|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
super ze wrocilas Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Napiszę tylko na szybko, że mamy drugiego kotka
![]() ![]() ![]() ![]() Lece spać, bo jutro do pracy. Lili mam nadzieję, że ten wypadek u rodzinki to nic poważnego ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
a nie nie, wypadek to w domu był.
mam taką głupią szafę na wynajmie i wyskoczyła z tych szyn i mi na nogę spadła ![]() ![]() aż się bałam spojrzeć co się stało, ale nie jest źle, tylko krew leciała z palców ![]() ![]() Niestety boli potwornie, ale jest lepiej, zginać palce mogę, czyli chyba nie jest tak źle. Mało tego- w sobotę stanęliśmy autem, było ciemno, ja wychodziłam z auta, zahaczyłam się i upadłam na jakieś kamienie i potrzaskałam całe kolano ![]() No jak pech to pech ![]() evilcia fajnie, że nowego kociego lokatora masz ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-06 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | ||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ziędobry
![]() Ja się mogę pochwalić słownie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pokaż dzieło swego życia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nurek, nie mam pojęcia odnośnie tych wyników.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co teraz czytasz? ![]() A ja się wyspałam i kawkuję ![]() ![]() ![]() Plan na dziś - uczę się nowej techniki kolczykowej ![]() ![]() A gdzie Effie?? Taluuuuu ?? A ostatnio się słuchałam takiej piosnki ![]() Pozytywnego dnia Seksowne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |||
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() śnieg pada ![]() ![]() ![]() nie pospałam, za to obejrzeliśmy dobry film. Idy Marcowe. polecam ![]() ![]() ![]() na obiad zupa, bo fajnie rozgrzeje, na udkach chyba, zobaczę co mam w zamrażalniku, i pewnie z warzywami bo dawno nie było. pranie wstawiłam rano, zaraz trzeba będzie iść rozwiesić w suszarni, posprzątałam lekko, bo mało się brudzi odkąd siedzimy w jednym pokoju, i tak leci. zamiast dziubać to się szwędam i sprzątam. wiem, bez sensu ![]() Cytat:
![]() fajnie że jesteś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale basen jest fajny ![]() ![]() Punto - ale Ritka na pewno ucieszy się z sesji foto w nowych ciuchach ![]() ![]() ![]() ![]() dzieło życia - najwcześniej za miesiąc, jak znów do rodziców pojadę, bo tak to nie mam zdjęć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lubię. strasznie. okropnie i przepotwornie. i nadziwić się nie mogę, jak ktoś może sprzedawać obrazek haftowany na all za 20-30 zł, jak same nici go wyniosły więcej ![]() ![]() ![]() teraz, poza tym obrazkiem który robię, to ślinię się na haftowane serwety, w necie pod "vagonite" wzorki i gotowe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() Jak miło wejść na wątek i mieć do nadrobienia posty ![]() Ja jestem dziś całkiem w polu, dopiero śniadanie będę jadła ![]() ![]() Na obiad mam buraczkową z wczoraj, ale coś jeszcze zrobię, bo mało tej zupy już zostało ![]() Chałupka ogólnie ogarnięta, mama mnie trochę porządku nauczyła ![]() Noga już lepiej, jutro chyba będę mogła buty ubrać ![]() ![]()
![]() |
#4477 |
Wtajemniczenie
|
takie coś teraz robię, zielone kropki to to co muszę dokończyć tym ciemnym
![]() i po 2-ch zdjęciach aku padły ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-07 o 12:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
golden masz talent do tych wyszywanek, ja bym nie umiała
![]() Też kiedyś, chyba w podstawówce próbowałam wyszywać ![]() ![]() Ja właśnie gotuję pyszną zupę grochową ![]() ![]() Prócz tego jestem na kuracji pokrzywowej ![]() ![]() ![]() Zaraz się biorę za małe ogarnięcie, bo znowu się lekki nieład zrobił ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-07 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Pewnie tak ale publicznie się chwalić "tym" nie będę ![]() Jak się nauczę to pokażę ![]() ![]() Mnie też krew zalewa... na all kolczyki po 3 zł i nawet półfabrykaty wychodzą drożej :bag: Często trzeba się solidnie napracować aż palce bolą. Także wiem o czym mówisz ![]() Wygląda nieźle ![]() ![]() Wnoszę sprzeciw, sama przecież ostatnio ruszyłaś z utrzymywaniem porządku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam pychaśne placki ziemniaczane ![]() ![]() Ogarnę kuchnię i wracam do tworzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
mi smakuje, ja ogólnie ziółka lubię w smaku
![]() Piję 2 szklanki dziennie. Piłabym też skrzyp, ale akurat jego nie mogę, nie służy mi ![]() Ja zjadłam zupkę grochową, pycha mi wyszła ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-07 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
my sie wybyczylismy przy filmiku
Napoleon Dynamite ![]() nawet moj obiadu nie chcial bo mu paczka a polskiego przynioslam i sie zajadal dzis samymi slodkosciami i jesc normalnie nie chce moja mama swego czasu robila mnostwo serwetek , bbrusow itp hafty przerozne + takie obrobione boki szydelkiem czasem to w szoku bylam jak jej szybko szlo i fajnie ale teraz juz palce nie tak sprawne dawno nie haftowala pewnie i nie szydelkowala babcia znowu na drutach i jedna i druga a mi to druty niebardzo i rzucilam w kat szybko ![]() podziwiam was babki ja farbe na wlosy polozylam , tz parapet odnowil zeby nie bylo fochow i jakiegos gadania ze z depozytu beda sobie odliczac za to czy tamto troche jeszcze poprzegladam szpargaly i dzis chyba tez wczesnie spac ( tzn przed polnoca - uwierzcie na mnie to wczesnie ) wogole u nas dzis taka pogoda ze chodzilam w sumie w samej bluzie na dlugi rekaw i zimno nie bylo ( moze 5-7 stopni max ) Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-02-07 o 19:50 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4482 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też jestem ciekawa jak Golden jaka to praca? ![]() Cytat:
![]() ![]() Golden dziękuje Ci bardzo za rozszyfrowanie wyników i myśle, że na pewno nie było wstrzemięźliwości bo 2 dni wcześniej wróciliśmy z tż z Gdańska ![]() ![]() Cytat:
![]() GOLDEN i PUNTO gratuluje i jednoczesnie zazdroszcze wam waszych talentów ![]() dzień dobry ![]() ja znowu na nic czasu nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() U mnie dziś zaświeciło słońce i poczułam wiosnę ![]() Dziś muszę do notatek zajrzeć, ale to dopiero wieczorem, czeka mnie noc z notatkami przez najbliższe 3 dni ![]() ![]() Na obiad mam zupę z wczoraj, a dla Tż muszę wykombinować coś innego, póki co nie mam pomysłu, a chciałam ugotować z tego co mam ![]() Dostałam w prezencie fajne przyprawy na wagę od mamy- Cayenne, Masala, Pieprz cytrynowy i jestem na etapie odkrywania świata przypraw ![]() ![]() Muszę zrobić mały porządek, ale źle nie mam, więc zajmie mi to chwilę ![]() Niestety w szafach jest gorzej, ale nie wiem jak się za to wszystko zabrać ![]() Co jeszcze u mnie hmmm ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-08 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Wtajemniczenie
|
jestem i ja
![]() popełniłam wczoraj wielki błąd ![]() w biedro były cukierki na wagę. kupiłam trufle... no i koniec świata, przepyszne są, od wczoraj nic innego nie jem ![]() ![]() na obiad krupnik z wczoraj i bigos więc mam wolne od garów dziś ![]() wczoraj zakupy, prasowanie, wieczór filmowy z Traumą ![]() i też mam słoneczko ![]() ![]() Nurek - nie ma za co ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lili - dasz radę ![]() ![]() ![]() ![]()
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cukierków to nie dziwię Ci się, że Cię wciągnęły, ja jak coś słodkiego kupię to jem do ostatniego papierka ![]() Golden co do przypraw to polecam, ja jak będzie mnie stać to będę kupowała na wagę w większej ilości, radocha jest ogromna ![]() Właśnie wróciłam ze sklepu i zdziwiłam się, bo jest dość przyjemnie i nie tak zimno jak kilka dni temu ![]() ![]() Byłam w Aldiku, straciłam 35 zł, ale kupiłam to co potrzebne ![]() Prócz tego rajstopy 60 den kolor lila ![]() ![]() Teraz idę pranie wywiesić i trochę posprzątać ![]() Dla Tż bułki z parówką na obiad ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-08 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
zawsze mam racje
|
lili: mnie rzadko kiedy się tam mało udaje wydać, także gratulacje.
Raz byłam na mega szybkich zakupach w lidlu i jak babka powiedziała, 32 złote to aż nie uwierzyłam, że to do mnie ![]() Bo nie licząc wyjścia po gazetę i bułki to zwykle się nazbiera, ale inny fakt, że ja robię większe zakupy zamiast codziennie po trochu. Ja miałam podejścia do skrzyppokrzywy, ale ciężej w wytrwaniem te 3 miesiące, często wieczorem mi się przypominało jak byłam już taaka pełna od innych płynów.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-08 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz kilka dni lżej miałam, bo mama była i ona zawsze coś przytacha i w sumie składniki na obiady na kilka dni miałam ![]() Prócz tego zrobiła mi prezent w postaci środków czystości ![]() ![]() Byłam też na wsi u babci co ma swoje ziemniaki, więc przytachałam i do tego trochę karkówki ![]() Jak wszystko sama kupuję to niestety to 40 zł dziennie trzeba wydać, bo zawsze mi czegoś zabraknie ![]() Jeśli chodzi o gazety to ja akurat nie kupuję, kiedyś wydawałam na gazety nawet do 50 zł/m-c ![]() ![]() Poza tym ostatnio mam priorytet- spłatę kredytu i nie patrzę na pierdoły, bo jednak na to najwięcej idzie. Zanim coś kupię to 10 razy pomyślę ![]() Co do picia pokrzywy to u mnie też ciężko z regularnością, bo po prostu zapominam, ale postawiłam ją obok kawy, więc nie ma opcji, że zapomnę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- u mnie pewnie podobnie i też czuję wiosnę ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-08 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zadomowienie
|
He wszystkim
![]() dzisiaj wyjątkowo o tej porze coś piszę, bo normalnie w pracy siedzę, a tam wizażu niet.. Tzn. w komórce mam, ale odpisywanie, to mordęga, więc ograniczam się do wieczornego buszowania po necie. No ale, że wczoraj ![]() ![]() Co do pracy, to pracuje tam, gdzie pracowałam nim przestałam się udzielać na wątku, więc nie było żadnych rewolucji. Po prostu po czasie widzę, że zmiana wyszła mi na dobre pod każdym względem ![]() U mnie dzisiaj filety z piersi z kurczaka w mieszance z ziół prowansalskich, pieprzu, soli i oliwy z oliwek oraz w przecierze pomidorowym ![]() Golden czekam na relację z dalszych poczynań. Jakieś 10 lat temu wyszywałam dość sporo obrazków muliną. Do moich największych obrazów (chociaż na początku robiła moja mama, ale potem ja się dołączyłam i skończyłam) jest miś panda z młodym wśród bambusów (zdjęcie macie w załączniku), a tak to jakieś mniejsze obrazki robiłam. Bardzo to lubiłam i może wrócę do tego, bo można naprawdę cuda wyczarować ![]() Ja na wzmocnienie paznokci i włosów jem Revalid. Nie mogę póki co nic powiedzieć, bo regularnie jem od tygodnia.. Ale jak jakoś 3 miesiące temu jadłam Merz Special i to sumiennie przez miesiąc, to widziałam powolne zmiany. Mam nadzieję, że Revalid też będzie skuteczny. Mi głównie zależy na wzmocnieniu trochę płytki paznokcia, bo mam strasznie słabe i przez to pękają, kruszą się i łamią. No a włoski, to mogłyby przestać wypadać tonami ![]() Edytowane przez evilcia Czas edycji: 2012-02-08 o 20:30 Powód: Zapomniałam dać fotki :D |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
zawsze mam racje
|
lili: ja to nawet nie liczę wydatków na gazety, no ale jak gdzieś w kolejce w urzędzie czekam czy gdzieś jadę w autobusie/pociągu to lubię mieć zajęcie.
Ale i tak już kupuję mniej niż kiedyś, więc powoli idzie ograniczanie. Książki także czytam, ale to wolę w spokoju np wieczorem przed snem, bo jak tak czytam urywkami to nie wiem o czym czytam. Dlatego najwięcej książek na urlopie pochłaniam. A kawa na mnie nie działa niestety, nie czuje się pobudzona po niej za bardzo ![]() Rano się ratuję czarną herbatą.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-08 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
evilcia- bardzo ładna ta panda
![]() ![]() Te piersi w ziołach i sosie pomidorowym brzmią pysznie ![]() ![]() kobieta- ja ostatnio nie mam czasu na książki, mimo, że kilka książek czeka na swoją kolej ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-08 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ja tradycyjnie zabiegana i ze sporymi zaległościami. Wczoraj był u nas majster pomierzyć kuchnie. Jutro mamy do niego jechać oglądać projekt i za około trzy tygodnie będą meble ![]() Oglądaliśmy też meble do pokoju. Największy problem mamy z biurkiem i regałami niestety. Bo wymyśliliśmy sobie we wnęce w naszym pokoju narożne regały i narożne biurko i z gotowych mebli ciężko coś takiego znaleźć - oczywiście w normalnej cenie. Na studiach mam takie tyły więc nie wiem jak zaliczę ten semestr ![]() Dzisiaj wybywamy do znajomych bo mamy wolne po południe - trzeba nadrabiać zaległości ze znajomymi. A tymczasem wrzuciłam do albumu zdjęcia naszego królestwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
jaka zmiana
![]() Bardzo ładny kolor w pokoju, taki mi się właśnie podoba ![]() w ogóle duża przemiana, super ![]()
![]() |
#4494 | |
Zadomowienie
|
Kelpie wysłałam zaproszenie do znajomych, bo nie widzę zdjęć
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() Mogę podsunąć jako pomysł na obiad wieprzowinę w miodzie i sosem imbirowym z soją z Tao Tao. A do tego jeszcze dodać albo orzechy ziemne (tańsza wersja) albo orzechy nerkowca (droższa opcja), a jako zapychacz makaron, byle nie za duży i nie za drobny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też czasem tworzę z tego co mam z różnym skutkiem ![]() ![]() Najczęściej kombinuję z makaronem ![]() Mnie dziś czeka nocne czytanie notatek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Ja parzę razem z kawą - piję po i od razu wszystkie witaminy biorę i Mężczyźnie szykuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Czadowa ![]() Dasz radę ![]() Cytat:
![]() Ja bawię się biżu, Mężczyzna pracuje i gra w Fifę - naprzemiennie. W międzyczasie zjedliśmy łososia wypiliśmy herbatkę i działamy dalej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
dobrze
![]() właśnie znalazłam odpowiedzi na mnóstwo pytań na egzamin, reszta jutro, bo już na dziś mam dość ![]() ![]() Co do jedzenia to faktycznie poszło w górę, dlatego staram się kupować na promocji ![]() ![]() Pomroziłam sobie w plasterkach szynkę dla Tż na śniadanie i tylko odmrażam ile potrzeba ![]() Jeśli chodzi o pokrzywę to póki co nie zaniedbuję picia i udaje mi się pić regularnie, tym bardziej, że teraz zimno, więc coś ciepłego potrzebuję wypić prócz kawy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-08 o 23:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() U mnie dziś zima ![]() ![]() ![]() Teraz czas na kawkę ![]() Dziś prawdopodobnie zrobię takie coś ![]() ![]() http://www.mojegotowanie.pl/przepisy...stelowa_pianka Jeszcze zastanawiam się nad tym i nie wiem, który przepis wybrać ![]() http://kulinarniebyrosse.blox.pl/201...e-mleczko.html Nie jestem pewna co na obiad, ale chyba pizza własnej roboty ![]() Niestety zarówno torcik jak i pizzę zrobię koło 17, bo nie zamierzam z małą w ten śnieg wychodzić jak katar ma ![]() Na szczęście dziś jest lepiej i nie chcę tego psuć ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-09 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Lilik, ta pierwsza pianka wygląda przepysznie i ślicznie
![]() Ja się dzisiaj wyspałam ![]() ![]() ![]() W DDTVN było dzisiaj o samodzielnym robieniu kremów na zimę dla dzieci. Panny mówiły, żeby dodawać wit. E bo ona konserwuje i jeśli krem jest w higienicznych warunkach zrobiony i nie zanieczyszczony to może stać aż pół roku ![]()
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
przekonałaś mnie
![]() ![]() Jeśli chodzi o robienie kremów to ja ciemna jestem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.