Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 10:45   #4441
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Witajcie ! A ja od dzisiaj pije syropek na zaparcia i aspargin na skurcze Od dzisiaj obiecuję sobie więcej ruchu ! pozdrowienia

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:16   #4442
Mijus
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
Witajcie ! A ja od dzisiaj pije syropek na zaparcia i aspargin na skurcze Od dzisiaj obiecuję sobie więcej ruchu ! pozdrowienia
Mogę poradzić na te "utrudnienia" grejpfruty i winogrona Miałam straszne problemy z zaparciami.
Jem codziennie jednego grejpfruta i dużą porcje winogron, do tego codziennie spacer lub basen na zmianę z ćwiczeniami "aktywne 9-miesięcy" na DVD Mam problem z głowy Codziennie wizyta w WC
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 11:59   #4443
elunia25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Mogę poradzić na te "utrudnienia" grejpfruty i winogrona Miałam straszne problemy z zaparciami.
Jem codziennie jednego grejpfruta i dużą porcje winogron, do tego codziennie spacer lub basen na zmianę z ćwiczeniami "aktywne 9-miesięcy" na DVD Mam problem z głowy Codziennie wizyta w WC
Właśnie mialam do Was pisac o swoim problemie a tu widze już na niego odpowiedz

pozdrawiam wszystkie mamusie i ich maleństwa, my dziś mamy 21t4dz a za 7 dni badanie połówkowe ktorego juz nie mogę się doczekać

Wczoraj przyszły do mnie również probki z ziaji choć pisali że nie wysyłają
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 12:15   #4444
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
dziewczyny rozglądałyście się za pościelą do łóżeczka?
co do poscieli, to podoba mi sie ten sklep
mozna jeden komplet kupic z bajerami,ochraniaczmi itd ( chyba ze ktos sie decyduje na turystyczne lozeczko) i potem dokupic tylko podusie i kolderke
widze ze duzo wzorow sie powtarza

Cytat:
pearpearl znalazłam też narzuty ale chyba bedzie musiała poczekać z zakupem do przyszłego miesiąca ;/ http://allegro.pl/23-rozne-wzory-nar...796267514.html
ladne
szczegolnie te w brazach mi sie podobaja, ale to dlatego,ze mi sie marzy taka sypialnia w drewnie,brazach, bezach i ewentualnia stonowanych pomaranczach

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Ja się w tym mieszam, ale mówię, że jestem w 17 tygodniu, jeśli skończę 16 tygodni i jeden dzień To tak jak dziecko ma kilka miesięcy i mówi się, że tojest jego pierwszy rok życia
ale z drugiej strony, jak skonczy roczek, to nie mowimy, ze to dwulatek
Cytat:
Napisane przez kropeczka
Na dodatek zaczęła mi twardnieć macica Dzisiaj rano w miejscu stwardnienia poczułam promieniujący ból, który na jakiś czas znika a potem znowu się pojawia. Nie wiem czy mam dzwonić do lekarza? Co radzicie?
poobserwuj sie jeszcze
jak bol bedzie sie nasial i wracal z wieksza czestotliwoscia, to wtedy zadzwon i sie poradz lekarza
lepiej dmuchac na zimne

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
ja tez zrobiłam oczyszczanie, głównie ze względu na ślub ale i tak bym zrobiła bo juz mnie moje plecy przerażałyu mnie twarz z plecami kosztowała100i powiem ci że jak na razie nie narzekam jest fajnie z moją buzią

dosłali mi poduszke własnie!!! dzisiaj pierwszy dzien testów

ale zaplacilas 100 z pleckami, a ja tylko twarz...
no,ale nie narzekam na nia, bo czesto robi mi taka super cene, ze jestem w szoku
a w duzym miescie za oczyszczanie to trzeba zaplacic sporo wiecej
no i fajnie,ze jestes zadowolona - moze ja tez bede
a kiedy slub???

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Mijus, jezeli chodzi o wozki, to chicco by u mnie odpadl przez podwojne kolka i podwojna raczke - ciezko by sie prowadzilo go jedna reka
Ten drugi odpadlby ze wzgledu na kolka gumowe. Najprawdopodobniej bedzie jeszcze snieg,jak na swiat przyjda nasze pociechy i jakos nie widze ich na trudnym terenie.
Trzeci jest bardzo ladny jednak cena...no i troszke ciezki, ale jak mieszkasz w domku lub mieszkaniu z winda to raczej nie problem
Poza tym wybralas jakies takie "nietypowe" wozki, to znaczy takie, o ktorych jest chyba malo opinii, albo sie myle.

Tak na marginesie, to zazdroszcze mozliwosci basenu i cwiczen. Tak bym chciala moc sie troche poruszac

Zoska, za udana wizyte.
A rozmawials juz z tztem?

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 12:29   #4445
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Bebi syropek? a lekarza pytałaś? do takowych srodkow mozna sie przyzwyczaic i pozniej bedzie jeszcze trudniej... bezpieczniejsze jest picie wody z miodem na czczo, activia codziennie, można do niej dosypać jeszcze otręby (najlepsze owsiane) albo siemie lniane. Pomaga naprawdę no oczywiscie ruch tez jest wskazany

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 12:40   #4446
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość

Weź nospę i jak nie pomoże zadzwoń do gina.Mi czasmi też tak macica twardnieje i muszę brac magnez 3x2 i nospe doraźnie.A właśnie jak trzeba brac 3 razy dziennie to co 8 godzin w ciągu doby ,czy rano,po południu i na noc, bo ja już sama nie wiem
kochana ja mam Asmag forte brać 3razy dziennie po 2 tablety rano, popołudniu i wieczorem
Cytat:
na skurcze to odradzam więcej ruchu mi ginka kazała się mniej ruszać właśnie ze względu na nie
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

ale zaplacilas 100 z pleckami, a ja tylko twarz...
no,ale nie narzekam na nia, bo czesto robi mi taka super cene, ze jestem w szoku
a w duzym miescie za oczyszczanie to trzeba zaplacic sporo wiecej
no i fajnie,ze jestes zadowolona - moze ja tez bede
a kiedy slub???

tak kochana stówka tylko za plecki i buziepóki co jest ładnie oby tak było tez u Ciebie
ślub mamy17września juz za 2tyg

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 12:54   #4447
uska000
Zadomowienie

hej mamuski ja sie pol dnia uzeralam z rozliczeniem faktur;/ nareszcie skonczylam;/

ci z ziaji sa dziwni mi tez pisali ze nie a potem w skrzynce probki;p

na zaparcia nie wiem co robie ale mialam tylko raz w ciazy;p

zgaga za to mnie meczy;(

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 12:54   #4448
kasiahexe
Zadomowienie

dzien doberek
ja dzisiaj jestem sama w pracy bez meża co oznacza ze latam jak potluczona niby nic sie nie dzieje ale kazdy klient jest moj kazdy telefon musze odebrac :/
do tego w nocy bolały mnie tak jak by zyły po wewnetrznej stronie lokci inie mog lam spac :/

A i dzisiaj na 21 polskiego czasu wizyta trzymajcie kciuki

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Może jestem niesprawiedliwa, ale chciałabym , żeby zrobili mu narkotest.

Wróciłam od lekarza ,wszystko ok, dostałam skierowania na kolejne badania i na usg.

A i dostałam u lekarza koleją pakę z ulotkami i mam kolejny płynik do prania, druga butelke z Avent i kremik Sudokrem

A dzis na kolacje kombinuje tagiatelle z kurkami, juz leżą tak długo w lodówce to trzeba je wykorzystac
gratulacje udenej wizyty

Cytat:
a nie boisz sie o jakieś infekcje po basenie??

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

ale z drugiej strony, jak skonczy roczek, to nie mowimy, ze to dwulatek

ale mowimy ze dugi rok mu leci dlatego jak skonczysz 16t1d to sie mowi ze zaczeło sie 17 tydzien
i z tego co widze to dużo lekarzy liczy w ten sposób a wic chyba oni sie na tym znaja

co do łozeczek to ja sie zastanawiam nad jednym turystycznym zeby miec go w PL bo tam sie musismy duzo przemieszczac :?

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 13:03   #4449
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Położyłam się na chwilę i zasnęłam.

Mdli mnie, niedobrze i głowa boli

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Inutil dla Tzata robie gulasz z papryka i sosikiem, a dla siebie smietanowy mniam
a więcej szczegółów???

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Wróciłam od lekarza ,wszystko ok, dostałam skierowania na kolejne badania i na usg.

A i dostałam u lekarza koleją pakę z ulotkami i mam kolejny płynik do prania, druga butelke z Avent i kremik Sudokrem

A dzis na kolacje kombinuje tagiatelle z kurkami, juz leżą tak długo w lodówce to trzeba je wykorzystac
super, że dostajesz takie paki no i wsio ok maluch się nie ujawnił?
Stary 2011-09-06, 13:08   #4450
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Z tę-tem rozmawiam i rozmawiam, ale zauważyłam, że nic do niego tak nie przemawia jak jego głupie błędy jakie popełnia.

Niestety tam gdzie chodze do lekarza nie maja usg i muszę czekać na termin w poradni usg.
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 13:09   #4451
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Cześć Dziewczyny
U mnie dzis słoneczny dzień, cieplutko aż chce sie zyc do tego zamówiłam sobie troche ciuszkow ciążowych bo juz nie mam w czym chodzic... Jak przyjdzie prawdziw ajesien to dopiero zacznie sie kombinowanie

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

Ja mam jutro wizyte, to sie upewnie, chociaz wierze ze to bedzie Lenka

aaaaa i się pochwalę KUPILISMY WÓZEK !
Gratuluje zakupu !! chyba pierwszy wózek na wątku X-lander to dobry wybór, wszyscy chwalili co znam

Trzymam z dzidziolkiem za wszystkie wizyty dziś
Mój dalej leniuchuje, niby 18 tydzien to jeszcze wczesnie ale chociaz delikatnie pukać by zaczął mamusie

Była mowa o zaparciach... ja raz mam raz nie, pomaga mi kawka z cieplym mleczkiem rano, a na wieczor kilka sliwek suszonych

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 13:28   #4452
uska000
Zadomowienie

Inutil a wiec gulasz to miesko, papryka, cebulka i fix gulaszowy z biedrony;p
a sosik smietanowy to:
1 rozpuść w kubku 1 kostkę bulionu
2 wlej do garneczka
3 do gotującego sie bulionu wlej opakowanie śmietanki 18% 200ml
4 pogotuj troche...
5 weź kubek. wypełnij połowe niego zimną wodą i wsyp 4 łyżki czubate mąki wymmieszaj to na jednolitą masę
6 wlej z kubka do garnka i mieszaj mąka powinna zrobić efekt gęstego sosu jeśli tego nie zrobiła zrób jescze jedną porce tej wody z mąką tylko pamiętaj aby długo gotować .
mozna dodac jeszcze zieleninki;p
a na szybko to rozpusczam srek smietankowy kostki 2 i 2 lyzki smietany gestej i tez pycha

Stary 2011-09-06, 13:47   #4453
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Inutil a wiec gulasz to miesko, papryka, cebulka i fix gulaszowy z biedrony;p
a sosik smietanowy to:
1 rozpuść w kubku 1 kostkę bulionu
2 wlej do garneczka
3 do gotującego sie bulionu wlej opakowanie śmietanki 18% 200ml
4 pogotuj troche...
5 weź kubek. wypełnij połowe niego zimną wodą i wsyp 4 łyżki czubate mąki wymmieszaj to na jednolitą masę
6 wlej z kubka do garnka i mieszaj mąka powinna zrobić efekt gęstego sosu jeśli tego nie zrobiła zrób jescze jedną porce tej wody z mąką tylko pamiętaj aby długo gotować .
mozna dodac jeszcze zieleninki;p
a na szybko to rozpusczam srek smietankowy kostki 2 i 2 lyzki smietany gestej i tez pycha
mm, taki śmietankowy brzmi smacznie
a do gulaszu jakie mięso dajesz? Bo ja nigdy nie robiłam takiego prawdziwego a mam smaka

dzisiaj jednak będzie leczo, ja zjem sobie do placków, tż z cukrem i na jutro będzie obiad
Stary 2011-09-06, 13:48   #4454
eliza1984
Zadomowienie

Przyjechała do mnie siostra z synkiem,poszłysmy razem do lumpka ,a tam ceny 65zł /kg .Wiec tylko poogladałam i wyszłam bo zaczęłam się słabo czuć ,a do tego brzuch zaczął mnie bardzo boleć.Ledwo do domu doszłam i dostałam strasznej biegunki.Normalnie masakrejszyn i siostra pojechała bo mały był śpiacy.Mam zamiar iść do jeszcze jednego lumpka ,ale to na pewno nie sama bo jak szłam z siostra to już miałam jazdy ,ze piszczało mi w uszach i słabo mi się robiło.
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 13:53   #4455
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
mm, taki śmietankowy brzmi smacznie
a do gulaszu jakie mięso dajesz? Bo ja nigdy nie robiłam takiego prawdziwego a mam smaka

dzisiaj jednak będzie leczo, ja zjem sobie do placków, tż z cukrem i na jutro będzie obiad
miesko gulaszowe;p tak sie nazywa u mnie w sklepie, albo kawalek karkowki, albo od szynki;p co mam byle nie drob;p pycha

Stary 2011-09-06, 13:58   #4456
kamciurka
Zakorzenienie

hej kochane
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
super!!! gratulacje!!! córkę z pearl rozdaliśmy która jeszcze chętna, która???
ja chce córcie
Cytat:
czesc mamuski

gratuluje udanyh wizyt i dziewczynek

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Haniu gratuluje wozka tem bym chciala juz kupic;/

cos Kamciurka sie nie odzywa;/

dzisiaj placki ziemniaczane z sosikiem
obecna :brzyda l:

wracam do Was cała i zdrowa miałam ostatnio zalatany okres, a wczoraj wylądowałam na IP bo będąc w pracy dostałam plamień, na szczescie okazało się, ze zaszaleliśmy z TZ za bardzo w sobotę i masz babo placek, znowu zakaz seksiku mimo, iż ostatnio lekarz pozwolil powoli próbować, ale jak tu próbować powoli po takiej przerwie najważniejsze, że wszystko ok.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, dziewczynek, chłopców i trzymam kciuki za te które mają wizyty przed sobą.
Moja dzidzia szaleje w brzuszku jakis szatan mały
pytałam mojego lekarza jak on sie ustosunkuje do tego liczenia i tygodni i powiedział mi, że on liczy kazdy rozpoczęty tydzień, uzasadnił to tym, ze jak kobieta jest w 9 miesiącu ciąży, to wcale nie znaczy ze ma już 9 miesięcy za sobą i tak samo jest z tygodniami
pozdrawiam Was, ściskam i do zobaczenia wieczorem
teraz skorzystałam w pracy z komputera kolegi, bo u siebie nie mam netu, kolega biedny chory i zwolnił się do domu, wiec musiałam zasiąść tu swoją szanowną

Niki

Alex

Edytowane przez kamciurka
Czas edycji: 2011-09-06 o 14:00
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 14:05   #4457
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
My dziś z Lenka na 15 jedziemy do doktora Trzymajcie kciuki aby wszystko było wporzadku !
pozniej planuje polatac na miescie z mamą
kciuki zaciśnięte!!!
Cytat:
Witam serdecznie wszystkie mamusie
Od jakiegoś czasu pozwoliłam sobie podglądać ten wątek i dzisiaj postanowiłam się uaktywnić
Czytając Wasze wiadomości czuję, że nie jestem sama i dodaje mi to energii. W związku z tym, że 6 miesięcy temu z tż zmieniliśmy miejsce zamieszkania i jestem strasznie osamotniona, internet stał się moim przyjacielem Generalnie raczej jestem typem który więcej czyta niż się udziela, ale w zaistniałej sytuacji postanowiłam się odważyć do czynnego udziału
Los nam sprawił niespodziankę i zrobił nam prezent w nowym miejscu w postaci maleństwa w brzuszku
Jestem w 18 tyg. i na 90% będzie dziewczynka. Kolejne badania mam 14.09 i już nie mogę się doczekać
Życzę wszystkim miłego dnia
witamy nową mamusię!!! b

na kiedy termin? Imię wybrane??

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
hej kochane

ja chce córcie
uuuuuummmmmmmm
Przysyłam fluidki dziewczęce

Współczuję zakazu seksiku, jeju to jest męczarnia!!!!!! No ale dobrze, że z dzidzią ok jest!

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 15:08   #4458
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
ale juz dlugo sie nie spotkałam z takim lumpem gdzie na wage jest a szkoda bo te malusie takie lekkie ze mozna by sporo nabrac, a wycenione to nieraz az przesada
mam kilka miejsc na wagę mniej lub bardziej popularnych, a ostatnio najczęściej chodzę do takiego z wyceną, gdzie dziecięce ciuszki od 3 zł się zaczynają i najlepiej iść jak jest -50%

Cytat:
mmm u mnie też placki ziemniaczane. A z jakim sosikiem robisz? Bo ja mam ochotę na jakiś, a tż namawia na cukier puder

a nie wiem kto kupuje dziecku cały czarny wózek
Ja uwielbiam placki z gęstą śmietaną

Dzisiaj widziałam babkę z czarnym wózkiem, jedynie wykończenie w kwiatki... a słońce nieźle dawało, więc wolę nie myśleć ile 'C miała dzidzia w gondoli

Cytat:
Witam serdecznie wszystkie mamusie
Od jakiegoś czasu pozwoliłam sobie podglądać ten wątek i dzisiaj postanowiłam się uaktywnić
Czytając Wasze wiadomości czuję, że nie jestem sama i dodaje mi to energii. W związku z tym, że 6 miesięcy temu z tż zmieniliśmy miejsce zamieszkania i jestem strasznie osamotniona, internet stał się moim przyjacielem Generalnie raczej jestem typem który więcej czyta niż się udziela, ale w zaistniałej sytuacji postanowiłam się odważyć do czynnego udziału
Los nam sprawił niespodziankę i zrobił nam prezent w nowym miejscu w postaci maleństwa w brzuszku
Jestem w 18 tyg. i na 90% będzie dziewczynka. Kolejne badania mam 14.09 i już nie mogę się doczekać
Życzę wszystkim miłego dnia
Witaj

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
snesha twoje też piękne ten materac jest sprężynowy ale kieszonkowy z tego co mówili znajomi którzy go maja właśnie dzięki temu że każda sprężyna jest w osobnej kieszeni nie czuć ja np druga osoba się obraca a mój chłop jest duzy więc chyba bym podskakiwała
Ja tak mam na sprężynowym, że jak mój Mąż w nocy chce się okręcić na drugi bok, to ja mam przymusowy podskok:P
_________________________ ______
Hi

Na obiadek pyrki ze serkiem wiejskim
Rano Mąż zrobił śniadanko - całą patelnię jajecznicy + grzanki i kawka

No i kupiliśmy komodę na rzeczy Malucha udało nam się znaleźć ten sam model i kolor co mamy całą sypialnię i to za jedyne 230 zł

Taką o:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg forte-komoda-smarti-smik25.jpg (29,5 KB, 11 załadowań)
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 15:23   #4459
anankee
Rozeznanie

jak tak czytam to chyba byście mnie zlinczowały, bo ja własnie mam wózek czarny ale ze wstawkami z kwiatków biało czerwonych
Emi w gondoli jeździła w zimie więc wsio rybka jaki kolor wózka

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 15:35   #4460
uska000
Zadomowienie

ale maly dzis daje popalic kopie i kopie

jajniki mnie cos bola chyba mnie pokopal;p

jade teraz do szwagierki

buziaak

Stary 2011-09-06, 15:36   #4461
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
jak tak czytam to chyba byście mnie zlinczowały, bo ja własnie mam wózek czarny ale ze wstawkami z kwiatków biało czerwonych
Emi w gondoli jeździła w zimie więc wsio rybka jaki kolor wózka
No ja rozumiem taką kolorystykę na zimę, ale latem

My chyba będziemy szukać czegoś w kolorach oliwka/rdzawy/brąz
G. 9.1O.18
Stary 2011-09-06, 15:37   #4462
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam placki z gęstą śmietaną

Dzisiaj widziałam babkę z czarnym wózkiem, jedynie wykończenie w kwiatki... a słońce nieźle dawało, więc wolę nie myśleć ile 'C miała dzidzia w gondoli

No i kupiliśmy komodę na rzeczy Malucha udało nam się znaleźć ten sam model i kolor co mamy całą sypialnię i to za jedyne 230 zł

Taką o:
fajna komoda, ja na razie mam wszystko w kartonie

anankee ja bym nie zlinczowała, bo jestem ogólnie wielbicielką czarnego. I podobają mi się kolorystycznie wózki czarne ze wstawkami kolorowymi, takie jak te.. ale żal dziecka latem w gondoli w takim wózku trochę
http://www.google.pl/imgres?q=w%C3%B...0&tx=126&ty=67
http://bejbi.eu/sklep/eljot-wozek-ca...w-pi-1242.html
Stary 2011-09-06, 15:42   #4463
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
ja to samo mam czeka na pansia aż przyjedzie i złoży

Stary 2011-09-06, 15:46   #4464
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
ja w reklamówkach
Ale może w tym tygodniu w końcu wszystko wypiorę, poprasuję i poukładam

Od czasu jak dzidzia non stopa się rusza mam wenę na urządzanie gniazdka nawet Mąż tak ma, zresztą od paru dni lubi trzymać dłoń albo słuchać co się tam dzieje

Niedługo zacznę robić obrazek nad łóżeczko
G. 9.1O.18
Stary 2011-09-06, 15:56   #4465
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ojj, tylko zanim my komodę kupimy pewnie w październiku. Teraz rzeczy nie piorę, jedynie te dostane wyprałam i te z lumeksów. Ale to razem z naszymi. Potem kupię proszek dla dzieci i popiorę, ale teraz chyba nie ma sensu, bo po 1. nie mam gdzie tego poukładać, po 2. i tak się chyba zakurzy do stycznia i trzeba będzie prać jeszcze raz
Stary 2011-09-06, 15:57   #4466
staraupa
Raczkowanie

kochane współtowarzyszki
na 19 idę na usg połówkowe z tż trzymajcie kciuki, żeby wszystko było dobrze bo mam stresa...
staraupa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 16:04   #4467
bambusiek
Zakorzenienie

A tak w ogóle, to coś mi się stało... jak chodzę, próbuję wstać itp., to strasznie boli mnie jedno miejsce na wysokości końca pleców i początku pupy po prawej stronie
jak do końca tygodnia nie przejdzie, to chyba się przejdę do lekarki rodzinnej gdyby nie Maleństwo pewnie wzięłabym tabletę/ jakąś maść przeciwbólowo-rozgrzewającą

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Ojj, tylko zanim my komodę kupimy pewnie w październiku. Teraz rzeczy nie piorę, jedynie te dostane wyprałam i te z lumeksów. Ale to razem z naszymi. Potem kupię proszek dla dzieci i popiorę, ale teraz chyba nie ma sensu, bo po 1. nie mam gdzie tego poukładać, po 2. i tak się chyba zakurzy do stycznia i trzeba będzie prać jeszcze raz
Ja mam nadzieję, że jak poukładam w szufladach, to się nie okurzy
G. 9.1O.18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 16:05   #4468
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A tak w ogóle, to coś mi się stało... jak chodzę, próbuję wstać itp., to strasznie boli mnie jedno miejsce na wysokości końca pleców i początku pupy po prawej stronie
jak do końca tygodnia nie przejdzie, to chyba się przejdę do lekarki rodzinnej gdyby nie Maleństwo pewnie wzięłabym tabletę/ jakąś maść przeciwbólowo-rozgrzewającą
też mnie boli to od razu po sprzątaniu jakimkolwiek

Stary 2011-09-06, 16:10   #4469
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
też mnie boli to od razu po sprzątaniu jakimkolwiek
Kurcze... mnie ciągle i to tak, że nie mogę nawet nic sensownego zrobić...
Zmykam się położyć...
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2011-09-06 o 16:12
Stary 2011-09-06, 16:14   #4470
ewula83
Rozeznanie

Smile Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

U mnie dzisiaj piekne sloneczko ale bez upalow,na obiad mam pomidorowa

Wieczorem przychodza sasiedzi i bedziemy ogladac mecz PL-DE

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości