![]() |
#4471 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Koty- część V
ja mam nadzieję, że kotka wszystkie swoje sprawy załatwi w domu przed podróżą i że żadnego siku w samochodzie nie będzie
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | ||
Elwirka-Elmirka :D
|
Te pojemniczki? Nie wiem czy to jest to samo mięso, tzn: ta sama konsystencja co w saszetkach . Cham na początku jadł sosy, później jak dałam mu saszetkę z galaretką to na sos nie chciał patrzeć.
Jaka mina ![]() Moje tylko na początku spały koło siebie na fotelu, a to i tak, ledwo się dotykając ![]() Cytat:
![]() Boskie. Szylkretka podobna do mojej Mizi. Cytat:
![]()
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2012-12-20 o 14:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny za Wasza namową zamówiłam pakę w zooplusie 16kg
![]() ![]()
#4474 |
Zadomowienie
|
Ilarek dzisiaj poszedł na ciachnięcie. Niedługo powinien się wybudzić i po niego jedziemy.
Powiedziałam wetowi o tym że ostatnio Ili bardzo płacze w kuwecie na co lekarz powiedział że może mieć jakieś problemy z układem moczowym i że jak się uda to pobierze trochę moczu do badania od mojego malucha. Serio to może być zły omen? Irys też czasem coś pomiaukuje w kuwecie ale tak krótko i cicho a Ilar odśpiewuje arie i czasami kopie, przysiądzie, znów pomiauczy i drugi raz przysiądzie no i wtedy dopiero siusia.
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
No byłam z moim bojem u weta z okiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W niedzielę idziemy na kontrolę po kastracji i mamy wszystko obgadać co i jak. Jestem oczywiście przerażona. Jakieś domysły co to może być? Jak się to leczy? ![]()
![]() |
#4478 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() mój kocur też miał krew w moczu, jeździłam z nim na cewnikowanie, dostawał leki, bo nie mógł sam sie wysikać te kryształki zatykały m,u wylot ![]() ![]() A zaczęło sie maiuczeniem i niemożnością oddania moczu, grzebał w kuwecie a nie mógł sie wysikać. Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2012-12-21 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
KOTerator
|
Współczuję...
Nie przejmuj się, też zawsze u mnie dzieje się coś na święta albo w niedziele ![]() Będzie dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
KOTerator
|
Mam wyniki na piśmie.
Kreatynina: 1,46 mg/dl (1,0 - 1,8) AlAt: 120 IU/l (20 - 107) AspAt: 37 IU/l (6 - 44) Kreatynina z 2,1 wróciła do normy, a Alat i Aspat spadł z 322 i 95 do 120 i 37, mamy się z czego cieszyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
|
Cytat:
![]() Trzymam ![]() ![]() ------------------------------------- Wiecie, co mój brat robi kotom? Świeci laserem po zewnętrznej stronie parapetu albo po suficie ![]() A ja w odwecie za świecenie po mojej głowie, świecę po jego... plecach ![]()
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, potrzebuje szybkiej rady
![]() Mojemu kocurkowi (ok 2 lata, kastrowany, wychodzący tylko na smyczy na pare minut) na przestrzeni miesiąca, może dwóch dość widocznie wyliniał ogon ![]() Nie wiem czy pędzić dziś na gwałt do weta czy można poczekać z tym do czwartku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
|
Cytat:
Poszukaj jeszcze w necie, jak kot zachowuje się normalnie, myślę, że do czwartku możesz poczekać. Ale obserwuj kota. Jak zacznie się wygryzać, to bym pojechała, ewentualnie wcześniej zadzwoniła do weta, może każe na coś zwrócić uwagę przez te parę dni. http://www.cztery-lapy.pl/index.php/...kotow/758.html http://www.kociarze.pl/porady/zywien...laczego_wypada
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
ogon wygląda normalnie, tyle że chudy taki
![]() ![]() ![]() początkowo myślalam, że to kwestia ogrzewania lub nieodpowiedniego jedzenia, ale to by chyba działało tak ogólem na całego zwierza, a nie na jedno miejsce ? Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-12-22 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zadomowienie
|
Bardzo Wam dziewczyny dziękuję za objaśnienia i ciepłe słowa
![]() ![]() No i mam mętlik w głowie. Początkowo mieliśmy z chłopakami jechać do mnie do domu na dwa dni na święta, później okazało się że nasz przyjaciel może zajrzeć do nich w połowie naszego pobytu więc możemy ich zostawić a teraz sama nie wiem. Z jednej strony nie będą się stresować, tym bardziej że Ili jest po zabiegu a chory, z drugiej - jeśli dostanie w niedzielę antybiotyk to nie wiem jak zareaguje na niego (może będzie miał biegunkę albo wymiotował a Panci nie będzie...). Święta bez nich, ale z drugiej strony braliśmy ich dwóch żeby właśnie w razie jakiegoś wyjazdu, jednemu kociakowi się nie nudziło. A Wy, co byście zrobiły? Może mi jakoś umysł rozjaśnicie bo teraz to wyglądam tak ![]()
#4488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Częstochowie kontakt do dobrego lekarza też mam ![]()
![]() Edytowane przez Alexandre Czas edycji: 2012-12-22 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dorzucam mordke wariata w podzięce za rady ![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-12-22 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
no to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od paru dni tak oglądamy jego ogon z każdej strony, że jak znów się do niego skradamy to kot odrazu wie co się świeci i ucieka ![]() ![]() ![]() u weta doszliśmy do wniosku że aktualny ogonek wygląda jak wyprasowany od spodu ![]() ![]() teraz jest troche obrażony za tą przejażdżkę, nawet obiadek olał i poszedł się wyspać ![]() Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-12-22 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zadomowienie
|
Bardzo dobrze, że o tym napisałaś. Byłabym gdzie indziej a jemu by się stało coś takiego i kto by mu pomógł...
#4495 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() pokażesz fotki przystojniaków?? Też mam rudego SIBa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Fotki załączam całkiem świeże ![]() Miskaa78, a swojego SIBka już pokazywałaś? Mam słabą pamięć.
![]() |
#4497 |
Kazar Lady
|
chyba nawet na poprzedniej stronie jest
![]() PIęknych masz chłopaków, co mi sie ubzdurało, że 2 rudasków? Ilar to ten ciemny, prawda? Mój Kazik |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, Irys jest rudy a Ilar czarny ale mówię na niego szaraczek ![]()
![]() |
#4499 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() jak opisujesz zachowanie Ilarka to jakbym o swoim czytała, strachajło małe ![]() ale i majestat ![]() Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2012-12-22 o 19:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozumiem, że ma wyszytą cewkę (tak?), ale to chyba jeszcze nie czyni z niego dziewczynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.