe" typy...jakoś tak mi się porobiło

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
zgaga za to mnie meczy;(
Mi pomagają całe migdały - może i Tobie pomogą

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
a nie boisz sie o jakieś infekcje po basenie??
Nigdy niczego nie złapałam i oby tak było dalej Dostałam pozwolenie od lekarza.Stwierdziła, że jak najbardziej mam chodzić, że to świetny pomysł, więc korzystam

Cytat:
witamy nową mamusię!!! b

na kiedy termin? Imię wybrane??
Termin na 25.01
Jeśli chodzi o imię to jeszcze za nim byłam w ciąży ustaliliśmy z tż, że będzie Gabriel lub Gabriela W związku z tym, że ma być córa będzie więc Gabryśka

Dzisiaj zaszalałam i wyciągnełam tż na Festiwal Makaronów do Pizzy Hut Najedliśmy się tak, że myślałam, że dostane drugiego brzucha obok Fajny pomysł z tym "płacisz raz i jesz ile chcesz" - można spróbować wszystkich smaków Jest ich 17, daliśmy radę spróbować 12... Najbardziej śmiać mi się chce z biednego tż który nie ma siły wypić piwa do meczu
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:47   #4488
snesha
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Chciałabym podzielić się z Wami moimi faworytami wózków
Nie mam w tym temacie żadnego doświadczenia Kierowałam się różnymi opiniami przeczytanymi na forach, własną intuicją i gustem. Ceny wózków mnie przerażają, ale na razie nie myślę o tym
Szukam faworyta i wtedy będę rozważać, co dalej. Poszukam używanego, może się znajdzie podobny lub taki sam. Rodzice się odgrażają, że wózek to ich „działka”, więc może coś się uzbiera grosz do grosza
Poniżej moi faworyci:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=348&<osCsid>
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=1299
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=1535&<osCsid>

Zupełnie nie wiem jakie koła powinien mieć wózek czy te małe podwójne, dadzą radę po śniegu?
Myślę że z Chicco na śniegu będzie ciężko. Mój faworyt to nr 2 -Elea. Widziałam na żywo w sklepie i dla mnie jest to wózek idealny. Myślę że na niego się skuszę. Nr 3 dla mnie odpada ze względu na brak skrętnych kół - bardzo niewygodny do manewrowania.
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 19:57   #4489
uska000
Zadomowienie

mi niestety migdaly na nic nie pomagaja;/ musi byc rennie;/

dostalam od szwagierki cale pudlo zabawek gryzakow grzechotek;p
mam przebrac co chce a reszte dla kuzynki ktora tez w ciazy tylko ze 3mc

my tez mielismy problem jak okazalo sie ze chlopak;p bo byla Oliwka caly czas;pp

kosci tez mnie bola ogonowa lonowa plecy i jeszcze prawy jajnik czasem;/ masakra;/ coz takie uroki;p

koncze m jak nienawisc ogldac ;p i ide spac dobrej nocki

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 20:04   #4490
NataliaM1103
Rozeznanie

Ja niemam zasłabnięc,ale to pewnie maleństwo pobiera dużo Twojej enrgi i tak potem się dzieje
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 20:06   #4491
myszeczka102
Raczkowanie

cześć Dziewczyny!

Chciałabym dołączyć do Waszego grona Mój termin to połowa stycznia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2s6c35f71elt5ka9.jpg (26,8 KB, 13 załadowań)
myszeczka102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 20:08   #4492
NataliaM1103
Rozeznanie

Mnie natomiast męczy dzisiaj ból w lewej pachwinie,jak się położe to jest dobrze ale jak chodzę to naprawde mocnoo boli.Miałyście tak dziewczyny???

Jutro przychodzi do mnie moja położna a w piatek mam wizyte u lekarza
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 20:11   #4493
staraupa
Raczkowanie

kochane dziękuję za kciuki
Widziałam całego Maciusia, rośnie zdrowo i lekarz mówił że ok Niestety tylko przez moje ciągłe coraz silniejsze i częstsze bóle/skurcze nie mogę pracować i póki co mam dużo leżeć. Jakoś w głowie mi się to nie mieści i mam ogólnie doła że może być coś nie tak Łapią mnie czasem bóle, jak poleżę przechodzą, ale szyjka i łożysko ok, więc nie rozumiem, dlaczego taka panika. Czy Was nigdy nie boli brzuch??
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 20:16   #4494
*Agatek*
Zakorzenienie

ale mi się nudzi załapałam doła z tych nudów

Mnie teraz częściej boli brzuch i przeszywający ból w pochwie do wzgórka łonowego- ale ponoć to 'normalne' boli mnie zazwyczaj rano i wieczorem, wtedy biorę nospę i pomaga bardzo

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 20:29   #4495
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki, ja tylko melduję że wszystko ok
Nadrobiłam po łebkach, bo mam młyn w pracy a w domu dużo zajęć. Dzisiaj jeszce w domu pracowałam :/
Ale z dzidziusiem wszystko ok, tylko jest tak ułożone że ciężko było coś zobaczyć. Nawet się lekarz śmiał, że co on ma mi na zdjęciu dla meża wydrukować, jak on sam nic nie widzi?
Serduszko trzeba będzie zmierzyć na następnej wizycie, może dzidzia się lepiej ułoży
Płeć podejrzał,ale pozwolicie że jeszcze zachowam ją dla siebie i jak na następnej wizycie się potwierdzi to się pochwalę

Buziaki, odezwę się pewnie w sobotę, chyba, że się wcześńiej uda
Gratuluję udanych wizyt, trzymam kciuki za następne

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 21:53   #4496
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Ale Pani w aptece mi też go poradziła. Najpierw dwa razy dziennie, później raz na czczo jak się już wyreguluje pomału odstawić. Takie cuda jak piszesz kochana to na mnie nie działają
Bebi a jak długo stosowałas te naturalne srodki? bo efekty sa ale trzeba na nie czasu

Cytat:
Napisane przez myszeczka102 Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny!
Chciałabym dołączyć do Waszego grona Mój termin to połowa stycznia
Witaj myszeczka

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 22:15   #4497
kasiahexe
Zadomowienie

hej robaczki ?
dzikekuje za kcikuki
wlasnie wrociłam od lekarza
na 70% bedzie LIVIA mała niestety jest troche mniejsza niż ostanio (o 2 dni) ale mowił ze tak teraz bedzie raz bedzie mniejsza a raz wieksza
a do tego robila takie fikołajki ze ciezko ja było zmierzyć
dobranoc

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 22:37   #4498
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Miał na alkomat, ale oczywiście jak to w jego stylu nie zgodził sie z wynikiem i policajntka zaproponowała mu badanie krwi. Oczywiscie zgodził się i dzis rano miał badanie. Po badaniu mu tylko zasugerowałam, że może będą badali pod kątem narkotyków.
ojej, na poczatku zrozumialam, ze oni mu zasugerowali, a wtedy nie byloby kolorowo
a co on na to?

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
dzieki
no wlasnie chyba dlatego, ja lubie sukienusie, rozowe skarpetki z hello kitty buahahhaha i kucyki, oj jak bedzie chlopiec to bedzie mial ciezko moja cora tez woli dziewczynke i mowi mamo jak bedzie chlopak to skarpetki z hello kitty bedziemy mu zakladac na noc
wiadomka najwazniejsze by zdrowe bylo, reszta mnie nie obchodzi

podoba mi sie Twoja cora! Nie poddaje sie i szuka alternatywnych rozwiazan dla swoich potrzeb Poradzi sobie w zyciu

a ja wlasnie nie mam pojecia, jak ubierac dziewczynke mnie to sie troche marza samochody, piraci czy samoloty
nie cierpie kokardek ani tych wszystkich slodkich rozowych wstawek, wiec jak juz bedzie dziewuszka, to bidna bedzie chodzila na chlopczyce, chyba ze stary sie nad nia zlituje i cos tam przemyci słitaśnego rozowego

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
koncze m jak nienawisc ogldac ;p i ide spac dobrej nocki
o masz...przez mecz polska-niemcy zapomnialam o tym tasiemcu
co tam sie teraz dzieje ?

myszeczka, witamy

Agawooo, gratulacje z udanej wizyty
Troche szkoda, ze nie chcesz zdradzic, co tam sie miedzy nozkami kryje. No, ale poczekamy

Zrobilam dzisiaj eksperyment z muzyka bobasa. Wczoraj mniej wiecej o tej porze jej sluchalam, a jak wylaczylam, to Niespodzianka zaczela mnie "pykac". Kiedy puscilam ponownie, uspokoilo sie pykanie no i pomyslalam, ze sprawdze, jak bedzie dzisiaj. Kiedy znowu zeczela pykac, wlaczylam muzyczke i przestala. Ciekawe, czy naprawde jej sie podoba, czy to ja sobie cos ubzduralam

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 07:15   #4499
bybella
Wtajemniczenie

dziewczynki nie mam kiedy was nadrobić i kiedy pisać, w pracy nie mam możliwosci , a w domu albo tak sie źle czuje, ze musze się położyc popoludniami albo ciagle cos do roboty:/ małe przemeblowanie w pokoju mam

agatek -zapisalam sie do szkoly rodzenia, zajecia dla mnie ruszaja 30 listopada i koszt 350 zł
Stary 2011-09-07, 07:51   #4500
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Bebi a jak długo stosowałas te naturalne srodki? bo efekty sa ale trzeba na nie czasu
Uwierz mi, ze bardzo długo jeszcze przed ciążą, gdy mój organizm zawsze miał z tym problem.

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości