|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
eee tam jaka rutyna?A co ja mam powiedzieć jak tż-ta znam tyle lat?Potrafi mnie zaskoczyć, naprawdę...Myśmy przez pierwsze pół roku naszegi związku organizowaliśmy małe wypady za miasto w ramach spaceru i to było ajne.Dużo gdaliśmy, rozmyślaliśmy. Teraz troche to wygląda inaczej, skoro wkroczyło się w życie łóżkowe to i ono musi być urozmaicone....tż ma słabość do świeczek podobnie jak ja i jakąś ciekawą herbatką mnie zaskoczy - ostatnio jakąś rumiankową mi zrobił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Zadomowienie
|
Weź sobie kilka książek i jakoś zleci
![]() ![]()
![]() |
#4473 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Adela a nie mozna miec kompa w szpitalu? ![]()
![]() |
#4474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wręczę TŻ kłódkę na 3 rocznicę, która zbliża się wielkimi krokami, a zawiesimy pewnie w wakacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ja dziś też jadę na uczelnię ale mam tylko jedne ćwiczenia ![]() ![]() Co do kłódek My z TŻ mamy na lokalnym moście zawiesiliśmy na 3 lata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4477 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Fari, kciuki trzymam mocno ![]() W Warszawie kłodki na Moście Świętokrzyskim wieszają, ale nie ma ich tak dużo, jak we Wrocławiu. Na tym moście też 99% par robi sobie sesję. My NIE zrobimy ![]() Clood, aleś się obłowiła! Mega ![]() A ja...nie mam pierscionka zaręczynowego. TŻ zabrał ![]() ![]() Rety. Podliczyłam sobie ile pracowała w SD w tym miesiącu. Wyszło 160,5h. Czyli etat! A miałam tyyyyle wolnego! Więc tak to jest pracować na etat bez nadgodzin. Ilez mnie laby czeka w takim razie w BD ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
Miałam Cichego...
![]() chciałabym chociaż 70% mieć ![]()
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A my bierzemy wieksze mieszkanko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
będzie 100%, na pewno!
![]() Będzie powtórka, będzie, ale gdzie, kiedy, jak- nie wiem ![]() Ale Wam zazdroszcze tego mieszkania, ojejejejej! Wrzucaj rzut ![]() Umówiłam się na profesjonalne dobieranie cyconosza. oczywiście z grupona ![]() Dostanę stanika dobranego i dokupię jeszcze majty. Będzie na ślub ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2012-02-23 o 10:42 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Jak bedzie postanowione na bank to wrzuce bo sie wahają miedzy dwoma
![]() I dobrze, ze nie wiesz ![]() ![]() Pokazesz gaciory jak kupisz? ![]()
#4483 |
Zakorzenienie
|
Alunia, a gdzie to mieszkanko będzie?
My planujemy coś też kupić chyba we wrocku, ale nie wiadomo gdzie od października będziemy mieszkać ![]()
#4484 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() wczoraj wrócilismy z Poznania z tyhc testow i Wam powiem, żeeeeee TŻ jest zadowolon z tego jak rozmawial z psychologiem,, mowi ze mu dobrze poszlo. teraz czekamy na wynii, jak dzisiaj nikt nie zadzwonic to TŻ bedzie dzwonil jutro miedzy 9 a 11. podejrzewam ze z ekscytacji zadzwoni o 9 :P takze lasezki trzymajta kciuki o 9 za dobre wieści. bede cos wiedziec od razu dam Wam znac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4485 |
Wtajemniczenie
|
No ja nie potrafię nic takiego co by mnie interswo na Grouponie znaleźć, co zrobić..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Hejo, laski
![]() Trochę mnie tu nie było, mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie ![]() Chciałam Wam powiedzieć, że cały czas Was podczytywałam, tylko nie miałam weny na pisanie ![]() No więc, tak: Fari, trzymam kciuki za pracę ![]() ![]() Sylvi, trzymam kciuki za Twojego P. ![]() ![]() Gaja, noooo będą drugie zaręczyny! ![]() ![]() Adela, nie martw się, operacja na pewno się powiedzie i wszystko będzie dobrze ![]() ![]() Ala, fajnie, że większe mieszkanko będziecie mieli ![]() ![]() A my mieliśmy dzisiaj małą przygodę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Laski witajcie
![]() Mam kaganiec ![]() ![]()
#4488 |
Zakorzenienie
|
poka poka
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- powiedzcie mi piękne co sie stało z Patrykiem z Pierwszej Miłości. czemu juz go tam nie ma |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
Gaja to mnie zaskoczylas z świętokrzyskim
![]() ![]() ![]() Fari trzeba być dobrej myśli ![]() adela będzie dobrze, czas w szpitalu zleci szybko ..a komp- nawet dobrze , ze bez kompa bo w szpitalu kochana masz odpoczywac ![]() ![]() ![]() a ja klódkę zawiesze z tż..jak mnie w końcu zabierze do PRAGI!!! - bo to tam chyba najslynniejszy mostek z kłódkami ![]() ![]() ![]() ![]()
#4490 |
Wtajemniczenie
|
wiem,że moge na was liczyć, tez byłyście w szpitalu.Ja też byłam ale max 2dni...19marca ide poleżeć, książki fakt-mam zaległości
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | ||||
Rozeznanie
|
Isabelle, Alunia, Gaja, Mutny, Jlys - dziękuję za kciuki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wyboru sexi bielizny z mamą to ja się ostatnio na tyle otwarłam że nie miałabym z tym problemu ![]() ![]() Mutny no to ładna przygoda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- A ja byłam dziś u endokrynolożki, przepisała mi leki na 5 miesięcy, więc póki co mam spokój ![]() Ponadto weszłam do takiego małego sklepiku z ozdobami (spinki, korale, zegarki) - zawsze tam mnie ceny powalały, ale potrzebowałam dobre wsuwki do włosów które tylko u nich dostanę, no i wybieram, idę do kasy, a dziewczyna podaje mi o połowę niższą kwotę niż wyliczyłam boooo promocja 50% na cały asortyment ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale spoko, już ok, dziś byłam u TŻ bo pojechał prosto z pracy do domu, źle się czuł, więc pojechałam Go odwiedzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oprócz układu pomieszczeń zwróćcie uwagę na kierunki świata, jak są skierowane okna ![]() Cytat:
![]() ![]() łaaa ale ekstra zakupy! ![]() asiaczek uuu trzymam kciukasy za sobotni wyjazd ![]() Fari! oby praca wypaliła! i tak już się cieszę, bo widzę że jest duża szansa ![]() Clood dla mnie taka bluza jak piżama ![]() sylvi wooow, super, trzymam kciuki za powodzenie TŻ! ![]() kamea a co u Was z mieszkaniem się dzieje? PIONA wszystkim które są przeciwne "bardzo naturalnym" pierwszym tańcom-połamańcom ![]() co do kłódek, nasza z kolei wisi na moście w Toruniu od 2009 ![]() ![]() dziś byłam u rozkładającego się TŻ, mam nadzieję że szybko mu przejdzie... na sobotę mamy zaproszenie do znajomych, zapewne zastosujemy kurację alkoholową ![]() dziś Mama po raz kolejny zaatakowała mnie żebyśmy planowali wesele... super ![]() przyszło zamówienie z avonu, jutro pokażę Wam dwa nowe lakiery, są super ![]() jutro piątek! JUPI!!! ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#4493 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nasze bedzie za Leclerkiem ![]() Cytat:
![]() O matko, jak to sie drzwi zatrzasnely? Nie dalo sie ich po prostu kluczem otworzyc? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim z rana
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z mieszkaniem u nas jest conajmniej dziwna sprawa, bo tak: teraz mieszkamy w Poznaniu, w którym oboje nie chcemy zostać, ale T dostał tutaj dobrą pracę (tylko na dwuletni kontrakt) i dalej nikt na razie nie jest w stanie mu powiedzieć co będzie po październiku br (właśnie wtedy kończy się ten kontrakt). Zależy to od tego, GDZIE jego firma wygra przetarg ![]() ![]() ![]() ![]() Tak więc mimo, że oboje chcemy zamieszkać bardziej na stałe we Wrocławiu, to jak na razie z realizacją tego planu jest ciężko ![]() Bardzo nie podoba mi się ta sytuacja, ale doszłam do wniosku, że dopóki nie mamy dzieci w wieku szkolnym, to mogę zmieniać miejsce pobytu, potem jednak chcę w końcu gdzieś mieć punkt zaczepienia ![]() ![]() ![]() No, to tak krótko na temat naszego mieszkania ![]()
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Zdał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No faktycznie ciężka sprawa z tym mieszkaniem ![]() ![]() ![]() Chociaż Gdańsk ![]() ![]() ![]() Gratulacje dla pana P. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Gratki
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale ja i tak chcę Wrocław...
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Sylvi, gratulacje dla P.!! Super, super, super!! ![]() Fari, to sie obkupiłaś ![]() Gaja, no to będą zaręczyny ![]() ![]() Kamea, no macie dość zawiłą sytuację z tym mieszkaniem.. Ale tak jak mówisz, póki nie macie dzieci, w wieku szkolnym możecie się przeprowadzać, a później przeprowadzicie się na stałę do Wro ![]() W środę mieliśmy z TŻ wolne ![]() A wczoraj ja byłam w pracy na popołudniu. Myślałam, że mnie szlag trafi z nowym gościem u nas w pracy. Miałam ochotę go ![]() Miałam nadzieje, że TŻ po mnie przyjdzie po pracy, więc wypatrywałam go, ale nie przyszedł. Więc po pracy dreptałam sobie sama do domu, otwieram drzwi a tam na stole świeczuszki, winko, kwiaty dla mnie i TŻ z banenem na twarzy. Normalnie jak weszłam do domu musialam wyglądać tak ![]() ![]() ![]() ![]() Przygotował pyszną kolację i do tej pory nie mogę wyjść z podziwu, że MÓJ TŻ sam wpadł na taki pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
test psychologiczny do policji
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.